majunior Δημοσ. Τρίτη στις 06:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:47 μμ 48 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε εγω βαζω ravenol μεχρι και στα γεμιστα που θελουν προδιαγραφη giagia1925/2025 οποτε ειμαστε μια χαρα να απαιτεις φιλε μου Άσε όλα λάθος πήγαν γιατί βιαζόμουν. Κατ'αρχήν πήγα σε άλλο συνεργείο από αυτό που ήθελα 😝 ... Ποτέ ξανά όμως. Λάδια πάντα στο σπίτι. Οπότε για πείτε, από που παραγγέλνω; Autodoc;
katargedon Δημοσ. Τρίτη στις 07:06 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:06 μμ (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, majunior είπε Άσε όλα λάθος πήγαν γιατί βιαζόμουν. Κατ'αρχήν πήγα σε άλλο συνεργείο από αυτό που ήθελα 😝 ... Ποτέ ξανά όμως. Λάδια πάντα στο σπίτι. Οπότε για πείτε, από που παραγγέλνω; Autodoc; Αν είσαι Αθήνα,Σπανός στην Φραντζή. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:26 μμ από katargedon
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τρίτη στις 07:25 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:25 μμ 36 λεπτά πριν, majunior είπε Οπότε για πείτε, από που παραγγέλνω; Autodoc; εγω τα αγοραζω απο ravenol shop 38 λεπτά πριν, majunior είπε Λάδια πάντα στο σπίτι. Σ Ω Σ Τ Ο Σ
katargedon Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 07:33 μμ 6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε εγω τα αγοραζω απο ravenol shop Εγω βάζω ραβενολ αντιψυκτικο(αναγκαστικα) αλλα το παίρνω απο τον Λαμπριανιδη,ιδια τιμη με το ραβενολσοπ 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:44 μμ 2 ώρες πριν, katargedon είπε Εγω βάζω ραβενολ αντιψυκτικο(αναγκαστικα) αλλα το παίρνω απο τον Λαμπριανιδη,ιδια τιμη με το ραβενολσοπ εγω βαζω μονο HEPU
mike15 Δημοσ. χθες στις 12:57 πμ Δημοσ. χθες στις 12:57 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, majunior είπε Καλά πήγα το αυτοκίνητο σε "εξουσιοδιοτημένο" συνεργείο και μου έβαλαn Magnatec SS A5 που δεν έχουν σχέση με LL04. Οπότε με βλέπω να τα αγοράζω και να τα βάζω μόνος μου. Τα έχει ένα μαγαζί Gratsias auto parts (δεν ξέρω αν έχει σχέση με το συνεργείο Γρατσίας) στο skroutz: https://www.skroutz.gr/s/9342004/BMW-Twin-Power-Turbo-Longlife-04-Synthetiko-Ladi-Aytokinitou-5W-30-1lt-BMWTPTLF5W301L.html?product_id=76851940&sponsored=listing Αν και είδα ότι και τα Ravenol του Μήτσου έχουν προδιαγραφή LL04. μα εδω λεει οτι ειναι LL04..ειπες οτι βαζεις μεχρι το '16 LL01 και σε ρωτησα που βρηκες το LL01,γιατι δεν κυκλοφορει εδω και 16 χρονια και την θεση του εχει παρει το LL04.μηπως στην αποδειξη βαριοταν το λογιστηριο του σερβις που πηγαινες και αφησαν το LL01 απο παλια και σου εβαζαν LL04? ετσι κιαλλιως δεν εχει μεγαλη σημασια απλα για την ιστορια.η μονη εταιρεια που βγαζει LL01 5-30 ειναι η μοτουλ και το βρισκεις μονο γαλλια.αλλα δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τα σημερινα 5-30 LL04,αδικα τ συζηταμε.μερικα 40αρια ομως ειναι καλα λαδια Επεξ/σία χθες στις 01:01 πμ από mike15
katargedon Δημοσ. χθες στις 02:39 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:39 πμ 4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε εγω βαζω μονο HEPU Εγω δεν μπορω.Τον τυπο μου(fl22),τον βγαζει μονο η ραβενολ και η μαμα mazda.Και δεν ειναι συμβατο με κανενα G 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. χθες στις 11:03 πμ Δημοσ. χθες στις 11:03 πμ (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, majunior είπε Λάδια πάντα στο σπίτι. κατι τετοιο? Το ταψι ειναι χαμηλο προφιλ και χωραει 5L οποτε ολα τα αμαξια πλην της brera δεν χρειαζεται να τα σηκωσω, αλλα το brera ειναι δυσκολο λογο ποδιας και πολλων λιτρων Και φλαντζες τα ΣΚ πανω απο ολα Επεξ/σία χθες στις 11:17 πμ από 11osmikrosmhtsos 1
katargedon Δημοσ. χθες στις 02:26 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:26 μμ 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε αλλα το brera ειναι δυσκολο λογο ποδιας και πολλων λιτρων Εγω έχω αντλία.Τα ρουφάει σχεδόν όλα,σαν την πρώην μου,την πατσαβ...σορρυ παρασύρθηκα,μετα ανοίγω και την τάπα να φύγουν τα ρέστα.Συνηθως η αντλία αφήνει μεσα 150-200 ml,όχι παραπάνω.Το αφηνω ανοιχτό,πολύ ώρα,μεχρι να μη στάζει καθόλου. 1 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. χθες στις 02:52 μμ Δημοσ. χθες στις 02:52 μμ 23 λεπτά πριν, katargedon είπε Το αφηνω ανοιχτό,πολύ ώρα,μεχρι να μη στάζει καθόλου. και εγω παντα το κανω σε κλιση 24 λεπτά πριν, katargedon είπε Συνηθως η αντλία αφήνει μεσα 150-200 ml,όχι παραπάνω δεν ειναι και λιγα παντως ολη η μουργα εκει θα ειναι 24 λεπτά πριν, katargedon είπε Τα ρουφάει σχεδόν όλα,σαν την πρώην μου,την πατσαβ...σορρυ παρασύρθηκα ενα ρουφηγμα ειναι παντα αναγκαιο αρκει η αντλια να αδιαζει παντα το ιδιο καρτερ 1
katargedon Δημοσ. χθες στις 02:54 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 02:54 μμ Μόλις τώρα, 11osmikrosmhtsos είπε δεν ειναι και λιγα παντως ολη η μουργα εκει θα ειναι Ε γι'αυτο ανοιγω και ταπα,αν και δεν εχω μούργα.Παντως γλυτώνεις πολυ σπλατερια 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες 49 λεπτά πριν, katargedon είπε Παντως γλυτώνεις πολυ σπλατερια αδερφε μου εχει αναπηδησει λαδι απο το μαγικο ταψι στο στομα μου πρεπει να εφαγα καμια 30αρια ml τι μου λες για σπλατερια χαχαχα. Βασικα εχω φαει ολα τα υγρα. Εχω φαει antifreeze, λαδια και φρεον μαζι, βαλβολινες οταν το ημιαξονιο δεν εβγαινε και ειχα παει απο κατω με το κατσαβιδι και εσπρωχνα και τσουπ κανει και ανοιγει με την μαπα μου ακριβως εκει που πρεπει. Και φυσικα απιστευτα πολυ γρασσο μολυβδαινιου οταν εξεραγη μια φουσκα μπιλιοφορου γιατι εκανα κατι τσιρκα με το κομπρεσερ αερος
katargedon Δημοσ. πριν από 22 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 22 ώρες 40 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε αδερφε μου εχει αναπηδησει λαδι απο το μαγικο ταψι στο στομα μου πρεπει να εφαγα καμια 30αρια ml τι μου λες για σπλατερια χαχαχα. Βασικα εχω φαει ολα τα υγρα. Εχω φαει antifreeze, λαδια και φρεον μαζι, βαλβολινες οταν το ημιαξονιο δεν εβγαινε και ειχα παει απο κατω με το κατσαβιδι και εσπρωχνα και τσουπ κανει και ανοιγει με την μαπα μου ακριβως εκει που πρεπει. Και φυσικα απιστευτα πολυ γρασσο μολυβδαινιου οταν εξεραγη μια φουσκα μπιλιοφορου γιατι εκανα κατι τσιρκα με το κομπρεσερ αερος Μην αγχώνεσαι.Θα αρχίσεις να πετάς laser απ'τα μάτια 2
majunior Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 11 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Η τρύπα κοιτά προς τα εκεί που το έχεις σηκώσει; Ανάποδα στη ροή;
11osmikrosmhtsos Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 9 λεπτά πριν, majunior είπε Η τρύπα κοιτά προς τα εκεί που το έχεις σηκώσει Οχι κανονικα η κλιση ειναι προς την τρυπα εχει και κλιση το εδαφος και σηκωμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα