Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

pm για το αμαξι σου να ψαξω

Οχι εντάξει δεν θα σε καταγγειλω.Το παίρνω απ'τον Λαμπριανιδη 7,50 το εναμισαλιτρο.Ειναι το διπλανο μαγαζι απο τον Αγιο Σπανο.Παντα απορούσα γιατι ενω φέρνει ολα τα αντιψυκτικα ραβενολ,γιατι δεν φέρνει και τα λάδια.

• Haha 1
  • Απαντ. 952
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, katargedon είπε

Κάτι τέτοιες μείξεις κάνω και εγώ αλλά με 0-20. Αυτό που κάνει είναι υπερβολικό. Πιο πιθανόν είναι μετά τα λάδια του να γίνουν σαν βαλβολίνες… η πίεση της αντλίας λαδιού θα φτάσει στο θεό, ειδικά στην εκκίνηση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

10L για την σαλάτα 

Screenshot_20250702_072658_com.android.gallery3d.jpg

Βολεύει όταν θες να συμπληρώσεις λίγο.Ο χρήστης λουμπαγκο πληκτρολογεί...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοντευοντας τα πρώτα 1000 χλμ με το ultra,παρακολουθώ πόσο θα καταπιεί.Συμφωνα με τους υπολογισμούς μου,που είναι εγκεκριμένοι απο το University of ματσατσουτσετς,θα εχω κατανάλωση μισό λίτρο στις 6000 χλμ.Καλα είναι.Δεδομενου πλέον οτι είναι και πρακτικά πολυ καλύτερο λάδι απο το x-cess,θα το ξαναπροτιμησωμεν.

Επεξ/σία από katargedon
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι στοιχειο φιλτρου
MAHLE OX 418D για UFI συστημα.

Αυτα τα φιλτρα παλαιοτερα ηταν made in Austria τωρα Bulgaria.
Ε οπως βιδωνεις το καπακι λογω κακων ανοχων αντι να γυρισει και να μπει μαγκωσε και εστριψε ενω ταυτοχρονα  ζουπιοτανε.

Μολις βαζω μπρος το αμαξι, σηκωνει τα λαδια και 3sec μετα low oil pressure, το κραταω περιπου 5sec να δω μην ηταν αερας, δεν σηκωνει ξανα πιεση και το σβηνω.

Κατευθειαν το μυαλο μου παει στο φιλτρο το ανοιγω και ειχε γινε σαν ακορντεον επειδη εσπασε ο πυρηνας, ευτυχως δεν ρουφηξε τιποτα και το υλικο δε σκιστηκε. Σκεφτειτε να το εκανε αυτο στον δρομο με στροφες.

Θα το κλαιγαμε

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ε οπως βιδωνεις το καπακι λογω κακων ανοχων αντι να γυρισει και να μπει μαγκωσε και εστριψε ενω ταυτοχρονα  ζουπιοτανε.

Δεν το κατάλαβες όταν το έβαζες; Αφου πρόλαβες τα χειρότερα,πάλι καλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, katargedon είπε

Δεν το κατάλαβες όταν το έβαζες

Εχει ελατηριο που να παρει η ευχη οποτε ειναι παντα σφικτο, δεν μπορεσα να καταλαβω οτι ζουπαγα το φιλτρο αντι για το ελατηριο...

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...