Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostasw είπε

Σε ευχαριστώ

1-2-3 φορες που πηρα και απο αυτογιατρος (autodoc) δεν ειχα θεμα με μπαγιάτικα παντως, και υγρα φρενων και λαδια και παραφλου

19 ώρες πριν, atheatos είπε

Βάζεις ένα ψυγείο λαδιού αν δεν έχει και είσαι

fun fact ακομα και η σκονταρα εχει ενσωματωμενο εναλλακτη λαδιου - νερου τρεχει τον κυριο αγωγο λαδιου ακριβως κατω απο το πληρες ανοιχτο καταστρωμα οποτε εμεσα βοηθαει στην ψυξη, γενικα ολα τα οχηματα εφαρμοζουν λυσεις για αυτο να ξερεις...

7 ώρες πριν, cmaniac είπε

Από τόρνο τα πέρασες; Συνήθως φθείρονται ανομοιόμορφα. Έχει χαθεί το crossthread βέβαια, οπότε σίγουρα το λαδάκι του το ανέβαζε στην καύση.

η μηχανουργικη τους κατεργασια ειναι ετσι σαγρε, δεν ειναι κατι, τα εμβολα αυτα εχουν μαξιμουμ 1 ωρα λειτουργιας πριν κολλησουν...

7 ώρες πριν, cmaniac είπε

Για καλύτερη απόλαυση

ΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΕΡΙΞΕ εμβολο ειναι οχι ντουρ - πρωην (στα αγγλικα)

• Like 1
  • Απαντ. 594
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 minutes ago, 11osmikrosmhtsos said:

1-2-3 φορες που πηρα και απο αυτογιατρος (autodoc) δεν ειχα θεμα με μπαγιάτικα παντως, και υγρα φρενων και λαδια και παραφλου

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δύο τρεις φορές ήταν πολύ πιο φρέσκα από ότι αυτά που μου έστειλε ελληνικό κατάστημα. Βέβαια όχι το ίδιο λάδι αλλά και πάλι. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, mike15 είπε

αυτο απο το οποιο μαλλον υποφερει το δικο μου ειναι

προαναφλεξεις?

Αυτές ονομάζονται είτε "αντι-προαναφλεκτικές αυλακώσεις" είτε "αυλακώσεις δυναμικής στεγανωσης". Σε περίπτωση προανάφλεξης, διασκορπίζουν το κύμα υπερπίεσης ώστε να μην καταπονηθεί το άνω ελατήριο. Παράλληλα, μειώνουν τις τριβές τη στιγμή της ανάφλεξης στη γωνία της κύριας ώσης και προσφέρουν επιπλέον δυναμική στεγανωση — όπως συμβαίνει σε κινητήρες RC χωρίς ελατήρια, που βασίζονται αποκλειστικά σε τέτοιες αυλακώσεις για στεγανοποίηση.

image.png.5b722858d88bfc4edfe8ed66e8764226.png

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

η μηχανουργικη τους κατεργασια ειναι ετσι σαγρε, δεν ειναι κατι, τα εμβολα αυτα εχουν μαξιμουμ 1 ωρα λειτουργιας πριν κολλησουν...

Οι κάθετες γραμμές δεν μου κάνανε φυσιολογικές, και στις φούστες έχει κάθετες γραμμές. Αυτό μόνο σε φθορά το χω ξαναδεί. Εγω ξέρω τις διαγώνιες αυλακώσεις, τύπου Χ (crossthreads) που συνεργάζονται με τα ελατήρια. Αμα φαγωθούν αυτά, κλάφτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasw είπε

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δύο τρεις φορές ήταν πολύ πιο φρέσκα από ότι αυτά που μου έστειλε ελληνικό κατάστημα. Βέβαια όχι το ίδιο λάδι αλλά και πάλι. 

Εξαρτάται τι λάδια ψάχνεις. Γιατί και το Amazon έχει κάποια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, katargedon είπε

,ενω δεν σου επιτέθηκε κανενας εσενα προσωπικα, βλέπουμε οτι υπερασπιζεσαι φανατικά εναν ασχετο και σιγουρα γκαβο στο μπιτογκ,απλα προσπαθείς να επιβαλεις τις λανθασμενες αποψεις κάποιου που δεν ξέρει ούτε να διαβασει ενα δελτιο ασφαλειας.Μιλα λοιπον στο μπιτογκ γιατι για εδω δεν κάνεις.

το κειμενο το εγραψα εγω και εσυ το ηξερες γιατι με εχεις προκαλεσει κιαλλες φορες σαυτο το τοπικ και δεν εχω δωσει σημασια για να μην κλεισει το τοπικ σου.τωρα παριστανεις το θυμα ενω κανεις προσωπικες επιθεσεις και προσβολες .αλλα δεν θα κανω αναφορα,δεν θα πεσω στο επιπεδο σου,θα σου απαντησω με επιχειρηματα οπως κανω παντα ..αλλα να θυμασαι εσυ το προκαλεσες.

εκανα λαθος στην εκτιμηση μου γιατι μετα τις προσβολες σου ,εψαξα και ειδα οτι το συγκεκριμενο λαδι που ποσταρα εχει αλλαξει ουκ ολιγες φορες συνθεση τα τελευταια χρονια και εγω κοιταξα μια παλια .αυτος ομως δεν ηταν λογος να με προσβαλλεις.

17 ώρες πριν, katargedon είπε

Δεν είπα ΕΙΝΑΙ νερακι,αλλα ΕΓΙΝΕ νερακι.Αλλα αν διαβαζεις τα γραφομενα οπως σε συμφέρει...αυτα γινονται.Και ξερεις ειναι τραγικό να σε κραζει καποιος επειδη δεν ειχες αποφασισει αν θα βαλεις 30αρι η 40αρι,ενω ο ιδιος ηθελε να βαλει λαδι για βεσπα.Γελανε και τα μπουκαλια των λαδιών.

δεν ειπα οτι θα το βαλω,ρωτησα ,επειδη το εχει βαλει φιλος μου στο εξωτερικο σε αλφα ρομεο τζουλια και παει μια χαρα..εχω ποσταρει και το σχετικο μυνημα ,εαν θες του λεω να μου ξαναστειλει.προφανως αυτος ξερει τι λεει σε αντιθεση με εσενα που οτι δεν ξερει το κοροιδευει πρωτα για να φανει ειδικος και μετα την ενταση που προκαλει ,υιοθετει τις αποψεις αυτου που προσβαλει .παραδειγματα πολλα:

2025-05-257_33_39.png.8351326c78515e15be1374336070976c.png

2025-05-257_44_07.png.f21fb376d51c326fd1ecfd37510683a6.png

ομως ποιο λαδι μας ειπε οτι εβαλε μολις ανοιξε το νημα? το motul xcess 5-40 gen 2 "αυτο με την χειροτερη συνθεση" !!!

που κανενας "νοημων ανθρωπος " δεν θα το επελεγε.😂

2025-05-257_54_27.png.4196e39bb41a16e6dc39af442c44599e.png

αλλα ετσι ειναι εαν εισαι ειδικος,φασκεις και αντιφασκεις.

17 ώρες πριν, 2MM είπε

Δεν χρειαζονται τσακωμοι παιδια . Συζητηση κανουμε 

@katargedon ποια 5-30 θεωρεις νερακι? Αφου κι εσυ τετοια εβαζες 

σωστα δεν τα ειπε μονο νερακι,αλλα κατι χειροτερο "τηγανολαδα" .

2025-05-257_38_56.png.64cb20559addf0f8ffa6f5b95737243f.png

αληθεια αυτα τα "τηγανολαδα" δεν προτιμουσε οπως λεει τοσα χρονια?ενα τετοιο με"με την χειροτερη συνθεση" δεν λεει οτι εβαλε σαυτο το νημα και ψαχνει τωρα να βαλει το επισης 5-30 της helix ?

2025-05-257_40_25.png.6d0d0c8da3cafe897742dcee3c9c7f75.png

για πεταμα τα 5-30 ..αλλα.. αυτα βαζει 30 χρονια οπως ειπε στην προηγουμενη σελιδα.τα τα "τηγανολαδα"

2025-05-257_41_36.png.6e48816423eb389c9415994c13d03dd4.png

εαν τα αμφισβητει  μπορω να τα κανω πριντ σκριν,δικα του λογια ειναι..απλα ειναι μεγαλα τα αρχικα του κειμενα και παραθεσα μονο αυτα που τον εκθετουν

15 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

προαναφλεξεις?

Αυτές ονομάζονται είτε "αντι-προαναφλεκτικές αυλακώσεις" είτε "αυλακώσεις δυναμικής στεγανωσης". Σε περίπτωση προανάφλεξης, διασκορπίζουν το κύμα υπερπίεσης ώστε να μην καταπονηθεί το άνω ελατήριο. Παράλληλα, μειώνουν τις τριβές τη στιγμή της ανάφλεξης στη γωνία της κύριας ώσης και προσφέρουν επιπλέον δυναμική στεγανωση — όπως συμβαίνει σε κινητήρες RC χωρίς ελατήρια, που βασίζονται αποκλειστικά σε τέτοιες αυλακώσεις για στεγανοποίηση.

image.png.5b722858d88bfc4edfe8ed66e8764226.png

ναι.ετσι τουλαχιστον μου ειπε πριν χρονια ενας μηχανικος οταν το ετρεξε και εκανε μετρησεις.τωρα εαν εχει δικιο η' οχι εγω δεν ειμαι μηχανικος να ξερω.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, atheatos είπε

Γιατί και το Amazon έχει κάποια. 

Αυτά τι λένε;

Επεξ/σία από arxontas2323
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε

Αυτά τι λένε;

Επώνυμα λαδια σαν αυτά του AUTODOC. Ειδικα στο Amazon.de είναι από γερμανούς εμπόρους , συμπεριλαμβανομένου και του AUTODOC του ίδιου.

Δεν είναι λάδια lidl αν αυτό εννοείς.Απλα οι τιμές σε μερικά από αυτά είναι πολύ καλές ειδικά αν παραγγείλεις πάνω από 49 ευρώ και γλυτώσεις τα μεταφορικά.

Δημοσ.
55 minutes ago, atheatos said:

Εξαρτάται τι λάδια ψάχνεις. Γιατί και το Amazon έχει κάποια. 

Με ενδιαφέρει να γνωρίζω ότι το κατάστημα έχει καλές κριτικές και ελαχιστοποιει την πιθανότητα για σκάρτο λάδι. 

Autodoc βγάζει συχνά προσφορές και είναι καλή περίπτωση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...