jtos Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Καλησπέρα σας, θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε το project μας, ένα Survival - MMORPG, με όνομα Anachronia. Το Anachronia βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης τα τελευταία 4 χρόνια. Πλέον βρίσκεται σε στάδιο pre - alpha, με ολοκληρωμένες τις online δοκιμές με 250+ παίχτες online. Το Anachronia βρίσκεται στο Kickstarter. Ακολουθεί μία συνοπτική παρουσίαση του παιχνιδιού με τα αντίστοιχα link ! Η Starcode Studios L.P. με έδρα την Κοζάνη, είναι υπερήφανη να ανακοινώσει την επερχόμενη κυκλοφορία του νέου της παιχνιδιού, "Anachronia", ένα επαναστατικό Survival MMORPG που συνδυάζει εξερεύνηση, δημιουργία και μάχες σε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο προκλήσεις και μυστήρια. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει για χρηματοδότηση στο Kickstarter στις 04 Μαρτίου 2025. Οι πρώτες alpha δοκιμές του παιχνιδιού με πάνω από 250 παίκτες ήταν απόλυτα επιτυχείς και προσέφεραν σημαντικά σχόλια για τη βελτίωση του παιχνιδιού. Οι early testers είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν μια περιορισμένη έκδοση του κόσμου του Anachronia, απολαμβάνοντας τις μοναδικές δυνατότητες και τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Εξερεύνηση Ανοιχτού Κόσμου (Open world Exploration) Οι παίκτες του Anachronia θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στο νησί Genesis στην ήπειρο Gerada, σε έναν ανοιχτό κόσμο γεμάτο ευκαιρίες και κινδύνους. Η εξερεύνηση είναι το κλειδί για την ανακάλυψη νέων περιοχών και τη συλλογή σπάνιων πόρων, προσφέροντας στους παίκτες αμέτρητες δυνατότητες για ανάπτυξη και επιβίωση. Κατηγορίες Επαγγελματιών (Professions) Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν από μία σειρά επαγγελματικών μονοπατιών, όπως: Blacksmith: Δημιουργία όπλων και πανοπλιών. Alchemist: Παρασκευή φίλτρων και ελιξιρίων. Hunter: Κυνήγι άγριων ζώων και συλλογή πόρων. Chef: Δημιουργία γευμάτων με ενισχυτικές ιδιότητες. Miner: Εξόρυξη μεταλλευμάτων. Herbalist: Συλλογή βοτάνων για ιατρικές χρήσεις. Lumberjack: Κοπές δέντρων για ξύλο. Refiner: Βελτίωση όπλων και πανοπλιών. Tailor: Δημιουργία ρούχων και ενδυμάτων. Merchant: Διαχείριση εμπορίου και πωλήσεων. Μονοπάτια Μάχης (Paths) Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να ακολουθήσουν διάφορα μονοπάτια μάχης, όπως: Swordsman: Κυριαρχία με σπαθί και μεγάλα σπαθιά. Lancer: Μαχητής με δόρατα και λόγχες. Rogue: Γρήγορες επιθέσεις και ελιγμοί. Archer: Τοξότης και μακρινή μάχη. Tank: Αμυντικός ρόλος που απορροφά ζημιά. Οικονομικό Σύστημα και Νομίσματα (Economy and Coins) Το παιχνίδι διαθέτει δύο βασικά νομίσματα: Unrefined Chronia: Ακατέργαστο νόμισμα που κερδίζεται μέσω εξόρυξης και άλλων δραστηριοτήτων. Chronia: Premium νόμισμα που αποκτάται μέσω ειδικών διαδικασιών, όπως crafting και faction activities. Μοναδικά Χαρακτηριστικά (Unique Characteristics) Crafting & Animal Taming: Δημιουργία αντικειμένων και εξημέρωση ζώων. PVE, PVP, PVPVE: Επιλογές για μάχες με άλλους παίκτες ή το περιβάλλον. Ρεαλιστικό Σύστημα Τόξου: Προσομοίωση πραγματικής φυσικής για την τροχιά των βελών. Διαδραστική Αλληλεπίδραση με Ζώα: Από αγελάδες που παράγουν γάλα μέχρι κότες που γεννούν αυγά. Σύστημα Πολλαπλών Πύλων (World Glitches) Οι Gates ή World Glitches επιτρέπουν στους παίκτες να εξερευνήσουν νέους κόσμους με διαφορετικούς κανόνες φυσικής και μαγείας. Αυτοί οι παράλληλοι κόσμοι είναι γεμάτοι από μαγικά τέρατα, αινίγματα και τεράστιες προκλήσεις. Η Εμπειρία των Παίκτων (Player Experience) Το Anachronia προσφέρει ένα μοναδικό σύστημα προόδου, όπου οι παίκτες μπορούν να εξελίξουν τον χαρακτήρα τους και τις ικανότητές τους. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν νέες περιοχές, να δημιουργήσουν νέους πόρους και να αναπτύξουν στρατηγικές για την επιβίωσή τους. Η καμπάνια χρηματοδότησης στο Kickstarter θα ξεκινήσει στις 04 Μαρτίου 2025 και θα προσφέρει στους υποστηρικτές της πρώτης ώρας πολλές αποκλειστικές ανταμοιβές και δυνατότητες. Για περισσότερες πληροφορίες και για να στηρίξετε το παιχνίδι, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ή ακολουθήστε μας στα social media. Starcode Studios L.P. Δημιουργώντας κόσμους. Δημιουργώντας εμπειρίες. ------------ Σύνδεσμοι ------------------- Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/starcodestudios/anachronia-new-survival-mmorpg-by-starcode-studios?ref=b3vrkx Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKa8W4xcWD8B0hWFXMqLf6A Website: https://anachroniaofficial.com Facebook: https://facebook.com/Anachronia/ Anachronia Discord: https://discord.gg/9RCvqAfA 10 1
comfuzio Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Ωραίο φαίνεται, θα μπορούμε να κάνουμε και private/selfhosted servers; Πχ κάνα docker compose ή θα είναι μόνο στους δικούς σας servers; Εγώ για να πω την αλήθεια μετά το L2 δεν έχω βρει κανένα mmorpg που να με κρατήσει, ψάχνω για παιχνίδι που οκ να είναι οπτικά καλό, κάτι που το L2 ήταν για την εποχή του αλλά πέρασαν και 25 χρόνια από τότε και να έχει ξεκάθαρα classes και ρόλους. Όταν πάω να παίξω τα νέα mmo(rpg δεν) και είναι όλοι λίγο από όλα και ψάχνουμε για κάποιον healer ή tank και ή δεν θα βρούμε ποτέ ή θα βρούμε και θα την βλέπουν damage dealers και θα χαλάνε το πάρτυ. Εδώ πως θα είναι τα classes; Τα group/parties και τα ομαδικά events; 2
ThaSAS12 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 15 ώρες πριν, comfuzio είπε Εγώ για να πω την αλήθεια μετά το L2 δεν έχω βρει κανένα mmorpg που να με κρατήσει... Και ούτε θα βρεις. 2
comfuzio Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 9 minutes ago, ThaSAS12 said: Και ούτε θα βρεις. Δυστυχώς έτσι φαίνεται. Όλα πάνε σε ένα generic wowειδές μοτίβο με μικρές διαφορές εδώ και εκεί αλλά κατά βάθος είναι απλά reskin του. 1
jtos Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, comfuzio είπε Ωραίο φαίνεται, θα μπορούμε να κάνουμε και private/selfhosted servers; Πχ κάνα docker compose ή θα είναι μόνο στους δικούς σας servers; Εγώ για να πω την αλήθεια μετά το L2 δεν έχω βρει κανένα mmorpg που να με κρατήσει, ψάχνω για παιχνίδι που οκ να είναι οπτικά καλό, κάτι που το L2 ήταν για την εποχή του αλλά πέρασαν και 25 χρόνια από τότε και να έχει ξεκάθαρα classes και ρόλους. Όταν πάω να παίξω τα νέα mmo(rpg δεν) και είναι όλοι λίγο από όλα και ψάχνουμε για κάποιον healer ή tank και ή δεν θα βρούμε ποτέ ή θα βρούμε και θα την βλέπουν damage dealers και θα χαλάνε το πάρτυ. Εδώ πως θα είναι τα classes; Τα group/parties και τα ομαδικά events; Καλησπέρα, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο project μας ! Καταλαβαίνω ότι ήσουν/είσαι παίχτης l2, οπότε έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου ! Αρχικά να αναφέρω ότι οι servers μας έχουν σχεδιαστεί από εμάς (δεν είναι Unreal Replication) και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους admins να μπορούν να δημιουργήσουν μία εκδοχή του παιχνιδιού (server side) που αυτοί έχουν φανταστεί. Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει αν θα δώσουμε self hosted (πολύ πιθανό), το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε access στους admins σε servers τους οποίους θα κάνουμε hosting εμείς. Σε αυτό το σημείο σταματάνε οι διαφορές με το self hosted. Ο admin θα μπορεί να έχει access ώστε να αλλάξει ουσιαστικά ότι μπορούμε να αλλάξουμε και εμείς. Το L2, κατά την προσωπική μου άποψη σταμάτησε στο Interlude. Στο Anachronia έχουμε τα λεγόμενα Paths. Τα path είναι κάτι σαν τα classes με τη διαφορά ότι "EXP-άρεις" το path ανάλογα το όπλο που φοράς. Π.Χ. αν "expareis" με Sword ανεβαίνει το path του Swordman. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί ένας παίχτης να τερματίσει όλα τα paths. Σε κάποια στιγμή μπαίνει όριο του "level" του path και μπορεί να τερματίσει αυτό που έχει επιλέξει. Στο Anachronia υπάρχουν τα groups, τα γνωστά στο L2 ως party και τα Squads αντίστοιχα. Γενικά η φιλοδοξία μας για το gameplay είναι το Mass PVP και Mass PVE. Παρόλαυτά έχουμε ήδη δώσει στοιχεία Survival και στοιχεία για Farming Gathering, έτσι ώστε ο κάθε παίχτης να μπορεί να παίξει με τον τρόπο που θέλει. Να επίσης πως οι servers του Anachronia, όπως και το ίδιο το Game, έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να διαχειριστεί 2.000+ αριθμό παιχτών ανά server. Με το αντίστοιχο PC βέβαια, ενδεικτικά μία 3060rtx δεν θα έχει κάποιο θέμα. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε την καμπάνια μας στο kickstarter για περισσότερες πληροφορίες. Χαιρόμαστε που μέσα από το forum του insomnia μπορούμε να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που έχουν παίξει / παίζουν survival / mmorpg. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία. Και κάτι τελευταίο, θα προσπαθήσουμε να "χτίσουμε" το παιχνίδι μας ακούγοντας το community. Επίσης να ενημερώσω ότι έχουμε ήδη κάνει τα πρώτα pre alpha test με 250+ άτομα online. Ουσιαστικά βρισκόμαστε στο στάδιο που προσθέτουμε νέο Content. Επεξ/σία 6 Μαρτίου από jtos 1
comfuzio Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 4 minutes ago, jtos said: Καλησπέρα, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας στο project μας ! Καταλαβαίνω ότι ήσουν/είσαι παίχτης l2, οπότε έχεις πολύ συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σου ! Αρχικά να αναφέρω ότι οι servers μας έχουν σχεδιαστεί από εμάς (δεν είναι Unreal Replication) και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους admins να μπορούν να δημιουργήσουν μία εκδοχή του παιχνιδιού (server side) που αυτοί έχουν φανταστεί. Ακόμη δεν έχουμε αποφασίσει αν θα δώσουμε self hosted (πολύ πιθανό), το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε access στους admins σε servers τους οποίους θα κάνουμε hosting εμείς. Σε αυτό το σημείο σταματάνε οι διαφορές με το self hosted. Ο admin θα μπορεί να έχει access ώστε να αλλάξει ουσιαστικά ότι μπορούμε να αλλάξουμε και εμείς. Το L2, κατά την προσωπική μου άποψη σταμάτησε στο Interlude. Στο Anachronia έχουμε τα λεγόμενα Paths. Τα path είναι κάτι σαν τα classes με τη διαφορά ότι "expareis" το path ανάλογα το όπλο που φοράς. Π.Χ. αν "expareis" με Sword ανεβαίνει το path του Swordman. Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι μπορεί ένας παίχτης να τερματίσει όλα τα paths. Σε κάποια στιγμή μπαίνει όριο του "level" του path και μπορεί να τερματίσει αυτό που έχει επιλέξει. Στο Anachronia υπάρχουν τα groups, τα γνωστά στο L2 ως party και τα Squads αντίστοιχα. Γενικά η φιλοδοξία μας για το gameplay είναι το Mass PVP και Mass PVE. Παρόλαυτά έχουμε ήδη δώσει στοιχεία Survival και στοιχεία για Farming Gathering, έτσι ώστε ο κάθε παίχτης να μπορεί να παίξει με τον τρόπο που θέλει. Να πως επίσης πως οι servers του Anachronia, όπως και το ίδιο το Game, έχουν σχεδιαστεί ώστε να μπορεί να διαχειριστεί 2.000+ αριθμό παιχτών ανά server. Με το αντίστοιχο PC βέβαια, ενδεικτικά μία 3060rtx δεν θα έχει κάποιο θέμα. Μη διστάσετε να επισκεφτείτε την καμπάνια μας στο kickstarter για περισσότερες πληροφορίες. Χαιρόμαστε που μέσα από το forum του insomnia μπορούμε να επικοινωνήσουμε με ανθρώπους που έχει παίξει survival / mmorpg. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία. Και κάτι τελευταίο, θα προσπαθήσουμε να "χτίσουμε" το παιχνίδι μας ακούγοντας το community. Επίσης να ενημερώσω ότι έχουμε ήδη κάνει τα πρώτα pre alpha test με 250+ άτομα online. Ουσιαστικά βρισκόμαστε στο στάδιο του Content. Γενικά ακούγεται ενδιαφέρον project και το σκέφτομαι να γίνω και εγώ backer. Το selfhosting το αναφέρω καθώς έχω την υποδομή και με dedicated server στην hetzner όπου μπορεί να τρέξω τα πάντα απροβλημάτιστα και με καλό uptime(downtime μόνο για updates και συντήρηση) αλλά και στο σπίτι που είτε τώρα με την ΔΕΗ που περιμένω να ολοκληρώσει ή με την cosmote αν δεν πάει καλά η ΔΕΗ θα έχω 1000/500 γραμμή και έχω τα κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό για να το φιλοξενίσω και στο σπίτι. Τώρα αυτό με το leveling των όπλων είναι κάτι που το έχω δει και σε άλλα παιχνίδια (New World) και δεν μπορώ να πω πως ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Τώρα ίσως η μια υλοποίηση vs της άλλης ίσως να έχει διαφορά και να αξίζει μια 2η ευκαιρία. Το L2 ήταν καλό μέχρι και πριν το Goddess of Destruction, έγινε ξανά ενδιαφέρον όταν έφυγε από το wowειδές με τα 8 classes αλλά αυτό που το χαλάει είναι το ingame store το οποίο ΑΝ ήταν μόνο cosmetics ή άντε και xp boosts δεν νομίζω να έλεγε κανείς τίποτα ΑΛΛΑ το χαλάσανε με OP αντικείμενα που χρειάζεται τρελό χρήμα για να τα αποκτήσει κανείς με το lootbox σύστημα τους. Εκεί χάσανε το 95% της βάσης των παικτών τους. Και φυσικά τώρα που παίζει φουλ αυτόματο με legit bot. Πράγμα που με φέρνει και στην επόμενη ερώτηση. Ας πούμε ότι πάνε όλα καλά και το κυκλοφορείτε το παιχνίδι, τι οικονομικό μοντέλο θα έχετε; -Pay 2 Play δλδ με συνδρομή; -Free 2 Play (aka pay 2 win) δλδ χωρίς συνδρομή αλλά με ingame store και microtransactions; -Pay 2 Own δλδ μια εφάπαξ αγορά; Το ρωτάω γιατί όλα καλά αλλά αν δεν είναι κερδοφόρα η επιχείρηση εεε θα φάει λουκέτο κάποια στιγμή! Το ίδιο είχα και εγώ όταν παλιά έτρεχα L2 servers, τρέχουν οι λογαριασμοί και όλοι φίλοι και γνωστοί θέλουν να είναι GM αλλά όταν έρχεται η ώρα του ταμείου, μόνο ο comfuzio πλήρωνε και δεν είχα ομάδα να κάνει visuals και coding, 1 sys admin ήμουν μόνον εγώ και οι άλλοι ingame admins που μόνο να κάνουν boost τα δικά τους char ήταν 1 1
jtos Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 57 λεπτά πριν, comfuzio είπε Γενικά ακούγεται ενδιαφέρον project και το σκέφτομαι να γίνω και εγώ backer. Το selfhosting το αναφέρω καθώς έχω την υποδομή και με dedicated server στην hetzner όπου μπορεί να τρέξω τα πάντα απροβλημάτιστα και με καλό uptime(downtime μόνο για updates και συντήρηση) αλλά και στο σπίτι που είτε τώρα με την ΔΕΗ που περιμένω να ολοκληρώσει ή με την cosmote αν δεν πάει καλά η ΔΕΗ θα έχω 1000/500 γραμμή και έχω τα κατάλληλα μηχανήματα και εξοπλισμό για να το φιλοξενίσω και στο σπίτι. Τώρα αυτό με το leveling των όπλων είναι κάτι που το έχω δει και σε άλλα παιχνίδια (New World) και δεν μπορώ να πω πως ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Τώρα ίσως η μια υλοποίηση vs της άλλης ίσως να έχει διαφορά και να αξίζει μια 2η ευκαιρία. Το L2 ήταν καλό μέχρι και πριν το Goddess of Destruction, έγινε ξανά ενδιαφέρον όταν έφυγε από το wowειδές με τα 8 classes αλλά αυτό που το χαλάει είναι το ingame store το οποίο ΑΝ ήταν μόνο cosmetics ή άντε και xp boosts δεν νομίζω να έλεγε κανείς τίποτα ΑΛΛΑ το χαλάσανε με OP αντικείμενα που χρειάζεται τρελό χρήμα για να τα αποκτήσει κανείς με το lootbox σύστημα τους. Εκεί χάσανε το 95% της βάσης των παικτών τους. Και φυσικά τώρα που παίζει φουλ αυτόματο με legit bot. Πράγμα που με φέρνει και στην επόμενη ερώτηση. Ας πούμε ότι πάνε όλα καλά και το κυκλοφορείτε το παιχνίδι, τι οικονομικό μοντέλο θα έχετε; -Pay 2 Play δλδ με συνδρομή; -Free 2 Play (aka pay 2 win) δλδ χωρίς συνδρομή αλλά με ingame store και microtransactions; -Pay 2 Own δλδ μια εφάπαξ αγορά; Το ρωτάω γιατί όλα καλά αλλά αν δεν είναι κερδοφόρα η επιχείρηση εεε θα φάει λουκέτο κάποια στιγμή! Το ίδιο είχα και εγώ όταν παλιά έτρεχα L2 servers, τρέχουν οι λογαριασμοί και όλοι φίλοι και γνωστοί θέλουν να είναι GM αλλά όταν έρχεται η ώρα του ταμείου, μόνο ο comfuzio πλήρωνε και δεν είχα ομάδα να κάνει visuals και coding, 1 sys admin ήμουν μόνον εγώ και οι άλλοι ingame admins που μόνο να κάνουν boost τα δικά τους char ήταν Το οικονομικό μοντέλο που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε είναι Pay 2 Own. Οι παίχτες θα πληρώνουν μια φορα και θα έχουν το παιχνίδι δικό τους για πάντα χωρις μηνιαίες πληρωμες. Θα υπάρχει φυσικά κατάστημα για microtransactions κλπ ώστε να μπορέσουμε να διατηρούμε αργότερα τους servers αλλά θα είναι όλα αποκλειστικά και μόνο διακοσμητικά αντικείμενα, skins για τον χαρακτηρα κλπ. Δεν θα πωλούνται αντικείμενα τα οποία θα δίνουν πλεονέκτημα σε παίχτες που μπορούν να τα αγοράσουν κλπ. Ο σκοπός είναι όλοι οι παίχτες να αναγκαστούν να κάνουν grind ώστε να φτάσουν στο σημείο που θέλουν. Φυσικά, αυτό σημαίνει οτι με βάση το build του κάθε παίχτη, εφόσον φτάσει ο παίχτης αυτος το level cap, θα είναι σε ένα συγκεκριμένο power level που θα θεωρείται max για το class του. Ακόμη σε στάδιο σχεδίασης είναι τα raids των camps, όπου τα camps είναι τα headquarters των faction αντίστοιχα, υπάρχει crafting system. Στη σελίδα μας στο Kickstarter έχουμε πολλές λεπτομέρειες για το game. Επίσης σχεδιάζουμε μέσα στο Μάρτιο να ανέβει και στο steam στα upcoming. Μόλις τελειώσει η καμπάνια του kickstarter, μπορούμε να οργανώσουμε μία closed pre-alpha ώστε να μας δώσετε όλοι feedback ! Μιας και είσαι διαχειριστής ίσως θα μπορούσες να βρεις 10 - 50 άτομα τα οποία να θέλουν να συμμετέχουν στις δοκιμές. 2
comfuzio Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, jtos said: Το οικονομικό μοντέλο που σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε είναι Pay 2 Own. Οι παίχτες θα πληρώνουν μια φορα και θα έχουν το παιχνίδι δικό τους για πάντα χωρις μηνιαίες πληρωμες. Θα υπάρχει φυσικά κατάστημα για microtransactions κλπ ώστε να μπορέσουμε να διατηρούμε αργότερα τους servers αλλά θα είναι όλα αποκλειστικά και μόνο διακοσμητικά αντικείμενα, skins για τον χαρακτηρα κλπ. Δεν θα πωλούνται αντικείμενα τα οποία θα δίνουν πλεονέκτημα σε παίχτες που μπορούν να τα αγοράσουν κλπ. Ο σκοπός είναι όλοι οι παίχτες να αναγκαστούν να κάνουν grind ώστε να φτάσουν στο σημείο που θέλουν. Φυσικά, αυτό σημαίνει οτι με βάση το build του κάθε παίχτη, εφόσον φτάσει ο παίχτης αυτος το level cap, θα είναι σε ένα συγκεκριμένο power level που θα θεωρείται max για το class του. Ακόμη σε στάδιο σχεδίασης είναι τα raids των camps, όπου τα camps είναι τα headquarters των faction αντίστοιχα, υπάρχει crafting system. Στη σελίδα μας στο Kickstarter έχουμε πολλές λεπτομέρειες για το game. Επίσης σχεδιάζουμε μέσα στο Μάρτιο να ανέβει και στο steam στα upcoming. Μόλις τελειώσει η καμπάνια του kickstarter, μπορούμε να οργανώσουμε μία closed pre-alpha ώστε να μας δώσετε όλοι feedback ! Μιας και είσαι διαχειριστής ίσως θα μπορούσες να βρεις 10 - 50 άτομα τα οποία να θέλουν να συμμετέχουν στις δοκιμές. Λίγο δύσκολο μιας που δεν έχω το community που είχα. Ζήτημα να μαζέψω 5. Αν το αφήσεις, σε αφήνει έτσι πάει αυτό 🫢
jtos Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Λίγο δύσκολο μιας που δεν έχω το community που είχα. Ζήτημα να μαζέψω 5. Αν το αφήσεις, σε αφήνει έτσι πάει αυτό 🫢 Δεν είναι πρόβλημα αυτό ! Έχουμε κοινό εμείς !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα