Apaleytos80 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Kymco αξίζει? κάτω απο 2χιλιάρικα, βλέπω και το vision ζηγώνει τα 2600-2700 πλέον. 1
Black Demis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 11 minutes ago, mp123 said: Στην σκεψη μου εισαι για το sp φυσικα.. Το πατάω οκ καλούτσικα αλλά δεν ξέρω. Ωραία εμφάνιση αλλά ποιοτικα δεν . Να τα λέμε όλα. Έχω στο γκαράζ δύο γιαπωνέζικα χοντα και σουζουκι , το σουζουκι hands down ποιοτικα . Ανυγουει ο ts έχει θέμα γιατί 3κ μπάτζετ και 1.90 ύψος θα κάνει πόλλους συμβιβασμούς. δεν το παντρεύεσαι παρε να το χαρεις..... ποιότητα δεν ειναι και πολυ καλη στα πλαστικά κλπ επιπεδου transalp θα ελεγα με 1,90 υψος θα πρεπει να εισαι κατω απο 25 χρονων αλλιος δνε ξερω πως αντεχεις σε γυμνο 1
mp123 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Black Demis είπε δεν το παντρεύεσαι παρε να το χαρεις..... ποιότητα δεν ειναι και πολυ καλη στα πλαστικά κλπ επιπεδου transalp θα ελεγα με 1,90 υψος θα πρεπει να εισαι κατω απο 25 χρονων αλλιος δνε ξερω πως αντεχεις σε γυμνο Βρε 52 είμαι 1 70.Τα πέρασα σε 6 χρόνια που ασχολουμε όλες τις κατηγοριες εκτος ss. ( 12 μηχανακια τα χαρικα ) Μεχρι και σε nt1100 dct πήγα. Μόνο γυμνα τελικα μου πανε..όταν δεν μπορώ θα πάω σε μπόμπερ. 14 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε Kymco αξίζει? κάτω απο 2χιλιάρικα, βλέπω και το vision ζηγώνει τα 2600-2700 πλέον. Εγώ την έχω σε εκτίμηση για έχω πάει Ταϊβάν και μονο κυμκο έβλεπα. Συμ πολυ λίγα. Είχα και το dt350 όταν μάθαινα τα διτροχα. Προχώρα ναι αξίζει Επεξ/σία 19 Μαρτίου από mp123
Black Demis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 7 minutes ago, mp123 said: Βρε 52 είμαι 1 70.Τα πέρασα σε 6 χρόνια που ασχολουμε όλες τις κατηγοριες εκτος ss. ( 12 μηχανακια τα χαρικα ) Μεχρι και σε nt1100 dct πήγα. Μόνο γυμνα τελικα μου πανε..όταν δεν μπορώ θα πάω σε μπόμπερ. Εγώ την έχω σε εκτίμηση για έχω πάει Ταϊβάν και μονο κυμκο έβλεπα. Συμ πολυ λίγα. Είχα και το dt350 όταν μάθαινα τα διτροχα. Προχώρα ναι αξίζει 52 και αντεχεις? respect εγω ανα δυο χρονια αλλαζω μηχανη ανανγαστικα κατι σε ορθιο λογο υψους και κιλων
mp123 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, Black Demis είπε 52 και αντεχεις? respect εγω ανα δυο χρονια αλλαζω μηχανη ανανγαστικα κατι σε ορθιο λογο υψους και κιλων Κανονικότατα. Μόνο γυμνα. Τίποτε άλλο. Μόνο σε αυτά χαιρομε να οδηγαω. Ούτε σκουτερ ουτε όρθια ον οφ ,τουριγκ κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα