Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katargedon είπε

piotr

Piotr τα εκανε ολα τα spreadsheet paywalled

1 ώρα πριν, katargedon είπε

Ετσι είναι,αν κάτσει μια φορά στραβή ρίχνεις άκυρο για πάντα.Σε καταλαβαίνω απόλυτα.Εγω το εχω ρίξει το άκυρο στις μπαταριες banner(στα 2μιση χρονια εκαψε στοιχεία),στην Valeo(ελεεινό και τρισάθλιο αντιψυκτικο) και στο autodoc γενικα(ακριβά και ληγμένα λάδια και πολλά λάθη στις παραγγελίες)

Κοιτα ειναι ζητημα QC, και μειωσης κοστους, ολα τα o-ring ηταν πιο χαλαρα, ακομα και το μεγαλο για το καπακι δεν μπηκε με ελαφρυ τεντωμα μπηκε τρελο.

Ακομα και τα cartridge ειναι πλεον Made in China αντι για Austria, της Brera το φιλτρο Made in India αντι για USA. Καπου STOP.

Εγω θα σα δειξω την διαφορα στα o-ring ακομα και στις φωτογραφιες του Autodoc

image.png.965ae76fede18146bc5a05714c452fed.png

image.png.17bd81d8fbc157e60fcf0ff83e82ca2e.png

image.png.f4c55b90beba7ba47aa90268a7679b13.png

MAHLE

UFI

HENGST

Νομιζω η διαφορα ειναι εμφανης, οπως και ο λογος που μου διπλωσε το o-ring, το HENGST ειναι το καλυτερο με διαφορα

Σκεφτειτε τωρα το MAHLE να εχει και χαλαρο o-ring και οχι μονο μικροτερης διαμετρου. Ε εκει ειναι συνταγη για να σου διπλωσει και να μην μπαινει.

Ε αυτο εγινε και σε εμενα μπηκε κουμπωσε και στο βιδωμα ξεκουμπωσε

• Απαντ. 972
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμείς οι Ιάπωνες μια μαρκα έχουμε, την Nippon Micro, αλλά άντε βρες τη, οπότε βολευόμαστε με τα δικα σας. Κανα μαν, μπος κλπ.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, cmaniac είπε

Εμείς οι Ιάπωνες μια μαρκα έχουμε, την Nippon Micro, αλλά άντε βρες τη, οπότε βολευόμαστε με τα δικα σας. Κανα μαν, μπος κλπ.

Επίσης εμείς οι Ιάπωνες είμαστε 'παπια' με 4 ρόδες.Ενα απλο βιδωτο spin φίλτρο και καθαρίσαμε.Ουτε cartridge,ούτε π@$÷ες μπλε.Μπορει στις λακκούβες να μας φεύγουν τα σφραγίσματα και οι πέτρες στα νεφρά αλλα δεν χρειάζεται να λύσουμε το μισό αυτοκίνητο για μια απλή δουλειά.Περα απ'την πλακα,αυτό είναι μεγάλο ατού των japan,ειδικά για τους DIY συντηρητές.Παραλιγο να το ξεχναγα....επίσης δεν έχουμε ηλίθιες τορξ βίδες...

Δημοσ.
18 hours ago, 11osmikrosmhtsos said:

βαλβιδα εκτροπης

δυστυχως δεν ανεφερε το ονομα του εξαρτηματος ο συμφορουμιτης  , αλλα θα το πω του μαστορα μου και θα επανελθω 

(του εστειλα και pm , αλλα ειναι απο το 2019 και δεν περιμενω να μου απαντησει ...)

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, cmaniac είπε

Micro φιλτρο λαδιου βρισκω παντα . Αυτο βαζω στου πατερα μου 

Στα δικα μου, μονο γνησια ☺️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο εφιαλτης μου δεν εχει τελος, σημερα τα λαδια στο Brera 120C σε πανικο εγω γιατι ξερω τι συμβαινει και ανεβαινουν σε θερμοκρασια.

Χανει νερα!

Ποσα νερα? 1 παγουρι τα 10km, την γυρισα πισω με ζαγορι χωρις AC.

ΡΕ π...τη με εχουν φτυσει δεν υπαρχει περιπτωση

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Ο εφιαλτης μου δεν εχει τελος, σημερα τα λαδια στο Brera 120C σε πανικο εγω γιατι ξερω τι συμβαινει και ανεβαινουν σε θερμοκρασια.

Χανει νερα!

Ποσα νερα? 1 παγουρι τα 10km, την γυρισα πισω με ζαγορι χωρις AC.

ΡΕ π...τη με εχουν φτυσει δεν υπαρχει περιπτωση

απο που χανει? κολαρο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Σωληνας εκτροπης γιοκ, πρεπει να λυθουν χταποδια ιστοριες μ...ιες.

Δε θα αγιασω ποτε...

ασε ρε αφου σαρεσουν αυτα.αν δεν εχει τετοια εσυ βαριεσαι..εξαλου τι ιστοριες θα ειχες να λες εδω μεσα μετα...

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...