Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! :)

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο development board που φτιάχνω τη βελτιωμένη / αναβαθμισμένη έκδοση της ιστοσελίδας μου:

Όταν βάζω τον chrome σε responsive mode και σκρολλάρω με το ποντίκι, δεν υπάρχει συνέπεια και ομαλότητα, κολλάει απροσδόκητα και διακεκομμένα παρότι εγώ γυρίζω τη ροδέλα του ποντικιού.

Αυτό δεν συμβαίνει στο backup της μη ενημερωμένης ιστοσελίδας ή αν σερφάρω κανονικά σε desktop mode, συνεπώς κάτι παίζει με τον νέα κώδικα που έχω βάλει, είτε CSS είτε javascript.

Γι' αυτό θέλω να το διορθώσω πριν βάλω το update στο production.

Θα ήθελα τη βοήθεια σας στα εξής δύο:

1. Είτε να πείτε τις απόψεις σας για το τι μπορεί να φταίει, αν πρόκειται για κάτι που έχετε ξανά συναντήσει.

2. Είτε να μου πείτε τρόπους να κάνω debugging για να εντοπίσω τι φταίει γι' αυτό το θέμα.

Η κονσόλα του chrome δεν μου φαίνεται να μπορεί να με βοηθήσει, όσα εργαλεία της ξέρω να χρησιμοποιώ σε αυτή (δεν τα ξέρω όλα).

Επεξ/σία από philos
Δημοσ.

Θα βοηθούσε ένα βίντεο με loom γιατί δεν είμαι σίγουρος αν έχω καταλάβει το θέμα.

Αν έχεις βάλει νέο javascript κώδικα τότε δες μήπως κάποιος scroll event listener τρέχει κάτι που το κολλάει.
Ίσως κάτι σε lazy / infinite load?

Δοκίμασε το ίδιο και σε άλλους browsers και με απενεργοποιημένα τα extensions.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...