Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, lydd είπε Δοκιμασα να μπω απο battlenet που σημαινει καινουρια συσκευη, και δικτυο, και μαντεψτε τι επαθα. INSTANT BAN βρες άλλο τρόπο να περνάει η ώρα σου.
AntiCambeR Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Στις 3/3/2025 στις 9:59 ΜΜ, hawkpilot είπε Edit: Μη χρησιμοποιείς τη native εφαρμογή του reddit γιατί η συγκεκριμένη μπορεί να διαβάζει το IMEI. Επίσης, χρησιμοποίησε άλλον browser ή καθάρισε cookies. Να κάνω διαγραφή cache και δεδομένων στην εφαρμογή του Reddit και uninstall;Εξάλλου δεν την χρησιμοποιώ, την είχα βάλει γιατί δεν με άφηνε μέσω browser να δω κάτι συγκεκριμένο. Είναι ασφαλές μέσω browser, πχ Opera η Brave;
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Να κάνω διαγραφή cache και δεδομένων στην εφαρμογή του Reddit και uninstall;Εξάλλου δεν την χρησιμοποιώ, την είχα βάλει γιατί δεν με άφηνε μέσω browser να δω κάτι συγκεκριμένο. Είναι ασφαλές μέσω browser, πχ Opera η Brave; Αν έχεις φάει περμα μπαν πλέον σε αναγνωρίζουν οτιδήποτε και να κάνεις. Δεν έχω ιδέα πώς, αλλά πραγματικά. Πήγα σε νετ καφέ, που σημαίνει νέος υπολογιστής, νέα τοποθεσία, νέο δίκτυο, πρώτο ακκ με Firefox, INSTA BAN. Δεύτερο google αρχικά πάει οκ, ανεβάζω στο newtoreddit και μετά ανεβάζω σε ένα σαμπ που είχα φάει μπαν από άλλο, με το που πατάω post, we had a server error... Δεν ξέρω πώς ήξεραν ότι είμαι εγώ. ΟΛΑ ήταν διαφορετικά. ΟΛΑ. Κάνω τρίτο. Κρατάει κάποια λεπτά και σχολιάζω μια χαρά κάποια λεπτά. Όμως μετά από μισή ώρα; Ban. Χωρίς να κάνω τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Διαφορετικά email. Διαφορετικά passwords, διαφορετικά post. Δεν έχω ιδέα τι φταίει. Δεν είναι η συσκευή, αποκλείεται. Ούτε το δίκτυο. Όλα ήταν διαφορετικά. Ορκίζομαι και στην Αφρική να πάω, θα μου βγάλει αυτό το We had a server error... Παιδιά τώρα που ξέρουμε ότι δεν φταίει η συσκευή, ούτε το fingerprinting, ούτε ο browser, ούτε το ΙΜΕΙ, τι φταίει; Θα σκάσω από περιέργεια πώς είναι δυνατόν να με αναγνωρίζουν σε τέτοιο βαθμό. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από lydd
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Δεν είναι θέμα smartphone. Γιατί μεταφέρθηκε στα κινητά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις