Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραια προσφορα ειχαν βαλει εδω😄 Στην Γαλλια και σε αλλες χωρες την προσφορα 1.99 την ειχαν βαλει για ενα χρόνο γι αυτο και ειχαμε βαλει ολοι απο εκει και μετα  τον χρονο 5 ευρω

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ είμαι συνδρομητής από όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα. Έκανα ακύρωση τον προηγούμενο μήνα γιατί από 99€ μου ζητούσαν 139€ ή να πέσω στα 1080p. Δεν υπέκυψα, ακύρωσα, έχει περάσει 1 μήνες και δεν μου έχουν στείλει ένα email για προσφορά μήπως και με κάνουν κι επιστρέψω. 139€ δεν δίνω για κανένα λόγο, αν έβαζαν κάθε μήνα περιεχόμενο θα το σκεφτόμουν αλλά δεν βάζουν τίποτα!

• Like 1
Δημοσ.

Και τα 99 τα εδινες για να βλεπεις τι;
Τι ενδιαφερον εχει αυτη η πλατφορμα; Δεν εχω δωσει ουτε τα 2ευρω.
Δεν μπορω το αμερικανικο σινεμα που μας δειχνουν ποσο γαματοι ειναι

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gherudos είπε

Εγώ είμαι συνδρομητής από όταν ξεκίνησε στην Ελλάδα. Έκανα ακύρωση τον προηγούμενο μήνα γιατί από 99€ μου ζητούσαν 139€ ή να πέσω στα 1080p. Δεν υπέκυψα, ακύρωσα, έχει περάσει 1 μήνες και δεν μου έχουν στείλει ένα email για προσφορά μήπως και με κάνουν κι επιστρέψω. 139€ δεν δίνω για κανένα λόγο, αν έβαζαν κάθε μήνα περιεχόμενο θα το σκεφτόμουν αλλά δεν βάζουν τίποτα!

μολις ακυρωσα και επι τοπου μου πε 5.99 για 3 μηνες, αρχης γενομενης απο τις 30/7 που τελειωνει αυτη που ακυρωσα. Μηπως η "προσφορα" αφορα μονο μηνιαίες.

Δημοσ.
Στις 15/7/2025 στις 12:50 ΠΜ, gherudos είπε

Σκεψου οτι και εγω που μοιραζομουν με 2 συγγενεις τον λογαριασμο , το εκοψα. Απο 99 το πηγανε στα 139 και παλι δια τρια το σκεφτηκαμε να τα δωσουμε... Και οσο για τα παιδικα, αν εχεις whatsup παίρνεις καθε μηνα το πακετο με τα σινεμα και βαζεις εκει να ξεγελιουνται τα πιτσιρικια ή βαζεις youtube να βλεπουν εκει ! Το παραχεσ@νε με τα 139 €

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...