katargedon Δημοσ. 7 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 ώρες πριν, efib είπε Ερώτηση: τα amsoil αξίζουν σε σχέση με πχ motul/liqui molly; Τα έβαζα παλαιότερα, αλλά τα σταμάτησα λόγω κόστους Εννοείται,αν και δεν ειναι όπως παλιότερα,αλλα και πάλι είναι ανώτερα λάδια. 3 ώρες πριν, efib είπε Από ποιο μαγαζί; Ήθελα να δοκιμάσω το helix ultra για να δω αν δικαιως εχουν λυσσάξει ολοι σε ολα τα forums(με την καλη έννοια).,Επειδή όμως φοβάμαι την shell για 🐒 λάδια,τα πηρα απο επίσημο αντιπροσωπο(Σιγαλας).Εντομεταξυ ζω ενα δράμα.Λογω του οτι θα είναι η δεύτερη σερί αλλαγή που θα μείνω απαοτος,αν το helix δεν αποδείξει τα όσα καλα γράφονται,τοτε θα λυσσάξω,θα βγάλω αφρούς απο το στόμα και τα ρουθούνια και θα πάρω το πιο pao λαδι που θα βρω,για να έρθω στα ίσια μου. 1
mike15 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 10 ώρες πριν, efib είπε @katargedonμαύρη θάλασσα, να φανταστώ 😅 Από ποιο μαγαζί; Τα περσινά ήταν 2ετιας. Ερώτηση: τα amsoil αξίζουν σε σχέση με πχ motul/liqui molly; Τα έβαζα παλαιότερα, αλλά τα σταμάτησα λόγω κόστους. η amsoil εχει 2 σειρες, μια απλη hc και μια ΡΑΟ.εαν επιλεξεις ,παρε την δευτερη φυσικα.ειναι καλα λαδια αλλα πολυ ακριβα και συνεχεια ακριβαινουν,δεν θυμαμαι το αυτοκινητο σου και τι χρηση κανεις αλλα για καθημερινη χρηση ενδεχομενως να ειναι too much.την πρωτη σειρα δεν αξιζει να την αγορασεις ,υπαρχουν ιδιες ,αυτες που ξερουμε ηδη που ειναι πιο φθηνες. παντως εχει παραγινει με τις εταιρειες,η ποιοτητα σε υλικα πεφτει πολυ στα hc αν και λενε οτι ειναι πλεον στα καλυτερα τους και σχεδον εφαμιλλα με τα ΡΑΟ,αυτο μπορει να εξηγηθει μονο εαν τα ΡΑΟ εχουν ριξει ποιοτητα,που το βλεπω λογικο και αυτο,σημεια των καιρων.τελικα εχει δικιο ο μητσος,μεχρι 6000 χλ και δρομο,ειδικα για ελλαδα που βραζει,που εχει χαλια καυσιμο,σκονη κ.λ.π.καλυτερα να πληρωνεις 2 αλλαγες λαδιων σχεδον τον χρονο και να εχεις καινουριο κινητηρα. @11osmikrosmhtsosμητσο επειδη ξερω οτι ξεχνας,πες μου ρε αυτο που σε ρωτησα για το motul gen1 xcess στην προηγουμενη σελιδα,ευχαριστω.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 2 ώρες πριν, mike15 είπε μητσο επειδη ξερω οτι ξεχνας,πες μου ρε αυτο που σε ρωτησα για το motul gen1 xcess στην προηγουμενη σελιδα,ευχαριστω. θα απντησω δεν ξεχναω
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 7 ώρες πριν, mike15 είπε μητσο επειδη ξερω οτι ξεχνας,πες μου ρε αυτο που σε ρωτησα για το motul gen1 xcess στην προηγουμενη σελιδα,ευχαριστω Κοιτα για να ειμαι απολυτα τιμιος ουσιωδεις διαφορες που να μπορω να ποσοτικοποιησω ευκολα ΔΕΝ ειδα, λιγο καλυτερο τρομπαρισμα εχουν απο τα g1 και καιγονται λιγο πιο αργα σα να εχουν λιγο καλυτερο NOACK αλλα δεν ειναι μερα με την νυχτα 1
mike15 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Κοιτα για να ειμαι απολυτα τιμιος ουσιωδεις διαφορες που να μπορω να ποσοτικοποιησω ευκολα ΔΕΝ ειδα, λιγο καλυτερο τρομπαρισμα εχουν απο τα g1 και καιγονται λιγο πιο αργα σα να εχουν λιγο καλυτερο NOACK αλλα δεν ειναι μερα με την νυχτα ευχαριστω.και τα 2 εχουν σχεδον το ιδιο hths, 3.7 τα g1 3.8 τα g2 noack εχουν το ιδιο κοντα στο 10% το g1 ομως εχει πιο μεγαλο KV100c ,μικροτερο το g2 αλλα το g2 δειχνει να εχει λιγο ΡΑΟ μεσα στην βαση αυτα ισως δικαιολογουν την μικρη διαφορα που αναφερεις
2MM Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 4 ώρες πριν, mike15 είπε αλλα το g2 δειχνει να εχει λιγο ΡΑΟ μεσα στην βαση Αυτο πως το ειδες ? Νομιζω ειναι σκετο HC
mike15 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 2MM είπε Αυτο πως το ειδες ? Νομιζω ειναι σκετο HC οχι δεν φαινεται στην τεχνικη συσταση,γιαυτο λεω δειχνει.το δειχνει παραπεμπει στο αλλο τεκμηριο που για μενα ειναι επισης αξιοπιστο,το τεχνικο φυλλαδιο και τα σπεκς.εγω ειμαι της αποψης οτι δεν αναγραφουν τα παντα στα φυλλαδια ασφαλειας οσον αφορα την συσταση.ειναι υποχρεωμενοι ενα ποσοστο να αναγραφουν,.φυσικα μπορει να μην ειναι ΡΑΟ αλλα καποιος εστερας που εαν ειναι φυσικος δεν εχει θεμα ασφαλειας οποτε δεν θα αναγραφεται εκει η' καποιο αλλο στοιχειο. στο τεχνικο φυλλαδιο λοιπον διαβαζοντας το,εχει: kv100 13,5 που ειναι χαμηλο για 40αρι σε συνδυασμο με το υψηλο hths 3.8 δειχνει καλη δυνατη βαση το pour point ειναι κατω απο το οριο που αρχιζει το ΡΑΟ το 40,ειναι -45. ακομα και να μην ειναι ΡAO τοτε εχει πολυ καλη ποιοτικη βαση HC και ισως καποια πολυ καλυτερα προσθετα. οι εταιρειες εχουν τα μυστικα τους. 5 ώρες πριν, mike15 είπε ευχαριστω.και τα 2 εχουν σχεδον το ιδιο hths, 3.7 τα g1 3.8 τα g2 noack εχουν το ιδιο κοντα στο 10% το g1 ομως εχει πιο μεγαλο KV100c ,μικροτερο το g2 αλλα το g2 δειχνει να εχει λιγο ΡΑΟ μεσα στην βαση αυτα ισως δικαιολογουν την μικρη διαφορα που αναφερεις ξεχασα να προσθεσω οτι στην εκδοση api sn ειχε διαφορετικα μερικα σπεκς,ηταν ακομα πιο ψιλο 40αρι,οπως π/χ kv 40c ,εαν εχεις αγορασει το sp,αυτο μπορει να επηρεασε το τρομπαρισμα,παλια ηταν αυτα τα σπεκς: https://azupim01.motul.com/media/motulData/DO/base/8100_x-cess_g2_5w40_en_fr_motul_20200728.pdf Επεξ/σία 7 Ιουνίου από mike15 1
katargedon Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 6/6/2025 στις 11:14 ΠΜ, 11osmikrosmhtsos είπε μονο την δευτερα Ακόμα και τις Δευτέρες που υποτίθεται εχει προσφορά,τα λάδια έχουν λίγο πιο ακριβά απ'οτι τα βρίσκω εδώ και δεν αναφέρομαι μόνο στον πανέμορφο και πανέξυπνο Σπανο,αλλα και σε διάφορα λαδομαγαζα.Αν βάλεις και τα μεταφορικά...καληνύχτα.Να φάνε 💩💩💩.Ισως να συμφέρει αν κάνεις μεγάλη παραγγελία,λάδια,φίλτρα,φρένα,παραφλου,κανα ακρομπαρο κλπ.Και παλι δεν ειμαι σίγουρος,οπότε να ξαναφανε 💩💩💩 Επεξ/σία 8 Ιουνίου από katargedon
katargedon Δημοσ. 8 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ε βάλε και τιμές να δούμε.Ετσι δεν καταλαβαίνουμε.Στο δικό μου πάντως,ψαλίδια,αμορτισέρ τα εχει πολυ πιο ακριβα(ιδια μάρκα).Θα κανω ερευνα σε τυχαια προιοντα.Επιστρεφω δριμύτερος... Λοιπόν σύγκριση στα γρήγορα: Λαδι Shell 0-w-30 c2/c3 4lt(δεν βαζω αυτό,οτι μου πεταξε πρώτο):Autodoc 50,81,Theloladia.gr 43,90. Αμορτισέρ μπροστινο kyb κωδικος 333495: Autodoc 87,51,onparts.gr 76,19. Αισθητηρας λ denso κωδικός dox 0558: Autodoc 139,51,onparts gr 114,75. Αν λοιπον ήθελα να αγοράσω αυτά θα μου κόστιζαν 42,99 ευρω παραπάνω στο autodoc ΣΥΝ τα μεταφορικά.Και τα Ελληνικα καταστήματα που έβαλα δεν είναι τα πιο φθηνά.Που να έβαζα δηλαδή και τον εθνικό ήρωα Σπανο.Οποτε Μήτσο,δεν μου αλλάζεις γνώμη.Να ξαναφανε 💩💩💩 Επεξ/σία 8 Ιουνίου από katargedon
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Κοίτα τα Δευτέρα Επεξ/σία 8 Ιουνίου από 11osmikrosmhtsos 1
atheatos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Ενα άλλο κατάστημα επίσης του στυλ AUTODOC , αλλά με μεγαλύτερη ποικιλία σε λάδια και λογικό κόστος αποστολής παρόλη την απόσταση (Πολωνία) είναι το https://2407.pl 1
mike15 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) πριν brexit opieoils εφερνα οτι ηθελα σε 3-4 μερουλες.ειχε και καλες εκπτωσεις. υ.γ μητσο μονο κανα αμαξι δεν εφερες απο εκει,εχεις παρει ολο το μαγαζι.. ο υγρο φρενων ΑΤΕ παρε απο ΣΚΑΜΑ εχει καλη τιμη,ειναι και αντιπροσωπος Επεξ/σία 8 Ιουνίου από mike15
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, mike15 είπε ο υγρο φρενων ΑΤΕ παρε απο ΣΚΑΜΑ εχει καλη τιμη,ειναι και αντιπροσωπος noted 5 ώρες πριν, mike15 είπε υ.γ μητσο μονο κανα αμαξι δεν εφερες απο εκει,εχεις παρει ολο το μαγαζι.. καποιοι κανουν σκονες και η μανα ριχνει κλαμα μα τον δικο μου εθισμο το λενε yokohama (ανταλλακτικα απο autodoc) ο υγρο φρενων ΑΤΕ παρε απο ΣΚΑΜΑ εχει καλη τιμη,ειναι και αντιπροσωπος noted Επεξ/σία 8 Ιουνίου από 11osmikrosmhtsos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα