ssns Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Γεια χαρα σε ολους παιδια!! Οπως γραφει και ο τιτλος ψαχνω PC case το οποιο να ειvαι οσο το μικροτερο γινεται αλλα χωρις να χρειαστει να αλλαξω καποιο αλλο εξαρτημα του υπολογιστη μου. Λογω συχνων μετακινησεων μου θελω να ειναι ευκολη η μεταφορα του. Ψαχνω κατι που να χωραει ΑΤΧ MOBO- RTX 3070Ti και μια Be Quiet PURE LOOP 2 FX 360 radiator. Ψαχνω 2-3 ημερες τωρα αλλα δεν εχω βρει ακομα κατι που να καλυπτει τις αναγκες μου μιας και γνωριζω οτι ειναι δυσκολο. Δεν με νοιαζει το αισθητικο κομματι του pc παρα να ειναι ευκολο στην μεταφορα του και να χωρεσουν ολα μεσα. Αυτο σημαινει πως ειμαι ετοιμος να θυσιασω καποιο front panel ή side panel ωστε να γινει η δουλεια μου Οποιαδηποτε βοηθεια ή προσωπικη εμπειρια θα την εκτιμουσα. Το pc build που θελω να χωρεσω υπαρχει και στην υπογραφη μου Επεξ/σία 6 Μαρτίου από ssns
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Φαντάζομαι ο μεγάλος βραχνάς είναι η 3070. Δεν ξέρω μήπως αν έβαζες κάποιον pcie riser μπορούσες να στριμώξεις κάπως τα εξαρτήματα σε μικρότερο case.
ssns Δημοσ. 6 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 6 ώρες πριν, micos000 είπε Φαντάζομαι ο μεγάλος βραχνάς είναι η 3070. Δεν ξέρω μήπως αν έβαζες κάποιον pcie riser μπορούσες να στριμώξεις κάπως τα εξαρτήματα σε μικρότερο case. Το εχω σκεφτει σαν λυση το pcie riser, τα κουτια με προβληματιζουν λιγακι.Eχει πεσει το ματι μου στο Aerocool Beam Gaming Midi Tower που φαινεται αρκετα μαζεμενο και compact για midi tower σε σχεση με αυτο που εχω τωρα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος για το αν θα χωρεσει η καρτα γραφικων μεσα ταυτοχρονα με το ψυγειο
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου On 06/03/2025 at 04:31, ssns said: Το pc build που θελω να χωρεσω υπαρχει και στην υπογραφη μου Δεν φαινεται καμμια υπογραφη.Τοσο μεγαλο ειναι το τωρινο κουτι?Δεν μετακινησαι με αυτοκινητο?
micos000 Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, benign είπε Δεν φαινεται καμμια υπογραφη[...] Ε;;; 🤔
ssns Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 1 ώρα πριν, benign είπε Δεν φαινεται καμμια υπογραφη.Τοσο μεγαλο ειναι το τωρινο κουτι?Δεν μετακινησαι με αυτοκινητο? μετακινουμε με αμαξι λογω δουλειας μια και δουλευω σεζον το καλοκαιρι, αλλα υπαρχουν πολλα πραγματα που μεταφεροντε συνηθως οποτε κατι πιο μικρο και compact θα με βολευε περισσοτερο. βεβαια δεν ξερω ποσο πιο μικρο μπορω να βρω ωστε να χωραει ολα αυτα που εχω. Ειδα εχθες γυρω στα 50 reviews απο pc cases. To υπαρχον PURE BASE 500 χωραει γυρω στα 39.2L, εχθες με τα reviews επεσε το ματι μου στο Jonsbo D41 Mesh το οποιο στο ματι μου φαινεται λιγο πιο compact απο το υπαρχον και ειναι στα 35.4L. Ειδα καποια builds με full atx mobo, atx psu και 360 radiator και το σκεφτομαι. Δεν νομιζω να καταφερω να βρω κατι μικροτερο που να καλυπτει ολες τις αναγκες μου χωρις να γινει απολυτως καμια αλλαγη στο συστημα μου
benign Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου 1 hour ago, micos000 said: Ε;;; 🤔 Εμενα αυτο μου δειχνει η σελιδα μεσω Firefox. 24 minutes ago, ssns said: μετακινουμε με αμαξι λογω δουλειας μια και δουλευω σεζον το καλοκαιρι, αλλα υπαρχουν πολλα πραγματα που μεταφεροντε συνηθως οποτε κατι πιο μικρο και compact θα με βολευε περισσοτερο. βεβαια δεν ξερω ποσο πιο μικρο μπορω να βρω ωστε να χωραει ολα αυτα που εχω. Ειδα εχθες γυρω στα 50 reviews απο pc cases. To υπαρχον PURE BASE 500 χωραει γυρω στα 39.2L, εχθες με τα reviews επεσε το ματι μου στο Jonsbo D41 Mesh το οποιο στο ματι μου φαινεται λιγο πιο compact απο το υπαρχον και ειναι στα 35.4L. Ειδα καποια builds με full atx mobo, atx psu και 360 radiator και το σκεφτομαι. Δεν νομιζω να καταφερω να βρω κατι μικροτερο που να καλυπτει ολες τις αναγκες μου χωρις να γινει απολυτως καμια αλλαγη στο συστημα μου Τωρα που ειδα το configuration που εχεις δεν νομιζω οτι αξιζει να πας σε μικρο κουτι γιατι θα ειναι εις βαρος του airflow και κατ'επεκταση του hardware. To 2FX ειναι προβλημα κατα την γνωμη μου.
ssns Δημοσ. 7 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 21 λεπτά πριν, benign είπε Εμενα αυτο μου δειχνει η σελιδα μεσω Firefox. Τωρα που ειδα το configuration που εχεις δεν νομιζω οτι αξιζει να πας σε μικρο κουτι γιατι θα ειναι εις βαρος του airflow και κατ'επεκταση του hardware. To 2FX ειναι προβλημα κατα την γνωμη μου. Το 2FX δεν μου ειναι προβλημα, προβλημα μου ειναι λιγο ο επεξεργαστης που ανεβαζεις θερμοκρασιες παραπανω απο οτι πρεπει απο την μανα του. Το υπαρχον κουτι δεν εχει αλλη θεση περα απο την μπροστινη μερια για την 2fx και το airflow δεν γινεται και με τις καλυτερες συνθηκες
Chris2756 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Φιλε μου, και πιο μικρο κουτι να βρεις, αφου μετακινησε συχνα, παλι ταλαιπορεια ειναι. Κουτι, οθονη, περιφερειακα, φορτωσε τα στο αμαξι, ξεφορτωστα, ξαναστηστα. Η μονη λυση ειναι να επενδυσεις σε καποιο φορητο, που να καλυπτει τις αναγκες σου και να υσηχασεις 1
ssns Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 8 ώρες πριν, Chris2756 είπε Φιλε μου, και πιο μικρο κουτι να βρεις, αφου μετακινησε συχνα, παλι ταλαιπορεια ειναι. Κουτι, οθονη, περιφερειακα, φορτωσε τα στο αμαξι, ξεφορτωστα, ξαναστηστα. Η μονη λυση ειναι να επενδυσεις σε καποιο φορητο, που να καλυπτει τις αναγκες σου και να υσηχασεις Yπαρχει gaming laptop με rtx 3060 αλλα δεν μπορει να καλυψει τις εξελιξεις στην gaming βιομηχανια. Και να επενδυσω σε ενα laptop δεν εχει την ευκολια που εχει ενας σταθερος υπολογιστης για αναβαθμιση οποτε δεν με ενοχλει ιδιαιτερα για το αν θα πρεπει να φορτωνω και να ξεφορτωνω
Apaleytos80 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Αυτο νομίζω οτι είναι το μικρότερο ΑΤΧ κουτι στα 26.8 ltr, αλλα 360 ΑΙΟ βλέπω δεν παίρνει. https://www.amazon.co.uk/SilverStone-SST-GD09B-Grandia-Computer-Performance/dp/B00KPP8ASO?th=1 Μήπως να έκανες downsize σε ενα άλλο SFF build, θα χάσεις λεφτά αλλα δεν θα κουβαλάς γκουμούτσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα