11osmikrosmhtsos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 12 λεπτά πριν, panos spain είπε Άρα κουραδες. Οχι οτι θα τα έπαιρνα λόγω τιμής, απλά είπα μήπως τη δικαιολογούν δυστυχως δεν εχω αρκετες πληροφοριες για να σου απαντησω αν ειναι οντως φοβερο τρομερο, η bardahl δε λεει και πολλα στα SDS και TDS
atheatos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε δυστυχως δεν εχω αρκετες πληροφοριες για να σου απαντησω αν ειναι οντως φοβερο τρομερο, η bardahl δε λεει και πολλα στα SDS και TDS Πάντως με hths 5 τύφλα να έχουν οι βαλβολίνες που βάζουν μερικοί για να κάνουν seal και καλά , τις διαρροές που έχουν στον κινητήρα τους.
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, atheatos είπε Πάντως με hths 5 τύφλα να έχουν οι βαλβολίνες που βάζουν μερικοί για να κάνουν seal και καλά , τις διαρροές που έχουν στον κινητήρα τους. εγω εδειξα οτι υπαρχουν λιπαντικα και απο αλλες εταιριες που φτανουν αυτα τα VI δεν ειναι κατι μοναδικο Ravenol VSI Pumping Time 1.3 Multijet 90PS Time: 2.15 sec from the start of oil pressure monitoring / 2.5 sec from exiting cranking phase Ακουω τις γνωμες σας εκκινηση σε κλιση αντιθετα του pick up. Oil pressure indication threshold: 0.5Bar Αλλωστε αν ακουσετε προσεκτικα τον ηχο θα δειτε οτι μαλακωνει ακομα και μετα το σβησιμο της λυχνιας που σημαινει πως η πιεση αυξανεται και αλλο. Το παλαιο revision του συστηματος φιλτρου - ψυκτη δεν ειχε και τις καλυτερες αντεπιστροφες και δυστυχως μεσα σε καποιες ωρες στραγγιζει πληρως. mito morning start.mp4
definitio Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) On 23/07/2025 at 19:33, definitio said: Δεν βγάζει χρωματώδη καπνό απ'την εξάτμιση το αυτοκίνητο, τσεκαρισμένο. > Ποιά λάδια θα προτείνατε, για 156 1.6TS (1999) ; Πάντως τέλη του μήνα, αρχές Αυγούστου θα το πάω για αλλαγή φλάντζας κεφαλης, γιατί εδώ και ~1 χρόνο έχω ενδείξεις μικρής διαρροής από τη φλάντζα στο ψυκτικό κύκλωμα 1) τσιμπημέρες κατά τί θερμοκρασίες σε κανονικές συνθήκες φορτίο & πολύ αυξημένες υπό συγκεκριμένες συνθήκες, κυρίως παρατεταμένη ανηφόρα με αναμμένο το AC: ...πέρυσι μέγιστη θερμοκρασία είχα 104,9C (μετρημένη μέσω OBD) ...φέτος, πριν καμιά 10ριά μέρες, που είχε κοντά στους 37C εξ.θερμοκρασία, ανέβαινα από Θεσσαλονίκη-κέντρο προς Χορτιάτη, διασταύρωση Ασβεστοχωρίου, με πολύ μποτιλιάρισμα (1-3η ταχύτητα στον επιλογέα για όλη τη διαδρομή) και έπιασε 109,4C... ...βέβαια το περασμένο Σάββατο, στην ίδια διαδρομή, με ελάχιστη κίνηση και εξ.θερμοκρασία γύρω στους 34C δεν πέρασε τους 100C μέγιστη και ήταν κυρίως 98-99C. 2) Μικρή απώλεια αντιψυκτικού, που χειροτέρευσε τελευταία...πήγαινε από Min > Max σε 2 μήνες, τώρα εντός 1 μήνα 3) Μετρήθηκε παρουσία καυσαερίων με ειδικό εργαλείο, μέσω του δοχείου διαστολής...αλλάζει το χρώμα το δοκιμαστικό υγρό, όχι πάρα πολύ και πολύ γρήγορα, αλλά πρασινίζει. 4) Σταδιακά έχει "καπνιστεί" η εσωτερική επιφάνεια του δοχείου διαστολής Δεν βράζει/φουσκώνει νερά το δοχείο, υπό κανονικές συνθήκες έχει μικ΄ρη απόκλιση στις θερμοκρασίες, 2 εξειδικευμένα συνεργεία AR δεν διέγνωσαν πέρυσι φλάντζα, με πρακτικά τεστ, εντούτοις χειροτέρευσε και τα άλλα (ψυγείο, αντλία, θερμοστάτης κτλ) εχουν αποκλειστεί ενώ έχουν αλλαχθεί πρόσφατα (ψυγείο τέλη 2021, αντλία 2022, θερμοστάτης 2024) Επιτέλους μπήκε συνεργείο το αυτοκίνητο και επιβεβαιώθηκε θέμα με τη φλάντζα, είχε καεί σε σημείο που πήγαιναν καυσαέρια στο ψυκτικό, όπως φοβόμουν από την αρχή όταν άρχισε το πρόβλημα τσιμπημένων θερμοκρασιών, κι ακριβώς όπως είχε καταδείξει από την αρχή το Co2 leak tester των 50€ εδώ και ~1 χρόνο...ενδεχόμενο που απέρριψαν 2 συνεργεία βάσει πρακτικών/εμπειρικών τεστ (κυρίως γιατί δεν φούσκωνε νερά κ η διαρροή ήταν μικρή) ...σε εξειδικευμένα φόρα Alfa Romeo, Ελλάδας κ Αγγλίας, ακόμη και διαβασμένοι χρήστες, μού απαξίωσαν λίγο τέτοια εργαλεία μέσης τιμής σε σύγκριση με πιο επαγγελματικά του 300€+ (κι υπάρχουν βέβαια λιγότερο αξιόπιστες εκδοχές αρκετά πιο φθηνές κι από το 50άρι που έδωσα εγώ), αλλά αποδείχθηκε ότι έπιασε αμέσως τη διαρροή κι ας ήταν μικρή (αρχικά)... ...οπότε αξίζει να έχετε ένα τέτοιο στη συλλογή σας, πλέον θα το θεωρούσα και αναγκαίο κατά τη δοκιμή/αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου...είναι σημαντικό τεστ κι εύκολο... Λόγω άλλων εξόδων όμως τα τσιμουχάκια βαλβίδων κτλ θα αλλαχθούν σε μελλοντικό σέρβις, οπότε δεν θα μπορώ να εξαγάγω άμεσα συμπεράσματα για τη συμβολή τους στη κατανάλωση λαδιού, αν και πολύ θα ήθελα να τα κάνω όλα μαζί να ξεμπλέκω. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από definitio 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου ειτε κανει 0,1 ευρω οσο κοστιζει εμενα ειτει 300 ευρω το BTB δουλευει με τον ιδιο τροπο
katargedon Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 39 λεπτά πριν, definitio είπε εξειδικευμένα φόρα Alfa Romeo, Ελλάδας κ Αγγλίας, ακόμη και διαβασμένοι χρήστες, μού απαξίωσαν λίγο τέτοια εργαλεία μέσης τιμής σε σύγκριση με πιο επαγγελματικά του 300€+ (κι υπάρχουν βέβαια λιγότερο αξιόπιστες εκδοχές αρκετά πιο φθηνές κι από το 50άρι που έδωσα εγώ), αλλά αποδείχθηκε ότι έπιασε αμέσως τη διαρροή κι ας ήταν μικρή (αρχικά)... 50αρικο εισαι πολύ large 😁 Εχω παρει εργαλεία απο το temu απο 5 έως 15 ευρώ και σε πραγματικές συνθήκες λειτουργούν άψογα.Καποια τα δοκίμασα στο δικό μου,καποια τα εδωσα για δοκιμή σε άλλους καθως δεν τα χρειαζομουν αμεσα,απλα τα πηρα για την συλλογή μου. Πχ...εργαλειο αφαίρεσης ψαλιδιου(ψαλιδοβγαλτης),εργαλειο σύσφιξης ελατηρίων(ελατηριοσφιχτης),αντλια κενού φρένων(φρενορουφηχτρα) και αλλα τέτοια που σου λυνουν τα χέρια..Btw...και εμενα με μουτζωσαν,εχω διαρροη αντιψυκτικου απο τους πλαστικους συνδεσμους του ψυγειου καλοριφερ.Ευτυχως μικρη,αλλα πρεπει να το παρακολουθω μεχρι να ερθουν οι καινουριοι 19 αυγουστου.Πρεπει να παρω και μια πενσα συνδεσμων με ντιζα για να μπορεσω να βγαλω το ενα κολλαρο.Δεν εχω βρει ονομα ακομα.Οσο για τα συνεργεία,μην αρχίσω,δεν θα τελειωσω ποτε...καλα να παθουν με το ψηφιακο πελατολογιο οι απατεώνες. 1
mike15 Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 5 ώρες πριν, panos spain είπε https://www.theloladia.gr/el/5w-30/bardahl-plasma-lxr-5w-30-lipantiko-autokinitou-ekseligmenis-texnologias-e-p4-base-5l.html Αυτά τί φάση είναι? Οι λαδό-experts έχουν άποψη? το κειμενο δεν το γραφει το καταστημα αλλα η εταιρεια,οποτε καταλαβαινεις οτι πρεπει να μεινεις μακρυα απο τετοια. 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε δυστυχως δεν εχω αρκετες πληροφοριες για να σου απαντησω αν ειναι οντως φοβερο τρομερο, η bardahl δε λεει και πολλα στα SDS και TDS μπαρταλο εταιρεια ειναι. καποτε οταν ξεκινησε ειχε καλη φημη στα αγωνιστικα,τωρα δεν υπαρχει σαν εταιρεια,ουτε γραφεια δεν εχει δικα της.ειναι σαν την μανολ της ευρωπης. 2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Αλλωστε αν ακουσετε προσεκτικα τον ηχο θα δειτε οτι μαλακωνει ακομα και μετα το σβησιμο της λυχνιας που σημαινει πως η πιεση αυξανεται και αλλο. mito morning start.mp4 μητσο εαν ενα ηταν μονο το σουπερ λαδι θα το επαιρναν ολοι.δεν κανουν ολα τα λαδια για ολους.εγω με το μοτουλ στο ρελαντι δεν ακουω τιποτα.πιανω τον λεβιε για να τσεκαρω εαν ειναι αναμενη η μηχανη.μετα οταν γκαζωνω γρυλιζει.επισης ο χαμηλος ηχος οχι στο δικο σου αλλα γενικα μπορει να μην σημαινει τιποτα.ακουω συνεχεια εβαλα το ταδε και ηρεμησε.ε και? αυτο ειναι παντα ενδεικτικο οτι ειναι καλυτερο? τα προσθετα κανουν τον ηχο στα λαδια. η μομπιλ εχει τραχυ ηχο σχετικα,αυτο δεν σημαινει οτι ειναι χαλια λαδια .και δεν μιλαω για τα προσφατα αλλα και αυτα τα παλια καλα 20ετιας.
katargedon Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 6 ώρες πριν, panos spain είπε https://www.theloladia.gr/el/5w-30/bardahl-plasma-lxr-5w-30-lipantiko-autokinitou-ekseligmenis-texnologias-e-p4-base-5l.html Αυτά τί φάση είναι? Οι λαδό-experts έχουν άποψη? Δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν είναι καλό η κακό λάδι.Με αυτή την τιμή δεν το ψάχνεις καν.Ετσι και αλλιώς δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. 2
definitio Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 49 minutes ago, katargedon said: 50αρικο εισαι πολύ large 😁 Εχω παρει εργαλεία απο το temu απο 5 έως 15 ευρώ και σε πραγματικές συνθήκες λειτουργούν άψογα.Καποια τα δοκίμασα στο δικό μου,καποια τα εδωσα για δοκιμή σε άλλους καθως δεν τα χρειαζομουν αμεσα,απλα τα πηρα για την συλλογή μου. Πχ...εργαλειο αφαίρεσης ψαλιδιου(ψαλιδοβγαλτης),εργαλειο σύσφιξης ελατηρίων(ελατηριοσφιχτης),αντλια κενού φρένων(φρενορουφηχτρα) και αλλα τέτοια που σου λυνουν τα χέρια..Btw...και εμενα με μουτζωσαν,εχω διαρροη αντιψυκτικου απο τους πλαστικους συνδεσμους του ψυγειου καλοριφερ.Ευτυχως μικρη,αλλα πρεπει να το παρακολουθω μεχρι να ερθουν οι καινουριοι 19 αυγουστου.Πρεπει να παρω και μια πενσα συνδεσμων με ντιζα για να μπορεσω να βγαλω το ενα κολλαρο.Δεν εχω βρει ονομα ακομα.Οσο για τα συνεργεία,μην αρχίσω,δεν θα τελειωσω ποτε...καλα να παθουν με το ψηφιακο πελατολογιο οι απατεώνες. Υπάρχουν φθηνότερα αλλα όντως πάσχουν ως προς την αξιοπιστία - παρόμοια, αλλά με έναν θάλαμο (όχι διπλό), επιτρέποντας να μολυνθεί το δοκιμαστικό υγρό από παραφλού που θα τραβηχθεί μέσα από τη τρόμπα - άλλα πολύ φθηνά που πάσχουν κ ως προς το παραπάνω κ ως προς την εφαρμογή και τη κατασκευή γενικότερα - κ φυσικά δεν περιλαμβάνουν προσαρμογείς για ψυγεία στο σετ. - κ συνοδεύονται από μικρότερο φυαλίδιο δοκιμαστικού υγρού Για τέτοιο εργαλείο με διπλό θάλαμο στον σωλήνα ήταν πολύ κοντά στο κάτω όριο του κόστους, είτε από ελλάδα είτε από εξωτερικό, ενώ είχε κι άμεση παράδοση Οταν το πήρα πέρυσι δεν θυμάμαι να είχα κοιτάξει καν στο temu, τώρα η πιο κοντινή εκδοχή στοιχίζει ~33, αλ΄λα με παράδοση 8-23 Σεπ (κ 40€ το ίδιο αλλά για προϊόν σε ΕΕ αποθήκη μάλλον). ...για να έχω κ εγγύηση, να μου παραδοθεί σε 2 με΄ρες δεν κλαίω τα 10-17€... Το Paypal έκοψε και τη "χρηματοδότηση" του κόστους επιστροφής σε περίπτωση προβλήματος (ισχυρή ασφαλιστική δικλείδα αυτή) κ ήδη από το 2020 έχω παραπάνω από μια κάκιστη εμπειρία ακόμη κι από πολύ αξιόπιστα καταστήματα του εξωτερικού, οπότε μόνο για σκατουλάκια του 5€ κοιτάω προς τα εκεί. Γενικά πέρασα τη φάση του να δοκιμάζω ΜΗΠΩΣ πετύχω κάποιο VFM, έφαγα χλαπάτσες κ χόρτασα, για κάποιο λόγο επανήλθαν φαινόμενα κάκιστων προϊόντων κ πρακτικών όπως στα τέλη τέλη 2000 - αρχές δεκαετίας του 2010, ενώ η ψαλίδα των τιμών έχει κλείσει αρκετά σε σύγκριση με προcovid εποχές. Σκατά να φάνε οι απατεώνες πωλητές από Ινδία κ Κίνα....προτιμώ να με κλέβουν στην Ελλάδα εν τέλει παρά αλλού. ...άσε που τα συνεργεία δεν χρέωσαν και τίποτα για τους ελέγχους, κανένα από τα δύο της AR (γενικά δεν χρεώνουν ελέγχους...κι ο ηλεκτρολόγος που χωριστά ήλεγξε τον ανεμιστήρα για τη λετουργία της 2ης σκάλας, πάλι δεν δέχθηκε χρήματα. ...απέτυχαν στη διάγνωση λόγω έλλειψης εξοπλισμού (που δεν στοιχίζει κ πολύ) ακόμη κι γνωστά συνεργεία, αλλα δεν με έκλεψαν... ...ίδιοι έλεγχοι στην Αγγλία, θα είχα χώσει μερικές εκατοντάδες λίρες στις τσέπες τους... Επεξ/σία 4 Αυγούστου από definitio
katargedon Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, definitio είπε Γενικά πέρασα τη φάση του να δοκιμάζω ΜΗΠΩΣ πετύχω κάποιο VFM, Ευτυχώς εχω φανεί τυχερός.Βεβαια διαβαζω και reviews πριν παρω.Παντως απο temu δεν εχω πετύχει κάτι μάπα και οχι μονο σε εργαλεία αλλα γενικά(ειδη σπιτιού,κήπου κλπ).Παντως γνώμη για τα συνεργεία δεν αλλάζω.Θα σου πω ενδεικτικά μία απο τις περιπτώσεις.Ειχε χαλασει στο δικό μου το μπουτον του πορτ μπαγκαζ.Τα εξουσιοδοτημενα (3) ζητουσαν απο 70 εως 80 ευρω.Το ιδιο προιον(ιδιος κωδικος),στα ιντερνετομαγαζα εχει 25.Το ιδιο προιον(ιδιος κωδικος), το πηρα απο το ali express 6 ευρω και ολα καλα. 80 με 6 ευρώ,το λες και διαφορά.Ψηφιακο πελατολόγιο μεχρι να σβήσει ο ήλιος.
definitio Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 minutes ago, katargedon said: Ευτυχώς εχω φανεί τυχερός.Βεβαια διαβαζω και reviews πριν παρω.Παντως απο temu δεν εχω πετύχει κάτι μάπα και οχι μονο σε εργαλεία αλλα γενικά(ειδη σπιτιού,κήπου κλπ).Παντως γνώμη για τα συνεργεία δεν αλλάζω.Θα σου πω ενδεικτικά μία απο τις περιπτώσεις.Ειχε χαλασει στο δικό μου το μπουτον του πορτ μπαγκαζ.Τα εξουσιοδοτημενα (3) ζητουσαν απο 70 εως 80 ευρω.Το ιδιο προιον(ιδιος κωδικος),στα ιντερνετομαγαζα εχει 25.Το ιδιο προιον(ιδιος κωδικος), το πηρα απο το ali express 6 ευρω και ολα καλα. 80 με 6 ευρώ,το λες και διαφορά.Ψηφιακο πελατολόγιο μεχρι να σβήσει ο ήλιος. Δεν νομίζω ότι γι αυτούς θα κόστιζε μόνο 6€...ίδιος κωδικός δεν είναι ίδιο προϊόν, άλλο γνήσιο, άλλο aftermarket (κι άλλο μαϊμού της μαϊμούς, αλλά αν δουλεύει, μια χαρά)... ...θέλω να πω δεν θα έβαζαν 74€ από τα 80€ στη τσέπη τους δλδ, ώστε να πεις ότι σε έκλεβαν. Αφού βολεύτηκες μια χαρά πάντως... Κι εγώ είχα βρει από alibaba βηματικό μοτέρ που είναι σε μεγάλη έλλειψη (αυτά που καινούρια, αν βρεθούν, κάνουν πλέον 350-500€) σε πολύ χαμηλή τιμή, αλλά ήθελε όγκο παραγγελίας, για τον οποίο δεν υπήρχε οργανωμένη ζήτηση (δεν θα το είχε κάνει κ κανά φυντάνι τοπικός μάστορας; ), κ τελικά το άφησα... ...και δυστυχώς τώρα δεν μού προβάλλουν καν την αγγελία, γιατί λόγους νομικούς/κανονιστικού πλαισίου (μάλλον περιορισμός σε ιμιτασιόν), ενω πλέον πωλούσαν σε μικρή ποσότητα, αλλά σε τιμες 300-220$/τεμάχιο
atheatos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε εγω εδειξα οτι υπαρχουν λιπαντικα και απο αλλες εταιριες που φτανουν αυτα τα VI δεν ειναι κατι μοναδικο Ravenol VSI Pumping Time 1.3 Multijet 90PS Time: 2.15 sec from the start of oil pressure monitoring / 2.5 sec from exiting cranking phase Ακουω τις γνωμες σας εκκινηση σε κλιση αντιθετα του pick up. Oil pressure indication threshold: 0.5Bar Αλλωστε αν ακουσετε προσεκτικα τον ηχο θα δειτε οτι μαλακωνει ακομα και μετα το σβησιμο της λυχνιας που σημαινει πως η πιεση αυξανεται και αλλο. Το παλαιο revision του συστηματος φιλτρου - ψυκτη δεν ειχε και τις καλυτερες αντεπιστροφες και δυστυχως μεσα σε καποιες ωρες στραγγιζει πληρως. mito morning start.mp4 Στην εκκίνηση του κινητήρα πολλά παίζουν ρόλο σε αυτό. Ακομα και η ταχύτητα που γυρνάει η μίζα συντελεί στο να σβήσει το λαμπάκι αργότερα ή γρηγορότερα. Επισης ο τύπος του κινητήρα παίζει μεγάλο ρόλο. Ενας μποξέρ κινητήρας δεν στραγγίζει τόσο γρήγορα για παράδειγμα . Αλλά από την άλλη αυτό είναι κακό γιατί μένουν επικαθισεις και δεν πάνε όλες στο καρτερ . Ναι μεν έχω σχεδόν μηδενικό χρόνο λυχνίας λαδιού αλλά τα λάδια μένουν στα καπάκια και κυρίως στις βαλβίδες εξαγωγής , κάνοντας τες να κολλάνε μερικές φορές τα καπέλωτα τους. Αν βάλω λάδια δε, που δεν στραγγίζουν γρήγορα ή είναι βρώμικα εκεί ακούς μεγάλη διαφορά στην λειτουργία του κινητήρα, σαν να έχει χτυπήσει μπιέλα…
katargedon Δημοσ. 4 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 53 λεπτά πριν, definitio είπε Δεν νομίζω ότι γι αυτούς θα κόστιζε μόνο 6€...ίδιος κωδικός δεν είναι ίδιο προϊόν, Δεν εννοώ κωδικο oem.Κωδικο προϊόντος,εννοω.Ηταν το ιδιο.Και ιδια εταιρία.Ειναι μια κορεατικη εταιρια,δε θυμαμαι ονομα.Αυτο βαζει η mazda και απο το εργοστασιο σε ολα τα μοντελα 2,3(το ειχα ψαξει).Οποτε ναι,θα εβαζαν 74 ευρω τσεπη.Επομενο...αμορτισερ kyb,ζητουσαν 450 ευρω ΜΟΝΟ τα αμορτισερ,χωρις top mount,χωρις εργασια.Τα ιδια,τα εβρισκα 250 +- σε διάφορα γνωστά ανταλλακτικαδικα.Αισθητηρας πιρακια bosch(ενα μοντελο υπαρχει μονο bosch).75 ευρω στα ανταλλακτικαδικα,200 στα εξουσιοδοτημενα.Απατεωνες οσο δεν παει.Ειδικα αν βρουν κανα ηλικιωμένο που δεν εχει ιδέα,του πίνουν το αίμα με το μπουρί της σόμπας.Τα τελευταία χρόνια το είχαν παραχεσει το θέμα. 1
panos spain Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 4 ώρες πριν, katargedon είπε Δεν έχει απολύτως καμία σημασία αν είναι καλό η κακό λάδι.Με αυτή την τιμή δεν το ψάχνεις καν.Ετσι και αλλιώς δεν έχουν και την καλύτερη φήμη. Προφανώς, απλά είδα σε βίντεο μια αστεία προώθηση (πόσο γαματο είναι) κι ειπα να ρωτήσω τι παίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα