definitio Δημοσ. 4 Μαϊου Δημοσ. 4 Μαϊου Βάσει του τίτλου της εικόνας είναι αυτό; Για μοτοσυκλέτες; https://old.motul.com/gr/el/products/7100-4t-10w40--2 Κι εδώ λέει ότι έχει εστέρα https://d23zpyj32c5wn3.cloudfront.net/images/product_descriptions/technical_data_sheets/61288/7100_4T_10W-40_(GB).pdf?1579619846 1
katargedon Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου Ο εστερας φαίνεται και από το oxidation level.Συνηθως πανω απο 15-16 περιεχουν εστερα. Στα λαδια αυτοκινητων,αν μιλάμε για 5w30,εστερα περιεχουν τα C3 κατηγοριας long life.Motul specific,Valvoline SynPower xl-iii,Liqui moly 4200,Total quartz long life κλπ κλπ...
mike15 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) ναι σωστος.εχει μεγαλο oxidation level και συνηθως σε συνδυασμο με χαμηλο viscosisty..φυσικα ειναι πλασματικο γιατι στα εστερικα ετσι αρχιζει ψηλα. και μετα πεφτει. ναι αυτο ειναι το λαδι.ενας απο ευρωπη που γνωρισα.μεγαλος γνωστης της μηχανικης και των λαδιων,ειχε στην κατοχη του απο πορσε μεχρι επαγγελαμτικα,μου ειπε οτι τωρα στην αλφα του βαζει αυτο το λαδι.παραξενευτηκα γιατι δεν εχει εκγρισεις,αν θα εχει θεμα με το θειο κ.λ.π. μου ειπε οτι εφοσον τα χαρακτηριστικα συμβαδιζουν με αυτα που απαιτουν οι εγκρισεις και εφοσον δεν εχει το αυτοκινητο του καποιο ειδικο φιλτρο καυσιμου ,τοτε δεν υπαρχει λογος να μην το βαλει. τον ρωτησα γιατι ειναι ιδανικο για το θεμα μου.εχει εστερες ,ισως μαλακωσει τα βαλβιδακια και καθαρισει καλυτερα την μηχανη και να την κρατησει καθαρη, λογω οτι οι εστερες εχουν αυτην την ιδιοτητα.το χαμηλο νοακ θα βοηθησει επισης στο καψιμο λαδιου σε συνδυασμο με το υψηλο φλας-ποιντ. ομως εμενα ειναι αμεσου ψεκασμου και εκει λιγο κρατιεμαι λογω του θειου.βεβαια αναφερει στην αναλυση οτι εχει συνολικα saps ,1.04 που ειναι μεσα στο οριο κατω απο 1,2 που δεν θελω να εχει. Επεξ/σία 5 Μαϊου από mike15
katargedon Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου 5 ώρες πριν, mike15 είπε ναι σωστος.εχει μεγαλο oxidation level και συνηθως σε συνδυασμο με χαμηλο viscosisty..φυσικα ειναι πλασματικο γιατι στα εστερικα ετσι αρχιζει ψηλα. και μετα πεφτει. ναι αυτο ειναι το λαδι.ενας απο ευρωπη που γνωρισα.μεγαλος γνωστης της μηχανικης και των λαδιων,ειχε στην κατοχη του απο πορσε μεχρι επαγγελαμτικα,μου ειπε οτι τωρα στην αλφα του βαζει αυτο το λαδι.παραξενευτηκα γιατι δεν εχει εκγρισεις,αν θα εχει θεμα με το θειο κ.λ.π. μου ειπε οτι εφοσον τα χαρακτηριστικα συμβαδιζουν με αυτα που απαιτουν οι εγκρισεις και εφοσον δεν εχει το αυτοκινητο του καποιο ειδικο φιλτρο καυσιμου ,τοτε δεν υπαρχει λογος να μην το βαλει. τον ρωτησα γιατι ειναι ιδανικο για το θεμα μου.εχει εστερες ,ισως μαλακωσει τα βαλβιδακια και καθαρισει καλυτερα την μηχανη και να την κρατησει καθαρη, λογω οτι οι εστερες εχουν αυτην την ιδιοτητα.το χαμηλο νοακ θα βοηθησει επισης στο καψιμο λαδιου σε συνδυασμο με το υψηλο φλας-ποιντ. ομως εμενα ειναι αμεσου ψεκασμου και εκει λιγο κρατιεμαι λογω του θειου.βεβαια αναφερει στην αναλυση οτι εχει συνολικα saps ,1.04 που ειναι μεσα στο οριο κατω απο 1,2 που δεν θελω να εχει. Για τι ποσότητα καψιματος λαδιού μιλάμε;
mike15 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 1λτ/4000χμ...θεωρειται νορμαλ αλλα μαλλον οφειλεται σε τσιμουχακια.εαν οφειλεται σαυτο ομως ενα εστερικο λαδι θα βοηθουσε να κατεβει η καταναλωση ισως. δεν το εχω δοκιμασει.το θεμα ειναι οτι και το 300V πλεον δεν ειναι το παλιο εστερικο που ξεραμε για να δικαιολογει την τιμη του.
ideal09 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου Γιατί ξέρετε τόσες λεπτομέρειες για τα λάδια; Βάζω Damsel 5w30 σε βενζίνη και diesel. Δεν έχω ιδέα τι χημικά έχουν, τι ποσοστά PAΟ κλπ. αλλά έχω βρει την ηρεμία μου, νορμάλ τιμή, γνήσια και κανένα θέμα γενικότερα και έχω γράψει πολλά χιλιόμετρα και με τα δύο.
katargedon Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου 2 ώρες πριν, mike15 είπε 1λτ/4000χμ...θεωρειται νορμαλ αλλα μαλλον οφειλεται σε τσιμουχακια.εαν οφειλεται σαυτο ομως ενα εστερικο λαδι θα βοηθουσε να κατεβει η καταναλωση ισως. δεν το εχω δοκιμασει.το θεμα ειναι οτι και το 300V πλεον δεν ειναι το παλιο εστερικο που ξεραμε για να δικαιολογει την τιμη του. Νορμαλ δεν ειναι,αλλα πρώτα βεβαιώσου οτι δεν εχεις διαρροη,ειτε εξωτερικη,ειτε εσωτερική.Οταν λεω εσωτερική εννοω να σου περναει λαδι απο κάποια εσοχή μπουζί λογω ξεραμενης φλάντζας βαλβιδων.Αυτο μπορείς να το δεις ευκολα αν βγαλεις τους πολλαπλασιαστες.Εξωτερικα βάλε καθρεπτη στο πισω μερος της μηχανής και τσεκαρε και το καρτερ γυρω γυρω.Μετα κοιτας για τσιμουχακια.
mike15 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου (επεξεργασμένο) η εταιρεια το λεει νορμαλ στο μανιουαλ , για εμενα δεν ειναι,υπαρχει προβλημα.εχουμε κοιταξει για διαροες,δεν υπαρχει πουθενα.τα καιει.το γιατι ειναι το προβλημα,οποτε τσιμουχακια μαλλον.ελπιζω γιατι μετα παμε ελατηρια. γιαυτο λεω ενα εστερικο,ισως, μαλακωσει τα τσιμουχακια και αν οντως μετα εχω κατεβει σε καταναλωση τοτε ξερω οτι θα ειναι απο αυτο. Επεξ/σία 5 Μαϊου από mike15
katargedon Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου Ελατήρια σίγουρα δεν είναι,θα σου έβγαζε πολλούς καπνούς απο την εξάτμιση.Περιπτωση 1:Μπορει τα ελατηρια απλα να εχουν πιάσει μακα και να περναει λιγο λαδι η καποιο απο αυτα να εχει κολλησει και να μην περιστρέφεται.Περιπτωση 2:Συρρίκνωση στα τσιμουχακια,που εκει ναι,θα βοηθησει το εστερικο.Περιπτωση 3:Ξεραμενα τσιμουχακια,που εκει δεν θα κανει κατι το λαδι.Περιπτωση 4(η χειρότερη) : Να εχει αρχισει να γινεται οβαλ καποιος κύλινδρος.Περιπτωση 5,να βαζεις λαδι ληγμένο 6-7ετιας και να μην φταιει το μοτερ.
arxontas2323 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 3 ώρες πριν, mike15 είπε 1λτ/4000χμ...θεωρειται νορμαλ αλλα μαλλον οφειλεται σε τσιμουχακια.εαν οφειλεται σαυτο ομως ενα εστερικο λαδι θα βοηθουσε να κατεβει η καταναλωση ισως. δεν το εχω δοκιμασει.το θεμα ειναι οτι και το 300V πλεον δεν ειναι το παλιο εστερικο που ξεραμε για να δικαιολογει την τιμη του. Νορμαλ 1λτ/1000 δεν ειναι παιδια...τι χρονολογιας αμαξι ειναι;
mike15 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 ώρες πριν, katargedon είπε Ελατήρια σίγουρα δεν είναι,θα σου έβγαζε πολλούς καπνούς απο την εξάτμιση.Περιπτωση 1:Μπορει τα ελατηρια απλα να εχουν πιάσει μακα και να περναει λιγο λαδι η καποιο απο αυτα να εχει κολλησει και να μην περιστρέφεται.Περιπτωση 2:Συρρίκνωση στα τσιμουχακια,που εκει ναι,θα βοηθησει το εστερικο.Περιπτωση 3:Ξεραμενα τσιμουχακια,που εκει δεν θα κανει κατι το λαδι.Περιπτωση 4(η χειρότερη) : Να εχει αρχισει να γινεται οβαλ καποιος κύλινδρος.Περιπτωση 5,να βαζεις λαδι ληγμένο 6-7ετιας και να μην φταιει το μοτερ. το 5 ειναι αστειο να το αναφερεις σε εμενα,ξερεις οτι την ψαχνω.το θεμα ειναι το εστερικο που να το βρω.τα ελατηρια μου ειπαν δεν κανει τετοιο συπτωμα αλλα εγω επιμενω.θα κανω στην αλλαγη μια μετρηση συμπιεσης κυλινδρων . 1 ώρα πριν, arxontas2323 είπε Νορμαλ 1λτ/1000 δεν ειναι παιδια...τι χρονολογιας αμαξι ειναι; 1/4000 χιλ εγραψα. 2011
arxontas2323 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 2 λεπτά πριν, mike15 είπε 1/4000 χιλ εγραψα. 2011 Tι λαδι βαζεις ως τωρα; tsi ειναι; 1
katargedon Δημοσ. 5 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 5 Μαϊου 14 λεπτά πριν, mike15 είπε το 5 ειναι αστειο να το αναφερεις σε εμενα,ξερεις οτι την ψαχνω. Το ξέρω,απλα έπρεπε να το γράψω για αλλους που δεν ξέρουν 1
mike15 Δημοσ. 5 Μαϊου Δημοσ. 5 Μαϊου 7 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Tι λαδι βαζεις ως τωρα; tsi ειναι; 5-30 οτι ειναι πιο οικονομικο απο τα 3 καλα που εχω γραψει.λεω να δοκιμασω το 5- 40αρι τωρα ,κατι που το ηθελα ετσι κιαλλιως γιατι δεν με εχουν πεισει εντελως για την εξωτερικη θερμοκρασια οτι δεν επηρεαζει το λαδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα