ggfioggos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα στη παρέα! Μιας και έχει περάσει κάποιο διάστημα απ' όταν κυκλοφόρησε, υπάρχει κάποιος κάτοχος να μας πει την άποψη του; Θέλω να αλλάξω το S20 καθώς μετά από 5 χρόνια η μπαταρία έχει βγει off και η οθόνη είναι σπασμένη οπότε δεν αξίζει η επισκευή. Δεν θα ήθελα να πάω πάλι σε τόσο ακριβό κινητό αλλά από την άλλη στην κατηγορία τιμής του Α56 γίνεται χαμός από συσκευές και έχω χαθεί
kitsos88 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είχα Α36 το πούλησα και πήγα σε Α55 λόγω ισχυρότερου επεξεργαστή...Το Α36 δεν μου άρεσε από θέμα κάμερας και επεξεργαστη είναι αργός και έβλεπα ψιλο lag στις καθημερινές χρήσεις...πήρα Α55 αξίζει πολύ ωραίο και τρομερό σε ποιότητα κατασκευής και κάμερα και δύναμη επεξεργαστής. Πανε στο Α55 αν θες τη γνώμη μου και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας.Τωρα υπάρχει και στο bestprice το Α56 (8/128) στα 270€ πολύ καλή επιλογή και ποιο ισχυρός επεξεργαστής ο exynos 1580 και 6 χρόνια ενημερώσεις!! Επεξ/σία 4 Ιουνίου από kitsos88 1
arel Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου στην απόδοση 5G το Samsung Galaxy A26 πως αποδίδει ; σε συγκριση με το REALME 12 Pro & Pro+ 5G ποιό βγαίνει μπροστά ;
achilleas1978 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου ενδιαφέρομαι να πάρω το samsung A56 εσείς τι λέτε αξίζει να το πάρω; το A56 είναι καλύτερο απο το A36;
kitsos88 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, achilleas1978 είπε ενδιαφέρομαι να πάρω το samsung A56 εσείς τι λέτε αξίζει να το πάρω; το A56 είναι καλύτερο απο το A36; Είναι καλύτερο σε θέμα επεξεργαστή και κάμερες..
TrialKid Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου On 05/03/2025 at 16:44, Dimitris_1981 said: Τάζει 6 αναβαθμίσεις στο Α26 με Exynos 1380 που είναι θεωρητικά πιο αδύναμος από τον προ 6ετίας Α12 bionic. Μοιάζει κοροϊδία εκτός ίσως από το Α56. Mε την φράση Generation upgrades εννοεί τα Major Release δηλαδή αν βγει με 15 θα πάρει και το 21. Μακάρι να έχω εγώ λάθος γιατί σκεφτόμουν το Α56 για συγγενή. Αν δίνουν βέβαια τα Security Updates στην ώρα τους δεν με νοιάζει. Για το XS Max λες ; με τον Α12 παίζει ακόμα ΟΚ στο 18.7 της γυναίκας. 6 χρόνια ολόκληρα O/S updates. άλλο range κινητό τότε που βγήκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα