NikosRocknRolla Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:55 πμ 11 ώρες πριν, dimviii είπε αποδειξεις αγορας ανταλλακτικων/αναλωσιμων Αυτό ναι είναι μια πάρα πολύ καλή ιδέα που δεν το σκέφτηκα πραγματικά ποτέ οπότε δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα 😬 Σε ευχαριστώ πολύ για την ιδέα πάντως! 11 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Φιλε μου καλε ακου! Οταν ο ιδιοκτητης σου λεει πως κανει σερβις μονος του φαινεται απο χιλιομετρα, το καταλαβαινεις απο το πως μιλαει για το αμαξι του, ξερει τα παντα για αυτο, μιλαει με μαρκες, μιλαει με ζωντανια και με παραδειγματα. Με λιγα λογια, ο σωστος αγοραστης θα το εκιμησει και μαλιστα πολυ θετικα. Οταν ενας ιδιοκτητης κανει σερβις μονος του σημαινει πως αγαπει το οχημα του τερμα, οσο παει, ειναι ψειρας, δεν προκαλει παραπλευρες απωλειες, βαζει τα καλυτερα ανταλλακτικα κλπ κλπ. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτε παραπανω απο το να πεις στον αγοραστη τι εχεις κανει. Οταν καποιος παει να αγορασει το Brera μου και του εξηγησω οτι απο οταν το πηρα στα χερια μου εχει πεσει κανα 5χιλιαρο, και εχει κανει μολις 10.000 στα χερια μου, θα καταλαβει τα παντα. Μην σε αγχωνει αυτο. Ιδιαιτερα αν μιλας οτι εχεις καποιο αμαξι "παθους" και πουλας σε αλλον "παθιασμενο" δεν χρειαζεται να πεις τιποτα. Ποσο μαλλον αν τα περισσοτερα πραγματα εχουν γινει βιντεακια στο yt😶🤣. Η αλήθεια Μήτσο είναι αυτή. Γιατί και εγώ έτσι κατάλαβα το ίδιο πράγμα όταν ήρθε η ώρα κάποια στιγμή να πάρω μηχανή από έναν μερακλη που τα είπε όπως ακριβώς ήταν. Μου έβγαλε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που είχε για το όχημα του και 5 χρόνια πήγε απροβληματιστο. Μακάρι όλος ο κόσμος να το έβλεπε έτσι. Γιατί και εγώ έχω φίλους που τους λέω αυτό ότι το κάνω από αγάπη κλπ αλλά η απάντηση τους είναι πως κάποιος εκεί έξω μπορεί να το κάνει από τσιγκουνια και να είναι τσαπατσουλης. Ε από πάθος σε αμάξι το έχω και εγώ με ένα R56s το οποίο πολύ κοινό θα μου πεις αλλά όσο και να με ζοριζει πολλές φορές, κάθε φορά που μπαίνω μέσα με κάνει και αισθάνομαι όπως πριν 10 χρόνια που το πήρα. 9 ώρες πριν, mike15 είπε πως το εκανες ετσι θερινο το αυτοκινητο μου? υ.γ. το κιτρινο κοντερ γα#μει μακαρι να εβρισκα καποιον σαν τον μητσο που ξερω απο χερι οτι το λατρευει και θα αγοραζα πρωτη φορα μεταχειρισμενο.. δλδ. θα το αγορασω αλλα λεμε τωρα επιπλεον αν δεν γνωριζεις ,πας με μηχανικο μαζι και το ελεγχεις.κατι που ετσι κιαλλιως πρεπει να κανεις.και οταν το δει αν σου πει κατι και δεν πεσει το στομα κατω,θα σου πει παρτο με τα χιλια,ειναι ληστεια να βρεις τετοιο συντηρημενο ευλαβικα. Εννοείται ο έλεγχος σε μηχανικό επιβάλλεται και δεν έχω θέμα όπου και αν χρειαστεί κάποιος να το κοιτάξει. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Ότι ζητάει του το δίνω.
katargedon Δημοσ. Τετάρτη στις 10:03 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 10:03 πμ 11 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Φιλε μου καλε ακου! Οταν ο ιδιοκτητης σου λεει πως κανει σερβις μονος του φαινεται απο χιλιομετρα, το καταλαβαινεις απο το πως μιλαει για το αμαξι του, ξερει τα παντα για αυτο, μιλαει με μαρκες, μιλαει με ζωντανια και με παραδειγματα. Με λιγα λογια, ο σωστος αγοραστης θα το εκιμησει και μαλιστα πολυ θετικα. Οταν ενας ιδιοκτητης κανει σερβις μονος του σημαινει πως αγαπει το οχημα του τερμα, οσο παει, ειναι ψειρας, δεν προκαλει παραπλευρες απωλειες, βαζει τα καλυτερα ανταλλακτικα κλπ κλπ. Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτε παραπανω απο το να πεις στον αγοραστη τι εχεις κανει. Οταν καποιος παει να αγορασει το Brera μου και του εξηγησω οτι απο οταν το πηρα στα χερια μου εχει πεσει κανα 5χιλιαρο, και εχει κανει μολις 10.000 στα χερια μου, θα καταλαβει τα παντα. Μην σε αγχωνει αυτο. Ιδιαιτερα αν μιλας οτι εχεις καποιο αμαξι "παθους" και πουλας σε αλλον "παθιασμενο" δεν χρειαζεται να πεις τιποτα. Ποσο μαλλον αν τα περισσοτερα πραγματα εχουν γινει βιντεακια στο yt😶🤣. Αποθήκευσα την φωτογραφία με το καντράν και όταν πας να το πουλήσεις θα λεω οτι έχεις γυρίσει τα χιλιόμετρα.Μπορώ φυσικά να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.Alpha bank GR18542955828855955500 4
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:00 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:00 μμ 2 ώρες πριν, katargedon είπε Αποθήκευσα την φωτογραφία με το καντράν και όταν πας να το πουλήσεις θα λεω οτι έχεις γυρίσει τα χιλιόμετρα. Το καντραν στο Skoda ειχε χαλασει, οταν το αλλαξα εβαλα παραπανω χιλιομετρα απο οσα θα ειχε κανει το αμαξι, εχει λιγοτερα απο 152.000 ισως αρκετα λιγοτερα, πιο κοντα στις 140. Αλλα το προτιμω ετσι, ωστε να ειμαι σιγουρα τιμιος. Ειμαι απο τους ανθρωπου που δεν κλεβουν χιλιομετρα. 12 ώρες πριν, mike15 είπε πως το εκανες ετσι θερινο το αυτοκινητο μου? υ.γ. το κιτρινο κοντερ γα#μει Χαχα ειναι απο οταν εκανα γρασσαρισμα στους γρυλους και εβαλα καλυτερα ηχειακια. Το κιτρινο κοντερ ειναι της εκδοσης Sport Line της μαυρης. Μαυρο - κιτρινο μαζι με κιτρινες ζωνες καθισματα ραφες πατακια κλπ. Πανσπανια εκδοση μολις 5000 κομματια μαυρα κιτρινα 3500 κοκκινα γκρι. Ειναι youngtimer 1
katargedon Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:47 μμ (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Το καντραν στο Skoda ειχε χαλασει, οταν το αλλαξα εβαλα παραπανω χιλιομετρα απο οσα θα ειχε κανει το αμαξι, εχει λιγοτερα απο 152.000 ισως αρκετα λιγοτερα, πιο κοντα στις 140. Αλλα το προτιμω ετσι, ωστε να ειμαι σιγουρα τιμιος. Εγώ σήμερα τελείωσα το στρώσιμο.350.000 Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:48 μμ από katargedon 1
uncle_nontas Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:01 μμ 1 ώρα πριν, katargedon είπε Εγώ σήμερα τελείωσα το στρώσιμο.350.000 Κάπου στις 504.000 είχα τελειώσει το στρώσιμο του 106. Αθάνατα TU1JP μοτέρ, δεν παθαινε τίποτα εκτός απ' το monopoint, μ@μω τη Bosch. 1
mike15 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:58 μμ 10 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Το κιτρινο κοντερ ειναι της εκδοσης Sport Line της μαυρης. Μαυρο - κιτρινο μαζι με κιτρινες ζωνες καθισματα ραφες πατακια κλπ. Πανσπανια εκδοση μολις 5000 κομματια μαυρα κιτρινα 3500 κοκκινα γκρι. Ειναι youngtimer λογω ομαδας το λατρευω. υ.γ. ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι? νεουδι φαινεσαι 😁
geopro Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Σε vw golf v 1.4 fsi με 190.000 km. Τώρα τελευταία η καδένα ακούγεται στην εκκίνηση πιο έντονα και για περισσότερο από 2-3 δευτερόλεπτα που ακούγονταν σποραδικά κατά το παρελθόν. Δεν την έχω αλλάξει ποτέ γιατί δεν χρειάστηκε. Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο για αυτά τα αυτοκίνητα να κροταλίζει στην εκκίνηση η καδένα. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάποιο πρόσθετο στο λιπαντικό για να το αντιμετωπίσω. Καμία ιδέα ή είναι άσκοπο ;
Ukforthemoment Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 2 λεπτά πριν, geopro είπε Σε vw golf v 1.4 fsi με 190.000 km. Τώρα τελευταία η καδένα ακούγεται στην εκκίνηση πιο έντονα και για περισσότερο από 2-3 δευτερόλεπτα που ακούγονταν σποραδικά κατά το παρελθόν. Δεν την έχω αλλάξει ποτέ γιατί δεν χρειάστηκε. Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο για αυτά τα αυτοκίνητα να κροταλίζει στην εκκίνηση η καδένα. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάποιο πρόσθετο στο λιπαντικό για να το αντιμετωπίσω. Καμία ιδέα ή είναι άσκοπο ; Aν έχει ξεχειλώσει η καδένα τι να κάνει το πρόσθετο;
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες Απλα τσέκαρε την καδένα μη τυχόν και θέλει αντικατάσταση.
mike15 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, geopro είπε Σε vw golf v 1.4 fsi με 190.000 km. Τώρα τελευταία η καδένα ακούγεται στην εκκίνηση πιο έντονα και για περισσότερο από 2-3 δευτερόλεπτα που ακούγονταν σποραδικά κατά το παρελθόν. Δεν την έχω αλλάξει ποτέ γιατί δεν χρειάστηκε. Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο για αυτά τα αυτοκίνητα να κροταλίζει στην εκκίνηση η καδένα. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάποιο πρόσθετο στο λιπαντικό για να το αντιμετωπίσω. Καμία ιδέα ή είναι άσκοπο ; βγαλε βιντεο με τον ηχο σε απομωνομενο χωρο οταν ξεκινας πρωτη φορα το πρωι και ποσταρε το εδω. ενοειται παντο στον μηχανικο σου και αστο εκει να το κανει αυτος το πρωι ΜΑΖΙ ΣΟΥ για να καταλαβετε. στην μαρκα σου σπαζει αποτομα η καδενα ,προσεξε το. τα προσθετα δεν φτιαχνουν το προβλημα μπορει να καλυψουν τον ηχο,μην βαζεις εαν θελεις να δουν οι μηχανικοι το προβλημα. δεν ξερω την. μαρκα σου καλα σε μηχανικα θεματα αλλα το κοστος δεν ειναι τραγικο υποθετω.αλλοι το κανουν απο πανω με 250-400 ευρω συνολο ,αλλοι ζητανε τοσα μονο εργατικα λυνοντας ολη την μουρη.μετα ξενοιαζεις.δεν ειναι θεμα συντηρησης,ξερω οτι το προσεχεις και κανεις καλη συντηρηση και προσεχεις και τι λαδι βαζεις.αλλα καδενα εχει διαρκεια ζωης,ειναι αναλωσιμο.σε αλλους παει 250.000χιλ σε αλλους 90.ειναι και θεμα ποιοτητας αρχικου ανταλλακτικου.τυχης δλδ. Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από mike15 2
geopro Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 14 λεπτά πριν, mike15 είπε βγαλε βιντεο με τον ηχο σε απομωνομενο χωρο οταν ξεκινας πρωτη φορα το πρωι και ποσταρε το εδω. ενοειται παντο στον μηχανικο σου και αστο εκει να το κανει αυτος το πρωι ΜΑΖΙ ΣΟΥ για να καταλαβετε. στην μαρκα σου σπαζει αποτομα η καδενα ,προσεξε το. τα προσθετα δεν φτιαχνουν το προβλημα μπορει να καλυψουν τον ηχο,μην βαζεις εαν θελεις να δουν οι μηχανικοι το προβλημα. δεν ξερω την. μαρκα σου καλα σε μηχανικα θεματα αλλα το κοστος δεν ειναι τραγικο υποθετω.αλλοι το κανουν απο πανω με 250-400 ευρω συνολο ,αλλοι ζητανε τοσα μονο εργατικα λυνοντας ολη την μουρη.μετα ξενοιαζεις.δεν ειναι θεμα συντηρησης,ξερω οτι το προσεχεις και κανεις καλη συντηρηση και προσεχεις και τι λαδι βαζεις.αλλα καδενα εχει διαρκεια ζωης,ειναι αναλωσιμο.σε αλλους παει 250.000χιλ σε αλλους 90.ειναι και θεμα ποιοτητας αρχικου ανταλλακτικου.τυχης δλδ. Η Καρεντα ζητάει 552€ για το σετ ανταλλακτικών καδένας (μαζί με τεντωτηρα , γρανάζι εκκεντροφόρου , γρανάζι στροφάλου , φλάντζες τσιμούχες,,κλπ ) Πολύ φοβάμαι ότι αφτερμαρκετ εδώ δεν είναι και πολύ καλή ιδέα, σύμφωνα με τον μηχανικό μου. Οποτε ανταλλακτικά και εργασία το ποσό ανεβαίνει αρκετά. Το 800 αρι δεν το γλυτωνω. Εκτος και αν δεν χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Επαναλαμβάνω οτι σε αυτά τα αυτοκίνητα η καδένα σποραδικά ακούγεται απλώς τώρα τελευταία εντάθηκε η συχνότητα και η ένταση.
uncle_nontas Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Όταν αρχίζει κ ακούγεται, χρήζει αλλαγής πάντως.
atheatos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, geopro είπε Σε vw golf v 1.4 fsi με 190.000 km. Τώρα τελευταία η καδένα ακούγεται στην εκκίνηση πιο έντονα και για περισσότερο από 2-3 δευτερόλεπτα που ακούγονταν σποραδικά κατά το παρελθόν. Δεν την έχω αλλάξει ποτέ γιατί δεν χρειάστηκε. Πάντως δεν είναι ασυνήθιστο για αυτά τα αυτοκίνητα να κροταλίζει στην εκκίνηση η καδένα. Σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάποιο πρόσθετο στο λιπαντικό για να το αντιμετωπίσω. Καμία ιδέα ή είναι άσκοπο ; Στο κάνει και μετά από αλλαγή λαδιών? Κάθε πότε κάνεις αλλαγή και με τι λάδια ? Ισως να μην είναι η καδένα . Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από atheatos
mike15 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geopro είπε Η Καρεντα ζητάει 552€ για το σετ ανταλλακτικών καδένας (μαζί με τεντωτηρα , γρανάζι εκκεντροφόρου , γρανάζι στροφάλου , φλάντζες τσιμούχες,,κλπ ) Πολύ φοβάμαι ότι αφτερμαρκετ εδώ δεν είναι και πολύ καλή ιδέα, σύμφωνα με τον μηχανικό μου. Οποτε ανταλλακτικά και εργασία το ποσό ανεβαίνει αρκετά. Το 800 αρι δεν το γλυτωνω. Εκτος και αν δεν χρήζει άμεσης αντικατάστασης. Επαναλαμβάνω οτι σε αυτά τα αυτοκίνητα η καδένα σποραδικά ακούγεται απλώς τώρα τελευταία εντάθηκε η συχνότητα και η ένταση. γνωστος μου,την εχασε σε ταξιδι,αουντι α3 και εγιναν ολα ... καπελο. εμενα δεν μου κανει ηχο,ο μηχανικος μου λεει οτι εχιε σημαδια,που μου εδειξε και δεν ειδα απο πανω,μπορει να εχει δικιο αλλα δεν την ακουω.και σε εμενα μου λενε οι μισοι ,οταν ακουστει,οι αλλοι μισοι ειναι θεμα προληψης εχουμε τα ιδια περιπου χιλιομετρα.επιλεγω μεχρι στιγμης το πρωτο,εαν ακουσω ομως την εχω αλλαξει. δεν χρειαζεται να πας στην αντιπροσωπεια,ξερω οτι εχεις αλλεργεια ετσι κιαλλιως μαυτους. πανε στον μηχανικο σου εξω,εαν μενεις βορεια ελλαδα ,να σου πω εναν τιμιο και καλο μαστορα σαλονικα που εκανε του φιλου μου.εμενα μου ζητανε 200 ευρω εργατικα συν τα υλικα,πανω κατω 300 ευρω βγαινει.αλλα η δουλεια απο πανω.εαν το κανω με λυσιμο μουρης διπλασια.υπαρχουν επιλογες το μονο προβλημα για να συντηρησεις ενα καλο αμαξι ειναι οι μηχανικοι,αυτοι χαλανε τ ααυτοκινητα μας γιατι ο καθενας εχει διαφορετικη γνωμη.τυχεροι αυτοι που ξερουν και τα κανουν μονοι τους.εχει και βιντεο το autodoc Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από mike15 1
katargedon Δημοσ. πριν από 5 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Σε κάποιες φουρνιες vag και bmw ειχαν βάλει αλυσίδα απο bmx για καδενα.Μετά την αλλάξανε,έβαλαν πιο χοντρή και δεν υπήρχε θεμα.Νομιζω οτι και κάποια opel ειχαν αυτό το θέμα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από katargedon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα