Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτιδήποτε ακουμπαω κανει αυτο το χαρακτηριστικο με τον στατικο ηλεκτρικό.

μεχρι και το γατι που ακουμπαω κανει αυτο το πραγμα δηλαδη ειναι τρελο.

δεν φοραω κανενα fitnes tracker η οτιδηποτε μεταλικο πανω μου (εκτος απο 1piercing)

αν και εχω πολλες συσκευες (4ηχεια οθονες πικαπ ενισχυτές) ποτέ δεν είχα το πρόβλημα.

ξεκινησε εδω και 2 εβδομαδες. δεν εχω αλλαξει καμια μπριζα ουτε ειχα περιεργα φενομενα.

ουτε εχω προσθέσει κατι στο setup (σε όλο το σπίτι). λέτε να προερχεται απο το γραφειο

καμια ιδεα; τι συμβαίνει.

το ποιο εντονο το παιρνω οταν παω να σηκωσω τη βελόνα απο το πικαπ...

Επεξ/σία από digitalarchive
  • Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλαξε παπούτσια.

οπα οντως τις τελευταιες βδομαδες αλλαξα ενα ζευγάρι μπιρκεν..

ρε λες; ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Η τριβή σε συνθετικά ρούχα (nylon) μπορεί να επιβαρύνει.

Ακόμη κι αν δεν φοράς nylon,  μπορεί να σε χτυπήσει εφόσον τρίβεσαι σε συνθετικά υφάσματα (πχ καλύμματα καναπέ )

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Η τριβή σε συνθετικά ρούχα (nylon) μπορεί να επιβαρύνει.

Ακόμη κι αν δεν φοράς nylon,  μπορεί να σε χτυπήσει εφόσον τρίβεσαι σε συνθετικά υφάσματα (πχ καλύμματα καναπέ )

δεν ειχα ποτε ναιλον η θεμα με τα έπιπλα.

τελευταια εχω βάλει ενα χαλί απο 100% βαμβάκι παιζει να ειναι απο εκει;

δεν ξερω τι αλλο να σκευτω..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Και η ξηρή ατμόσφαιρα νομίζω συμβάλλει

μενω θεσσαλονικη ποια ξηρη.. και αερίζω και τακτικα

Δημοσ.

Και εγω το έχω αυτό το πρόβλημα με μια κουνιστή πολυθρόνα που έχω πάρει.. Όποτε κάθομαι σε αυτήν και σηκώνομαι το πρώτο μεταλλικό αντικείμενο που θα πιάσω θα με χτυπήσει! Αν ξέρει κανείς κάποιο life hack, κάποιο βραχιολακι ή οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theofanis20 είπε

Και εγω το έχω αυτό το πρόβλημα με μια κουνιστή πολυθρόνα που έχω πάρει.. Όποτε κάθομαι σε αυτήν και σηκώνομαι το πρώτο μεταλλικό αντικείμενο που θα πιάσω θα με χτυπήσει! Αν ξέρει κανείς κάποιο life hack, κάποιο βραχιολακι ή οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων 

Επειδή το πάθαινα συνέχεια σε αυτοκίνητο με συνθετικά καλλύματα θα σου πω τι έκανα ως lifehack...

έπιανα ένα μεταλλικό κλειδί (σπιτιού) από τη μία άκρη, και ακουμπούσα την άλλη άκρη του σε μεταλλικό σώμα, μεταφέροντας την εκφόρτιση στο κλειδί.

Έτσι έβλεπα τον εντυπωσιακό σπινθηρισμό και δεν χτυπούσε πλέον εμένα.

Δοκίμασέ το και πες μου...

Δημοσ.
2 hours ago, theofanis20 said:

Ψεκασε με μαλακτικό το ύφασμα και για λίγο διάστημα θα είναι οκ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, digitalarchive είπε

Οτιδήποτε ακουμπαω κανει αυτο το χαρακτηριστικο με τον στατικο ηλεκτρικό.

μεχρι και το γατι που ακουμπαω κανει αυτο το πραγμα δηλαδη ειναι τρελο.

δεν φοραω κανενα fitnes tracker η οτιδηποτε μεταλικο πανω μου (εκτος απο 1piercing)

αν και εχω πολλες συσκευες (4ηχεια οθονες πικαπ ενισχυτές) ποτέ δεν είχα το πρόβλημα.

ξεκινησε εδω και 2 εβδομαδες. δεν εχω αλλαξει καμια μπριζα ουτε ειχα περιεργα φενομενα.

ουτε εχω προσθέσει κατι στο setup (σε όλο το σπίτι). λέτε να προερχεται απο το γραφειο

καμια ιδεα; τι συμβαίνει.

Κι εγω καποιες φορες, οταν ανοιγω/κλεινω το τζαμι της μπαλκονοπορτας βγαινει σπιθα 😃

Παντως εσυ λες οτι σου το κανει σε οτι ακουμπας, μηπως εισαι μεταλλαγμενος? 😁

Επεξ/σία από fitsoulas2024
Δημοσ.

Εγώ θα σου πω ότι το "ότι" πρέπει να γράφεται με κόμμα όταν σημαίνει οτιδήποτε. Το λέω για να αλλάξεις τον τίτλο.

Παράδειγμα: Κάνε ό,τι θες.

Άλλο παράδειγμα: Κάνε ότι κοιμάσαι.

Ελπίζω να είναι σαφής η διαφορά.

Στο θέμα σου, αυτό που λες το παθαίνω μόνο στο σουπερμάρκετ όταν τσουλάω το καρότσι, με κάποιο τρόπο μαζεύω όλα τα ηλεκτρόνια από το πάτωμα, δεν ξέρω πως στο διάολο γίνεται, προφανώς από τα καουτσούκ ροδάκια αλλά όταν ακουμπάω κάτι μετά με χτυπάει το ρεύμα.

Μόλις μου ήρθε ιδέα για πολλά χρήματα. Σχεδιάζουμε ένα παπούτσι μπάσκετ που θα έχει ενισχυμένη αυτή την ιδιότητα, ίσως βάλουμε και καμιά μπαταρία μέσα που θα τσαρτζάρει το άτομο που θα τα φοράει με μπόλικο φορτίο. Έτσι όταν αμύνεσαι θα προσπαθείς να μην ακουμπάς τον άλλο για να μην το χαλάσεις το φορτίο, αλλά τη στιγμή που θα πάει να σουτάρει θα τον ακουμπήσεις λιγάκι ώστε να μη χρεωθείς φάουλ, στο μεταξύ αυτόν θα τον τινάξει το ρεύμα και το σουτ του θα πάει στην εξέδρα. Προφανώς θα λειτουργήσει για λίγο όλο αυτό μέχρι να το μάθουν και να το απαγορέψουν ή να το σταματήσουν με κανά ηλεκτροστατικό βραχιόλι αλλά μέχρι τότε θα έχουμε πουλήσει εκατομμύρια παπούτσια.

Είναι φοβερή ιδέα, δε διαφέρει πολύ από την καρφίτσα που είχε πάντα ο Δομάζος και τσίμπαγε τους αμυντικούς.

• Super Moderators
Δημοσ.
19 ώρες πριν, digitalarchive είπε

Δες αν έχει το πικαπ κάποια βίδα στο πίσω μέρος για καλώδιο στατικού ηλεκτρισμού που συνδέεται σε αντίστοιχη θέση στον ενισχυτή κλπ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Δες αν έχει το πικαπ κάποια βίδα στο πίσω μέρος για καλώδιο στατικού ηλεκτρισμού που συνδέεται σε αντίστοιχη θέση στον ενισχυτή κλπ.

φυσικα εχει περαστει χα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...