Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

εγω ενδιαφερομαι για το symphony st 200 αξιζει θεωρεις? απλα ειμαι 1,90 δεν ξερω μηπως μου ειναι πολυ χαμηλο

Αν θα το έπαιρνα εγώ όχι. Κινέζους κλπ συγνώμη αλλά δεν .

Πήγαινε και ανέβα σε ένα να δεις αν και με το 1.90 όλα μα όλα αυτά σου είναι μικρά 

• Thanks 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp123 είπε

Αν θα το έπαιρνα εγώ όχι. Κινέζους κλπ συγνώμη αλλά δεν .

Πήγαινε και ανέβα σε ένα να δεις αν και με το 1.90 όλα μα όλα αυτά σου είναι μικρά 

μεχρι 3000 τι μπορω να παρω καινουργιο θεωρεις? και το pcx πολυ χαμηλο μου φαινεται

Δημοσ.
2 hours ago, mp123 said:

Εγώ με φίλτρο ελευθέρας,  εξατμηση χωρίς dB killer αλλαγές πάνω απο 6κ στροφές πάντα και λίγο καγκουριες πάνω απο 6 δεν έχω δει στο χορνετ. Απορώ τα 8 που λες στο τρανσαλπ .8 πρέπει να είσαι εθνική να το πηγαινεις τέρμα γκάζι και αν τα δεις .Δεν γίνετε 8 το τρανσαο μέσα στην πόλη. 66 κιλά εγώ ή μηχανή 180.

Υ.γ. πως σου φαινετε ο κινητήρας ο 750 ;  μόνο αυτό όχι οδηγηκα η μηχανή.

6k? Οριακά 2κ το φτάνω στην πόλη (σπάνια ξεπερνάω 20 χιλομετρα ώρα και σπάνια βάζω Δευτέρα κυρίος με συμπλέκτη πάω (όλο το κέντρο Θεσσαλονίκης είναι ένα μεγάλο μποτιλιαρισμα)

Είμαι 100 κιλά.

Έξω κάνα δυο φορές που βγήκα κινιτηρας μου άρεσε αρκετά είναι τόσο όσο δεν έχω να πω κάτι κακό σε τπτ, το υπόλοιπο μηχανάκι από την άλλη δεν... Βέβαια έχω καλομάθει με μεγαλύτερο μηχανάκι αλλά και πάλι

1 hour ago, NickTG said:

Δεν έχουν όλες οι πόλεις τις ίδιες συνθήκες.

Σωστό και αυτό

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Black Demis είπε

6k? Οριακά 2κ το φτάνω στην πόλη (σπάνια ξεπερνάω 20 χιλομετρα ώρα και σπάνια βάζω Δευτέρα κυρίος με συμπλέκτη πάω (όλο το κέντρο Θεσσαλονίκης είναι ένα μεγάλο μποτιλιαρισμα)

Είμαι 100 κιλά.

Έξω κάνα δυο φορές που βγήκα κινιτηρας μου άρεσε αρκετά είναι τόσο όσο δεν έχω να πω κάτι κακό σε τπτ, το υπόλοιπο μηχανάκι από την άλλη δεν... Βέβαια έχω καλομάθει με μεγαλύτερο μηχανάκι αλλά και πάλι

Σωστό και αυτό

Όπως τα λες. 94 άλογα τόσο όσο. Εγώ πειραια μένω αντε καμμια φορά στο κέντρο λίγο κίνηση η στην παραλιακή αλλά φεύγω γρήγορα. Δες το με την κατανάλωση εινσι υπερβολική.Εγω το τσιμπαω αρκετά μαξ 6.

Αν αλλάζω 2κ θα πάω 4 4.5 μαξ.σαν παπι.

3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

μεχρι 3000 τι μπορω να παρω καινουργιο θεωρεις? και το pcx πολυ χαμηλο μου φαινεται

Όλα είναι υποκειμενικά στην αγορα.Εσυ τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις.Εχει πολλά έξω στα 3κ. Πήγαινε δες τα, ανέβα σε όλα και αποφάσισε. 2 χρόνια εγγύηση θα πάρεις δεν σε νοιάζει. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mp123 είπε

Όπως τα λες. 94 άλογα τόσο όσο. Εγώ πειραια μένω αντε καμμια φορά στο κέντρο λίγο κίνηση η στην παραλιακή αλλά φεύγω γρήγορα. Δες το με την κατανάλωση εινσι υπερβολική.Εγω το τσιμπαω αρκετά μαξ 6.

Όλα είναι υποκειμενικά στην αγορα.Εσυ τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις.Εχει πολλά έξω στα 3κ. Πήγαινε δες τα, ανέβα σε όλα και αποφάσισε. 2 χρόνια εγγύηση θα πάρεις δεν σε νοιάζει. 

Τι άλλο υπάρχει δηλαδή σε σκούτερ σε αυτά τα χρήματα;

Δημοσ.

Οδηγώ το Pcx 2021 125 εδώ και 1.5 χρονο. Κάνω μέσο όρο 700 χλμ το μήνα .  Pcx αν μπορείς μεταχειρισμένο με λίγα χλμ θα το βρεις 2 κ - 2.5 κ . Υδρόψυκτο, Πολυ καλά φώτα (Σημαντικό), σταθερότητα στην πορεία ειναι λίγο πιο βαρύ από τα άλλα γι'αυτό είναι καλό στο cruising, τρομερά φρένα , ειδικά εάν το καινούριο έχει πίσω δίσκο . Εγώ έχω ταμπουρο πισω και ανταποκρίνεται πολύ καλα. Ποιότικα  πλαστικά και διακοπτες.τιμόνι σαν μεγάλης μηχανής και όχι απλό Τ. Καλή ποιότητα κύλισης. Ξεκούραστο κάθισμα . Το πιο αξιόπιστο απ'ολα που αναφέρεις. Απλό σέρβις φάση 25-30 Ε το απλό., φαντάσου ο ιμάντας αντέχει ακόμα στα 14κ  . Πολύ οικονομικό μέσα στην πόλη 2.1-2.5 lt /100 με αρκετό σταματά ξεκινα . Είναι πολύ ακριβό για τα κυβικά του καινούριο αλλά εάν το πάρεις ξεγνοιασες. Εθνική cruising 100-110 πολύ καλό αλλά στα όρια του . 

κολλητός πήρε sym sr symphony 125 καινούριο . Πολύ πιο φθηνό . Αλλά.... Αερόψυκτο , Συνεπιβάτης ακουμπάει τα πόδια του στα δικά σου γιατί οι πατηθρες είναι πολύ κοντά στον οδηγό.Στην πορεία δεν είναι πολύ σταθερό, εθνική με 100 χλμ και υπάρχουν απαγορευτικές δονήσεις , κουράζει μετά από κάνα 15 λ οδήγησης. Καντράν ψευτουρα.. τα χλμ είναι μέσα με αυτοκόλλητο και κουμπιά πολύ κατώτερα σε λειτουργικότητα και σε ποιότητα . Η μπροστινή ανάρτηση μετά από 1000χλμ μαλάκωσε . Είναι οριακά πιο γρήγορο στην επιτυχανση με το pcx (ελαφρύτερο και πιο μικρό) . Αλλά με 125cc δεν κάνεις αγώνες έτσι και αλλιώς. 

• Like 2
Δημοσ.

Mπορεί να μην σε απασχολεί

Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις από το πάτωμα

Επίπεδο ή όχι

Φορτώνονται διαφορετικά, άλλος χώρος κάτω από την σέλα

Εχω το  honda sh 125 mode

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, mp123 said:

6κ στροφές με 20 χιλομετρα ώρα δεν μπορείς να έχεις 😂

Μιλάμε με πατίνι κάνω 10 λεπτά να φτάσω στην δουλειά με μηχανή βαράω και 20 λεπτά

Δικό μου δικό μου είναι ένα voge 900 το έχω για ταξίδια κλπ για μέσα στην πόλη πατίνι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

6κ στροφές με 20 χιλομετρα ώρα δεν μπορείς να έχεις 😂

Μιλάμε με πατίνι κάνω 10 λεπτά να φτάσω στην δουλειά με μηχανή βαράω και 20 λεπτά

Δικό μου δικό μου είναι ένα voge 900 το έχω για ταξίδια κλπ για μέσα στην πόλη πατίνι

6/100 κατανάλωση λέω.

Αν και με πρώτη μέσα στην κίνηση χτυπάω 4 5κ ξερογκαζιες για να ακούω την ξεταπωτη εξατμηση. Υπεροχος ηχος. Παραπάνω από 6 κατανάλωση δεν πάω. Τώρα για 2 λίτρα παραπάνω αλλά ακούω αυτόν τον υπέροχο ήχο κλαιν μσιν.

3 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Τι άλλο υπάρχει δηλαδή σε σκούτερ σε αυτά τα χρήματα;

Δύσκολο. 4 με παζάρι παει το sh 150.

Πήγαινε δες το pcx και το νέο nmax. Κάπου στα 3.5.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
2 minutes ago, mp123 said:

6/100 κατανάλωση λέω.

Αν και με πρώτη μέσα στην κίνηση χτυπάω 4 5κ ξερογκαζιες για να ακούω την ξεταπωτη εξατμηση. Υπεροχος ηχος. Παραπάνω από 6 κατανάλωση δεν πάω. Τώρα για 2 λίτρα παραπάνω αλλά ακούω αυτόν τον υπέροχο ήχο κλαιν μσιν.

α ειπα και εγω 6000 στροφές 🤣
ειμαι και βαρύς η κάθε εκκίνηση μετράει  πολύ

εξατμηση με τπτ δεν βαζω ηδη ψαχνω λυση να κανω ποιο ηρεμη την μαμα που φωραει το voge καθος στα ταξιδια μου ζαλιζει την ζωη πηγα τωρα μεχρι ελβετια και πισω ειχα πονοκεφαλο για μια βδομαδα απο το βρουμ βρουμ

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Black Demis είπε

α ειπα και εγω 6000 στροφές 🤣
ειμαι και βαρύς η κάθε εκκίνηση μετράει  πολύ

εξατμηση με τπτ δεν βαζω ηδη ψαχνω λυση να κανω ποιο ηρεμη την μαμα που φωραει το voge καθος στα ταξιδια μου ζαλιζει την ζωη πηγα τωρα μεχρι ελβετια και πισω ειχα πονοκεφαλο για μια βδομαδα απο το βρουμ βρουμ

Συγκριτικα εκκινήσεις 0 140 το τρανσαλπ είναι πιο γρήγορο η το δικό σου ; Το χορνετ δεν ξέρω δεν μου φτάνει πια. Εγώ είμαι του μπαμ 0 140. Δεν θέλω τελικές.Πορεια 120 πάω το πολύ. Μήπως είμαι υπερβολικός; 

Δημοσ.
6 minutes ago, mp123 said:

Συγκριτικα εκκινήσεις 0 140 το τρανσαλπ είναι πιο γρήγορο η το δικό σου ; Το χορνετ δεν ξέρω δεν μου φτάνει πια. Εγώ είμαι του μπαμ 0 140. Δεν θέλω τελικές.Πορεια 120 πάω το πολύ. Μήπως είμαι υπερβολικός; 

στην εκκινηση οχι μετα τα 20 ειναι πολυ ποιο γρυγορο το δικο μου.... και κατα την εκκινηση εγω δεν μπορω να το ξεκινισω......α μεσος traction μπαινει και αν κλησω απλα η θα συκωθει σουζα η θα κανει τετοια μπαντα που θα φας μουτρα

πορεια παω 130 cruise...... εκει περα το δικο μου καει  γυρο στα 4,3 μετα οσο ανεβαινει η ταυχητα ανεβαινει και καταναλωση 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Black Demis είπε

στην εκκινηση οχι μετα τα 20 ειναι πολυ ποιο γρυγορο το δικο μου.... και κατα την εκκινηση εγω δεν μπορω να το ξεκινισω......α μεσος traction μπαινει και αν κλησω απλα η θα συκωθει σουζα η θα κανει τετοια μπαντα που θα φας μουτρα

πορεια παω 130 cruise...... εκει περα το δικο μου καει  γυρο στα 4,3 μετα οσο ανεβαινει η ταυχητα ανεβαινει και καταναλωση 

Εγώ στο σπορτ Μοντ  που το εχω μπαινει μίνιμουμ τραξιον περιστασιακά αν δεν έχει καλή άσφαλτο  . Με τα πιλοτ 5 έμπαινε πιο συχνά. Όταν τα άλλαξα πριν ένα εξάμηνο γιατί πήρα δύο φορές βίδα και έβαλα τα πιλοτ 6 πολύ σπάνια. Αλλά το μαζεύει πολύ εύκολα  ,κάνει τις μπάντες του σταθερό γκάζι και φεύγω ευθεία. Δεν μου σηκώνει σούζα η να φύγει το πίσω.Εαν κλείσω το γκάζι αμέσως επανέρχεται.Και το γκάζι να ανοίξω δεν μου κάνει τέτοια πράγματα.θα μπει το τραξιον και θα το διορθώσει.

Αν το αλλάξω μόνο σε gsx s 1000 θα πάω.Το  μόνο μηχανακι που με συγκινεί και το φτάνω. Τίποτε άλλο. Το sv650 θα μείνει για πάντα στο γκαράζ  . Δεν ξαναβγαίνουν τέτοιες μηχανές.  Οι Κινέζοι στα γυμνα είναι 0.Στα υπόλοιπα κάτι προσπαθούν.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.
14 minutes ago, mp123 said:

Εγώ στο σπορτ Μοντ  που το εχω μπαινει μίνιμουμ τραξιον περιστασιακά αν δεν έχει καλή άσφαλτο  . Με τα πιλοτ 5 έμπαινε πιο συχνά. Όταν τα άλλαξα πριν ένα εξάμηνο γιατί πήρα δύο φορές βίδα και έβαλα τα πιλοτ 6 πολύ σπάνια. Αλλά το μαζεύει πολύ εύκολα  ,κάνει τις μπάντες του σταθερό γκάζι και φεύγω ευθεία. Δεν μου σηκώνει σούζα η να φύγει το πίσω.Εαν κλείσω το γκάζι αμέσως επανέρχεται.Και το γκάζι να ανοίξω δεν μου κάνει τέτοια πράγματα.θα μπει το τραξιον και θα το διορθώσει.

Αν το αλλάξω μόνο σε gsx s 1000 θα πάω.Το  μόνο μηχανακι που με συγκινεί και το φτάνω. Τίποτε άλλο. Το sv650 θα μείνει για πάντα στο γκαράζ  . Δεν ξαναβγαίνουν τέτοιες μηχανές.  Οι Κινέζοι στα γυμνα είναι 0.Στα υπόλοιπα κάτι προσπαθούν.

900 cc δικιλινδρο με 10 κιλα ροπη ειαναι αυτο που εχω οσο λιγο και να μπει σε κοβει καλα......αν θες 0-140 και δεν σε καει τπτ αλλο πας βουρ για 3 κυλινδρα βλ mt09

to gsxs δεν εχει μπαμ της εκκηνισης λογο 4 κυλινδρου.... δεν ξερω αν θα σε ενθουσιασει τοσο σε αυτο το θεμα (προιν κατοχος cbr600 και για λιγο καιρο το 1000 (το δευτερο δεν μου εκατσε καθος το ειχα μονο για πιστα στην σερρες)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Black Demis είπε

900 cc δικιλινδρο με 10 κιλα ροπη ειαναι αυτο που εχω οσο λιγο και να μπει σε κοβει καλα......αν θες 0-140 και δεν σε καει τπτ αλλο πας βουρ για 3 κυλινδρα βλ mt09

to gsxs δεν εχει μπαμ της εκκηνισης λογο 4 κυλινδρου.... δεν ξερω αν θα σε ενθουσιασει τοσο σε αυτο το θεμα (προιν κατοχος cbr600 και για λιγο καιρο το 1000 (το δευτερο δεν μου εκατσε καθος το ειχα μονο για πιστα στην σερρες)

Στην σκεψη μου εισαι για το sp φυσικα.. Το πατάω οκ καλούτσικα αλλά δεν ξέρω. Ωραία εμφάνιση αλλά  ποιοτικα  δεν . Να τα λέμε όλα.  Έχω στο γκαράζ δύο γιαπωνέζικα χοντα και σουζουκι  , το σουζουκι hands down ποιοτικα .

Ανυγουει ο ts έχει θέμα γιατί 3κ μπάτζετ και 1.90 ύψος θα κάνει πόλλους συμβιβασμούς.

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...