Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

εγω βαζω ravenol μεχρι και στα γεμιστα που θελουν προδιαγραφη giagia1925/2025 οποτε ειμαστε μια χαρα

να απαιτεις φιλε μου 

Άσε όλα λάθος πήγαν γιατί βιαζόμουν. Κατ'αρχήν πήγα σε άλλο συνεργείο από αυτό που ήθελα 😝 ... Ποτέ ξανά όμως. Λάδια πάντα στο σπίτι.

Οπότε για πείτε, από που παραγγέλνω; Autodoc;

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, majunior είπε

Άσε όλα λάθος πήγαν γιατί βιαζόμουν. Κατ'αρχήν πήγα σε άλλο συνεργείο από αυτό που ήθελα 😝 ... Ποτέ ξανά όμως. Λάδια πάντα στο σπίτι.

Οπότε για πείτε, από που παραγγέλνω; Autodoc;

Αν είσαι Αθήνα,Σπανός στην Φραντζή.

Επεξ/σία από katargedon
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

εγω τα αγοραζω απο ravenol shop

Εγω βάζω ραβενολ αντιψυκτικο(αναγκαστικα) αλλα το παίρνω απο τον Λαμπριανιδη,ιδια τιμη με το ραβενολσοπ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, majunior είπε

Καλά πήγα το αυτοκίνητο σε "εξουσιοδιοτημένο" συνεργείο και μου έβαλαn Magnatec SS A5 που δεν έχουν σχέση με LL04. Οπότε με βλέπω να τα αγοράζω και να τα βάζω μόνος μου. Τα έχει ένα μαγαζί Gratsias auto parts (δεν ξέρω αν έχει σχέση με το συνεργείο Γρατσίας) στο skroutz:

https://www.skroutz.gr/s/9342004/BMW-Twin-Power-Turbo-Longlife-04-Synthetiko-Ladi-Aytokinitou-5W-30-1lt-BMWTPTLF5W301L.html?product_id=76851940&sponsored=listing

Αν και είδα ότι και τα Ravenol του Μήτσου έχουν προδιαγραφή LL04.

μα εδω λεει οτι ειναι LL04..ειπες οτι βαζεις μεχρι το '16 LL01 και σε ρωτησα που βρηκες το LL01,γιατι δεν κυκλοφορει εδω και 16  χρονια και την θεση του εχει παρει το LL04.μηπως στην αποδειξη βαριοταν το λογιστηριο του σερβις που πηγαινες και αφησαν το LL01 απο παλια και σου εβαζαν LL04?

ετσι κιαλλιως δεν εχει μεγαλη σημασια απλα για την ιστορια.η μονη εταιρεια που βγαζει LL01 5-30 ειναι η μοτουλ και το βρισκεις μονο γαλλια.αλλα δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τα σημερινα 5-30 LL04,αδικα τ συζηταμε.μερικα 40αρια ομως ειναι καλα λαδια

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

εγω βαζω μονο HEPU

Εγω δεν μπορω.Τον τυπο μου(fl22),τον βγαζει μονο η ραβενολ και η μαμα mazda.Και δεν ειναι συμβατο με κανενα G

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, majunior είπε

Λάδια πάντα στο σπίτι.

image.png.4e48abc15fa3f0f1039b0f5343dcdfd9.png

κατι τετοιο?

Το ταψι ειναι χαμηλο προφιλ και χωραει 5L οποτε ολα τα αμαξια πλην της brera δεν χρειαζεται να τα σηκωσω, αλλα το brera ειναι δυσκολο λογο ποδιας και πολλων λιτρων

Και φλαντζες τα ΣΚ πανω απο ολα image.png.75b514dfe67863bcd76183ef9eed0eef.png

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

αλλα το brera ειναι δυσκολο λογο ποδιας και πολλων λιτρων

Εγω έχω αντλία.Τα ρουφάει σχεδόν όλα,σαν την πρώην μου,την πατσαβ...σορρυ παρασύρθηκα,μετα ανοίγω και την τάπα να φύγουν τα ρέστα.Συνηθως η αντλία αφήνει μεσα 150-200 ml,όχι παραπάνω.Το αφηνω ανοιχτό,πολύ ώρα,μεχρι να μη στάζει καθόλου.

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, katargedon είπε

Το αφηνω ανοιχτό,πολύ ώρα,μεχρι να μη στάζει καθόλου.

και εγω παντα το κανω σε κλιση 

24 λεπτά πριν, katargedon είπε

Συνηθως η αντλία αφήνει μεσα 150-200 ml,όχι παραπάνω

δεν ειναι και λιγα παντως ολη η μουργα εκει θα ειναι

24 λεπτά πριν, katargedon είπε

Τα ρουφάει σχεδόν όλα,σαν την πρώην μου,την πατσαβ...σορρυ παρασύρθηκα

ενα ρουφηγμα ειναι παντα αναγκαιο αρκει η αντλια να αδιαζει παντα το ιδιο καρτερ

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 11osmikrosmhtsos είπε

δεν ειναι και λιγα παντως ολη η μουργα εκει θα ειναι

Ε γι'αυτο ανοιγω και ταπα,αν και δεν εχω μούργα.Παντως γλυτώνεις πολυ σπλατερια

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, katargedon είπε

Παντως γλυτώνεις πολυ σπλατερια

αδερφε μου εχει αναπηδησει λαδι απο το μαγικο ταψι στο στομα μου πρεπει να εφαγα καμια 30αρια ml τι μου λες για σπλατερια χαχαχα. 

Βασικα εχω φαει ολα τα υγρα.

Εχω φαει antifreeze, λαδια και φρεον μαζι, βαλβολινες οταν το ημιαξονιο δεν εβγαινε και ειχα παει απο κατω με το κατσαβιδι και εσπρωχνα και τσουπ κανει και ανοιγει με την μαπα μου ακριβως εκει που πρεπει.

Και φυσικα απιστευτα πολυ γρασσο μολυβδαινιου οταν εξεραγη μια φουσκα μπιλιοφορου γιατι εκανα κατι τσιρκα με το κομπρεσερ αερος

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

αδερφε μου εχει αναπηδησει λαδι απο το μαγικο ταψι στο στομα μου πρεπει να εφαγα καμια 30αρια ml τι μου λες για σπλατερια χαχαχα. 

Βασικα εχω φαει ολα τα υγρα.

Εχω φαει antifreeze, λαδια και φρεον μαζι, βαλβολινες οταν το ημιαξονιο δεν εβγαινε και ειχα παει απο κατω με το κατσαβιδι και εσπρωχνα και τσουπ κανει και ανοιγει με την μαπα μου ακριβως εκει που πρεπει.

Και φυσικα απιστευτα πολυ γρασσο μολυβδαινιου οταν εξεραγη μια φουσκα μπιλιοφορου γιατι εκανα κατι τσιρκα με το κομπρεσερ αερος

Μην αγχώνεσαι.Θα αρχίσεις να πετάς laser απ'τα μάτια

• Haha 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, majunior είπε

Η τρύπα κοιτά προς τα εκεί που το έχεις σηκώσει

Οχι κανονικα η κλιση ειναι προς την τρυπα εχει και κλιση το εδαφος και σηκωμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...