Aggelosspiros Δημοσ. 9 Μαρτίου Δημοσ. 9 Μαρτίου Έχετε ν μου προτείνετε το πιο καλό πισι μερί 1200€ με την μεγαλύτερη απόδοση σε αυτή την τιμή
nickol-us Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Κάτι θα υπάρχει να προταθεί... Παραλείπεις κάποια βασικά στοιχεία για αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν: πως θα αγοράσεις κι απο που το pc; συναρμολόγηση εσύ ή το κατάστημα; μόνιτορ χρειάζεσαι και περιφερειακά; Είναι υπολογισμένα στο ίδιο budget; windows θα βάλεις και πως; Θα τα περάσεις εσύ ή τα θες όλα έτοιμα (δε σκαμπάζεις τίποτα) Ιδανικά θα ήταν σωστό να αναφέρεις ενδεικτικά παιχνίδια και αναλύσεις που παίζεις, μήπως μπορεί να μοιραστεί διαφορετικά το βάρος για τις επιλογές των εξαρτημάτων(αν και σε gaming συνήθως σε πάει το budget της gpu) Επεξ/σία 10 Μαρτίου από nickol-us 2
sattack Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1200E αυτή την στιγμή, pc χωρίς μόνιτορ, αυτό που βγαίνει είναι ΑΜ5 7600 + 7800ΧΤ. Θα χρειαζοταν αρκετο ζορι και αρκετή τύχη για να καταφέρεις να στριμώξεις εκει τωρα μια απλή 9070 (πχ ισως απο Αγγλια). Αργότερα ίσως πιο εύκολα.
Aggelosspiros Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου Θα το αγοράσω το pc κομμάτι κομμάτι και θα το στήσω μόνος μου το που θ το αγοράσω δεν το ξέρω για αυτό και ρωτάω. Το pc θα είναι κυρίως για gaming όλα τα titles παίζω τα πάντα και windows θα τα περάσω μόνος μου . Η τιμή επίσης είναι μόνο γι το pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα