DrXavier Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, Φλερτάρω πολύ με την ιδέα να κάνω συνδρομή στο Vodafone TV τώρα που έχουν όλο το περιεχόμενο του HBO, και σχεδόν όλες οι σειρές που βλέπω είναι εκεί και θεωρώ πως 10/μήνα είναι more than decent. Ερώτηση, θέλω να πάρω το πακέτο με τον αποκωδικοποιητή τους γιατί έχω LG τηλεόραση οπότε δεν έχει την εφαρμογή. Έχει βάλει κανένας να μας πει εντυπώσεις; Ξέρω πως έχει άθλιο μενού πχ.. Αυτό που γράφει για Disney+ πως έχει αποκλειστικό περιεχόμενο; Δηλαδή; Ευχαριστώ!
InsoRay Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Το μενού τους όντως είναι για πέταμα. Θα προτιμούσα να υπάρχει εφαρμογή και να μη χρειάζεται να έχεις τον αποκωδικοποιητή. Προσοχή δε συνδέεται στο wifi, χρειάζεται να τον συνδέσεις με το ρουτερ είτε με κανένα Powerline. Το έχω 2,5 χρόνια και ο μόνος λόγος που το κρατάω είναι ότι πλέον έχω πληρώσει τις δόσεις του εξοπλισμού και απλά έχω την συνδρομή στα 5-6 ευρώ. Σου δίνουν κωδικό για το disney+ και μπαίνεις κανονικά.
chrisxkar Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Με έναν μηνα χρήσης έχω να πω πως το μενού είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ μου.Η μόνη παρομοίωση για το πόσο ρίχνει η εφαρμογή το περιεχόμενο είναι η εξής Ειναι σαν να φτιάχνεις σαν μαγαζί εστίασης και γαμώ τα κοκτέιλ και επιλέγεις να τα σερβίρουν συνταξιούχοι με άνοια και καταράκτη.Κάποια στιγμή αποφάσισα να δω ααα τι δείχνει το live tv και guess what δεν υπάρχει τρόπος να το κλείσεις ανοίγεις την εφαρμογή live tv να παίζει απο πίσω τελείωσες αυτό που έβλεπες live tv απο πίσω απλά ψάχνεις τι να δείς?live tv σε όλη την διάρκεια θες δε θες. Εβαλες σε μία σειρά το λάθος επεισόειο?Φυσικά και γιατί να υπάρχει επιλογή next episode?Δεν είναι καλύτερα να πατήσεις back (στην αργή εφαρμογή) και ξανα επιλογή σαιζον επεισοδια και να το ξαναβείς. Θες να βρεις το περιεχόμενο hbo?Good luck φιλε μου γιατί υπάρχει μια-δυο επιλογές hbo top 50 η Max οι οποίες δεν είναι πάντα ορατες στα μενού ανάλογα με το αν έχουν όρεξη και όταν μπεις εκεί δεν υπάρχει καν όλο το περιεχόμενο hbo. Θες να δεις κάποια συγκεκριμένη κατηγορία good luck again φιλε μου γιατί οι κατηγορίες λίγες και ελλειπείς Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με το αποκωδικοποιητη εγώ ενα smartbox έχω και κατέβασα την εφαρμογή 1 1
SaFiS Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 22 hours ago, InsoRay said: Προσοχή δε συνδέεται στο wifi Πλέον συνδέεται κανονικά, απλά χρειάζεται CPE Vodafone με WiFi 5GHz... @chrisxkar Δίνουν και δικό τους Dedicated STB (πλέον Android BOX με το Version 3)...
InsoRay Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 ώρα πριν, SaFiS είπε Πλέον συνδέεται κανονικά, απλά χρειάζεται CPE Vodafone με WiFi 5GHz... Αλήθεια έχουμε τέτοια εξέλιξη? Δεν το γνώριζα καθόλου.!! Πάντως ναι δε μπορώ να καταλάβω πως έχουν το 2025 τόσο άθλια εφαρμογή. Πιστεύω ομαδική εργασία φοιτητών σε τμήμα πληροφορικής να την είχαν κάνει, θα είχαν έτη φωτός καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό το πράγμα.
vangelis_k Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Εχω βαλει απο τον περασμενο Αυγουστο. Πλεον δινουν android tv box που συνδεεται με wifi αν και εγω ειχα καλωδιο ηδη και το συνδεω ενσυρματα. Το ui εχει βελτιωθει πολυ σε σχεση με το προηγουμενο linux box. Επισηϛ εχει βελτιωθει η εικονα. Στις 8/3/2025 στις 2:30 ΜΜ, DrXavier είπε Αυτό που γράφει για Disney+ πως έχει αποκλειστικό περιεχόμενο; Δηλαδή; Σου δινει κωδικουϛ και συνδεεσε στο Disney+ ειτε μεσα απο το μποξ που δινουν, ειτε σε οποιαδηποτε αλλη συσκευη μεσω του app οποτε συμφερει με χιλια. Το κοστοϛ σε σχεση με αυτα που προσφερει ειναι πολυ μικρο. Στα αρνητικα οτι σε καποια ειδησιογραφικα και μουσικα καναλια η εικονα ειναι χαλια. Σε ολα τα αλλα αξιοπρεπηϛ. Επισηϛ πολυκαναλο ηχο δινει σε πολυ λιγο περιεχομενο. Τελοϛ σε ολα τα 4k του disney+ η εικονα ειναι κρυσταλο. 1
mclound Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Το box που δίνει δλδ πρέπει να συνδεθεί μόνο στο ίδιο Wifi? και αν έχω αλλάξει το SSID τι γίνεται; μήπως τσεκάρει μόνο αν είναι η σύνδεση της Vodafone και ως εκεί;
DrXavier Δημοσ. 22 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου UPDATE: Είμαι εδώ και μια εβδομάδα με Vodafone TV πλέον και έχω να μοιραστώ τα εξής: · Έχω LG Smart TV, οπότε δεν υπάρχει εφαρμογή Vodafone TV να κατεβάσω και έτσι μου έστειλαν το box τους το οποίο απλά με το που άνοιξε βρήκε το wifi από το default router της Cosmote και μου ζήτησε κωδικό για συνδεθεί χωρίς καμία παραμετροποίηση. · Το μενού όντως είναι αρκετά δύσχρηστο. · Με χαλάει που δεν μπορείς να βγάλεις τους Ελληνικούς υπότιτλους και να δεις κάτι εντελώς δίχως υπότιτλους αλλά οκ μικρό το κακό. · Ως μεγάλος φαν του ΗΒΟ, έχει όλες τις σειρές που παρακολουθώ οπότε ο αρχικός μου στόχος επετεύχθη. Πρέπει να ψάξεις αρκετά γιατί η ομαδοποίηση τους είναι κάπως περίεργη. · Μόλις παρέλαβα το box, μου έστειλαν ξεχωριστούς κωδικούς για είσοδο στο Disney+. Overall, το θεωρώ τίμιο deal με 10/μήνα να έχεις Max και Disney+, την στιγμή που μόνο του το Disney+ έχει 14/μήνα.
aXer Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το περιεχόμενο On Demand να κρατάει σε ποιο επεισόδιο σταμάτησες να βλέπεις; Δηλαδή αν είναι δυνατόν. Πρέπει να έχω μπλοκάκι για να σημειώνω που σταμάτησα στην κάθε σειρά. 2025 Μήπως στον πιο καινούργιο αποκωδικοποιητή που δίνουν (TV Box 3) το έχουν διορθώσει αυτό; Επεξ/σία 30 Μαρτίου από aXer
DrXavier Δημοσ. 4 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου Στις 30/3/2025 στις 4:44 ΜΜ, aXer είπε Έχει καταφέρει κανείς να κάνει το περιεχόμενο On Demand να κρατάει σε ποιο επεισόδιο σταμάτησες να βλέπεις; Δηλαδή αν είναι δυνατόν. Πρέπει να έχω μπλοκάκι για να σημειώνω που σταμάτησα στην κάθε σειρά. 2025 Μήπως στον πιο καινούργιο αποκωδικοποιητή που δίνουν (TV Box 3) το έχουν διορθώσει αυτό; Σε μένα τώρα που το πήρε και βλέπω το White Lotus, ποτέ δεν έψαξα σε ποιο επεισόδιο είχα μείνει. Όταν μπαίνω στην σείρα μου βγάζει το επεισόδιο στο οποίο το είχα αφήσει.
aXer Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 10 minutes ago, DrXavier said: Σε μένα τώρα που το πήρε και βλέπω το White Lotus, ποτέ δεν έψαξα σε ποιο επεισόδιο είχα μείνει. Όταν μπαίνω στην σείρα μου βγάζει το επεισόδιο στο οποίο το είχα αφήσει. Ποιον αποκωδικοποιητή έχεις; Τον Tv Box 3 (καινούργιος)
caldo69 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Καλημέρα! Προσπαθώ να γράψω μια εκπομπή στην turbox Android tv μου και στο στικάκι που βάζω το σώζει σαν pvr. Όταν σταματώ την εγγραφή βγάζει ένα μήνυμα να κλείσω το pvr (κάπως έτσι) το οποίο βέβαια δεν μπορώ σαν αρχείο να το δω σε υπολογιστή κλπ. Δεν το παίζει κάποια εφαρμογή media player. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
DrXavier Δημοσ. 5 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 18 ώρες πριν, aXer είπε Ποιον αποκωδικοποιητή έχεις; Τον Tv Box 3 (καινούργιος) Ναι,τον προηγούμενο μήνα το έβαλα. 1
kax54638 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Ο chrisxkar τα είπε όλα. Το περιεχόμενο πολύ καλό αλλά η εφαρμογή πραγματικά ότι πιο άθλιο υπάρχει. Επίσης και η ποιόητα της εικόνας είναι κάτω του μετρίου σε πολλές σειρές σε σημείο που νόμιζα ότι έχει κάτι η τηλεόραση μου. Ιδίως αν το πάρεις με καμία ανανέωση συμβολαίου που μαζί με το disney + σου βγαίνει κανέναν 5ευρω επιπλέον αξίζει σίγουρα αλλά πραγματικά απορρώ πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να φτιάξουν μια αξιοπρεπή εφαρμογή.
chsam Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Στις 22/3/2025 στις 1:12 ΜΜ, DrXavier είπε UPDATE: Είμαι εδώ και μια εβδομάδα με Vodafone TV πλέον και έχω να μοιραστώ τα εξής: · Έχω LG Smart TV, οπότε δεν υπάρχει εφαρμογή Vodafone TV να κατεβάσω και έτσι μου έστειλαν το box τους το οποίο απλά με το που άνοιξε βρήκε το wifi από το default router της Cosmote και μου ζήτησε κωδικό για συνδεθεί χωρίς καμία παραμετροποίηση. · Το μενού όντως είναι αρκετά δύσχρηστο. · Με χαλάει που δεν μπορείς να βγάλεις τους Ελληνικούς υπότιτλους και να δεις κάτι εντελώς δίχως υπότιτλους αλλά οκ μικρό το κακό. · Ως μεγάλος φαν του ΗΒΟ, έχει όλες τις σειρές που παρακολουθώ οπότε ο αρχικός μου στόχος επετεύχθη. Πρέπει να ψάξεις αρκετά γιατί η ομαδοποίηση τους είναι κάπως περίεργη. · Μόλις παρέλαβα το box, μου έστειλαν ξεχωριστούς κωδικούς για είσοδο στο Disney+. Overall, το θεωρώ τίμιο deal με 10/μήνα να έχεις Max και Disney+, την στιγμή που μόνο του το Disney+ έχει 14/μήνα. Δηλαδή στο disney μπαίνεις από την δικιά του εφαρμογή και όχι μέσω της vodafone, ετσι; Το ρωτάω γιατί το disney είναι 5.1 ήχος, ενώ η vodafone δεν έχει surround.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα