Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, κάπου είχε αναφερθεί το θέμα για την υψηλή θέση  οδήγησης σε fiat 500. Υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις ;; 

• Moderators
Δημοσ.

Προσωπικά πάντως δεν έχω θέμα ούτε με την κάμπριο έκδοση (που εχω τωρα), ούτε με αυτην με την ανοιγομενη ηλιοροφη (που ειχα παλια) και είμαι 1,93

Υποθέτω η έκδοση χωρίς τα παραπάνω θα ειναι ακόμα πιο άνετη, διότι η ηλιοροφη πρεπει να κόβει 1 ή 2 cm. H υφασμάτινη οροφή δεν κόβει κατι, αλλα εχει το διπλό υφασμά που η απλή έκδοση δεν εχει, οποτε ίσως κερδίζεις κατι κι εκεί.

Βασικά γιατί δεν πας για ένα test drive να τσεκάρεις?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Προσωπικά πάντως δεν έχω θέμα ούτε με την κάμπριο έκδοση (που εχω τωρα), ούτε με αυτην με την ανοιγομενη ηλιοροφη (που ειχα παλια) και είμαι 1,93

δεν ειναι οτι δεν χωρας ειναι οτι σε αγχωνει, την κοπελα μου δεν την απασχολει αν καθεται ψηλα ισα ισα βλεπει και καλυτερα αλλα εγω που δεν μπορω να οδηγησω αν δεν εχω την αισθηση του αυτοκινητου αγχωνομαι (απιστευτα πολυ) θελω να καθομαι πρακτικα στο πατωμα

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

δεν ειναι οτι δεν χωρας ειναι οτι σε αγχωνει, την κοπελα μου δεν την απασχολει αν καθεται ψηλα ισα ισα βλεπει και καλυτερα αλλα εγω που δεν μπορω να οδηγησω αν δεν εχω την αισθηση του αυτοκινητου αγχωνομαι (απιστευτα πολυ) θελω να καθομαι πρακτικα στο πατωμα

Α οκ τώρα το κατάλαβα. Κι εγω νομίζω οδηγώ καλύτερα έτσι (σιγουρα καλύτερα από το Tigra που βυθιζομουν μέσα :p ), αλλα ναι, υποθέτω ειναι οπως το εχει συνηθίσει κανεις :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, stormrain είπε

νομίζω οδηγώ καλύτερα έτσι

Σιγουρα βλεπεις καλυτερα, εμενα προσωπικα δεν με απασχολει να βλεπω που αρχιζει και που τελειωνει το αμαξι, με νοιαζει να εχω αμεση συνδεση με το πλαισιο, αλλωστε δεν οδηγω στην πολη. Παντα σε οτι αμαξι μπαινω πρωτη δουλεια το καθισμα στο πατωμα, μετα ολα τα αλλα (188cm). ΤΟ 500αρι εχει μεγαλη αποσταση απο το δαπεδο. Το χειροτερο ομως ηταν ενα Ματιζ το οποιο ενοιωθα λες και ημουν σε καφασι απανω

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos
  • Like 1
Δημοσ.

Και γω οσο το ειχα στο UK δεν ειχα θεμα, ουτως η αλλως δεν ειναι για πολλα πολλα το αμαξι (φανταζομαι δεν αναφερεσαι στο 595). Το καταλαβα οτι ημουν ψηλα οταν καθισα ξανα στο Golf (που δεν το λες και χαμηλο) οταν επεστρεψα Ελλαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...