sakks80 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, katargedon είπε C3 και C4 μαζι,λιγο περίεργο.Το C3 ειναι mid saps,το C4 ειναι low saps.Ποιο λαδι ειναι αυτο; 20121-0050-99 ROWE HIGHTEC SYNT RS HC-C4 Μπορεί να είναι λάθος η περιγραφή στο ανταλλακτικά on-line που το έχει C3,C4 Βασικά δεν είναι λαθος. Και στην σελίδα της rowe ACE C3,C4 το έχει Επεξ/σία 17 Μαρτίου από sakks80
mike15 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BigJim34 είπε ε να βάλω το X-1R και όταν του είπα πως δεν το ξέρει κανένας το θεώρησε πλεονέκτημα!! Και όσο πιο γρήγορα το κάνω λέει ακόμα καλύτερα. Σηκώνω τα χέρια και περιμένω γνώμες!! 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Πες του να βάλει και το νανογιλέκο ,εκεί θα του επιστρέφει και καυσιμο να μοιράζει τζάμπα. Δεν θυμάμαι εκείνο το πρόσθετο που το έβαζε και η ΝΑΣΑ .............ειχε γίνει χαμός πριν το μοτορκοτε με δαυτο. 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε αυτο ειναι ρεταριζε λιγο ο πυραυλος στα μεσαια και ηθελε λιγο X1R Στις 15/3/2025 στις 8:19 ΠΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Τις 3000σαλ τις αγγιζω στα ρεπριζ πολυ σπανια, τοσο σπανια που ο εγκεφαλος δεν εχει φτιαξει καν trim εκει πανω. προσπαθησα σημερα να θυμηθω αυτον τον τροπο οδηγησης που δοκιμασα οταν αγορασα το αυτοκινητο.ειναι τρελλο!βασικα δεν μπορουσα να το κανω πλεον, πως ειναι δυνατον να μην ξεπερνας τις 3000σαλ? η πρωτη μου αλλαζει εκει,οι αλλες πανε πανω μετα πανω απο 3500σαλ. βασικα ξερεις οτι ο τροπος νομιζω που εχουν ρυθμισει το shift indicator ειναι για να πετυχουν την καλυτερη δυνατη καταναλωση.αυτες τι μετρησεις επισης που δινουν στο μανιουαλ ειναι σε μη πραγματικες συνθηκες οδηγησης,σε πιστα..εμενα στις 3000σαλ που εχω βαλει μολις δευτερη ,μου δειχνει οτι πρεπει να εχω 6η !!!. δεν μπορω να φανταστω 6η και 3000σαλ..ασε που 6η πλεον δεν βαζω,με πιανουν τα πιστολια μετα😂 κοιτα τωρα.θυμαμαι που κατηγορεις οπως οι περισοτεροι εδω τους κατσκευαστες οτι η αλλαγη λαδιων στα 30.000 ειναι μαρκετνγκ για να πουλησουν.αυτο τι ειναι? οσο και αν εξηγειται σωστα οπως ειπες μηχανολογικα,στην. πραξη δεν σε προβληματισε οτι ειναι και αυτο μεσα στο κολπο? Στις 15/3/2025 στις 8:19 ΠΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Ομως απο οτι φαινεται το πληρωνω αλλου.... προς ωρας στα 7 οδηγητικα μου χρονια, δεν ειχα ουτε μια ζημια ουτε μια φθορα αναλωσιμου υλικου, κοιταω τα τακακια μου πριν απο 10.000km και μου φαινεται πως τωρα εχουν παραπανω υλικο τριβης😆. που το πληρωνεις ,μας ειπες? επειδη εχεις πει πολλα και δεν θυμαμαι..βασικα συνηθως μετα 80.000 χιλ αρχιζουν τα οργανα σε ενα νεο αυτοκινητο.δεν ξερω ποσα εκανες σε 7 χρονια. εκτος αν καποιος πεσει σε lemon κομματι που αρχιζουν πιο νωρις.. 1 ώρα πριν, sakks80 είπε Που βρίσκεις αυτές τις προδιαγραφές? Diesel έχω και χρησιμοποιώ ένα 5w30 ACEA C3,C4. Από την άλλη πώς μπορώ να δω προδιαγραφές για το ELF ACEA C4 ? Αν είναι ίδια να βάλω ELF πάλι στην επόμενη αλλαγή γιατί έχει σχεδόν μισή τιμή το 5λιτρο ναι βασικα βλεπω κατι ισπανοφωνο χρησιμοποιεις,που πρωτη φορα συναντω μητσο. ο πιο απλος τροπος ειναι να απς στην σελιδα της εταιρειας,αν εχει καπου να πατησεις tech sheet,εκει βλεπεις τα χαρακτηριστικα φιλε του λαδιου. πας π.χ εδω https://lubricants.catalog.elf.com/slovenia/en_UK/soi_sporti-9-c4-5w-30 επιλεγεις technical data sheet και σε βγαζει εδω https://total-cdn-lmdb.afineo.io/tdsV2/TDS_ELF_SPORTI-9-C4-5W-30_SOI_EN.pdf και βλεπεις τα χαρακτηριστικα του λαδιου. 41 λεπτά πριν, katargedon είπε C3 και C4 μαζι,λιγο περίεργο.Το C3 ειναι mid saps,το C4 ειναι low saps.Ποιο λαδι ειναι αυτο; δεν ειναι,οπως σου ειχα πει η acea βασιζεται στο hths.αυτα εχουν το ιδιο 3.5,οποτε μπορουν να χρησιμοποιηθουν.τα low saps,mid saps ειναι στην ιδια κατηγορια, δεν εχουν μεγαλη διαφορα.να φανταστεις υπαρχουν λαδια c3 που ειναι low saps. 33 λεπτά πριν, sakks80 είπε 20121-0050-99 ROWE HIGHTEC SYNT RS HC-C4 Μπορεί να είναι λάθος η περιγραφή στο ανταλλακτικά on-line που το έχει C3,C4 Βασικά δεν είναι λαθος. Και στην σελίδα της rowe ACE C3,C4 το έχει ok,ειναι ,μπορει να το εχει ,περιτο μεν αλλα γινεται. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από mike15
katargedon Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 3 ώρες πριν, mike15 είπε δεν ειναι,οπως σου ειχα πει η acea βασιζεται στο hths.αυτα εχουν το ιδιο 3.5,οποτε μπορουν να χρησιμοποιηθουν.τα low saps,mid saps ειναι στην ιδια κατηγορια, δεν εχουν μεγαλη διαφορα.να φανταστεις υπαρχουν λαδια c3 που ειναι low saps Α ok,δεν το ηξερα αυτο για τα C.Πασο.Σιγουρα τα A δεν μπορουν να αναγραφονται μαζι με C,απο το 2019.
katargedon Δημοσ. 24 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου Κουτσομπολιό...οι φήμες ελεγαν οτι η Shell αγόρασε την Valvoline.Οταν το έψαξα λίγο είδα οτι τα λιπαντικά 'Restore and protect' της Valvoline(δεν έρχονται Ελλαδα),χρησιμοποιούν την gtl βαση με cas number 69-9 στο τέλος,που είναι πατενταρισμενη απο την Shell.Κατι ψιλοβρωμαγε εδω.Οταν μπήκα πιο βαθιά στο θέμα,ειδα οτι την Valvoline την αγόρασε η Saudi aramco.Αυτοι είναι κάτι φτωχομπινεδες,ψωμολυσσες,ξεπλένηδες, Σαουδαραβες που έχουν και το πλειοψηφικό πακετο της Shell. Φτώχεια,μιζέρια και κακοπεραση. 1
sakks80 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 7:41 ΜΜ, mike15 είπε φιλε μητσο,αν μου επιτρεπεις την συντομογραφια του username επειδη θα μιλαμε συχνα, μπορεις μαζι με τα τεχνικα που ποσταρεις να τα κανεις και λιγο "λιανα" γιατι τοσο εξειδικευμενες τεχνικες ορολογιες - μηχανικες γνωσεις πιστευω οτι λιγοι εχουν εδω μεσα,με εχεις ταραξει στο google search! αν και το ανεφερα και εγω για τα πειρακια ,δεν εχεις πειρακια οδηγωντας ετσι? συμφωνω οτι οι εγκεφαλοι κρατανε adaptation στην θεωρια,αλλα εμενα στην πραξη οταν παω να ελεγξω τα μπεκ μετα απο χρονια 6-7 μου λενε οτι εχω πειρακια.και να φανταστεις οτι τεντωνω τις αλλαγες πανω απο 3500 απο δευτερη και πανω.επισης ΟΛΟΙ οι μηχανικοι αυτο μου λενε να κανω .η αληθεια ειναι οτι και εγω ηξερα οτι σε αυτα τα αυτοκινητα λογω του εγκεφαλου οπως ειχα διαβασει σε φορουμ , δεν βγαζει πειρακια. ενω και εγω οδηγουσα σαν εσενα πριν 10 χρονια,οταν αρχισαν τα προβληματα τροφοδοσιας ,μερικως το απεδιδαν και σαυτο και προληπτικα ολοι οι τεχνιτες αυτο μου λενε να κανω,να παραβλεψω τις αλλαγες που βγαζει συμφωνα με το μπι-σι.ατμοσφαιρα,αμεσου ,20 χρονων μοντελλο και εγω υπενθυμιζω. για τα λιπαντικα οσα σου ειπαν,επειδη εχω γνωση,συμφωνω ειναι ανοησια,οτι λενε ,μην επεκταθω και εγω. αν και συμφωνω ελλαδα ειμαστε,τα καυσιμα ειναι χαλια,η ατμοσφαιρα πολυ σκονη,δεν κανουμε μεγαλες διαδρομες.μια φορα τον χρονο και οχι ανω απο 12.000 θεωρω οτι ειναι οκ,αν μιλαμε για φουλ συνθετικα ομως.να μηντα μπερδευουμε με τα απλα συνθετικα ,τα λεγομενα HC που ειναι και τα περισοτερα που κυκλοφορουν και αγοραζει το ευρυ κοινο των οδηγων. μιλωντας για φουλ συνθετικα που κοστιζουν σχεδον διπλασια τιμη απο τα HC. amsoil,redline,motul 300v κ.α που περιεχουν πολυ ποσοτητα συνθετικων βασεων PAO,ESTERS,AN'S,POE ... αν προκειται για HC ,θεωρω οτι πρεπει κοντα στα 7.000 να γινει αλλαγη.ξερω οτι πολλοι κανουν αλλαγη αυτα τα λαδια σε διπλασια χιλιομετρα και εχουν πανω απο 200.000 χιλ στο. κοντερ τους.αλλα οπως λεω τα λαδια εινα σθηνα ,ο κινητητρας οχι,ας προσεχουμε για να εχουμε. τα Rowe φανταζομαι τα παραγγελνεις απο την σελιδα τους σε γερμανια. το σκεπτικο σου ειναι σωστο και εχουν καλη φημη γενικα.ομως τα περισοτερα λαδια τους δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο,βαση HC εχουν οπως και τα αλλα της αγορας και χωρις ιδιαιτερα χαρακτηριστικα σε δεικτες τους.εγω δεν δικαιολογω την αυξημενη τιμη τους εναντι αλλων. και οι 2 γερμανικες εταιρειες που αναφερεις ειναι πολυ πιο κατω σε ποιοτητα απο την επισης γερμανικη fuchs.θα εβαζα πρωτη αυτην μετα,δευτερη την Rowe και τριτη την liqui Moly.το μαρκετινγκ κανει θαυματα ειδικα στην τελευταια! Για το αυτοκίνητο μου είδα ότι είναι κατάλληλο το FUCHS TITAN GT1 FLEX 34 5W-30. Έχει διαφορά ως προς τα χαρακτηριστικά από το ELF η το Rowe? Αν είναι καλύτερο να το δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή. 1
papoys1 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Με έπιασε πονοκέφαλος διαβάζοντας όλες αυτές τις φιλοσοφίες. 😛 1) μην ακούτε τι λένε οι κατασκευαστες αλλάχτε λαδάκια πιο συχνά 5-6-7 χιλιάδες χιλιόμετρα μόνοι και 2) μην εμπιστεύεστε τον κάθε μάστορα που σας λέει βάζω τάδε μάρκα και συνήθως είναι made in Ασπρόπυργος και θα έχετε δυνατό κινητήρα για πολλά πολλά χιλιόμετρα.
mike15 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sakks80 είπε Για το αυτοκίνητο μου είδα ότι είναι κατάλληλο το FUCHS TITAN GT1 FLEX 34 5W-30. Έχει διαφορά ως προς τα χαρακτηριστικά από το ELF η το Rowe? Αν είναι καλύτερο να το δοκιμάσω στην επόμενη αλλαγή. ναι ειναι. η FUCHS εχει καλυτερη βαση λαδιου. και ειναι πολυ σοβαρη εταιρεια,παροτι μη διαφημισμενη. γιαυτο και εισαι σιγουρος οτι βαζεις αυθεντικα λαδια απο αυτην την εταιρεια. σαν χαρακτηριστικα οπου βλεπεις εγκριση MB-APPROVAL 229.51/52 ειναι πολυ καλο λαδι,εχει τις πιο αυστηρες προδριαγραφες Επεξ/σία 25 Μαρτίου από mike15 1 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 56 λεπτά πριν, mike15 είπε MB-APPROVAL 229.51/52 με 219? 4 ώρες πριν, papoys1 είπε made in Ασπρόπυργος Αυτα ειναι ειδικα για datsun σου μειωνουν την καταναλαωση λαδιου απο τα 5L/100m στα 5L/1000m 1
mike15 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 10 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε με 219? 229.5 εννοεις..το ιδιο αυστηρη ειναι απλα σε full saps, ο φιλος στην επιλογη του ειχε λαδι mid saps,γιαυτο ποσταρα μονο αυτες.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, mike15 είπε 229.5 229.1 ηθελα να πω συγγνωμη
mike15 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ναι ειναι το ιδιο αυστηρη.η' μαλλον ηταν.ομως αυτη ειναι παλια εγκριση,πλεον δεν χρησιμοποιειται.εχει σταματησει κανονικα εδω και πολλα χρονια.αντικατασταθηκε απο την 229.3 και πλεον απο την 229.5. αυτο ομως δεν εχει εγκριση.απλα αναφερει οτι αντιστοιχει.ο λογος ειναι οτι ειναι ενα πληρες εστερικο λαδι ,ο βαθμος/οριο οξειδωσης του δεν συμφωνει με την προδιαγραφη της μερκ. Επεξ/σία 26 Μαρτίου από mike15 1
katargedon Δημοσ. 27 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) By the way...τα datsun δουλεύουν ακόμα 🇯🇵💪ειναι παντως καιρού,παντως λαδιου η και χωρις...παντως φορτίου(χαλιά,καρπούζια,τραπέζια,καρέκλες)και μεταφερουν με ασφάλεια η στην ασφάλεια και τους 17 επιβάτες. 20 ώρες πριν, mike15 είπε αυτο ομως δεν εχει εγκριση.απλα αναφερει οτι αντιστοιχει.ο λογος ειναι οτι ειναι ενα πληρες εστερικο λαδι ,ο βαθμος/οριο οξειδωσης του δεν συμφωνει με την προδιαγραφη της μερκ. Ισχύει αυτό.Παντως υπάρχουν λάδια που δεν περιέχουν τοσο μεγάλη ποσότητα εστερα ώστε να μην μπορούν να παρουν εγκρίσεις αλλα περιεχουν τοσο,οσο για να εχουν πολύ καλο lubricity.Επίσης συνδυαζονται με pao αντι για πυκνωτικο οποτε έχεις και το ατού οτι θα κρατήσουν το viscosity μεχρι την επόμενη αλλαγή και το 5w30 πχ που εβαλες,5w30 θα βγει και οχι 0w20.Εχουν και αρκετα καλές τιμές καποια απο αυτά.Αυτα τα λαδια ειναι value for money.Αναφερω κάποια pao/ester που δεν κοστίζουν ενα νεφρο.Mobil 1 esp,Motul specific,Valvoline synpower xl-iii,Shell helix ultra ect,Liqui moly 4200.Ειναι και άλλα,λιγο ψαξιμο παραπάνω θέλει. Επεξ/σία 27 Μαρτίου από katargedon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα