Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft αποκάλυψε σήμερα μια νέα έκδοση της εφαρμογής Copilot για Windows 11, η οποία είναι διαθέσιμη για υπολογιστές που συμμετέχουν σε όλα τα κανάλια του Windows Insider Preview Program.

Η ενημέρωση υποδηλώνει ότι η αναβαθμισμένη εφαρμογή θα φτάσει στην σταθερή έκδοση σύντομα, πιθανότατα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η εφαρμογή Copilot, που είναι διαθέσιμη στα Windows από τον Σεπτέμβριο του 2023, περίπου 18 μήνες πριν, έχει υποστεί πολλαπλές αλλαγές από την αρχική της κυκλοφορία. Τώρα, η Microsoft προχωρά σε μια ακόμη "σημαντική ανανέωση".

Πλέον μιλάμε για ένα νέο περιβάλλον, όπου οι χρήστες θα δουν να επικρατεί το ανοιχτό μπλε χρώμα, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αλλαγής του, αλλά και χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία του dark mode των Windows.

Η Microsoft περιγράφει τώρα το Copilot ως "εγγενή εφαρμογή XAML", κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τον προηγούμενο ισχυρισμό της εταιρείας ότι η τελευταία σημαντική ενημέρωση του Copilot ήταν κάποιου είδους εγγενής εφαρμογή, ενώ στην πραγματικότητα επρόκειτο για διαδικτυακή εφαρμογή τυλιγμένη σε ένα εγγενές app shell

Η Microsoft προωθεί αυτή τη λειτουργία ως νέα, παρόλο που υπήρχε ήδη πριν από δύο αναθεωρήσεις και η εταιρεία την αφαίρεσε ως μέρος της τελευταίας σημαντικής ενημέρωσης.

Κατά την αρχική κυκλοφορία του Copilot στα Windows 11, η Microsoft υποσχέθηκε ότι θα μπορούσε να μετατρέψει τους συνηθισμένους χρήστες σε "power users". Όπως αναφέρει η Microsoft: "Κάντε ερωτήσεις για τον υπολογιστή σας, όπως 'Πώς ρυθμίζω ένα ακουστικό Bluetooth σε αυτή τη συσκευή;' και το Copilot παρέχει πληροφορίες προσαρμοσμένες στην τρέχουσα έκδοση των Windows σας."

Στις νέες επιλογές του Copilot app η ρύθμιση "Εκπαίδευση μοντέλου σε κείμενο" είναι τώρα ενεργοποιημένη από προεπιλογή. Η "Εκπαίδευση μοντέλου σε φωνή" είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή, όπως και μια επιλογή που ονομάζεται "Εξατομίκευση" που επιτρέπει στο "Copilot να χρησιμοποιεί τις συνομιλίες σας, τη δραστηριότητα Bing και MSN, και οποιοδήποτε συμπερασματικό ενδιαφέρον για εξατομικευμένες εμπειρίες."

Υπάρχει επίσης μια νέα επιλογή Phone Connection στις ρυθμίσεις, ενεργοποιημένη από προεπιλογή εάν χρησιμοποιείτε το Phone Link με ένα τηλέφωνο Android. Η λειτουργία ήταν προηγουμένως γνωστή ως Phone Plugin και κάνει το "Copilot πιο εξατομικευμένο ενσωματώνοντας τα πλούσια δεδομένα που αποθηκεύονται στο Android σας, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων και επαφών."

Με την συνεχή εξέλιξη του Copilot, η Microsoft προσπαθεί να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη και την λειτουργικότητα της τεχνητής νοημοσύνης στα Windows 11, αν και οι συχνές αλλαγές και οι προσθαφαιρέσεις λειτουργιών μπορεί να προκαλούν σύγχυση στους χρήστες.

View full article

Δημοσ.

ειναι τσάμπα ? 

ποιος ο λογος μια εταιρεια στο 365 να εχει αδεια Copilot; Ενα μπερδεμα το εχει κανει και κανεις δεν ξερει μια σιγουρη απάντηση

Δημοσ.
34 minutes ago, Teddy77 said:

Πάλι με το ζόρι το βάζει και πρέπει να ψάχνουμε να το απενεργοποιήσουμε?

23 minutes ago, MikeGR7 said:

Τι ειναι αυτο? Α ξεχασα το day one debloat preinstalled malware της Microsoft.

ναι όλοι βρίζουν (απλά για να βρίσουν) αλλά το chatgpt το έχετε κάνει λάστιχο

• Like 2
  • Haha 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, great είπε

Ναι αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι για κάποιο περίεργο λόγο το ένα είναι κατά πολύ υποδεέστερο του άλλου...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
27 minutes ago, great said:

Εγώ δεν έχω μπει καν να κάνω ένα query στο chatgpt, γιατί μας τσουβαλιάζεις όλους?

• Like 2
Δημοσ.

γιατι το chatgpt παιρνει με το ετσι θελω προσβαση στα local και cloud αρχεια μας οπως το copilot; εγω χρησιμοποιησα 2 φορες chatgpt πιο πολυ για δοκιμη, αλλα τον τσατο τον copilot τον απενεργοποιώ ( όσο μπορουμε ακομα)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

Τι ειναι αυτο? Α ξεχασα το day one debloat preinstalled malware της Microsoft.

Υποκλίνομαι 😂 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Teddy77 said:

Εγώ δεν έχω μπει καν να κάνω ένα query στο chatgpt, γιατί μας τσουβαλιάζεις όλους?

οκ εισαι η εξαιρεση, μην αρπαζεστε, γενικα ομως ετσι παει. Εγω κανω γιατι ειναι καλυτερο απο το google, οχι ομως για κωδικα ποτέ ή κατι τετοιο. Η συνειδηση μου και οι ωρες στην GWBASIC δεν μου το επιτρεπουν!!

3 hours ago, kabbill said:

Ναι αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι για κάποιο περίεργο λόγο το ένα είναι κατά πολύ υποδεέστερο του άλλου...

προφανως εννοειτε (τωρα τουλαχιστον, σε ενα χρονο δενξερεις καν τι ξημερωνει)

Δημοσ.

δεν είναι κακό να υπάρχει σαν εργαλείο στον browser ή στο λειτουργικό ΑΛΛΑ είναι αρκετά κατώτερο και από δωρεάν λύσεις άλλων εταιριών (πχ grok 3) και δεύτερον στο χρεώνει με το στανιό με την αύξηση της συνδρομής στο 365. Γιατί να το πληρώσω εγώ που δεν το χρησιμοποιώ; βάλτο σαν έξτρα πακέτο. Μήπως γιατί δεν θα το αγόραζε κανείς και κάποια μεγαλό στελέχη θα ξεφτιλίζονταν για τα λεφτά που έχουν επενδύσει; Και έτσι το παρουσιάζουν ότι φέρνει έσοδα;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, great είπε

Φιλε ουτε καν ξερω αν ειναι ιστοσελιδα ή πρόγραμμα σοβαρα, δεν εχω ασχοληθει ούτε καν με την υπαρξη του.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...