Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 11:20 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε

Μονο γερανακι δεν εχω. Το θεωρω και ας με κραξουν ενα πραγμα που πρεπει να μπορει να κανει καθε αντρας. Δεν μπορω να δεχτω οτι καποιος δεν ξερει να αλλαζει λαστιχο μπαταρια λαδια φιλτρα μπουζια φρενα εξαερωσεις κλπ. Τα βασικα μιλαμε τωρα. Θα μας παραδει και ο θεος δηλαδη...

Σαν και εμένα είσαι και εσύ.Αν είχα χώρο δικό μου,θα είχα ακόμα και γρύλο να το σηκώνω.Τώρα τα κάνω όλα στη μέση του δρόμου.Τα παλιά λάδια,δεν τα παίρνουν τα βενζινάδικα και τα συνεργεία της γειτονιάς,οπότε ποτιζω μια συγκεκριμένη νερατζια σε ερημικό σημείο,εδω και χρόνια.Αυτη η νερατζια,εχει πιει hc,pao,βαλβολινες και παραφλου.Ζει ακομα και κανει και μεγάλα νερατζια 🤘

• Like 1
  • Απαντ. 998
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, katargedon είπε

Σαν και εμένα είσαι και εσύ.Αν είχα χώρο δικό μου,θα είχα ακόμα και γρύλο να το σηκώνω.Τώρα τα κάνω όλα στη μέση του δρόμου.Τα παλιά λάδια,δεν τα παίρνουν τα βενζινάδικα και τα συνεργεία της γειτονιάς,οπότε ποτιζω μια συγκεκριμένη νερατζια σε ερημικό σημείο,εδω και χρόνια.Αυτη η νερατζια,εχει πιει hc,pao,βαλβολινες και παραφλου.Ζει ακομα και κανει και μεγάλα νερατζια

Ουτε εσενα τα παιρνουν ? ΧΧΑΑΧΧΑ ρε οι νερατζιες και να τις βαλεις μεσα στο chernobyl δε θα μαραθουν.

Εγω γενικα τα καιω τα λαδια που δε τα παιρνουν. Παιρνω ενα σακο πριονιδι τον ποτιζω και λιγο λιγο στην ψησταρια τα καιω μαλιστα ειναι εξαιρετικο προσαναμα για τζακι και λοιπα...

Τα παραφλου και τα DOT τα αραιωνω με νερο και τα ριχνω υπονομο αφου ειναι υδατοδιαλυτα δε δημιουργουν ζητημα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ουτε εσενα τα παιρνουν ? ΧΧΑΑΧΧΑ ρε οι νερατζιες και να τις βαλεις μεσα στο chernobyl δε θα μαραθουν.

Εγω γενικα τα καιω τα λαδια που δε τα παιρνουν. Παιρνω ενα σακο πριονιδι τον ποτιζω και λιγο λιγο στην ψησταρια τα καιω μαλιστα ειναι εξαιρετικο προσαναμα για τζακι και λοιπα...

Τα παραφλου και τα DOT τα αραιωνω με νερο και τα ριχνω υπονομο αφου ειναι υδατοδιαλυτα δε δημιουργουν ζητημα

Όχι μόνο δεν τα παίρνουν,αλλα δεν σου αλλάζουν και λάδια αν τους πας δικά σου.Για τους άλλους μιλάω,εγώ δεν πατάω ποτέ στους άσχετους μαστρομιχαληδες.Αναγκαστικα θα pao για δουλειά που δεν μπορώ να κάνω στον δρόμο πχ δισκο πλατο.Και πάλι θα είμαι πάνω απο το κεφάλι του με τον βουρδουλα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, katargedon είπε

Αναγκαστικα θα pao για δουλειά που δεν μπορώ να κάνω στον δρόμο πχ δισκο πλατο

Νταξει εχω αυλη και τολμαω να κανω συμπλετη απλως ειναι χρονοβορα και δυσκολη διαδικασια αν δουλευεις με τριγωνα δεν εχεις αρκετο υψος

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

λιγο λιγο στην ψησταρια τα καιω μαλιστα ειναι εξαιρετικο προσαναμα για τζακι και λοιπα

Δεν σου αφήνει λιγδα; Δεν το έχω δοκιμάσει.

10 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Νταξει εχω αυλη και τολμαω να κανω συμπλετη απλως ειναι χρονοβορα και δυσκολη διαδικασια αν δουλευεις με τριγωνα δεν εχεις αρκετο υψος

Ε ναι.Μεχρι αμορτισέρ και κανα ψαλίδι,παλεύεται.Δισκο πλατο δεν θα το δοκιμαζα καν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, katargedon είπε

Δεν σου αφήνει λιγδα; Δεν το έχω δοκιμάσει.

οχι αρκει να μην εχει κορεστει

6 λεπτά πριν, katargedon είπε

Ε ναι.Μεχρι αμορτισέρ και κανα ψαλίδι,παλεύεται.Δισκο πλατο δεν θα το δοκιμαζα καν.

στο niva του φιλου - ναι εκεινο που τουμπαραμε - ειχε στραβωσει μια μεγαλη περαστη βιδα που δενει το κατω ψαλιδι στην γεφυρα. Εκει να δεις τι σφυριες ριξαμε τι κοπανηματα

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, katargedon είπε

.Αναγκαστικα θα pao για δουλειά που δεν μπορώ να κάνω στον δρόμο πχ δισκο πλατο.Και πάλι θα είμαι πάνω απο το κεφάλι του με τον βουρδουλα.

εκει ο νους σου εσενα 😂

1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

ρε μαγκες εγκλημα κανετε ειτε τα καιτε ειτε τα ριχνετε στα δεντρακια. τηλεφωνηστε στον δημο σας η' την περιφερεια για το που μπορειτε να τα δωσετε για ανακυκλωση.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, mike15 είπε

ρε μαγκες εγκλημα κανετε ειτε τα καιτε ειτε τα ριχνετε στα δεντρακια. τηλεφωνηστε στον δημο σας η' την περιφερεια για το που μπορειτε να τα δωσετε για ανακυκλωση.

Δε τα ριχνω στο εδαφος διοτι το θεωρω ανηθικο αλλα οι παστιλιες που βαζουμε σκετο πετρελαιο ειναι. Εμενα 20 κιλα προσάναμμα μου στοχιζει ενα ταληρο να παρω μια σακουλα πριονιδι. Μην σου πω ειναι καλυτερο για το περιβαλλον απο το να αγοραζω παστηλιες

25 λεπτά πριν, mike15 είπε

τηλεφωνηστε στον δημο σας η' την περιφερεια για το που μπορειτε να τα δωσετε για ανακυκλωση.

εχεις καταλαβει τον δημο που ανηκω, χαχαχα τι τηλεφωνο ρε mike

Δημοσ.

Σε βενζινάδικο μου είχαν πει ότι τα παλιά λάδια οχημάτων με σύγχρονες μεθόδους ανακυκλώνονται και με κατάλληλη επεξεργασία γίνονται καινούργια αναγεννημένα λιπαντικά.
Άρα αφού τα παλιά λάδια έχουν κάποια (έστω μικρή) αξία γιατί να μην τα θέλουν δωρεάν όσες εταιρείες τα συλλέγουν;

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, mike15 είπε

στον δημο σας η' την περιφερεια για το που μπορειτε να τα δωσετε για ανακυκλωση

Το έψαξα.Το πιο κοντινό μέρος για ανακύκλωση μηχανελαιων απέχει απο εμένα περίπου 30χλμ.Οπότε...στο δέντρο.

11 λεπτά πριν, Chloe2 είπε

Σε βενζινάδικο μου είχαν πει ότι τα παλιά λάδια οχημάτων με σύγχρονες μεθόδους ανακυκλώνονται και με κατάλληλη επεξεργασία γίνονται καινούργια αναγεννημένα λιπαντικά.
Άρα αφού τα παλιά λάδια έχουν κάποια (έστω μικρή) αξία γιατί να μην τα θέλουν δωρεάν όσες εταιρείες τα συλλέγουν;

Πήγα σε 15 βενζινάδικα και άλλα τόσα συνεργεία.Δεν τα παίρνουν.Ούτε ο δήμος.Εδω υπάρχουν μονο σημεία περισυλλογής μαγειρικων λαδιων.Δεν ηθελα να κανω καφρίλα και να τα ρίξω εκεί(αν και μπήκα στον πειρασμό),οπότε...στο δέντρο.

• Haha 1
Δημοσ.

Συνήθως οι εργολάβοι που βάζουν άσφαλτο στους δρόμους ,παίρνουν παλιά λαδια για να τα ρίχνουν πριν την απλωσουν. Τέλος πάντων ,συνεργεία που δεν βαζουν τα λαδια που τους πας , τα αποφεύγεις….

• Like 1
Δημοσ.

30χιλ,δεν ειναι τιποτα.καποια στιγμη που θα πας προς τα εκει παρτα και δωστα.

ρε μητσο τα λαδια δεν ειναι μονο πετρελαιο αλλα και deposits.θα γινεις πυρηνικος με αυτα που εισπνεεις.

αφηστε την φυση ησυχηηη.

Δημοσ.

Κάποτε τους τα έπαιρναν επιστροφή έναντι αντιτίμου.Τωρα σταμάτησε η πληρωμή,γι'αυτο δεν μαζεύουν πλέον "ξένα" λάδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, mike15 είπε

ρε μητσο τα λαδια δεν ειναι μονο πετρελαιο αλλα και deposits.θα γινεις πυρηνικος με αυτα που εισπνεεις.

ε δε τα εισπνέω πολυ μην σου πω θα γινω και τουρμπατος 😅 ρε mike τωρα θυμήθηκα που ελυνα το AC του σκοντα και νομιζα οτι εχει αδειασει αλλα ο σωληνας χαμηλης ηταν φουλ και εφαγα μια γερη τζουρα R134a μαζι με PAG και κοπανησα το κεφαλι μου, το μηχανολαδο θα μας πειραξει?

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Haha 1
Δημοσ.

Στο Αμερικα,η GM κάνει ανάκληση στα Chevrolet και Cadillac(δεν θυμαμαι σε ποια μοντελα) απο το 21 και μετα για αλλαγή λαδιων δωρεαν-αλλαγη στο viscosity απο 0w20 σε 0w40.Χτυπαγαν στροφαλο και ανακαλυψαν οτι έφταιγε το 0w20 λογω αδυναμου φιλμ.Επιτυχια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...