Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, cmaniac είπε

Μπορείς να δοκιμάσεις το λαδι της ίδιας της Toyota. Ρώτα τιμές σε μια τογιοτα, μπορεί να μην είναι τόσο ακριβό, και στην τελική είναι ό,τι πρέπει. Ποτέ δεν με απογοήτευσαν απο ανταλλακτικά, απλά πολλές φορές πρέπει να πας απο κει γιατί στα τηλέφωνα μπορεί να είναι ακριβοθωρητοι.

Επειδή έκλεισε η αντιπροσωπεία στην πόλη που μένω πήγα σε πλησιέστερη στο τελευταίο σέρβις και μου έβαλαν της toyota, θα βάλω φωτογραφία με τα στοιχεία του  λαδιού, όμως είδα μια μικρή αύξηση της κατανάλωσης στην βενζίνη σε σχέση με τα LIQUI MOLY που έβαζε η προηγούμενη αντιπροσωπεία..

inbound7416175017061907009.jpg

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ρε παιδια βαλτε λαδι να βασταει πιεση, τα καψερα τα εδρανα δε τα λυπαστε?

Η πίεση στα έδρανα υπάρχει απο την στιγμή που υπάρχει λαδι εκεί και οχι βαλβολινη...

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, andreas-d είπε

Επειδή έκλεισε η αντιπροσωπεία στην πόλη που μένω πήγα σε πλησιέστερη στο τελευταίο σέρβις και μου έβαλαν της toyota, θα βάλω φωτογραφία με τα στοιχεία του  λαδιού, όμως είδα μια μικρή αύξηση της κατανάλωσης στην βενζίνη σε σχέση με τα LIQUI MOLY που έβαζε η προηγούμενη αντιπροσωπεία..

inbound7416175017061907009.jpg

κανω το ιδιο σερβις με 150 ευρω στην αυλη μου, τι 770 λενε οι αθεοφοβοι

• Haha 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, atheatos είπε

Δεν φεύγει αμασητο.  Δοκιμασμένο στο δικό μου με 230.000 χλμ. Ιδια καταναλωση με το 5-30. Ταχύρευστο λαδι , δεν σημαίνει απαραίτητα ότι περνάει τα διακενα πιο γρήγορα. Δεν ειναι πιο λεπτό λαδι μιας και έχει την ίδια πυκνότητα.  Απλά τα προσθετα του μειώνουν τις τριβες και κινείται πιο γρήγορα.

Εσύ όμως δεν βάζεις σκέτο λάδι.Εχεις πει οτι βάζεις και πρόσθετα.Αν θυμάμαι λάθος,σορρυ

4 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ασε...ζητάγανε 80 ευρώ για ενα μπουτον πορτ μπαγκαζ που κανει 6. 700ευρω για αμορτισερ kyb που κανουν 230. 350 ευρω για knock sensor,που το εφτιαξα δωρεαν με τις κατάλληλες οδηγιες.Μπορω να γραφω για πολυ ακόμα για τους απατεωνες....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Αν δεν κανω λάθος έχει και το Γερμανικό "ΚΤΕΟ" μέσα η τιμή.

Απο αυτά που διαβάζω, προσπαθώντας να καταλάβω τι βλέπω, το πρόβλημα είναι ότι η ώρα τους κάνει 185 Ευρώ και του χρέωσαν εργατικά 2.3 ώρες.

Επεξ/σία από cmaniac
  • Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Αν δεν κανω λάθος έχει και το Γερμανικό "ΚΤΕΟ" μέσα η τιμή.

Απο αυτά που διαβάζω, προσπαθώντας να καταλάβω τι βλέπω, το πρόβλημα είναι ότι η ώρα τους κάνει 185 Ευρώ και του χρέωσαν εργατικά 2.3 ώρες.

Σωστά στα 3 χρόνια κτεο, εργασία 185€ αλλά όμως δεν παρατήρησες ότι δεν είναι η τελική τιμή,  που είναι  ο ΦΠΑ?? 893€ η τελική τιμή..

• Haha 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, andreas-d είπε

Σωστά στα 3 χρόνια κτεο, εργασία 185€ αλλά όμως δεν παρατήρησες ότι δεν είναι η τελική τιμή,  που είναι  ο ΦΠΑ?? 893€ η τελική τιμή..

αλλος πλανητης..γιαυτο αυξησαν εδω την εργατοωρα οι αντιπροσωπειες κοντα στα 100 ευρω αλλα ποτε δεν το τηρουν γιατι θα γινουν καφετεριες αντι για σερβις.

8 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ρε παιδια βαλτε λαδι να βασταει πιεση, τα καψερα τα εδρανα δε τα λυπαστε?

προσ μηχανικο. εαν δεν εχεις οργανο και δεν εχεις λαμπακια να αναβουν πως καταλαβαινεις εαν κρατει σωστη πιεση? υπαρχει πρακτικος τροπος?

Δημοσ.
Στις 1/9/2025 στις 1:32 ΠΜ, mike15 είπε

προσ μηχανικο. εαν δεν εχεις οργανο και δεν εχεις λαμπακια να αναβουν πως καταλαβαινεις εαν κρατει σωστη πιεση? υπαρχει πρακτικος τροπος?

οχι δεν μπορεις το λαμπακι δε ειναι συνηθως χαμηλοτερα απο την ελαχιστη πιεση που πρεπει να εχεις

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα άτομα που αναφέρουν πως κάνουν εργασίες στο αυτοκίνητο μόνοι τους. 

Κάνω και εγώ το ίδιο στο δικό μου, απλά τελευταία μου έχουν μπει σκέψεις να το πουλήσω και αναρωτιέμαι αν κάποιος μου ζητήσει βιβλίο σέρβις πως θα μπορούσα να αποδείξω πως οι δουλειές αυτές έχουν γίνει αλλά από εμένα σωστά και όπως πρέπει απλά δεν έχω κάποιο σφραγισμένο βιβλίο να το αποδεικνύει. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε

Κάνω και εγώ το ίδιο στο δικό μου, απλά τελευταία μου έχουν μπει σκέψεις να το πουλήσω και αναρωτιέμαι αν κάποιος μου ζητήσει βιβλίο σέρβις πως θα μπορούσα να αποδείξω πως οι δουλειές αυτές έχουν γίνει αλλά από εμένα σωστά και όπως πρέπει απλά δεν έχω κάποιο σφραγισμένο βιβλίο να το αποδεικνύει. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

Φιλε μου καλε ακου!

Οταν ο ιδιοκτητης σου λεει πως κανει σερβις μονος του φαινεται απο χιλιομετρα, το καταλαβαινεις απο το πως μιλαει για το αμαξι του, ξερει τα παντα για αυτο, μιλαει με μαρκες, μιλαει με ζωντανια και με παραδειγματα. 

Με λιγα λογια, ο σωστος αγοραστης θα το εκιμησει και μαλιστα πολυ θετικα. Οταν ενας ιδιοκτητης κανει σερβις μονος του σημαινει πως αγαπει το οχημα του τερμα, οσο παει, ειναι ψειρας, δεν προκαλει παραπλευρες απωλειες, βαζει τα καλυτερα ανταλλακτικα κλπ κλπ.

Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτε παραπανω απο το να πεις στον αγοραστη τι εχεις κανει.

Οταν καποιος παει να αγορασει το Brera μου και του εξηγησω οτι απο οταν το πηρα στα χερια μου εχει πεσει κανα 5χιλιαρο, και εχει κανει μολις 10.000 στα χερια μου, θα καταλαβει τα παντα. Μην σε αγχωνει αυτο. Ιδιαιτερα αν μιλας οτι εχεις καποιο αμαξι "παθους" και πουλας σε αλλον "παθιασμενο" δεν χρειαζεται να πεις τιποτα.

Ποσο μαλλον αν τα περισσοτερα πραγματα εχουν γινει βιντεακια στο yt😶🤣

image.png.f8a5756da4b7a755f6d8595f6a41ba94.png

image.png.e4f65b1f2e6875180d5e44ed492e0194.png

image.png.7007ec2cc8dc4d852ec31e11650bb9b3.png

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 1
Δημοσ.

πως το εκανες ετσι θερινο το αυτοκινητο μου? υ.γ. το κιτρινο κοντερ γα#μει

2 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στα άτομα που αναφέρουν πως κάνουν εργασίες στο αυτοκίνητο μόνοι τους. 

Σας ευχαριστώ πολύ. 

μακαρι να εβρισκα καποιον σαν τον μητσο που ξερω απο χερι οτι το λατρευει και θα αγοραζα πρωτη φορα μεταχειρισμενο..

δλδ. θα το αγορασω αλλα λεμε τωρα

επιπλεον αν δεν γνωριζεις ,πας με μηχανικο μαζι και το ελεγχεις.κατι που ετσι κιαλλιως πρεπει να κανεις.και οταν το δει αν σου πει κατι και δεν πεσει το στομα κατω,θα σου πει παρτο με τα χιλια,ειναι ληστεια να βρεις τετοιο συντηρημενο ευλαβικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...