11osmikrosmhtsos Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mike15 είπε αμα ειναι να μην βρισκετε και την τρυπα, αστο... Στην ζωη υπαρχουν 4 ειδη τρυπων. Σε αυτες που πρεπει να μπεις, Απο αυτες που πρεπει να βγεις, Αυτες που πρεπει να κλεισεις, Αυτες που πρεπει να ανοιξεις, 11osmikrosmhtsos 2025 Το καρτερ εντάσσεται στις 2 τελευταίες Επεξ/σία 26 Ιουνίου από 11osmikrosmhtsos 1
katargedon Δημοσ. 27 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου Απεργία τα συνεργεία 1-4 Ιουλίου.Όταν το έμαθα δάκρυσα.Σκεφτηκα ακόμα και να φαρμακωθω η να πέσω απο τον φωταγωγο.Τελικά επικράτησε η λογική.Μονο 4 ημέρες είναι.Μετά ευτυχώς θα μπορώ πάλι να αγοράσω 150 ευρώ,ανταλλακτικό που κάνει 30 🤗🤗🤗🤗 2
majunior Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου 1 ώρα πριν, katargedon είπε Απεργία τα συνεργεία 1-4 Ιουλίου.Όταν το έμαθα δάκρυσα.Σκεφτηκα ακόμα και να φαρμακωθω η να πέσω απο τον φωταγωγο.Τελικά επικράτησε η λογική.Μονο 4 ημέρες είναι.Μετά ευτυχώς θα μπορώ πάλι να αγοράσω 150 ευρώ,ανταλλακτικό που κάνει 30 🤗🤗🤗🤗 Μου το έλεγαν σήμερα στο συνεργείο. Άσχετα αν φοροδιαφεύγουν, το νομοσχέδιο για το πελατολόγιο είναι κλασσικό Ελληνικού Δημοσίου. Φυσικά δεν έχουν σκεφτει καθόλου αν αυτά που προβλέπει μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη. 1
mike15 Δημοσ. 27 Ιουνίου Δημοσ. 27 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, majunior είπε Μου το έλεγαν σήμερα στο συνεργείο. Άσχετα αν φοροδιαφεύγουν, το νομοσχέδιο για το πελατολόγιο είναι κλασσικό Ελληνικού Δημοσίου. Φυσικά δεν έχουν σκεφτει καθόλου αν αυτά που προβλέπει μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη. https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/psifiako_pelatologio_ti_allazei_apo_1i_iouliou_gia_synergeia_parking_kai_plyntiria_aytokiniton_video-7843654/ οπως παντα θα απαντησουν : καπως πρεπει να γινει η αρχη. θεωρω οτι η πλειοψηφια εχει εκπαιδευτει στον ψηφιακο κοσμο πλεον λογω εγκεφαλων και ηλεκτρονικων μεσα απο τις μοναδες και τους υπλογιστες.οσοι δεν το εκαναν κλεινουν. οποτε νομιζω οι αντιφρασεις ειναι για το κοκο.το μαυρο χρημα.καλα κανουν και το εφαρμοζουν. Επεξ/σία 27 Ιουνίου από mike15
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου Εγω στο δικο μου συνεργειο δε κραταω πελατολογιο ειναι ολα freestyle
katargedon Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 5 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εγω στο δικο μου συνεργειο δε κραταω πελατολογιο ειναι ολα freestyle Θα σε καταγγείλω 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 18 λεπτά πριν, katargedon είπε Θα σε καταγγείλω οχι οχι θα σου στειλω ενα 4κιλο ραβενολ
2MM Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε οχι οχι θα σου στειλω ενα 4κιλο ραβενολ Toν λαδωνεις ? 3
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, 2MM είπε Toν λαδωνεις ρε φιλε χωρις λαδωμα η μηχανη θα κολλησει 1
katargedon Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 3 ώρες πριν, 2MM είπε Toν λαδωνεις ? Θα σε καταγγείλω και εσένα 1 1
katargedon Δημοσ. 28 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου Βασικά δεν θέλω λάδι.Το ultra απ'οτι δείχνει,είναι μάλλον και αυτό ακαυστο,οπότε θα το κρατήσω γιατί σαν λειτουργία σπέρνει.Το παρατήρησε και η γυναίκα που είναι άσχετη εντελώς,χωρίς να της πω τίποτα.Στειλε αντιψυκτικο,λεω να τα αλλάξω αν και τα έχω 2 χρόνια και είναι καταπράσινα.Απλά είμαι ψείρας.Ravenol FL22,οχι το συμπυκνωμένο,το ready to use.Ευχαριστω ✌
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 1 ώρα πριν, katargedon είπε αντιψυκτικο,λεω να τα αλλάξω αν και τα έχω 2 χρόνια και είναι καταπράσινα.Απλά είμαι ψείρας.Ravenol FL22,οχι το συμπυκνωμένο,το ready to use.Ευχαριστω pm για το αμαξι σου να ψαξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα