katargedon Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 5 λεπτά πριν, definitio είπε Στη Fuchs που κακοφαίνεται που στα προϊόντα της δεν δίνει τεχνικό δελτίο...πρέπει να επικοινωνήσεις για να στο στείλουν, προσωπικά; πχ https://www.fuchs.com/gr/el/proion/product/108797-TITAN-Supersyn-SAE-5W-40/ Και εμένα με νευριάζει αυτό.Αν επικοινωνήσεις,καποιες στο στέλνουν,κάποιες οχι,απλα δεν απαντάνε ποτέ.Το πιο καλό customer support,το έχει η Liqui Moly.Οχι μόνο απαντάνε στα πάντα,απαντάνε και γρήγορα και σου πιάνουν και την κουβέντα.Σε αρχιζουν στα mail...το ήξερες αυτο;...το ήξερες το άλλο;...τι καιρό κάνει στην Ελλάδα τώρα;...μπλα μπλα μπλα...τωρα που το ξανασκεφτομαι,μου την σπανε και αυτοί. 1
mike15 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) γιατι στην Liqui Moly δεν βγαζουν και κανενα σοβαρο λαδι,τι να πουν? το βαλβολιν ειναι καλο λαδι επισης και το συστηνουν στα βαγκεν πολυ,ολοι οι ταξιτζηδες αυτο αγοραζουν γιατι μπορεις να το βρεις και σε καλη τιμη.η εταιρεια αυτη ειναι επισης ακομα μια σοβαρη εταιρεια,απλα δνε ξερω τωρα που αλλαξε χερια αν θα συνεχισει να διατηρει τα ιδια σοβαρα στανταρτ. 4 ώρες πριν, definitio είπε Στη Fuchs που κακοφαίνεται που στα προϊόντα της δεν δίνει τεχνικό δελτίο...πρέπει να επικοινωνήσεις για να στο στείλουν, προσωπικά; πχ https://www.fuchs.com/gr/el/proion/product/108797-TITAN-Supersyn-SAE-5W-40/ σου απαντανε.εμενα εκαναν 5 μερες να μου στειλουν μειλ.μπορει να γνωριζουν και απο το τηλεφωνο,αν δεν ξερουν εκεινη την στιγμη στελνουν μειλ. εαν θες το τεχνικο δελτιο ,χαρακτηριστικα υπαρχουν στο ιντερνετ,απλα να βρεις το πιο προσφατο,κατω στο τελος του δελτιου εχει ημερομηνια παντα.μπορει να βρεις την τελευταια ανανεωση που μπορει να εγινε ενα χρονο πριν.μπορει και φετος. βρηκα ενα 2 χρονια πριν,ειναι ενδεικτικο ακομα και εαν εχει αλλαξει https://universallubricant.co.uk/wp-content/uploads/2024/05/TITAN-GT1-PRO-C-3-SAE-5W-30-Tech-sheet.pdf αν εννοεις το δελτιο ασφαλειας εκεινο πρεπει συνηθως να το ζητησεις εαν δεν υπαρχει ελευθερο καπου αλλου.παλια τα ειχε στην σελιδα τους ,μπορει καποτε να τα ξαναβαλουν. μου ειχε πει ο αντιπροσωπος οτι ειχαν αποσυρθει λιγο απο την ευρεια αγορα λιανικης αλλα τωρα θα επανελθουν . Επεξ/σία 19 Απριλίου από mike15
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) pdb_titan_supersyn_sae_5w-40_en_1.pdf SDS_TITAN SUPERSYN LONGLIFE 5W 40_(EU).pdf Mineral oil Επεξ/σία 19 Απριλίου από 11osmikrosmhtsos
katargedon Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 4 ώρες πριν, mike15 είπε γιατι στην Liqui Moly δεν βγαζουν και κανενα σοβαρο λαδι,τι να πουν? Η σειρά synthoil είναι καλά και τα molygen(για την κατηγορια τους).Σε όλα τα υπόλοιπα λάδια τους,όντως δεν βλεπω κατι που να δικαιολογεί την τιμή τους. 4 ώρες πριν, mike15 είπε οι ταξιτζηδες αυτο αγοραζουν Ναι το ξέρω,είναι άρρωστοι με αυτό το λάδι.Πρεπει όντως να είναι καλό.Τελοσπαντων,τώρα είμαστε σε αναμονή του eneos.Λιγες μέρες έμειναν.Ελπιζω να μην το ξεπαοσαν,τωρα που εγινε sp.
mike15 Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου φυσικα αυτα ειναι τα μονα αληθινα-πρωτα και παλια Liqui Moly ,πρασινα μεσα ακομη,φωσφοριζουν αλλα πολυ βαρια λαδια για τα σημερινα αυτοκινητα.τοτε καλα ηταν.μαρκετινγκ και μονο αυτη η εταιρεια.
katargedon Δημοσ. 19 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 22 λεπτά πριν, mike15 είπε φυσικα αυτα ειναι τα μονα αληθινα-πρωτα και παλια Liqui Moly ,πρασινα μεσα ακομη,φωσφοριζουν αλλα πολυ βαρια λαδια για τα σημερινα αυτοκινητα.τοτε καλα ηταν.μαρκετινγκ και μονο αυτη η εταιρεια. Ούτε εμένα μου κάθεται καλά σαν εταιρία.Στην επόμενη αλλαγή θα βάλω το helix ultra,απο περιέργεια να δω αν είναι τόσο καλό οσο λένε.Ετσι και αλλιώς και να έρθει το eneos αρχες Μαΐου,μεχρι να κανει κάποιος ανάλυση,θα περάσει καιρός.
mike15 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Στις 19/4/2025 στις 2:43 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε pdb_titan_supersyn_sae_5w-40_en_1.pdf 620.16 kB · 1 download SDS_TITAN SUPERSYN LONGLIFE 5W 40_(EU).pdf 254.09 kB · 2 downloads Mineral oil αλλα καλης πιοτητας.περιε..αμα εβαζαν ολοι ΡΑΟ...και μην νομιζεις οτι ολα τα ΡΑΟ καθονται καλα σε ολα.μελη εχουν κανει μετρησεις με τα δικα σου και δεν του εκατσαν καλα,σε αντιθεση με ενα πιοτικο hc οπως αυτα η' το μομπιλε 0-40. εκει που διαφωνω με ολα τα πιοτικα hc ειναι οτι ειναι ακριβα στην ελλαδα.και ευρωπη θα ελεγα.
Chloe2 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Κάθε χρόνο στα αμάξια της οικογένειας οι αλλαγές λαδιών (με ότι τύπο προτείνεται στα βιβλιαράκια των κατασκευαστών) και η αντικατάσταση όλων των υαλοκαθαριστήρων γίνονται σε βενζινάδικο από τους ευγενικούς εργαζομένους σ' αυτό. Δωρεάν καθαρίζουν με πιεστικό αέρα τα φίλτρα αέρα και συμπληρώνουν αέρα στα ελαστικά τους. Εάν πριν την αναγκαιότητα αλλαγής λαδιών σε κάποιο αμάξι καεί κάποια λάμπα πάμε στο βενζινάδικο και μας την αλλάζει δωρεάν, πληρώνουμε μόνο τη λάμπα.Μόνο για τις λάμπες για τα προβολάκια ομίχλης πάμε σε ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων διότι τα προβολάκια αυτά είναι aftermarket.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Εγω τα κανω freestyle οτι θελει το αμαξι που το ζηταει και το κανω
Chloe2 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εγω τα κανω freestyle οτι θελει το αμαξι που το ζηταει και το κανω Μπράβο σου.Θα έχεις επενδύσει αρκετά σε εξοπλισμό (ράμπα, πιεστικό αέρα, κλειδί για το φίλτρο λαδιού,κλπ).
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 ώρα πριν, Chloe2 είπε Μπράβο σου.Θα έχεις επενδύσει αρκετά σε εξοπλισμό (ράμπα, πιεστικό αέρα, κλειδί για το φίλτρο λαδιού,κλπ). Εχω καποια βασικα πραγματα και αμα χρειαζομαι κατι το αγοραζω επιτοπου ετσι μαζευω συλλογη. Χωρις πλακα το 99% τα κανω με μια κασετινα και καρυδακια 1/4. Φυσικα εχω γρυλους τριγωνα αεροκλειδα δυναμοκλειδα ειδικα εργαλεια κλπ. Οχι ομως τιποτε ιδιαιτερο μην φανταστεις. Γενικα ειμαι αρκετα confident να κανω σχεδον τα παντα. Αν πχ χρειαστω ενα κιτ χρονισμου θα το αγορασω αν χρειαστω κατι αλλο ομοιως. Γενικα δεν κωλώνω και ειναι ολα mindset. + μια τραβερσα για βασεις συμπλεκτες κλπ. Μονο γερανακι δεν εχω. Το θεωρω και ας με κραξουν ενα πραγμα που πρεπει να μπορει να κανει καθε αντρας. Δεν μπορω να δεχτω οτι καποιος δεν ξερει να αλλαζει λαστιχο μπαταρια λαδια φιλτρα μπουζια φρενα εξαερωσεις κλπ. Τα βασικα μιλαμε τωρα. Θα μας παραδει και ο θεος δηλαδη... Η να μην μπορεις να αλλαξεις μια φλαντζουλα σε εναν ohv κινητήρα 1
Chloe2 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εχω καποια βασικα πραγματα Έχεις αρκετά περισσότερα από τα βασικά πράγματα. Θα μπορούσαμε να γράψουμε ότι έχεις στον χώρο σου ένα mini συνεργείο που καλύπτει αρκετές ανάγκες συντήρησης οχημάτων! Ελπίζω όσες και όσοι σου ζητούν να συνδράμεις σε απλά θέματα να το εκτιμούν. Πριν χρόνια σε χωριό είχε φύγει η ντίζα από αμάξι μας και αφού χωριανός το έφτιαξε σε λίγα λεπτά δωρεάν του κάναμε το τραπέζι. 1
mike15 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εχω καποια βασικα πραγματα και αμα χρειαζομαι κατι το αγοραζω επιτοπου ετσι μαζευω συλλογη. Χωρις πλακα το 99% τα κανω με μια κασετινα και καρυδακια 1/4. Φυσικα εχω γρυλους τριγωνα αεροκλειδα δυναμοκλειδα ειδικα εργαλεια κλπ. Οχι ομως τιποτε ιδιαιτερο μην φανταστεις. Γενικα ειμαι αρκετα confident να κανω σχεδον τα παντα. Αν πχ χρειαστω ενα κιτ χρονισμου θα το αγορασω αν χρειαστω κατι αλλο ομοιως. Γενικα δεν κωλώνω και ειναι ολα mindset. + μια τραβερσα για βασεις συμπλεκτες κλπ. Μονο γερανακι δεν εχω. Το θεωρω και ας με κραξουν ενα πραγμα που πρεπει να μπορει να κανει καθε αντρας. Δεν μπορω να δεχτω οτι καποιος δεν ξερει να αλλαζει λαστιχο μπαταρια λαδια φιλτρα μπουζια φρενα εξαερωσεις κλπ. Τα βασικα μιλαμε τωρα. Θα μας παραδει και ο θεος δηλαδη... Η να μην μπορεις να αλλαξεις μια φλαντζουλα σε εναν ohv κινητήρα τι λες? υπαρχουν και ανδρες που οπως ειπε και ο φιλος μου ο Tom Cruise in Days Of Thunder i drive cars, i don't know much about them ! οποτε , κατεβαινω,εγω θα ψηνω τα παϊδακια στην φουφου και εσυ το σερβις! Επεξ/σία 25 Απριλίου από mike15 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 32 λεπτά πριν, mike15 είπε παϊδακια Εχουμε εδω κατι παιδακια αστο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα