ethereum Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, FELIX είπε η ελλαδα ειναι εκτος σε αλλες πιο χρησιμες υπηρεσιες που σωζουν ζωες APPLE: we do not care
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Πάντως το Gemini στο s24 υποστηρίζει ελληνικά οπότε για όχι και ios
miltos_id Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 'Έλα να πέφτουν βροχή οι μηνύσεις στην Αμερική. Πέρα από την πλάκα fail μεγάλο apple.Ας μην έλεγαν τίποτα
REPLAY33 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Αν και κάτοχος iPhone εδώ και χρόνια κάπου με κούρασε το γεγονός ότι σαν χώρα μας έχουν ψιλό γραμμένους και ουσιαστικά τα iPhone στην Ελλάδα "υπολειτουργούν" ενώ πληρώνουμε και εμείς για αυτά τα features,μου έκανε εντύπωση που η Xiaomi στην σειρά 15 έχει AI με υποστήριξη ελληνικών και μπράβο της,το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη μιας και το είδα στο youtube. 1
Dimitris_1981 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 39 λεπτά πριν, REPLAY33 είπε Αν και κάτοχος iPhone εδώ και χρόνια κάπου με κούρασε το γεγονός ότι σαν χώρα μας έχουν ψιλό γραμμένους και ουσιαστικά τα iPhone στην Ελλάδα "υπολειτουργούν" ενώ πληρώνουμε και εμείς για αυτά τα features,μου έκανε εντύπωση που η Xiaomi στην σειρά 15 έχει AI με υποστήριξη ελληνικών και μπράβο της,το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη μιας και το είδα στο youtube. To βασικό θέμα είναι η Siri & ΑΙ τα άλλα χωνεύονται. Θα ήθελα και το Translate αλλά είναι πιο δευτερεύων. Αν ποτέ προσθέσουν τα ελληνικά στο Natural Language Processing (NLP) νομίζω θα λυθεί το 80% των θεμάτων. Ελπίζω με το ΑΙ και την συνεργασία με OpenAI να γίνει κάποια στιγμή. Εδώ μπορείς να βρεις την πλήρη λίστα https://www.apple.com/ios/feature-availability/ 1
J0hn82 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Τα στελέχη της Apple υποτίμησαν τις δυσκολίες που έχει ένα LLM θέτοντας μάλιστα υψηλά τον πήχη της ασφάλειας. Εκτός από τα hallucinations τα LLM πάσχουν και από prompt injections. Οπότε δεν τους βγαίνει προς το παρόν, μπορεί και να μην τους βγει και ποτέ με τα standard που θέτουν κρατώντας και παράλληλα και το κόστος λειτουργίας χαμηλά χωρίς να κάνουν συμβιβασμούς. Δεν θα μου έκανε και εντύπωση αν τα μεθεπόμενα iPhones κλπ έρχονται με 24 ή και 32 GiB RAM για να μπορεί να τρέξει τελικά το LLM… Τα 8 επιπλέον που έχουν βάλει για το LLM θα αποδειχθούν λίγα…
ethereum Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, REPLAY33 είπε Αν και κάτοχος iPhone εδώ και χρόνια κάπου με κούρασε το γεγονός ότι σαν χώρα μας έχουν ψιλό γραμμένους και ουσιαστικά τα iPhone στην Ελλάδα "υπολειτουργούν" ενώ πληρώνουμε και εμείς για αυτά τα features,μου έκανε εντύπωση που η Xiaomi στην σειρά 15 έχει AI με υποστήριξη ελληνικών και μπράβο της,το αναφέρω με κάθε επιφύλαξη μιας και το είδα στο youtube. πολύ σωστά το είδες , το είπαν στο Public Επεξ/σία 10 Μαρτίου από ethereum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα