Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mike15 είπε

αμα ειναι να μην βρισκετε και την τρυπα, αστο...

Στην ζωη υπαρχουν 4 ειδη τρυπων.

Σε αυτες που πρεπει να μπεις,

Απο αυτες που πρεπει να βγεις,

Αυτες που πρεπει να κλεισεις,

Αυτες που πρεπει να ανοιξεις,

11osmikrosmhtsos 2025

Το καρτερ εντάσσεται στις 2 τελευταίες

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Haha 1
Δημοσ.

Απεργία τα συνεργεία 1-4 Ιουλίου.Όταν το έμαθα δάκρυσα.Σκεφτηκα ακόμα και να φαρμακωθω η να πέσω απο τον φωταγωγο.Τελικά επικράτησε η λογική.Μονο 4 ημέρες είναι.Μετά ευτυχώς θα μπορώ πάλι να αγοράσω 150 ευρώ,ανταλλακτικό που κάνει 30 🤗🤗🤗🤗

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, katargedon είπε

Απεργία τα συνεργεία 1-4 Ιουλίου.Όταν το έμαθα δάκρυσα.Σκεφτηκα ακόμα και να φαρμακωθω η να πέσω απο τον φωταγωγο.Τελικά επικράτησε η λογική.Μονο 4 ημέρες είναι.Μετά ευτυχώς θα μπορώ πάλι να αγοράσω 150 ευρώ,ανταλλακτικό που κάνει 30 🤗🤗🤗🤗

Μου το έλεγαν σήμερα στο συνεργείο. Άσχετα αν φοροδιαφεύγουν, το νομοσχέδιο για το πελατολόγιο είναι κλασσικό Ελληνικού Δημοσίου. Φυσικά δεν έχουν σκεφτει καθόλου αν αυτά που προβλέπει μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, majunior είπε

Μου το έλεγαν σήμερα στο συνεργείο. Άσχετα αν φοροδιαφεύγουν, το νομοσχέδιο για το πελατολόγιο είναι κλασσικό Ελληνικού Δημοσίου. Φυσικά δεν έχουν σκεφτει καθόλου αν αυτά που προβλέπει μπορούν να εφαρμοστούν στην πράξη.

https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/psifiako_pelatologio_ti_allazei_apo_1i_iouliou_gia_synergeia_parking_kai_plyntiria_aytokiniton_video-7843654/

οπως παντα θα απαντησουν καπως πρεπει να γινει η αρχη. θεωρω οτι η πλειοψηφια εχει εκπαιδευτει στον ψηφιακο κοσμο πλεον λογω εγκεφαλων και ηλεκτρονικων μεσα απο τις μοναδες και τους υπλογιστες.οσοι δεν το εκαναν κλεινουν.

οποτε νομιζω οι αντιφρασεις ειναι για το κοκο.το μαυρο χρημα.καλα κανουν και το εφαρμοζουν.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.
5 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εγω στο δικο μου συνεργειο δε κραταω πελατολογιο ειναι ολα freestyle

Θα σε καταγγείλω

• Haha 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

οχι οχι θα σου στειλω ενα 4κιλο ραβενολ

Toν λαδωνεις ?

• Haha 3
Δημοσ.

Βασικά δεν θέλω λάδι.Το ultra απ'οτι δείχνει,είναι μάλλον και αυτό ακαυστο,οπότε θα το κρατήσω γιατί σαν λειτουργία σπέρνει.Το παρατήρησε και η γυναίκα που είναι άσχετη εντελώς,χωρίς να της πω τίποτα.Στειλε αντιψυκτικο,λεω να τα αλλάξω αν και τα έχω 2 χρόνια και είναι καταπράσινα.Απλά είμαι ψείρας.Ravenol FL22,οχι το συμπυκνωμένο,το ready to use.Ευχαριστω ✌

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katargedon είπε

αντιψυκτικο,λεω να τα αλλάξω αν και τα έχω 2 χρόνια και είναι καταπράσινα.Απλά είμαι ψείρας.Ravenol FL22,οχι το συμπυκνωμένο,το ready to use.Ευχαριστω

pm για το αμαξι σου να ψαξω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...