tfonias Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Είμαι χρήστης του site από τις αρχές του και μπορώ να πω ότι κατέληξε (μετά από τόσα χρόνια) σαβούρα πολυτελείας. Εδώ και 15+ χρόνια μπορούσες να αναζητήσεις προϊόν και μετά να επιλέξεις (τα τελευταία χρόνια) να κάνεις αγορά είτε από το Skroutz είτε από το site. Πολύ κράτησε.. Από τη στιγμή που τους αγόρασαν τα funds περίμενα την κατρακύλα και τελικά έφτασε. 30 καταστήματα για το προϊόν και κανένα link για κατάστημα. Η εμπειρία επίσης της αγοράς μέσω skroutz (3 φορές το δοκίμασα) είναι άθλια. Παίρνεις κάτι με παράδοση "σε 2 εργάσιμες" και δεν παραλαμβάνεις ποτέ πριν την εβδομάδα. Σε άλλη περίπτωση με δυνατότητα "παραλαβής από το κατάστημα" στο check-out πουθενά επιλογή και μόνο με courrier (για να πάρουν τη μίζα τους). Τηλέφωνα επικοινωνίας πουθενά και μόνο τα braidead bot από τα Lidl. 1 1
lector Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Βρες το προϊον που θες στο καταστημα που θες, και επικοινωνα απευθειας με το καταστημα. Αυτο κανω εγω παντα και γλυτωνουμε κι οι δυο τα νταβατζιλικια. 2
Basilhs1982 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Στις 7/3/2025 στις 8:42 ΠΜ, tfonias είπε Παίρνεις κάτι με παράδοση "σε 2 εργάσιμες" και δεν παραλαμβάνεις ποτέ πριν την εβδομάδα. Καλά αυτό που έγραψες ειδικά το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει κυριολεκτικά ξεφύγει. Τα μαγαζάκια που έχουν απομείνει πλέον δεν στοκάρουν ούτε καρφίτσα. Αυτό που αξίζει πλέον να κάνεις πέρα από το να βρίσκεις το προϊόν και να πας μετά στο url του καταστήματος να το αγοράζεις χωρίς νταβατζιλικια, είναι ποτέ να μην προπληρώνεις. Εγώ πλέον αγοράζω μονο από καταστήματα που έχουν ως επιλογή πληρωμή στο κατάστημα. Δεν τους ξανά δίνω ποτέ λεφτά μπροστά. 1
OmeletaMAN Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Πλέον το skoutz είναι μόνο έρευνα αγοράς. Βλέπεις το προϊόν που θες και το αναζητάς στο google shopping. 1
crimsonwall Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Οτι χειροτερο πλεον το Skroutz, εταιρια που δεν μπορεις να επικοινωνησεις με ανθρωπο τρωει τεραστιο Χ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα