11osmikrosmhtsos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Πιστεύω ότι το καεί επειδή ανάβει το λάδι όσο πιο κρύο τόσο λιγότερο
mike15 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου αρα φταιει ο τροπος οδηγησης,οτι και να του βαλεις θα το αναψει λογω οδηγησης. 1
efib Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Στις 4/6/2025 στις 5:27 ΜΜ, katargedon είπε Εγω είχα πάρει λάδια το 22 και μου ήρθαν με ημερομηνία του 15.Εχουν φάει και απο εμένα Χ Και εγώ το βλέπω για μπαγιάτικα λάδια και θα κάνω επιστροφή. Σήμερα άλλαξε πάλι το status και προχώρησε, αλλά πραγματικά πιστεύω πως αλλάζει αυτόματα. Εσάς πόσο καιρό έκανε να έρθει; Θα κλείσει 2βδομαδο σε λίγο και ακόμα δεν τα έχουν στείλει καν. 1
atheatos Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 11 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Πιστεύω ότι το καεί επειδή ανάβει το λάδι όσο πιο κρύο τόσο λιγότερο Τα βραδυρευστα λάδια ανεβάζουν μεγαλύτερη πίεση άρα και θερμοκρασία. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 32 λεπτά πριν, efib είπε Και εγώ το βλέπω για μπαγιάτικα λάδια και θα κάνω επιστροφή. Σήμερα άλλαξε πάλι το status και προχώρησε, αλλά πραγματικά πιστεύω πως αλλάζει αυτόματα. Εσάς πόσο καιρό έκανε να έρθει; Θα κλείσει 2βδομαδο σε λίγο και ακόμα δεν τα έχουν στείλει καν. Παραγγελία στις 22-05 παραλαβή Αγγλία 29-05 ,όχι όμως λάδια .Μπουζί ,λαστιχάκια για την εξάτμιση ,κάτι λαμπάκια και φίλτρα καμπίνας για τα δύο αμάξια. Order number: 139002896 Date: 2025.05.22 Gregg delivered your AUTODOC AG parcel on 29th May.
efib Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου @Ukforthemoment, μάλλον έπεσα στην περίπτωση... Ευχαριστώ για τίς πληροφορίες 2
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, efib είπε @Ukforthemoment, μάλλον έπεσα στην περίπτωση... Ευχαριστώ για τίς πληροφορίες Και άλλες φορές που είχα παραγγείλει τόσο έκανε,μια εβδομάδα. 1
katargedon Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου Γιατί ψωνίζετε απο autodoc,αφου ετσι και αλλιώς δεν είναι φθηνό;
mike15 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, atheatos είπε Τα βραδυρευστα λάδια ανεβάζουν μεγαλύτερη πίεση άρα και θερμοκρασία. οτι ναναι...αλλο λεει ο μητσος ,το βιολι του αυτος.δεν ζεσταινεται ο κινητηρας,αρπαζει το λαδι λεει επειδη το παταει ατσαλα .δεν λεει για πιεση. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου 10 ώρες πριν, katargedon είπε και αλλιώς δεν είναι φθηνό μονο την δευτερα
mike15 Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 4/6/2025 στις 12:49 ΜΜ, 11osmikrosmhtsos είπε Το g2 όπως και το og είναι μέτρια λιπαντικά. Στο μικρό Κάρτερ των οχημάτων και ιδίως του gpunto οξειδωνεται εύκολα και βράζει. Με αποτέλεσμα να έχω πολύ μεγάλη κατανάλωση λαδιού. Το πρωί δεν τρομπαρεται εύκολα και γρήγορα και 😂 mhtso,εχεις το ιδιο θεμα και με το gen1? βρισκεις να μοιαζουν στην χρηση στα μειονεκτηματα που διαπιστωσες?
efib Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, katargedon είπε Γιατί ψωνίζετε απο autodoc,αφου ετσι και αλλιώς δεν είναι φθηνό; Στην δική μου περίπτωση πήρα motul με 29€ εγώ εδώ τα έβρισκα στα 45€. Επίσης, έχει μεγάλη ποικιλία και έβαλα και ένα φίλτρο καμπίνας που δεν έβρισκα στην Ελλάδα, και κάτι αρωματικά. Εάν δεν μου έδινε κουπόνι -9.95€ όντως δεν θα άξιζε να πάρω από εκεί. Δεν θα ξαναπάρω λόγω κακής εμπειρίας, ας ελπίσω να είναι φρέσκα τα λάδια... Επεξ/σία 6 Ιουνίου από efib 1
katargedon Δημοσ. 6 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 1 ώρα πριν, efib είπε ας ελπίσω να είναι φρέσκα τα λάδια Στο εύχομαι.Ευτυχως εγω βρήκα 1ος του 25.Ολοφρεσκα.Σπαρταρανε,μυρίζουν θάλασσα.
efib Δημοσ. 6 Ιουνίου Δημοσ. 6 Ιουνίου @katargedonμαύρη θάλασσα, να φανταστώ 😅 Από ποιο μαγαζί; Τα περσινά ήταν 2ετιας. Ερώτηση: τα amsoil αξίζουν σε σχέση με πχ motul/liqui molly; Τα έβαζα παλαιότερα, αλλά τα σταμάτησα λόγω κόστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα