papoys1 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:37 μμ 15 ώρες πριν, sarakats85 είπε Δοκίμασα τα πάντα.. Δεν είναι βιδωτο το εμβολο στο swift οπως έγραψε και ο φιλος παραπάνω..Εχω κάστανια αλλα ζοριζε υπερβολικά το αλλο μαγουλο της δαγκάνας..αν σε καποιον τύχει να κάνει την διαδικασία που έγραψα κ ολα οκ.. Δοκίμασα τα πάντα.. Δεν είναι βιδωτο το εμβολο στο swift οπως έγραψε και ο φιλος παραπάνω..Εχω κάστανια αλλα ζοριζε υπερβολικά το αλλο μαγουλο της δαγκάνας..αν σε καποιον τύχει να κάνει την διαδικασία που έγραψα κ ολα οκ.. Δοκίμασα τα πάντα.. Δεν είναι βιδωτο το εμβολο στο swift οπως έγραψε και ο φιλος παραπάνω..Εχω κάστανια αλλα ζοριζε υπερβολικά το αλλο μαγουλο της δαγκάνας..αν σε καποιον τύχει να κάνει την διαδικασία που έγραψα κ ολα οκ.. Αυτό το βίντεο είχα δει όταν δεν μπορούσα να κλείσω τη δαγκάνα στο δικό μου Ωραίος ο τύπος ,δάσκαλος λέμε δείχνει πως λειτουργούν τα πίσω δισκόφρενα και με διαφορους τρόπους που μπορούμε να μαζέψουμα τη δαγκάνα. Από τα βίντεο που κρατάω αρχείο. https://www.youtube.com/watch?v=BsYGc5nxdpg 4
katargedon Δημοσ. Πέμπτη στις 03:57 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:57 μμ 4 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Οχι ρε συ, οι δυναμικες φορτισεις να ξερεις εχουν ληφθει υποψιν, αν δεν ειχαν ληφθει ενα αμαξακι 500 κιλα θα ηθελε 100αρι λαστιχο. Τα δυναμικα φορτια ειναι παντα τεραστια. Ειναι εντος του δεικτη φορτιου. Ο δεικτης φορτιου μιλαει για ευθεια στην μεγιστη πιεση στην μεγιστη ταχυτητα του ελαστικου. Ειναι θερμικος δεικτης κυριως. Δε το νομιζω, στο Skoda (ελαστικο 1) τα λαστιχα συμπεριφερονται αριστα ακομα, στην μικρη αλφα ειναι παγοδρομιο ιδιατερα οταν ζεσταθουν. Οταν ειναι κρυα και ο δρομος ζεστος πιανουν αλλα τον χειμωνα δε θα πιανοιυν τιποτα. P.S. Μολις ηρθε το 2240 Να βάζεις PAO λάδια για να μην έχεις τέτοια προβλ....σορρυ συνήθεια...άκυρο 2
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 05:49 μμ Θα δοκιμασω κατι ριψοκινδυνο πριν τα αλλαξω, να δω αν λειτουργει, γιατι με τρωει η περιεργεια. Θα σηκωσω το αμαξι και θα βαλω μια δευτερα ξερω γω να γυριζει. Θα παρω το τανκς με ενα 80αρι ρολο και θα το τριψω το λαστιχο, να του φαω την επιφανεια, να δω τι γινεται απο κατω ξερω γω. Αν κατεβω πχ ενα 1 mm και δω οτι η γομα δεν εχει ρηγματωσεις τι σημαινει? Αυτο το εκανε ενας φιλος που κανει offroad με burnout. Δηλαδη οταν αρχιζουν και ξεραινονται, να κοβονται κομματια, εκανε ενα μικρο burnout 10-15sec και ειχε λαστιχο "φρεσκο" για αλλες 5000km 1
papoys1 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:49 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Θα δοκιμασω κατι ριψοκινδυνο πριν τα αλλαξω, να δω αν λειτουργει, γιατι με τρωει η περιεργεια. Θα σηκωσω το αμαξι και θα βαλω μια δευτερα ξερω γω να γυριζει. Θα παρω το τανκς με ενα 80αρι ρολο και θα το τριψω το λαστιχο, να του φαω την επιφανεια, να δω τι γινεται απο κατω ξερω γω. Αν κατεβω πχ ενα 1 mm και δω οτι η γομα δεν εχει ρηγματωσεις τι σημαινει? Αυτο το εκανε ενας φιλος που κανει offroad με burnout. Δηλαδη οταν αρχιζουν και ξεραινονται, να κοβονται κομματια, εκανε ενα μικρο burnout 10-15sec και ειχε λαστιχο "φρεσκο" για αλλες 5000km Τέτοια κάνουν και οι Πακιστανοί και μετά κάνουν και αναγόμωση😜. Μην κάνεις αστεία ρε συ αλλαξε τα λάστιχα αν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν πετύχει πες να το κάνω στο φορτηγάκι που εχω το ιδιο πρόβλημα.😂 Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:51 μμ από papoys1 2
katargedon Δημοσ. Πέμπτη στις 07:32 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 07:32 μμ 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Θα σηκωσω το αμαξι και θα βαλω μια δευτερα ξερω γω να γυριζει. Παίζει να κάνεις ζημιά στο διαφορικό ετσι.Μου το είχαν εξηγήσει κάποτε,αλλα δεν θυμάμαι να σου πω λεπτομέρειες.Για ψαξτο πρώτα καλού κακού. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:45 μμ 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Θα δοκιμασω κατι ριψοκινδυνο πριν τα αλλαξω, να δω αν λειτουργει, γιατι με τρωει η περιεργεια. Θα σηκωσω το αμαξι και θα βαλω μια δευτερα ξερω γω να γυριζει. Θα παρω το τανκς με ενα 80αρι ρολο και θα το τριψω το λαστιχο, να του φαω την επιφανεια, να δω τι γινεται απο κατω ξερω γω. Αν κατεβω πχ ενα 1 mm και δω οτι η γομα δεν εχει ρηγματωσεις τι σημαινει? Αυτο το εκανε ενας φιλος που κανει offroad με burnout. Δηλαδη οταν αρχιζουν και ξεραινονται, να κοβονται κομματια, εκανε ενα μικρο burnout 10-15sec και ειχε λαστιχο "φρεσκο" για αλλες 5000km 1 3
martyras3334 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Τα λάστιχα έχουν ριγματα ανάμεσα στο πέλμα,κράτα τα και 10 χρόνια αν θες,αλλά απλά αλλαξε τα ,κράτα την αίσθηση πριν τα αλλάξεις και βάλε τα καινούργια και θα καταλαβεις. Ένας λόγος για πρόωρη τέτοια φθορά είναι χαμηλές πιέσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:45 μμ 2 ώρες πριν, katargedon είπε Παίζει να κάνεις ζημιά στο διαφορικό ετσι.Μου το είχαν εξηγήσει κάποτε,αλλα δεν θυμάμαι να σου πω λεπτομέρειες.Για ψαξτο πρώτα καλού κακού. Ναι δε θα το βαλω να κανει πολυ διαφορικη κινηση αν το κανεις αυτο επι ωρα φθειρεις εκει που πατανε οι πηροι των spider λογω οτι ειναι πρακτικα κουζινετο το ιδιο το housing 1 ώρα πριν, martyras3334 είπε α λάστιχα έχουν ριγματα ανάμεσα στο πέλμα,κράτα τα και 10 χρόνια αν θες,αλλά απλά αλλαξε τα ,κράτα την αίσθηση πριν τα αλλάξεις και βάλε τα καινούργια και θα καταλαβεις. Ένας λόγος για πρόωρη τέτοια φθορά είναι χαμηλές πιέσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. μαζι σου θελουν αλλαγη θελουν, αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ζητημα πιεσεων ιδιατερα στο ελαστικο 2 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Τέτοια κάνουν και οι Πακιστανοί και μετά κάνουν και αναγόμωση😜. Μην κάνεις αστεία ρε συ αλλαξε τα λάστιχα αν υπάρχει πρόβλημα αλλά αν πετύχει πες να το κάνω στο φορτηγάκι που εχω το ιδιο πρόβλημα. Δε το κανω για οδηγηση ρε συ, θελω να το κανω για δοκιμη να δω τι συμβαινει κατω απο την επιφανεια, πισω απο την κουρτινα, κατω απο την μασκα κλπ 1
katargedon Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:54 πμ (επεξεργασμένο) Βιδωμα-ξεβιδωμα μπουλονιων: Πάντα αρχίζει και τελειώνει με κλωτσΑ...προσοχή,οχι κλωτσιά...κλωτσΑ..η brutal, η ακατέργαστη, η ουγκ. Ολοι το έχετε κάνει,το ξέρω...όποιος είναι και μερακλής,το κάνει και με τα δυο πόδια ταυτόχρονα.Η με άλμα η ξαπλωμένος παράλληλα με το αμάξι (πιο προχω) Επεξ/σία Παρασκευή στις 01:58 πμ από katargedon
Ukforthemoment Δημοσ. Παρασκευή στις 02:42 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:42 πμ (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, katargedon είπε Βιδωμα-ξεβιδωμα μπουλονιων: Πάντα αρχίζει και τελειώνει με κλωτσΑ...προσοχή,οχι κλωτσιά...κλωτσΑ..η brutal, η ακατέργαστη, η ουγκ. Ολοι το έχετε κάνει,το ξέρω...όποιος είναι και μερακλής,το κάνει και με τα δυο πόδια ταυτόχρονα.Η με άλμα η ξαπλωμένος παράλληλα με το αμάξι (πιο προχω) Οχι πλέον . Βιδωμα μόνο με δυναμόκλειδο.Εχω αγοράσει εδώ και δύο χρόνια το παρακάτω 0.3-340N.m https://www.amazon.co.uk/dp/B0BXT9KQYP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 μαζι με ένα σετ αντάπτορες μπαίνει παντού https://m.media-amazon.com/images/I/5147avxnkrL._AC_SX679_.jpg Ο βασικός λόγος που αγόρασα το ψηφιακό δυναμόκλειδο ήταν για το ξεβίδωμα των προθερμάνσεων στο άστρα,συνήθως τα δυναμόκλειδα καστάνιας ειναι μόνο για το βίδωμα.Εγώ όμως ηθελα στο ξεβίδωμα ώστε να μην σπάσουν απο υπερβολική δύναμη αν ήταν κολλημένα,τελικά και οι τέσσερις προθερμάνσεις βγήκαν πολύ εύκολα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 02:44 πμ από Ukforthemoment 1
katargedon Δημοσ. Παρασκευή στις 08:37 πμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 08:37 πμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οχι πλέον . Βιδωμα μόνο με δυναμόκλειδο.Εχω αγοράσει εδώ και δύο χρόνια το παρακάτω 0.3-340N.m https://www.amazon.co.uk/dp/B0BXT9KQYP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 μαζι με ένα σετ αντάπτορες μπαίνει παντού https://m.media-amazon.com/images/I/5147avxnkrL._AC_SX679_.jpg Ο βασικός λόγος που αγόρασα το ψηφιακό δυναμόκλειδο ήταν για το ξεβίδωμα των προθερμάνσεων στο άστρα,συνήθως τα δυναμόκλειδα καστάνιας ειναι μόνο για το βίδωμα.Εγώ όμως ηθελα στο ξεβίδωμα ώστε να μην σπάσουν απο υπερβολική δύναμη αν ήταν κολλημένα,τελικά και οι τέσσερις προθερμάνσεις βγήκαν πολύ εύκολα. Ναι αλλα δεν έχεις την χαρά της κλωτσάς...εγω στα ξεβιδωματα ριχνω λιγο penetrating oil και δεν ειχα ποτε θέμα.Ωραιο πάντως αυτο το δυναμοκλειδο.Τα τύπου καστανιας μου έχουν χαλάσει στο παρελθόν.Εχω παρει ενα τυπου μανελας μεχρι 300 nm Επεξ/σία Παρασκευή στις 08:43 πμ από katargedon 1
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 πμ I just go ugga dugga, ή βαζω το δυναμοκλειδο
11osmikrosmhtsos Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:25 μμ (επεξεργασμένο) Λενε λενε λενε για συμμορφωση με τους κανονες ενω κανενας μα κανενας δρομος εκτος των συγχρονων αυτοκινητοδρομων δεν συμμορφώνεται καν με τις ΟΜΟΕ. Με εχουν φτασει στο ΑΜΗΝ με αυτα που λενε... Οι προδιαγραφες ειναι σαν να μην τις εχουν καν ανοιξει στο 99,99% των εργων οδοποιίας Επεξ/σία Σάββατο στις 10:27 μμ από 11osmikrosmhtsos
uncle_nontas Δημοσ. Σάββατο στις 10:49 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:49 μμ Καλά, και οι αυτοκινητόδρομοι για τα πανηγύρια είναι σε διάφορα σημεία, αλλά τέλος πάντων. 1 1
katargedon Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 10:56 μμ 🤬🤬🤬 Μετά απο 17 ώρες κοπανημα με σφυρί,τα ταμπουρα δεν έλεγαν να ξεκολλήσουν και να βγουν.Κοπανουσα σαν τα ορκς που εφτιαχναν τα οπλα στο Isengard.Τελικα τα ψεκασα μεσα απο τις τρυπες των βιδων που τα συγκρατουν.Οτι καθαρισε,καθαρισε.Ετρεξε κατω αρκετό μαυρο ζουμί,σαν την μπιχλα που αφηνουν τα hydrocracked στα ελατήρια.Δεν μπορουσαν να βαλουν δισκόφρενα πισω.Δεκαεξαρες ζαντες ηξεραν να βαλουν ομως,για να πληρώνουμε ενα νεφρό στους λαστιχαδες.Μπραβο στη mazda 🖐 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα