katargedon Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε μια πλακα εκανα λογοπαιγνιο μην το παιρνεις κατακαρδα Οχι.Με πληγωσες...μισο λεπτό...εντάξει μου πέρασε. Επεξ/σία 16 Μαϊου από katargedon 1 1
mike15 Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, anavgous είπε Τακτικές αλλαγές λαδιών νομίζω είναι το παν. Αν το λάδι της τωρινής φοράς είναι καλύτερο από το προηγούμενο ακόμα καλύτερα, γιατί έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ελληνικό καλοκαίρι, που λίγο πολύ, όλοι κάνουμε χιλιόμετρα. Αλλά λάδι να μείνει μέσα και να κάνει μούργα, αποκλείεται. Πάντα πριν τις 10 χιλιάδες αλλαγή, πολλές φορές και νωρίτερα, όσα έχει κάνει πάνω στον χρόνο. Αυτά που βλέπω δεξιά - αριστερά με λάδια lidl, να συμπληρώνουνε και όσο πάρει κλπ κλπ, ειμαι αλλεργικός σ' αυτά. δεν υπαρχει καλυτερο λαδι,υπαρχει το σωστο.ναι το λαδι που προτεινει ο μητσος ειναι καλυτερο σαν συσταση και αποδοση και πιο ακριβο ,αλλα δεν ειναι κατι που το χρειαζεσαι και αυτο φαινεται και απο την κατασταση του αμαξιου σου. τωρα εφοσον κανεις καλες αλλαγες χρονικα και χιλιομετρικα οδηγεις νορμαλ δεν εχεις απωλεια λαδιου δεν βαζεις φθηνο λαδι απο σουπερ μαρκετ η' απο βενζιναδικο βαζεις λαδι συμφωνα με τι εγκρισεις οπως κανεις τοτε ειτε βαλεις ενα λαδι απο αυτα που σου προτειναμε ειτε οχι ,εισαι καλυμενος. εκει που μπορει να σκεφτεσαι λαθος ειναι το καλοκαιρι.εκτος αν οδηγεις στα ορια ενος οδηγου wrc το 30αρι λαδι σε καλυπτει.οποιο και να βαλεις ,και αυτα που προτειναμε και αυτα που εβαζες. το μπορει παει στο συστημα ψυξης που εχεις και εαν ειναι επαρκες.εαν ειναι το 30ρι αντεχει το καλοκαιρι για τις λιγες μερες που κανει υπερβολικη ζεστη. αυτο που συνηθως χαλαει την μηχανη ειναι οι κοντινες αποστασεις η' τα μεγαλα διαστηματα αλλαγης.το πρωτο δεν μπορουμε να το αποφυγουμε και κανενα λαδι δεν το σωζει, δευτερο δεν το κανεις οποτε μην ανησυχεις. Επεξ/σία 16 Μαϊου από mike15 4
katargedon Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 16 Μαϊου 1 ώρα πριν, mike15 είπε αυτο που συνηθως χαλαει την μηχανη ειναι οι κοντινες αποστασεις η' τα μεγαλα διαστηματα αλλαγης. Σωστά,απλά προσθέτω και την ακινησία,οχι μόνο για το μοτέρ αλλα και για το αμάξωμα.Θανατος είναι. 1
mike15 Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου (επεξεργασμένο) εσυ αυριο ετοιμασου ψυχολογικα ΣΠΑΝΟΣ ,το μαγαζακι του τρομου!!!! Επεξ/σία 17 Μαϊου από mike15 3
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 12 ώρες πριν, mike15 είπε ΣΠΑΝΟΣ Σ.Π.Α.Ν.Ο.Σ. Συντροφος Παντοτινος Να Ολιγωρει σε Συμφωνιες 1
katargedon Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου 4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Σ.Π.Α.Ν.Ο.Σ. Συντροφος Παντοτινος Να Ολιγωρει σε Συμφωνιες Έπρεπε να υπάρχει η φωτογραφία του στα δημοτικά σχολεία δίπλα στον Κολοκοτρώνη και τον Καραϊσκάκη. 1
efib Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Λέω να πάρω motul από autodoc. Είναι γνήσια; Διάβασα στην αρχή του νήματος ότι φέρνει απομιμήσεις στα λάδια. Ευχαριστώ 1
atheatos Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 52 λεπτά πριν, efib είπε Λέω να πάρω motul από autodoc. Είναι γνήσια; Διάβασα στην αρχή του νήματος ότι φέρνει απομιμήσεις στα λάδια. Ευχαριστώ Γνήσια μπορεί να είναι , αλλα μπορεί να είναι και πολυκαιρισμένα. Δυστυχώς για το γνήσιο δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, εκτός και έχεις μηχάνημα να κανεις ανάλυση. Κανενας βέβαια δεν μπορεί να σου εγγυηθεί, ότι μπορεί να πέσεις και σε παρτίδα που η Motul έκανε λάθος ανάμιξη ή σε συσκευασία που έχει υποστεί αλλοίωση λόγω συνθηκών αποθήκευσης. 1
katargedon Δημοσ. 17 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 17 Μαϊου 2 ώρες πριν, efib είπε Λέω να πάρω motul από autodoc. Είναι γνήσια; Διάβασα στην αρχή του νήματος ότι φέρνει απομιμήσεις στα λάδια. Ευχαριστώ Δεν νομίζω να έχει 🐒🐒🐒 δεν θα το ρίσκαρε.Εγω μια φορά εχω ψωνίσει,μου ήρθανε με ημερομηνία προ Χριστού και απο τότε μακρυά και αγαπημένοι.Ασε που σε γενικές γραμμές δεν είναι και φθηνό,ουτε στα αναλώσιμα ούτε στα ανταλλακτικά,τις τιμές αυτές τις βρίσκεις και εδώ.Αντε να πετύχεις αραιά και που καμια προσφορά.
2MM Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου 3 ώρες πριν, atheatos είπε ότι μπορεί να πέσεις και σε παρτίδα που η Motul έκανε λάθος ανάμιξη ή σε συσκευασία που έχει υποστεί αλλοίωση λόγω συνθηκών αποθήκευσης. Αυτα μπορει να συμβουν απο οπου και να παρεις . Αν και λαθος αναμειξη εχει λιγες πιθανοτητες 2
efib Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Στις 17/5/2025 στις 8:04 ΜΜ, katargedon είπε Δεν νομίζω να έχει 🐒🐒🐒 δεν θα το ρίσκαρε.Εγω μια φορά εχω ψωνίσει,μου ήρθανε με ημερομηνία προ Χριστού και απο τότε μακρυά και αγαπημένοι.Ασε που σε γενικές γραμμές δεν είναι και φθηνό,ουτε στα αναλώσιμα ούτε στα ανταλλακτικά,τις τιμές αυτές τις βρίσκεις και εδώ.Αντε να πετύχεις αραιά και που καμια προσφορά. Τι ημερομηνία είχαν ; Μετά την 5ετια θεωρούνται μπαγιάτικα; Η 2ετια είναι safe; Ευχαριστώ 1
mike15 Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου 2 ώρες πριν, efib είπε Τι ημερομηνία είχαν ; Μετά την 5ετια θεωρούνται μπαγιάτικα; Η 2ετια είναι safe; Ευχαριστώ καθε εταιρεια εχει τα δικα της ορια,η μοτουλ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ναι 2 χρονια,αλλα ειναι η μοτουλ 😁. εαν ειναι κλειστο και σωστα αποθηκευμενο αντεχει και 5 χρονια .το θεμα ειναι οταν ανοιχτει μπαινει αερας και αρχιζει η διαδικασια της οξειδωσης.αλλα και εκει αντεχει ενα χρονο.αλλα κλειστο δεν εχει αναγκη εχει ξανασυζητηθει. για παραπανω τιθεται θεμα.καλο ειναι παντως να αγοραζεις μεχρι 2 χρονια πριν γιατι και οι συνταγες αλλαζουν συχνα ανα 3-4 χρονια οπως και οι πιστοποιησεις-εγκρισεις. 1 1
definitio Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου (επεξεργασμένο) Τί γνώμη έχετε για τα λιπαντικά που πωλούνται από τα εγχώρια πρατήρια καυσίμων; Δυστυχώς πολλά αναφέρουν στοιχειώδεις προδιαγραφές χωρίς τεχνικό φυλλάδιο Αλλά έψαξα για το ιξώδες που χρησιμοποιώ και βρήκα πληροφορίες (τεχνικό φυλλάδιο ή/και φυλλάδιο ασφαλείας) για τα κάτωθι λιπαντικά Cyclon - Magma SYN F1 (τεχνικό φυλλάδιο - δεδομένα ασφαλείας) - Magma X100 (τεχνικό φυλλάδιο - δεδομένα ασφαλείας) AVIN - POWER 1 (τεχνικό φυλλάδιο) AEGEAN OIL - Velox Ultra GT SAE 10W-40 (τεχνικό φυλλάδιο - δεδομένα ασφαλείας) - Velox Power GT SAE 10W-40 (τεχνικό φυλλάδιο - δεδομένα ασφαλείας) Shell - Shell Helix HX7 10W-40 (τεχνικό φυλλάδιο - δεδομένα ασφαλείας) Επεξ/σία 21 Μαϊου από definitio
2MM Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 37 λεπτά πριν, definitio είπε Τί γνώμη έχετε για τα λιπαντικά που πωλούνται από τα εγχώρια πρατήρια καυσίμων; Δυστυχώς πολλά αναφέρουν στοιχειώδεις προδιαγραφές χωρίς τεχνικό φυλλάδιο To μονο σιγουρο ειναι οτι στο πρατηριο θα τα πληρωσεις πολυ ακριβοτερα σε σχεση με ενα e shop ή καταστημα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα