poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 3 minutes ago, dbrillis said: Αν την ειχες βγαλει φωτογραφια και την ειχες στείλει στο email σου με τίτλο το ονομα κτλ απο τις μνημες... Εγω ετσι εκανα και κανω για τα προϊόντα που δεν μου στέλνουν την απόδειξη σε email. ειναι πολυ μεγαλη βλακεια σε ενα προιον Lifetime να σου ζητανε αποδειξη.δεν ηξερα 10 χρονια μετα να εχω κρατησει τις αποδειξεις εν ετος 2025 που ολα παιζουν με serial number. δηλαδη καπου ελεος. ναι εκλεψα 4 μνημες ddr3 και ζητω εγγυηση. για αυτο ειπα long live photoshop 1
dpolal Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 1 ώρα πριν, poulinos είπε ειναι πολυ μεγαλη βλακεια σε ενα προιον Lifetime να σου ζητανε αποδειξη.δεν ηξερα 10 χρονια μετα να εχω κρατησει τις αποδειξεις εν ετος 2025 που ολα παιζουν με serial number. δηλαδη καπου ελεος. ναι εκλεψα 4 μνημες ddr3 και ζητω εγγυηση. για αυτο ειπα long live photoshop Προσωπικά και επειδή έχω δεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια, όπως ανέφεραν ήδη, πάντα σκανάρω τις αποδείξεις ή τις τραβάω μια φωτό με το κινητό για να τις έχω ψηφιοποιημένες. 5
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Just now, dpolal said: Προσωπικά και επειδή έχω δεί πολλά όλα αυτά τα χρόνια, όπως ανέφεραν ήδη, πάντα σκανάρω τις αποδείξεις ή τις τραβάω μια φωτό με το κινητό για να τις έχω ψηφιοποιημένες. και εγω αυτο κανω αλλα μια φορα για να αλλαξουμε μνημες ddr3 που ηταν ενος φιλου εκανα αλλαγη στην αποδειξη.ηταν κυριολεκτικα 10 χρονια μετα. αλλα ναι γενικα τις σκαναρω και τις κραταω μεχρι να ληξει η εγγυηση εκτος απο αυτα που ειναι lifetime 1
sugarias Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου Είχα σκεφτεί τη λύση του photoshop να πω την αλήθεια αλλά, είπα να πάω με τον σταυρό στο χέρι και τους έστειλε screen shot τις πληροφορίες της παραγγελίας, όπου αναφέρονται όλα τα στοιχεία (πλην του καταστήματος). Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης της patriot 1
dkstopo Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου εισαι σιγουρος οτι φταινε οι μνημες; δοκιμασες να τον ξεκινησεις με άλλες;
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 33 minutes ago, sugarias said: Είχα σκεφτεί τη λύση του photoshop να πω την αλήθεια αλλά, είπα να πάω με τον σταυρό στο χέρι και τους έστειλε screen shot τις πληροφορίες της παραγγελίας, όπου αναφέρονται όλα τα στοιχεία (πλην του καταστήματος). Εν αναμονή λοιπόν της απάντησης της patriot ειναι τραγικο εν ετος 2025 να σου λεει ο αλλος βρες μου μια αποδειξη 10 χρονια πισω για κατι που εχει lifetime. 1
sugarias Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, dkstopo είπε εισαι σιγουρος οτι φταινε οι μνημες; δοκιμασες να τον ξεκινησεις με άλλες; Με το ένα στικ ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Με τα δύο αρχίζουν τα μπιπ. Έχω κάνει όλες τις εναλλαγές μεταξύ στικ και θέσεων
dpolal Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Μόλις τώρα, sugarias είπε Με το ένα στικ ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Με τα δύο αρχίζουν τα μπιπ. Έχω κάνει όλες τις εναλλαγές μεταξύ στικ και θέσεων Επικοινώνησε με την εταιρεία και εξήγησε ότι το κατάστημα έχει κλείσει και δεν έχεις την απόδειξη μετά από τόσα χρόνια όπως λες και ίσως σε βοηθήσουν.
dkstopo Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sugarias είπε Με το ένα στικ ο υπολογιστής δουλεύει κανονικά. Με τα δύο αρχίζουν τα μπιπ. Έχω κάνει όλες τις εναλλαγές μεταξύ στικ και θέσεων εφοσον ξεκινα με το καθε ένα ξεχωριστά το προβλημα ειναι στην mb. μετρα τα μπιπ με τις χρονικες αποστασεις μεταξύ τους και δες στο manual της mb τι προβλημα αναφερει Επεξ/σία 5 Μαρτίου από dkstopo
sugarias Δημοσ. 5 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, dkstopo είπε εφοσον ξεκινα με το καθε ένα ξεχωριστά το προβλημα ειναι στην mb. μετρα τα μπιπ με τις χρονικες αποστασεις μεταξύ τους και δες στο manual της mb τι προβλημα αναφερει Λάθος διατύπωση μου. Με το ένα στικ δουλεύει κανονικά. Με το άλλο δε δουλεύει. Επίσης τον τελευταίο καιρό στις ιδιότητες του υπολογιστή είχα παρατηρήσει ότι διάβαζε 16gb αλλά χρησιμοποιούσε μόνο τα 8. Δεν έδωσα σημασία τότε γιατί έτρεχα με δουλειές. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα