2MM Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Αν καταλαβα καλα εχει τσουτσουνακι που μπαινει στην τρυπα του ελατηριου Να σιγουρευεσαι οτι μπηκε , κι οτι δεν σκαλωσε Αυτα τα φιλτρα τετοιου τυπου, ποτε δεν καταλαβα γιατι τα χρησιμοποιουν Κατι ξερουν οι Ιαπωνες που βαζουν τα βιδωτα μεταλλικα Επεξ/σία 13 Ιουλίου από 2MM 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 29 λεπτά πριν, 2MM είπε Αν καταλαβα καλα εχει τσουτσουνακι που μπαινει στην τρυπα του ελατηριου Να σιγουρευεσαι οτι μπηκε , κι οτι δεν σκαλωσε Αυτα τα φιλτρα τετοιου τυπου, ποτε δεν καταλαβα γιατι τα χρησιμοποιουν Κατι ξερουν οι Ιαπωνες που βαζουν τα βιδωτα μεταλλικα Παντα το ελεγχω αλλα αυτη την φορα μαλλον διπλωσε το oring απο το τσουτσουνι
cmaniac Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Παντα το ελεγχω αλλα αυτη την φορα μαλλον διπλωσε το oring απο το τσουτσουνι Οι Ιάπωνες λένε ξέσφιξε το όπως θες (κούπα), στο σφίξιμο όμως μόνο χέρι. Με το χέρι δεν γίνεται η δουλειά στα δικά σας; Δεν θα έσπαγε φαντάζομαι.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 38 λεπτά πριν, cmaniac είπε Οι Ιάπωνες λένε ξέσφιξε το όπως θες (κούπα), στο σφίξιμο όμως μόνο χέρι. Με το χέρι δεν γίνεται η δουλειά στα δικά σας; Δεν θα έσπαγε φαντάζομαι Οχι φυσικα δεν προκειται να πατησει ποτε
atheatos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Φίλτρο λαδιού original καλύτερα. Πληρώνεις κάτι παραπάνω , αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
katargedon Δημοσ. 13 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 4 ώρες πριν, cmaniac είπε Οι Ιάπωνες λένε ξέσφιξε το όπως θες (κούπα), στο σφίξιμο όμως μόνο χέρι. Με το χέρι δεν γίνεται η δουλειά στα δικά σας; Δεν θα έσπαγε φαντάζομαι. Στον δικό μου Ιαπωνα λέει οσο πάει με το χέρι και μετα 3/4 της στροφής με φιλτροκλειδο.Παρ'ολα αυτά εχω δοκιμάσει 2 φορές να το αφήσω οσο εσφιξε με το χέρι και ειχα διαρροή.Σε fiesta φίλου,παλι υπήρχε διαρροή απο το φιλτρο λαδιου όταν το βάλαμε μονο με χέρι.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, atheatos είπε Φίλτρο λαδιού original καλύτερα. Πληρώνεις κάτι παραπάνω , αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αυριο θα παω να παρω original ρε φιλε μου φαινονταν λιγο χαλαρα τα o-ring, αλλα ξερεις το αγνοησα, λεω MAHLE ειναι σιγα. Ελα μου ντε που εγινε. Τα καλα νεα ειναι οτι εγινε σε ρελαντι, ειδα οτι δε σηκωνει πιεση και το εσβησα. Εκοψα το φιλτρο στην μεση να δω αν εχει σπασει τιποτα, δεν ειχε σπασει κατι (ο πυρηνας απλως ειχε παραμορφωθει), οποτε δε φοβαμαι μην επεσε τιποτα μεσα. Αλλα αν αυτο συνεβαινε υπο φορτιο θα τον κλαιγαμε τον κινητηρα 4 ώρες πριν, katargedon είπε Στον δικό μου Ιαπωνα λέει οσο πάει με το χέρι και μετα 3/4 της στροφής με φιλτροκλειδο.Παρ'ολα αυτά εχω δοκιμάσει 2 φορές να το αφήσω οσο εσφιξε με το χέρι και ειχα διαρροή.Σε fiesta φίλου,παλι υπήρχε διαρροή απο το φιλτρο λαδιου όταν το βάλαμε μονο με χέρι. Εγω τα cartridge τα σφιγγω μονο με το χερι και δεν μου χανουν ποτε. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από 11osmikrosmhtsos 1
mike15 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 11 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Ειναι στοιχειο φιλτρου MAHLE OX 418D για UFI συστημα. Αυτα τα φιλτρα παλαιοτερα ηταν made in Austria τωρα Bulgaria. και εγω την ιδια μαρκα βαζω αλλα εμενα ειναι made in Austria,παντα το ψαχνω γιαυτο το προτιμω. απο που το αγορασες? μηπως ειναι 2η ποιοτητα απο εκει που το πηρες? αυτο με τα οριτζιναλ πρεπει να σταματησει καποια σιτγμη.η αλφα δεν φτιαχνει φιλτρα ,καποια εταιρεια τα φτιαχνει γιαυτην. σε εμας η MAHLE και η ΜΑΝ ειναι οι εταιρειες που φτιαχνουν φιλτρα για τα ΟΕΜ.τα εχουμε περιεργαστει και δεν εχουν καμμια διαφορα μεταξυ τους.
katargedon Δημοσ. 14 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Εγω τα cartridge τα σφιγγω μονο με το χερι και δεν μου χανουν ποτε. Εμένα είναι μεταλλικό και μπαίνει όρθιο,οποτε βολεύει πολύ για prefill.Ενα rubber seal εχει μόνο,εύκολες δουλειές.Καμια φορά,less is more
kariolikos Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:48 πμ Καλημέρα στην παρέα των φίλων Έχετε καμμία πρόταση για μάρκα λάδιου και φίλτρο για Golf 4 του 2000 , επειδή είμαι λίγο noobας με τα λάδια και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει και ανάβει κάτι λαμπάκια πίεσης σε κάτι ανηφόρες/κατηφορες και θα φάμε κανένα γλουπ καμμιά ώρα ! κατι να το περιποιηθώ λιγάκι ..; ευχαριστω
arxontas2323 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:28 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:28 πμ 33 λεπτά πριν, kariolikos είπε Καλημέρα στην παρέα των φίλων Έχετε καμμία πρόταση για μάρκα λάδιου και φίλτρο για Golf 4 του 2000 , επειδή είμαι λίγο noobας με τα λάδια και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει και ανάβει κάτι λαμπάκια πίεσης σε κάτι ανηφόρες/κατηφορες και θα φάμε κανένα γλουπ καμμιά ώρα ! κατι να το περιποιηθώ λιγάκι ..; ευχαριστω καπου ειχε ξανα γραφτει...ο καθενας θα σ πει αυτα που του αρεσαν στο αυτοκινητο του... ο ενας θα σ πει ravenol...ο αλλος motul... o αλλος castrol... εγω θα σου πω mag1... αν σου καιει λαδι τοτε πας μονο σε mag1 που ειναι και η μονη μαρκα που βγαζει λαδι γι αυτα που εχουν πολλα χιλιομετρα και καινε λαδι.. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:38 πμ 49 λεπτά πριν, kariolikos είπε Καλημέρα στην παρέα των φίλων Έχετε καμμία πρόταση για μάρκα λάδιου και φίλτρο για Golf 4 του 2000 , επειδή είμαι λίγο noobας με τα λάδια και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει και ανάβει κάτι λαμπάκια πίεσης σε κάτι ανηφόρες/κατηφορες και θα φάμε κανένα γλουπ καμμιά ώρα ! κατι να το περιποιηθώ λιγάκι ..; ευχαριστω μηπως έχεις αλλα πιο σοβαρα προβλήματα απο την επιλογή λιπαντικού;Δεν ανάβει έτσι ευκολα το λαμπάκι πίεσης ........ 1 1
meletis_m Δημοσ. Δευτέρα στις 09:46 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:46 πμ (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, kariolikos είπε Καλημέρα στην παρέα των φίλων Έχετε καμμία πρόταση για μάρκα λάδιου και φίλτρο για Golf 4 του 2000 , επειδή είμαι λίγο noobας με τα λάδια και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει και ανάβει κάτι λαμπάκια πίεσης σε κάτι ανηφόρες/κατηφορες και θα φάμε κανένα γλουπ καμμιά ώρα ! κατι να το περιποιηθώ λιγάκι ..; ευχαριστω Σίτα Κάρτερ λαδιού είναι καθαρή ; Βαλβίδα πίεσης λαδιού δουλεύει σωστά ; Πίεση αντλίας λαδιού έχει μετρηθεί; Τώρα τι χρησιμοποιείς; Ξεκινά πρώτα από τα παραπάνω ειδικά εάν έχει και χιλιόμετρα επάνω . Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:47 πμ από meletis_m 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Δευτέρα στις 10:00 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:00 πμ 10 ώρες πριν, mike15 είπε αυτο με τα οριτζιναλ πρεπει να σταματησει καποια σιτγμη.η αλφα δεν φτιαχνει φιλτρα ,καποια εταιρεια τα φτιαχνει γιαυτην. σε εμας η MAHLE και η ΜΑΝ ειναι οι εταιρειες που φτιαχνουν φιλτρα για τα ΟΕΜ.τα εχουμε περιεργαστει και δεν εχουν καμμια διαφορα μεταξυ τους. ειναι η UFI αυτη που τα φτιαχνει 10 ώρες πριν, mike15 είπε και εγω την ιδια μαρκα βαζω αλλα εμενα ειναι made in Austria,παντα το ψαχνω γιαυτο το προτιμω. απο που το αγορασες? μηπως ειναι 2η ποιοτητα απο εκει που το πηρες? δε ξαναγοραζω MAHLE μονο HENGST πλεον να πανε να μαμηθουνε 1 ώρα πριν, kariolikos είπε Καλημέρα στην παρέα των φίλων Έχετε καμμία πρόταση για μάρκα λάδιου και φίλτρο για Golf 4 του 2000 , επειδή είμαι λίγο noobας με τα λάδια και το αυτοκίνητο έχει αρχίσει και ανάβει κάτι λαμπάκια πίεσης σε κάτι ανηφόρες/κατηφορες και θα φάμε κανένα γλουπ καμμιά ώρα ! κατι να το περιποιηθώ λιγάκι ..; ευχαριστω Εχει λαδι μεσα????? Αν σου αναβει πιεση εχει τοσο χαμηλη σταθμη που ρουφαει αερα, θα το καρφωσεις αν συνεχισεις ετσι
2MM Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:10 πμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Αν σου αναβει πιεση εχει τοσο χαμηλη σταθμη που ρουφαει αερα, θα το καρφωσεις αν συνεχισεις ετσι Δεν αναβει μονο οταν δεν εχει λαδι μεσα το μοτερ. Υπαρχουν πολλοι λογοι. Και αν δεν ειναι λογω ελλειψης λαδιου, συνηθως ειναι πιο σοβαροι λογοι Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:23 πμ από 2MM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα