Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα 3-4 μεγάλες παραγγελίες και με άφησαν να δημιουργήσω μία ετικέτα για ομαδική αποστολή όλων των προϊόντων μαζί αλλά μου είπαν τηλεφωνικά από την acs ότι η μεταφορική του εξωτερικού με την οποία συνεργάζονται μπορεί να το απορρίψει, και να μην το δεχτεί. Γιατί με άφησαν να τα συνδυάσω όλα σε μια ετικέτα αποστολής τότε; Και γράφει στο shein πως μέχρι 10 κιλά το κόστος ειναι 4,5 ευρώ ενώ για άνω των 10 κιλών 5 ευρώ. Αν δέχονται τόσο μεγάλο βάρος ποιο το πρόβλημα; Μου πε η acs πως πρέπει να στέλνονται κανονικά στην συσκευασία που τα έστειλαν, αλλά αυτό δεν ειναι εφικτό αφου δεν χωράνε. Ούτε καν να τα μεταφέρω δεν μπορώ ! Μπορει να ναι 15 κιλά δεν ξέρω πόσα ειναι.

Γίνεται με μια ετικέτα αποστολής να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πακέτα; Στο σαιτ γραφει  ομως Βεβαιωθείτε ότι όλα τα είδη που μοιράζονται την παρακάτω ετικέτα επιστροφής τοποθετούνται σε ένα δέμα για αποστολή μαζί. 

Χθες μου παν απο ACS οτι σε κουτα ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ενώ τους ειπα πως παλια μου χαν στείλει πράγματα σε κουτα και τα έστειλα πίσω κανονικά. Ειναι λέει που σας τα έστειλαν σε κουτα οι ιδιοι. Ε και ποια η διαφορα λεω τωρα; Μια απλη καφε κουτα ηταν. Τωρα ξανακάλεσα και ειπε ενας αλλος πως μπορεί να λάβει το κατάστημα λέει κουτα και 15-20 κιλα πακετο! Και εγω πεταξα αυτην που ειχα δυστυχως! Αλλα ο καθε ένας λέει οτι ξέρει δε ξέρω ποιος ειχε δικιο τελικά.

Επεξ/σία από artist1
Δημοσ.

Βαλτα όλα μαζί και στείλτα. Αν η εφαρμογή σου έβγαλε μια ετικέτα επιστροφή τότε είναι οκ.

Μην μπλέκεις με ερωτήσεις από acs. Την τυφλά τους έχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...