Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

μην καπνιζεις mike, γυρνα το στο ηλεκτρονικο!

δεν καπνιζω ρε μητσο,50 χρονια αθλητης ...απλα το παραδεχθηκα για πιο μπρουταλ εικονα😂

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mike15 είπε

δεν καπνιζω ρε μητσο,50 χρονια αθλητης ...απλα το παραδεχθηκα για πιο μπρουταλ εικονα

εεε ειπα κι εγω να το πω κατι χαχα

Δημοσ.

Εμεις εδω στην μηναρουπολη το λεμε αυτο το επωνυμο σαν κοροιδευτικο επιθετο

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Mε το "γέρο" να προηγείται. 

ναι γερο μου, εχεις point, προσεχε ομως μην κατσεις χαμου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εμεις εδω στην μηναρουπολη το λεμε αυτο το επωνυμο σαν κοροιδευτικο επιθετο

ΑΣΜ..105 δηλαδή..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Συγκεντρωτικος πίνακας που δείχνει πόσο πυκνωτικο περιέχουν διαφορα δημοφιλή λαδια.Τα εχουν χωρισει σε κατηγορίες,εχουν βαλει τα specs και στην στηλη με τις πρασινες γραμμες δειχνει το ποσο πυκνωτικο εχουν.Οσο λιγοτερες γραμμες,τοσο το καλύτερο.Φυσικα δεν ειναι ο μονος παράγοντας που κοιταμε,αλλα γενικα ειναι χρήσιμος πινακας.

81789648d5f5a290.jpg

Δημοσ.
On 16/10/2025 at 19:32, katargedon said:

Συγκεντρωτικος πίνακας που δείχνει πόσο πυκνωτικο περιέχουν διαφορα δημοφιλή λαδια.Τα εχουν χωρισει σε κατηγορίες,εχουν βαλει τα specs και στην στηλη με τις πρασινες γραμμες δειχνει το ποσο πυκνωτικο εχουν.Οσο λιγοτερες γραμμες,τοσο το καλύτερο.Φυσικα δεν ειναι ο μονος παράγοντας που κοιταμε,αλλα γενικα ειναι χρήσιμος πινακας.

81789648d5f5a290.jpg

Το ravenol ecs 0w20 θεωρείτε safe επιλογή δηλαδή ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, kostasw είπε

Το ravenol ecs 0w20 θεωρείτε safe επιλογή δηλαδή ;

Η γνώμη μου είναι πως κανένα 0w20 δεν είναι safe επιλογή.Εχουν μεν λιγότερο πυκνωτικο,αρα θα κρατήσουν το ιξώδες τους καλύτερα,αλλα έχουν πολυ χαμηλό hths.Μην ξεχνάς πως πολλές αυτοκινητοβιομηχανιες,εχουν στειλει οδηγία(tsb) στα συνεργεία τους,πως μετα το πέρας της εγγύησης(που δεν εχουν και νομικη ευθύνη για ρυπους) και δεδομένου ότι θα εχουν μεγαλώσει λιγο τα διάκενα του κινητήρα,να χρησιμοποιείται λιπαντικο με μεγαλυτερο ιξώδες. Nissan,Toyota,Mercedes,General motors,Lamborgini κ.α... Τωρα επαναλαμβανω οτι ειναι απλα η γνωμη μου.Αλλοι θεωρουν οτι δεν υπαρχει προβλημα.Εγω δεν θα εβαζα στο αμαξι μου.

Επεξ/σία από katargedon
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Μήπως υπάρχει κάποιο link?

Αν googlaρεις θα βρεις πολλα.Αν θες,πας και σε καποια αντιπροσωπια η εξουσιοδοτημενο  και το ζητάς.Στο δινουν.Θα κοιταξω το απογευμα να βρω και εγω και θα τα ανεβάσω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, katargedon είπε

Θα κοιταξω το απογευμα να βρω και εγω και θα τα ανεβάσω.

Οκ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσω από την Toyota μέσα στη βδομάδα, οπότε θα ρωτήσω κι εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι λίγο που ξαναεψαξα τώρα βρήκα αρκετά.Πρωταθλητης ειναι η bmw.Καθε 2 μηνες βγαζουν καινούριο.Τι ειν'αυτοι ρε; Αλλη δουλειά δεν εχουν; 

42 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Οκ.

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να περάσω από την Toyota μέσα στη βδομάδα, οπότε θα ρωτήσω κι εγώ.

Αν θες πες μου κωδικο κινητήρα να δω τι υπάρχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...