definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:22 πμ 33 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said: ψυγειο νερου εναλλακτης νερου αερος Οπότε εντοπίζεις εκεί, μελετώντας τις μετρήσεις, κάποια υστέρηση στη ψύξη, με συνέπεια κ το heat soak, που λες; Οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν απότομα, όταν μεταβάλλονται οι συνθήκες οδήγησης... 1 minute ago, 2MM said: Επειδη επειμενεις ενω δεν ξερεις απο αυτοκινητα: Αλλαζουμε μονο φιλτρο a/c . Δεν θελει "η στάνταρ διαδικασία ελέγχου του AC" καθε χρονο . Και δεν ειπα αχρειαστη την αλλαγη φιλτρου. Ειπα το αλλαζεις αν θες. Αν δεν θες δεν το αλλαζεις και το αλλαζεις ανα 2 χρονια, αναλογα τα χλμ που κανεις . Μην παραφραζεις αυτα που εγραψα. Αχρειαστος και σε κοροιδεψαν ειναι "η στάνταρ διαδικασία ελέγχου του AC" καθε χρονο. Κι αν ειπα καθε χρονο δλδ 4 φορες, ενω εσυ το εκανες 3 , ενταξει εχεις δικιο τοτε . Ξανακανε και φετος Και δεν χρειζονται εξιδεικευμενα συνεργεια AR για να σου φτιαξουν τον καθρεπτη (ειπα δεν ξερω τι εκανες , αλλά 70 εχει ενας καινουριος) , ουτε να σου αλλαξουν τα λαδια και το παραφλου. Ειδαμε τι δουλεια σου εκαναν τα εξιδεικευμενα που σε εγδυσαν . Πηγαινε δωστους και ενα μπουρμπουαρ . Αντε καληνυχτα 1) αν είναι "προαιρετική" η αλλαγή του φίλτρου καμπίνας, είναι αχρείαστη, κατ εσε να γίνεται κάθε χρόνο...διαφωνώ κάθετα...η σωστή συντήρηση του κλιματισμού γίνεται κ προλητπικά, όχι μόνο αν προκύψει πρόβλημα, οπότε σωστά μπαίνει το μηχάνημα κ αλλάζει φίλτρο κάθε χρόνο. 2) Χρειάζονται εξειδικευμένα ΚΑΙ για τον καθρέφτη, γιατί είναι συγκεκριμένο ανταλλακτικό -ελατηριο- που τείνει χαλάει (κ τα γενικά θα σου κάνουν πατέντα) και τα εξειδικευμένα το έχουν, τα γενικά ούτε θα ασχοληθούν να το βρούν...θα σου βάλουν καμιά βίδα στη λαμαρίνα και θα ψάχνεσαι... ...βλέπω AR που πάνε σε γενικά, τους χαλάνε οι πλαστικές μύτες (σπάνε, χάνονται) που κρατάνε το κάλυμμα της θύρας OBD, κι αντί να βρουν το ανταλλακτικό, τους τρυπάνε κ βιδώνουν το κάλυμμα στο πλαίσιο... ...οι 156 έχουν θέμα τα κλιπάκια στον αερόσακο συνοδηγού, πόσες έχω δει με ΒΙΔΑ πάνω στον αερόσακο! για να μην εξέχει το κάλυμμα... ..όχι, δεν θέλω πατέντες, θέλω συνεργείο που ξέρει τί ανταλλακτικά, μικρά κ μεγάλα θέλουν τα αυτοκίνητα και τα έχουν διαθέσιμα...δεν θέλω δεματικά για τις σωληνώσεις κάτω από το αμάξι, θέλω το ειδικό πλαστικό που μπαίνει εργοστασιακά..τα εξειδικευμένα το έχουν , τα γενικά πατεντάρουν ευρεσιτεχνίες... 3) Και πάλι θέλεις να το βλέπεις εκτός συμφραζομένων... - φραγμένο ψυγείο καλοριφέρ (αντικαταστάθηκε) - σύσταση άλλων χρηστών για έλεγχο για μπλοκ στο ψυκτικό κύκλωμα ειδικά λόγω της υπερθέρμανσης - και μια έκανα "μόνος" μου... - κ ευθυγράμμιση σε πρόσφατα αγορασμένο αμάξι - ευθυγράμμιση κατόπιν ΚΤΕΟ που έλεγε ότι ήθελε - ευθυγράμμιση πριν από ΚΤΕΟ 2 χρόνια μετά... Και ναι, εγώ θέλω να κάνω ευθυγ΄ραμμιση κάθε 2 χρόνια... 4) κι εσύ επιμένεις στο 70άρι για τον καθρέφτη ό,τι κ να σου πω...σου χτύπησε στο μάτι, γραπώνεσαι τώρα απελπισμενα από εκεί... Αν κάποιος περνάει πολύ καιρό σε φόρα κ σόσιαλ, κάνει μια εκτίμηση άστοχη, μπορεί να θεωρεί ότι θίγεται η διαδικτυακή του περσόνα αν διορθωθεί. ...αν έχεις κάπου λάθος, μην επιμένεις για το γαμώτο... Το αστείο είναι ότι λες δως τους και μπουρμπουάρ, ενώ μιλούσες για νέο μοτέρ, ενώ απορρίπτω να ρίξω άλλα χρήματα στο αμαξι. Εντάξει, καλό το βραδινό ξεχαρμάνιασμα...
uncle_nontas Δημοσ. Τετάρτη στις 12:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:48 πμ 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Λες να έχει πρόβλημα και στον εναλλάκτη θερμοκρασίας νερού λαδιού που είναι πάνω στο φίλτρο λαδιού; Ναι! 29 λεπτά πριν, definitio είπε Οπότε εντοπίζεις εκεί, μελετώντας τις μετρήσεις, κάποια υστέρηση στη ψύξη, με συνέπεια κ το heat soak, που λες; Οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν απότομα, όταν μεταβάλλονται οι συνθήκες οδήγησης Έχει απόλυτο δίκιο ο Μήτσος.
2MM Δημοσ. Τετάρτη στις 12:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:53 πμ 30 λεπτά πριν, definitio είπε Οπότε εντοπίζεις εκεί, μελετώντας τις μετρήσεις, κάποια υστέρηση στη ψύξη, με συνέπεια κ το heat soak, που λες; Οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν απότομα, όταν μεταβάλλονται οι συνθήκες οδήγησης... 1) αν είναι "προαιρετική" η αλλαγή του φίλτρου καμπίνας, είναι αχρείαστη, κατ εσε να γίνεται κάθε χρόνο...διαφωνώ κάθετα...η σωστή συντήρηση του κλιματισμού γίνεται κ προλητπικά, όχι μόνο αν προκύψει πρόβλημα, οπότε σωστά μπαίνει το μηχάνημα κ αλλάζει φίλτρο κάθε χρόνο. 2) Χρειάζονται εξειδικευμένα ΚΑΙ για τον καθρέφτη, γιατί είναι συγκεκριμένο ανταλλακτικό -ελατηριο- που τείνει χαλάει (κ τα γενικά θα σου κάνουν πατέντα) και τα εξειδικευμένα το έχουν, τα γενικά ούτε θα ασχοληθούν να το βρούν...θα σου βάλουν καμιά βίδα στη λαμαρίνα και θα ψάχνεσαι... ...βλέπω AR που πάνε σε γενικά, τους χαλάνε οι πλαστικές μύτες (σπάνε, χάνονται) που κρατάνε το κάλυμμα της θύρας OBD, κι αντί να βρουν το ανταλλακτικό, τους τρυπάνε κ βιδώνουν το κάλυμμα στο πλαίσιο... ...οι 156 έχουν θέμα τα κλιπάκια στον αερόσακο συνοδηγού, πόσες έχω δει με ΒΙΔΑ πάνω στον αερόσακο! για να μην εξέχει το κάλυμμα... ..όχι, δεν θέλω πατέντες, θέλω συνεργείο που ξέρει τί ανταλλακτικά, μικρά κ μεγάλα θέλουν τα αυτοκίνητα και τα έχουν διαθέσιμα...δεν θέλω δεματικά για τις σωληνώσεις κάτω από το αμάξι, θέλω το ειδικό πλαστικό που μπαίνει εργοστασιακά..τα εξειδικευμένα το έχουν , τα γενικά πατεντάρουν ευρεσιτεχνίες... 3) Και πάλι θέλεις να το βλέπεις εκτός συμφραζομένων... - φραγμένο ψυγείο καλοριφέρ (αντικαταστάθηκε) - σύσταση άλλων χρηστών για έλεγχο για μπλοκ στο ψυκτικό κύκλωμα ειδικά λόγω της υπερθέρμανσης - και μια έκανα "μόνος" μου... - κ ευθυγράμμιση σε πρόσφατα αγορασμένο αμάξι - ευθυγράμμιση κατόπιν ΚΤΕΟ που έλεγε ότι ήθελε - ευθυγράμμιση πριν από ΚΤΕΟ 2 χρόνια μετά... Και ναι, εγώ θέλω να κάνω ευθυγ΄ραμμιση κάθε 2 χρόνια... 4) κι εσύ επιμένεις στο 70άρι για τον καθρέφτη ό,τι κ να σου πω...σου χτύπησε στο μάτι, γραπώνεσαι τώρα απελπισμενα από εκεί... Αν κάποιος περνάει πολύ καιρό σε φόρα κ σόσιαλ, κάνει μια εκτίμηση άστοχη, μπορεί να θεωρεί ότι θίγεται η διαδικτυακή του περσόνα αν διορθωθεί. ...αν έχεις κάπου λάθος, μην επιμένεις για το γαμώτο... Το αστείο είναι ότι λες δως τους και μπουρμπουάρ, ενώ μιλούσες για νέο μοτέρ, ενώ απορρίπτω να ρίξω άλλα χρήματα στο αμαξι. Εντάξει, καλό το βραδινό ξεχαρμάνιασμα... ενταξει και λιγα σου πηραν . Μπορουσαν να βγαλουν αλλο ενα 5χιλιαρο απο σενα χαλαρα
uncle_nontas Δημοσ. Τετάρτη στις 12:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:53 πμ 30 λεπτά πριν, definitio είπε Οπότε εντοπίζεις εκεί, μελετώντας τις μετρήσεις, κάποια υστέρηση στη ψύξη, με συνέπεια κ το heat soak, που λες; Οι θερμοκρασίες δεν πέφτουν απότομα, όταν μεταβάλλονται οι συνθήκες οδήγησης... 1) αν είναι "προαιρετική" η αλλαγή του φίλτρου καμπίνας, είναι αχρείαστη, κατ εσε να γίνεται κάθε χρόνο...διαφωνώ κάθετα...η σωστή συντήρηση του κλιματισμού γίνεται κ προλητπικά, όχι μόνο αν προκύψει πρόβλημα, οπότε σωστά μπαίνει το μηχάνημα κ αλλάζει φίλτρο κάθε χρόνο. 2) Χρειάζονται εξειδικευμένα ΚΑΙ για τον καθρέφτη, γιατί είναι συγκεκριμένο ανταλλακτικό -ελατηριο- που τείνει χαλάει (κ τα γενικά θα σου κάνουν πατέντα) και τα εξειδικευμένα το έχουν, τα γενικά ούτε θα ασχοληθούν να το βρούν...θα σου βάλουν καμιά βίδα στη λαμαρίνα και θα ψάχνεσαι... ...βλέπω AR που πάνε σε γενικά, τους χαλάνε οι πλαστικές μύτες (σπάνε, χάνονται) που κρατάνε το κάλυμμα της θύρας OBD, κι αντί να βρουν το ανταλλακτικό, τους τρυπάνε κ βιδώνουν το κάλυμμα στο πλαίσιο... ...οι 156 έχουν θέμα τα κλιπάκια στον αερόσακο συνοδηγού, πόσες έχω δει με ΒΙΔΑ πάνω στον αερόσακο! για να μην εξέχει το κάλυμμα... ..όχι, δεν θέλω πατέντες, θέλω συνεργείο που ξέρει τί ανταλλακτικά, μικρά κ μεγάλα θέλουν τα αυτοκίνητα και τα έχουν διαθέσιμα...δεν θέλω δεματικά για τις σωληνώσεις κάτω από το αμάξι, θέλω το ειδικό πλαστικό που μπαίνει εργοστασιακά..τα εξειδικευμένα το έχουν , τα γενικά πατεντάρουν ευρεσιτεχνίες... 3) Και πάλι θέλεις να το βλέπεις εκτός συμφραζομένων... - φραγμένο ψυγείο καλοριφέρ (αντικαταστάθηκε) - σύσταση άλλων χρηστών για έλεγχο για μπλοκ στο ψυκτικό κύκλωμα ειδικά λόγω της υπερθέρμανσης - και μια έκανα "μόνος" μου... - κ ευθυγράμμιση σε πρόσφατα αγορασμένο αμάξι - ευθυγράμμιση κατόπιν ΚΤΕΟ που έλεγε ότι ήθελε - ευθυγράμμιση πριν από ΚΤΕΟ 2 χρόνια μετά... Και ναι, εγώ θέλω να κάνω ευθυγ΄ραμμιση κάθε 2 χρόνια... 4) κι εσύ επιμένεις στο 70άρι για τον καθρέφτη ό,τι κ να σου πω...σου χτύπησε στο μάτι, γραπώνεσαι τώρα απελπισμενα από εκεί... Αν κάποιος περνάει πολύ καιρό σε φόρα κ σόσιαλ, κάνει μια εκτίμηση άστοχη, μπορεί να θεωρεί ότι θίγεται η διαδικτυακή του περσόνα αν διορθωθεί. ...αν έχεις κάπου λάθος, μην επιμένεις για το γαμώτο... Το αστείο είναι ότι λες δως τους και μπουρμπουάρ, ενώ μιλούσες για νέο μοτέρ, ενώ απορρίπτω να ρίξω άλλα χρήματα στο αμαξι. Εντάξει, καλό το βραδινό ξεχαρμάνιασμα... Βρες καλό συνεργείο. Οι 156 δεν έχουν τόσα θέματα. Αν τελικά πας για μοτερ βρες έναν καλό 1.8.
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:10 πμ (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, uncle_nontas said: Ναι! Έχει απόλυτο δίκιο ο Μήτσος. Ωραία! Καινουριο OEM κοντά στο 300άρι, μεταχειρισμένο ~60€... ...κοίτα, για το μοτερ, αν δεν μου πουν με 300€ σου βάζουμε 1800άρη (αλλά δεν, γιατί θέλει κ αλλαγές σε ακριβά συμβατά ανταλλακτικά), δεν με βλε΄πω να ασχολούμαι...αν δώσουν το πακέτο σε τέτοια τιμή, θα τους δώσω κι ένα 50άρι από τον 2μμ κερασμένο... ..αλλά δεν το νομίζω...δεν ξέρω τί θα γίνει...θα εξαρτηθεί από τη στάση τους... Και να μου γυρίσουν τα 200€ από τα 350€, θα πω ευχαριστώ κ θα περιμένω να ψοφήσει το κάρο, όσο πάει...αν αναλάβουν να επαναλάβουν διαδικασίες-ελέγχους κ την επίλυση χωρίς επιπλεόν κόστος, θα προχωρήσει έτσι...αλλά δεν ρίχνω άλλα χρήματα χωρίς "εγγυήσεις" κ επαληθευμένα αποτελέσματα. Για τον εναλλακτη θερμοκρασίας νερού-λαδιού, τούς λέω απλώς "αλλάξτε τον" ή υπάρχει ΄καποιο τεστ που μπορούν να κάνουν για να διαπιστώσουν αν λειτουργεί καλά; να τους δώσω τα γραφήματα του Μήτσου κ να τους πω ότι δείχνουν προβληματικά; Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:32 πμ από definitio
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:15 πμ 5 λεπτά πριν, definitio είπε Ωραία! Καινουριο OEM κοντά στο 300άρι, μεταχειρισμένο ~60€... ...κοίτα, για το μοτερ, αν δεν μου πουν με 300€ σου βάζουμε 1800άρη (αλλά δεν, γιατί θέλει κ αλλαγές σε ακριβά συμβατά ανταλλακτικά), δεν με βλε΄πω να ασχολούμαι...αν δώσουν το πάκετο σε τέτοια τιμή, θα τους δώσω κι ένα 50άρι από τον 2μμ κερασμένο... ..αλλά δεν το νομίζω...δεν ξέρω τί θα γίνει...θα εξαρτηθεί από τη στάση τους... Και να μου γυρίσουν τα 200€ από τα 350€, θα πω ευχαριστώ κ θα περιμένω να ψοφήσει το κάρο, όσο πάει...αν αναλάβουν να επαναλάβουν διαδικασίες-ελέγχους κ την επίλυση χωρίς επιπλεόν κόστος, θα προχωρήσει έτσι...αλλά δεν ρίχνω άλλα χρήματα χωρίς "εγγυήσεις" κ επαληθευμένα αποτελέσματα. Για τον εναλλακτη θερμοκρασίας νερού-λαδιού, τούς λέω απλώς "αλλάξτε τον" ή υπάρχει ΄καποιο τεστ που μπορούν να κάνουν για να διαπιστώσουν αν λειτουργεί καλά; να τους δώσω τα γραφήματα του Μήτσου κ να τους πω ότι δείχνουν προβληματικά; https://www.car.gr/parts/view/5399608-psygeio-ladioy-alfa-romeo-156-146-145-147-gt-twin-spark-fiat-lancia-group-60610797 https://www.ebay.co.uk/itm/277300549261?_skw=60610797&itmmeta=01K2G5Q9G1AZRMDGC68ZD2MSA9&hash=item409066968d:g:wPEAAeSwgBhodbp8&itmprp=enc%3AAQAKAAAA4FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1etb8ttd9vC9LgcuDdMEWy%2FiBvNSP9A95crItVTcKyBWWsHI%2BVkPAysXrRy1ZxOz8YcVRY87cxBdXATdKx7xEiE6MvjLegJY6qIlZ3PpxSZMKIhEPkWKD7rItCqs6Wruhg5Jr%2BMZJ4LYIRfdYh5eWJxsrn81GK1RuYyBJdW9gY3SxkXd2s7vFyLx07zLWtTv2HKnZ7B5D4ycPEyL%2Bh%2Bi048AlgjZ%2FZUwlfewceGGCkYfxVnumgp51yBK2KGd8BrXJWfHLIklJEivWOZ%2BJVm%2FgFQ|tkp%3ABk9SR6CY3YWUZg
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 01:32 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:32 πμ 11 minutes ago, Ukforthemoment said: https://www.car.gr/parts/view/5399608-psygeio-ladioy-alfa-romeo-156-146-145-147-gt-twin-spark-fiat-lancia-group-60610797 https://www.ebay.co.uk/itm/277300549261?_skw=60610797&itmmeta=01K2G5Q9G1AZRMDGC68ZD2MSA9&hash=item409066968d:g:wPEAAeSwgBhodbp8&itmprp=enc%3AAQAKAAAA4FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1etb8ttd9vC9LgcuDdMEWy%2FiBvNSP9A95crItVTcKyBWWsHI%2BVkPAysXrRy1ZxOz8YcVRY87cxBdXATdKx7xEiE6MvjLegJY6qIlZ3PpxSZMKIhEPkWKD7rItCqs6Wruhg5Jr%2BMZJ4LYIRfdYh5eWJxsrn81GK1RuYyBJdW9gY3SxkXd2s7vFyLx07zLWtTv2HKnZ7B5D4ycPEyL%2Bh%2Bi048AlgjZ%2FZUwlfewceGGCkYfxVnumgp51yBK2KGd8BrXJWfHLIklJEivWOZ%2BJVm%2FgFQ|tkp%3ABk9SR6CY3YWUZg Ευχαριστώ, 50€ το πρώτο, Το δεύτερο λέει καινούριο αλ΄λα μόνο 35€ ( + 23€ μεταφορικά) για καινούριο; Υποπτο μού φαίνεται...θετικό στοιχείο οι αξιολογήσεις του πωλητή
katargedon Δημοσ. Τετάρτη στις 02:01 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:01 πμ Δεν ξέρω ποιος ειναι αυτός ο Ρανιος,αλλα πρέπει να έχει 4 εξοχικά.Το ένα απο αυτά στην Χαβαη 🌴. Definitio,sorry φίλε αλλα όχι απλά σε υπερχρεωσανε,σε γδαρανε. Πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσεις το DIY.Ουτε εγω εχω χώρο δικό μου,στο δρόμο τα κάνω όλα.Τα εργαλεία τα παιρνεις,δεν ειναι ακριβά,και σιγα σιγα,με απλες εργασίες στην αρχη και πολλα tutorials μαθαινεις.Και μονο τα βασικα να κανεις μονος σου(λαδια,φιλτρα),θα γλυτώσεις πάρα πολλά.Και σε χρημα και σε ποιότητα εργασίας.Τωρα το ΣΚ,θα αλλαξω το αντιψυκτικο.Σιγά την πυρηνική επιστήμη.Γιατι να πληρώσω τον καθε Ρανιο;Τον άλλο μήνα,ψαλίδια.Δεν εχω ξαναλλαξει.Αλλα ειδα πως γίνεται,τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω και θα το σενιαρω το θέμα.Και εμένα με εχουν γδαρει στο παρελθόν(οκ οχι τόσο πολύ),αλλα επαθα και εμαθα.Εδω και χρόνια ολα μόνος μου. 1 1
definitio Δημοσ. Τετάρτη στις 03:06 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:06 πμ 1 hour ago, katargedon said: Δεν ξέρω ποιος ειναι αυτός ο Ρανιος,αλλα πρέπει να έχει 4 εξοχικά.Το ένα απο αυτά στην Χαβαη 🌴. Definitio,sorry φίλε αλλα όχι απλά σε υπερχρεωσανε,σε γδαρανε. Πρέπει σιγά σιγά να ξεκινήσεις το DIY.Ουτε εγω εχω χώρο δικό μου,στο δρόμο τα κάνω όλα.Τα εργαλεία τα παιρνεις,δεν ειναι ακριβά,και σιγα σιγα,με απλες εργασίες στην αρχη και πολλα tutorials μαθαινεις.Και μονο τα βασικα να κανεις μονος σου(λαδια,φιλτρα),θα γλυτώσεις πάρα πολλά.Και σε χρημα και σε ποιότητα εργασίας.Τωρα το ΣΚ,θα αλλαξω το αντιψυκτικο.Σιγά την πυρηνική επιστήμη.Γιατι να πληρώσω τον καθε Ρανιο;Τον άλλο μήνα,ψαλίδια.Δεν εχω ξαναλλαξει.Αλλα ειδα πως γίνεται,τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω και θα το σενιαρω το θέμα.Και εμένα με εχουν γδαρει στο παρελθόν(οκ οχι τόσο πολύ),αλλα επαθα και εμαθα.Εδω και χρόνια ολα μόνος μου. Σε τί υπερχρέωσαν; Σε σύγκριση με τί; Υπερχρέωσαν τα ανταλλακτικά; την εργασία; Ο 2ΜΜ καραδοκεί να μοιράσει λάηκ, γιατί δεν ξεχαρμάνιασε ακόμη...τσινάει το παιδί λέμε. 1
2MM Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:16 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, definitio είπε Ο 2ΜΜ καραδοκεί να μοιράσει λάηκ, γιατί δεν ξεχαρμάνιασε ακόμη...τσινάει το παιδί λέμε. Εισαι για λυπηση . Και επειδη σε εκαναν μηνιατικο και επειδη εισαι και αχαριστος . Πηγαμε να σε βοηθησουμε και μας την λες κι απο πανω . Εκει που επρεπε να μιλησεις δεν μιλας. Τον ετρωγες και το βουλωνες . Εδω βγηκες να το παιξεις εξυπνος επειδη σου ειπαμε οτι σε δουλεψαν . Δεν πειραζει. Οπου σε παιρνει . Καπου πρεπει να ξεσπασεις κι εσυ Εγω σε τι να ξεχαρμανιασω? Εγω τα πληρωσα ή εγω εμεινα με διαλυμενο αμαξι ? Εσυ εχεις το προβλημα και δεν το δεχεσαι . Και σου φταιω εγω κι οποιος αλλος στο λεει Επεξ/σία Τετάρτη στις 08:27 πμ από 2MM 1
katargedon Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 08:47 πμ 5 ώρες πριν, definitio είπε Σε τί υπερχρέωσαν; Σε σύγκριση με τί; Υπερχρέωσαν τα ανταλλακτικά; την εργασία; Και τα δύο.Εγω έγραψα αυτό το όνομα συνεργειου,επειδη αυτό αναφέρθηκε.Ετσι είναι όλοι.Εχω δουλέψει πολλά χρόνια ως βοηθός σε μεγαλο εξουσιοδοτημενο συνεργειο φίλου και τα εχω δει εκ των εσω.Ανταλλακτικο που εχει 30 στο πουλανε 100.Δεν εχω κατι με το συγκεκριμενο συνεργείο.Ειμαι υπερ της ισότητας,οποτε τους μισώ όλους το ίδιο.Για να μην πω για την ποιότητα εργασίας που κανουν...αλλο κεφάλαιο αυτό. Μην τσακώνεστε.Εδω μεσα φημιζομαστε για τις καλές σχέσεις και την ψυχραιμία μας. Πλάκα κάνω,πλακωθειτε 1 1
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:07 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:07 πμ 9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οντως δεν έχω δώσει τόσα λεφτά ποτέ σε αμάξι μου.Ούτε σε αμάξια μου στο σύνολο.Και έχουν περάσει απο τα χέρια μου 2 αλφα ,ένα πούντο,ένα χιουντάι κουπε και ένα άστρα .Ολα με πάνω απο 300Κχλμ στα χέρια μου (εκτός απο το αστρα που του έχω κάνει 25Κχλμ) . Λες να έχει πρόβλημα και στον εναλλάκτη θερμοκρασίας νερού λαδιού που είναι πάνω στο φίλτρο λαδιού; Αυτή η βαλβίδα δεν υπάρχει ευκολα καινούργια.Ελλάδα πιθανότατα δεν υπάρχει καινούργια https://www.ebay.co.uk/itm/157172194525 Επειδή φοράω και εγώ τέτοια τσίμπησα μία γιατί η δικιά μου κλαίει (δεν δακρύζει απλώς) λάδια.Mεταχειρισμένη έχει μισή τιμή,θα είναι καλή όμως; Το ίδιο ακριβό και δυσεύρετο ανταλλακτικό ειναι ο μεταβλητός,φτηνό αν βρεις το κιτ επισκευής αλλά δεν το βρίσκεις. Για να καταλάβω . Έχετε μεταβλητό χρονισμό με βαλβίδα λαδιού και τα λάδια που χρησιμοποιείται είναι 10-40 ? Όπως προανέφερα , δεν είστε οι μόνοι . Να δείτε κάτι Subaru τι ζόρι τραβάνε ….Τουλάχιστον εκεί κάνουν extreme πράγματα και κάπως την δικαιολογούν. Κανενας μεταβλητός με πίεση λαδιού και καμία βαλβίδα του, δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά, με βρώμικα λάδια και πόσο μάλλον όταν αυτά είναι 10-40. Εδώ ακόμα και με 5-40 , έχουν θέματα και ανοιγοκλείνουν όπως τους καπνίσει , μιας και η πίεση δεν αλλάζει τόσο γρήγορα, λόγω της αργής ροής από την βαλβίδα. Οι βαλβίδες ,είναι σε σημεία που η αλλαγή τους γίνεται εύκολα , αλλά και για να καθαρίζονται. Ολοι κατασκευαστές αυτού του τύπου μεταβλητού χρησιμοποιούν την ίδια αρχή με ηλεκτρομαγνητική λειτουργία και τα υλικά των βαλβίδων δεν διαφέρουν σημαντικά. Τώρα αν η Alfa Romeo αποφάσισε να μην παρέχει ανταλλακτικά και τα aftermarket είναι δυσεύρετα δεν μπορώ να το ξέρω. Εγω πάντως στα Subaru βρίσκω με το πολύ 200 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ απο Ιαπωνια βαλβίδα χρονισμού με τα έξοδα αποστολής.Τι να πω?Υποτίθεται ότι τα ευρωπαϊκά έχουν φτηνότερα ανταλλακτικά και εύκολα να βρεις aftermarket, αλλά μάλλον η Alfaromeo αποτελεί εξαίρεση του κανόνα ….Βασικα είναι ένα μύθος τα φτηνά ανταλλακτικά στα ευρωπαϊκά, τώρα πια, μιας και τα ανταλλακτικά προέρχονται ιαπωνικών και ευρωπαϊκών προέρχονται από τις ίδιες σχεδόν εταιρίες.
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ 10 λεπτά πριν, atheatos είπε Για να καταλάβω . Έχετε μεταβλητό χρονισμό με βαλβίδα λαδιού και τα λάδια που χρησιμοποιείται είναι 10-40 ? Όπως προανέφερα , δεν είστε οι μόνοι . Να δείτε κάτι Subaru τι ζόρι τραβάνε ….Τουλάχιστον εκεί κάνουν extreme πράγματα και κάπως την δικαιολογούν. Κανενας μεταβλητός με πίεση λαδιού και καμία βαλβίδα του, δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά, με βρώμικα λάδια και πόσο μάλλον όταν αυτά είναι 10-40. Εδώ ακόμα και με 5-40 , έχουν θέματα και ανοιγοκλείνουν όπως τους καπνίσει , μιας και η πίεση δεν αλλάζει τόσο γρήγορα, λόγω της αργής ροής από την βαλβίδα. Οι βαλβίδες ,είναι σε σημεία που η αλλαγή τους γίνεται εύκολα , αλλά και για να καθαρίζονται. Ολοι κατασκευαστές αυτού του τύπου μεταβλητού χρησιμοποιούν την ίδια αρχή με ηλεκτρομαγνητική λειτουργία και τα υλικά των βαλβίδων δεν διαφέρουν σημαντικά. Τώρα αν η Alfa Romeo αποφάσισε να μην παρέχει ανταλλακτικά και τα aftermarket είναι δυσεύρετα δεν μπορώ να το ξέρω. Εγω πάντως στα Subaru βρίσκω με το πολύ 200 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ απο Ιαπωνια βαλβίδα χρονισμού με τα έξοδα αποστολής.Τι να πω?Υποτίθεται ότι τα ευρωπαϊκά έχουν φτηνότερα ανταλλακτικά και εύκολα να βρεις aftermarket, αλλά μάλλον η Alfaromeo αποτελεί εξαίρεση του κανόνα ….Βασικα είναι ένα μύθος τα φτηνά ανταλλακτικά στα ευρωπαϊκά, τώρα πια, μιας και τα ανταλλακτικά προέρχονται ιαπωνικών και ευρωπαϊκών προέρχονται από τις ίδιες σχεδόν εταιρίες. Μπράβο στην Σουμπαρού. 1
atheatos Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:43 πμ 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπράβο στην Σουμπαρού. Δεν το έγραψα για αυτό, μιας και ως γνωστόν τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά όπως προανέφερα είναι από τους ίδιους κατασκευαστές για σχεδόν για όλα τα γιαπωνέζικα , οπότε το ίδιο ισχύει και για τα Toyota, Mitsubishi κτλ Απλά είναι μύθος τώρα πια, ότι τα γιαπωνέζικα έχουν ακριβά ανταλλακτικά. Οπως μυθος είναι και πολλά πράγματα με τα λάδια…
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:45 πμ Μόλις τώρα, atheatos είπε Δεν το έγραψα για αυτό, μιας και ως γνωστόν τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά όπως προανέφερα είναι από τους ίδιους κατασκευαστές για σχεδόν για όλα τα γιαπωνέζικα , οπότε το ίδιο ισχύει και για τα Toyota, Mitsubishi κτλ Απλά είναι μύθος τώρα πια, ότι τα γιαπωνέζικα έχουν ακριβά ανταλλακτικά. Οπως μυθος είναι και πολλά πράγματα με τα λάδια… 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα