Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400-500.
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, δεν έχω θέμα, αρκεί να είναι αξιόπιστο το μαγαζί.
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι.
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιες.
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν με ενδιαφέρει.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC οπωσδήποτε, προστασία από λίγο νερό με ενδιαφέρει, esim είναι μεγάλο plus. Επίσης, πολλά χρόνια αναβαθμίσεων (εννοώ τουλάχιστον 4) είναι πολύ καλό για μένα.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Το σημαντικότερο για μένα, θέλω να τραβάει 4K με HDR (το ποιο HDR δεν με ενδιαφέρει, αν και ίσως έχω μια παραπάνω προτίμηση στο HDR10+ και στο HLG, λόγω τηλεόρασης). Αν φυσικά τραβάει 4K/60fps με HDR ακόμα καλύτερα, όπως και αν τραβάει φωτογραφίες σε 10 bit hdr. Και φυσικά όσο πιο καλές φωτό και βίντεο τόσο πιο καλά.
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Αν τραβάει μια μέρα με μέτρια χρήση καλά είναι, σε ταξίδι μπορώ να πάρω και powerbank.
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android θα ήθελα.
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Φωτογραφίες, βίντεο, gcam, viber, messenger, google pay, banking apps (π.χ winbank και revolut).

Επεξ/σία από Nate
Δημοσ.

Το Honor 200 pro είναι ένα κινητό αυτού του χρηματικού εύρους και έχει τα περισσότερα που ζητάς.

Δες το.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Payne83 είπε

Το Honor 200 pro είναι ένα κινητό αυτού του χρηματικού εύρους και έχει τα περισσότερα που ζητάς.

Δες το.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Μια ερώτηση: ξέρεις τι hdr είναι αυτό που καταγράφει το honor 200 pro; Στις ρυθμίσεις που έχω δει στο youtube έχει hdr recording, αλλά δεν λέει τι hdr είναι.

Δημοσ.

Από την επίσημη σελίδα της Honor.

"The video quality enhancement effect includes the transition from SDR to HDR, HDR10 improvement, and intelligent video superresolution."

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/3/2025 στις 12:21 ΜΜ, Nate είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 400-500.
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό, δεν έχω θέμα, αρκεί να είναι αξιόπιστο το μαγαζί.
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι.
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Μόνο καινούργιες.
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν με ενδιαφέρει.
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); NFC οπωσδήποτε, προστασία από λίγο νερό με ενδιαφέρει, esim είναι μεγάλο plus. Επίσης, πολλά χρόνια αναβαθμίσεων (εννοώ τουλάχιστον 4) είναι πολύ καλό για μένα.
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Το σημαντικότερο για μένα, θέλω να τραβάει 4K με HDR (το ποιο HDR δεν με ενδιαφέρει, αν και ίσως έχω μια παραπάνω προτίμηση στο HDR10+ και στο HLG, λόγω τηλεόρασης). Αν φυσικά τραβάει 4K/60fps με HDR ακόμα καλύτερα, όπως και αν τραβάει φωτογραφίες σε 10 bit hdr. Και φυσικά όσο πιο καλές φωτό και βίντεο τόσο πιο καλά.
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Αν τραβάει μια μέρα με μέτρια χρήση καλά είναι, σε ταξίδι μπορώ να πάρω και powerbank.
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android θα ήθελα.
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Φωτογραφίες, βίντεο, gcam, viber, messenger, google pay, banking apps (π.χ winbank και revolut).

https://www.bestprice.gr/item/2159327068/samsung-galaxy-s24-128gb.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Nate είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση! Για το pixel 8 pro τι γνώμη έχεις, με βάση την κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο ημέρας και νύχτας;

Για φωτογραφίες είναι ένα τικ καλύτερο από το Samsung.

Δεν ξερω όμως εάν η διαφορά φαίνεται.

Για βίντεο δυστυχώς δεν έχω άποψη.

Πάντως εγώ θα κοιτούσα το Samsung λόγο υποστήριξης στην Ελλάδα.

Γιατί το Pixel πάσχει σε αυτόν τον τομέα.

Επεξ/σία από GATE123
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Για φωτογραφίες είναι ένα τικ καλύτερο από το Samsung.

Δεν ξερω όμως εάν η διαφορά φαίνεται.

Για βίντεο δυστυχώς δεν έχω άποψη.

Πάντως εγώ θα κοιτούσα το Samsung λόγο υποστήριξης στην Ελλάδα.

Γιατί το Pixel πάσχει σε αυτόν τον τομέα.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι μπορεί να συμβεί, οπότε το service στην Ελλάδα θα με βοηθούσε.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Nate είπε

Η αλήθεια είναι ότι κάτι μπορεί να συμβεί, οπότε το service στην Ελλάδα θα με βοηθούσε.

Εκτός από τις φωτογραφίες την μέρα που είπα ότι είναι ένα τικ καλύτερο το Pixel σε όλα τα άλλα είναι ίδια.

Σε βίντεο δεν έχω άποψη γιατί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εκτός από τις φωτογραφίες την μέρα που είπα ότι είναι ένα τικ καλύτερο το Pixel σε όλα τα άλλα είναι ίδια.

Σε βίντεο δεν έχω άποψη γιατί δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.

Άμα είναι στα άλλα ίδια μάλλον θα κινηθώ στο samsung. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Nate είπε

Άμα είναι στα άλλα ίδια μάλλον θα κινηθώ στο samsung. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Καλά θα κάνεις.

Προτίμησε την υποστήριξη του Service που δεν ξέρεις καμιά φορά τη γίνεται.

Επίσης έχει όλα αυτά που θες.

Αδιάβροχο,(IP68),NFC,eSim, αναβαθμίσεις έως και 6 χρόνια...

Επεξ/σία από GATE123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...