ggfioggos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Καλησπέρα στη παρέα! Μιας και έχει περάσει κάποιο διάστημα απ' όταν κυκλοφόρησε, υπάρχει κάποιος κάτοχος να μας πει την άποψη του; Θέλω να αλλάξω το S20 καθώς μετά από 5 χρόνια η μπαταρία έχει βγει off και η οθόνη είναι σπασμένη οπότε δεν αξίζει η επισκευή. Δεν θα ήθελα να πάω πάλι σε τόσο ακριβό κινητό αλλά από την άλλη στην κατηγορία τιμής του Α56 γίνεται χαμός από συσκευές και έχω χαθεί
kitsos88 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είχα Α36 το πούλησα και πήγα σε Α55 λόγω ισχυρότερου επεξεργαστή...Το Α36 δεν μου άρεσε από θέμα κάμερας και επεξεργαστη είναι αργός και έβλεπα ψιλο lag στις καθημερινές χρήσεις...πήρα Α55 αξίζει πολύ ωραίο και τρομερό σε ποιότητα κατασκευής και κάμερα και δύναμη επεξεργαστής. Πανε στο Α55 αν θες τη γνώμη μου και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας.Τωρα υπάρχει και στο bestprice το Α56 (8/128) στα 270€ πολύ καλή επιλογή και ποιο ισχυρός επεξεργαστής ο exynos 1580 και 6 χρόνια ενημερώσεις!! Επεξ/σία 4 Ιουνίου από kitsos88 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα