Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας. :)

Αρχικά στο υπολογιστή μου έχω λειτουργικό σύστημα τα Win 10 και έχω έναν φάκελο με κάποια αρχεία.

Πως μπορώ να κλειδώσω έναν φάκελο με κωδικό ώστε να μην μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτό; Επίσης αν θέλω να μπω στον φάκελο μου να βάλω τον κωδικό.

Τέλος, εκτός από τον υπολογιστή μου, θέλω και το usb stick δηλαδή να είναι κλειδωμένο και όταν το βάλω σε άλλο υπολογιστή να μου ζυτήσει τον κωδικό

Επεξ/σία από Gunix
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gunix είπε

Αρχικά στο υπολογιστή μου έχω λειτουργικό σύστημα τα Win 10 και έχω έναν φάκελο με κάποια αρχεία.

Πως μπορώ να κλειδώσω έναν φάκελο με κωδικό ώστε να μην μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση σε αυτό; Επίσης αν θέλω να μπω στον φάκελο μου να βάλω τον κωδικό.

Τέλος, εκτός από τον υπολογιστή μου, θέλω και το usb stick δηλαδή να είναι κλειδωμένο και όταν το βάλω σε άλλο υπολογιστή να μου ζυτήσει τον κωδικό

Για το πρώτο σας προτείνω φάκελο zip η rar. 

Για το δεύτερο αν δεν κάνω λάθος πρέπει να το έχει το usb ή να χρησιμοποιήσετε κανένα πρόγραμμα επί πληρωμής 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gunix είπε

Το πρόβλημα που έχουν όλοι με τα κλειδώματα είναι ότι ξεχνάνε τον κωδικό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gunix είπε

Για το πρώτο που ρωτάς βάζεις password στο account σου και δεν μπορεί κανείς να συνδεθεί και να δεί τους φακέλους σου.
Αν υπάρχει 2ο ή 3ο άτομο κλπ που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα τότε φτιάχνεις ένα απλό user account χωρίς password και μπορούν να συνδεθούν με αυτό.
Σαν απλοί χρήστες δεν μπορούν να αλλάξουν κάτι στα Windows ή να κάνουν κάποια άλλη ζημιά.

Αν δεν παίζει το παραπάνω σενάριο τότε υπάρχουν πολλές εφαρμογές που κλειδώνεις μεμονωμένους φακέλους, κάνε μια αναζήτηση στο γούγλη.

To ίδιο μπορείς να βρείς και εφαρμογές που κλειδώνουν usb sticks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...