nchatz Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Το Death Stranding 2: On the Beach, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του επιτυχημένου τίτλου του Hideo Kojima, θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου αποκλειστικά για το PlayStation 5, σύμφωνα με ανακοίνωση στο SXSW. Το αποκλειστικό για το PlayStation 5 παιχνίδι θα κοστίζει 69,99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τις 17 Μαρτίου. Όσοι αγοράσουν την Digital Deluxe Edition (79,99 δολάρια) ή την Collector's Edition (229,99 δολάρια) θα έχουν πρόσβαση νωρίτερα, από τις 24 Ιουνίου. Ο Hideo Kojima παρουσίασε το 10λεπτο trailer, το οποίο ξεκινά με δύο χαρακτήρες — ο ένας είναι ο Neil, που υποδύεται ο Ιταλός ηθοποιός Luca Marinelli — να διαφωνούν μεταξύ τους. Στη συνέχεια, παρακολουθούμε τον Sam (Norman Reedus) να διασχίζει τα ερημωμένα τοπία με το BB του και το φορτίο του, αντιμετωπίζοντας κακοκαιρία, χιονοστιβάδα και τα χαρακτηριστικά τρομακτικά τέρατα της σειράς. Το παιχνίδι διαθέτει πληθώρα αστέρων, με το trailer να προβάλλει χαρακτήρες όπως τη Fragile (Léa Seydoux), τον Tarman (George Miller), τον Higgs (Troy Baker), την Tomorrow (Elle Fanning), τον Dollamn (Fatih Akin), την Rainy (Shioli Kutsuna), τον The President (Alastair Duncan), τη Lucy (Alissa Jung), τον Heartman (Nicholas Winding Refn) και την Doctor (Debra Wilson). Προς το τέλος του trailer, ο Neil φοράει ένα μπαντάνα που, θυμίζει έντονα τον Solid Snake, τον πρωταγωνιστή της διάσημης σειράς Metal Gear Solid του Kojima. Η σκηνή είναι ανατριχιαστική, με γρήγορες αναλαμπές που δείχνουν το πρόσωπό του να αντικαθίσταται περιοδικά από ένα κρανίο. Ο Kojima ανακοίνωσε επίσης το "The Strands of Harmony World Tour", μια περιοδεία συναυλιών του Death Stranding που θα επισκεφθεί 19 πόλεις και θα περιλαμβάνει τη μουσική του Death Stranding, ερμηνευμένη από ζωντανή ορχήστρα και τραγουδιστές. Η περιοδεία ξεκινά στις 8 Νοεμβρίου 2025 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το On the Beach, που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2022, αποτελεί άμεση συνέχεια του Death Stranding του 2019, ενός παιχνιδιού που σηματοδότησε την αποχώρηση του σκηνοθέτη του Metal Gear Solid, Hideo Kojima από την Konami για τη δημιουργία ενός νέου στούντιο. Η επιτυχία του πρωτότυπου οδήγησε σε ένα director's cut, πολλαπλές μεταφορές και μια επερχόμενη κινηματογραφική ταινία σε συνεργασία με την A24. Το στούντιο εργάζεται επίσης σε δύο άλλα project, το παιχνίδι τρόμου για Xbox OD, με πρωταγωνίστριες τις Sophia Lillis και Hunter Schafer, και ένα "action espionage" με κωδικό όνομα PHYSINT. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο 1
ipadhero33 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Επεξ/σία 10 Μαρτίου από ipadhero33 2
zvarthangalos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Μόλις τώρα, ipadhero33 είπε Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryezn 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Είναι παιχνίδι που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, ξενίζει λίγο το walking simulation όμως για την πλοκή και μόνο αξίζει να το παίξεις στο δεύτερο (απο όσα μπορείς να δεις μέσα απο ένα trailer) παρατηρώ πως το εύρος των τοπίων είναι ποικίλο και πολύ εντυπωσιακό όπως επίσης υποθέτω πως θα έχουν βελτιώσει το combat και ελπίζω να μεγιστοποιήσουν την χρήση όπλων κάτι που στο πρώτο μου έλειψε μπορώ να πω. 3
lnoldori Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Το πρώτο ήταν ένα αριστούργημα και το δεύτερο φαίνεται να ανεβάζει τον πήχη ακόμα περισσότερο. Δεν είχε τα γνωστά action στοιχεία που πολλοί περίμεναν να έχει αλλά ο κόσμος του, το story , το άγχος και η υπερένταση που σου δημιούργούσε ήταν απερίγραπτα. Για εμένα προσωπικά το κατατάσσει σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχω παίξει. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχω playstation και αν δεν βγει και για pc η για Xbox δεν θα έχω την ευκαιρία να το χαρώ. 15 minutes ago, ipadhero33 said: Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Από Epic το είχα και εγώ και το δοκίμασα και αν και έχουν δίκιο ότι η περιπλάνηση είναι ένα μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, ο κόσμος του είναι τόσο όμορφος που δεν βαρέθηκα στιγμή. Το hardware που έχεις επαρκεί και με το παραπάνω για το συγκεκριμένο παιχνιδί 6
momentum Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 15 minutes ago, ipadhero33 said: Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Εφόσον το έχεις ήδη μην χάσεις την εμπειρία του να παίξεις αυτήν την επική παιχνιδαρα. Εννοείται να το δοκιμάσεις! 4
pcos Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Μια τηλεποπτικη σειρα θαταν οτι πρεπει! αν και το ιδιο το game σαν ταινια ειναι, επικ 3
DelsinGR Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Το πρώτο κούραζε αλλά σεναριακά και από θέμα lore, soundtrack είναι μοναδικό. Το trailer το είδα με ενδιάμεσα skip και μόνο από τα λίφα glimpses κάτι μου λέει ότι ο Kojima ήθελε να δώσει δέκα φορές ρέστα εδώ. 9 minutes ago, pcos said: Μια τηλεποπτικη σειρα θαταν οτι πρεπει! αν και το ιδιο το game σαν ταινια ειναι, επικ Προς το παρόν ταινία θα πάρουμε και δεν με χαλάει. 1
Tilemaxx Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 53 λεπτά πριν, ipadhero33 είπε Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Μετά από λίγες ώρες παιχνιδιού παίρνεις την μηχανή, αργότερα φορτηγά και δεν χρειάζεται να ξανάπερπατήσεις. 2
Toper Harley Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Ο high tech χαμάλης - ντελιβερας ξαναχτυπά... Sorry guys αλλά μόνο σε μένα φάνηκε τέρμα βαρετό...??? 4 1 1
basilis_k6 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 1 ώρα πριν, DelsinGR είπε Το πρώτο κούραζε αλλά σεναριακά και από θέμα lore, soundtrack είναι μοναδικό. Το trailer το είδα με ενδιάμεσα skip και μόνο από τα λίφα glimpses κάτι μου λέει ότι ο Kojima ήθελε να δώσει δέκα φορές ρέστα εδώ. Προς το παρόν ταινία θα πάρουμε και δεν με χαλάει. λογικο. ο Kojima δεν κανει παιχνιδια, κανει διαδραστικες ταινίες/μυθιστορηματα. ειναι ενα ξεχωριστο ειδος τεχνης, δεν μπορεις να το πεις παιχνιδι. 3
Chocobo Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ipadhero33 είπε Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Aνάλογα το τι ψάχνεις σε ένα παιχνίδι. Έχει ενδιαφέρον πλοκή και μυστήριο βέβαια θα χρειαστείς προσπάθεια και ίσως και youtube video με ανάλυση αν θέλεις να το κατανοήσεις στο 100%. Γενικά σαν παιχνίδι ισχύει 100% το walking simulation. Δεν έχει βάθος είναι ένας flat χάρτης με απειροελάχιστα κτήρια και σχεδόν καθόλου πόλεις(μια βασικά την οποία απλά βλέπεις δεν έχει να μπεις να εξερευνήσεις κλπ) Το terrain είναι ως επι το πλείστον ίδιο , πεδιάδες με λίγο πράσινο , κάνα ριάκι και το ίδιο μοτίβο με χιόνι , λίγα βουνά and that's it. NPC σχεδόν καθόλου και οι ελάχιστοι εμφανίζονται μόνο σαν εικόνες ή φωνή. Υπάρχουν τα underground bunkers που υποτίθεται ζουν οι άνθρωποι αλλά ποτέ δεν έχεις πρόσβαση , απλά τους πάς deliveries. Το gameplay είναι ντελίβερι. Άλλοτε με τα πόδια(ως επι το πλείστον) , άλλοτε με φορτηγάκι ή μηχανή. Τα οχήματα είναι αργά και βαρετά και αδειάζουν μπαταρίες για πλάκα. Οπότε μένεις κυρίως με το περπάτημα το οποίο κυριολεκτικά στοιβάζεις πράγματα πάνω σου και κρατάς ισορροπία μέχρι να φτάσεις στο delivery center. Σποραδικά θα πέσεις σε εχθρούς όπου κατά 99% είναι beached things τα πλάσματα που είναι σαν σκιες στον αέρα ή Mules ανθροπώμορφοι που έχουν όπλα. Ειδικά στην αρχή το stealth είναι μονόδρομος.Αργότερα με κάποια όπλα έχεις εργαλεία για μάχη αλλά το action είναι τραγικό και απλά το αποφεύγεις. Το επόμενο κομμάτι του παιχνιδιού είναι το building. Φτιάχνεις γέφυρες , σταθμούς φόρτισης , οχήματα κ.α ώστε να κάνεις το delivery πιο γρήγορο και ασφαλές. Κάπου εδώ τελειώνουν τα καλά του building καθώς πρόκειται για μια εξαιρετικά επαναλαμβανόμενη grinding διαδικασία που απλά σπάει μπάλες με μικρό ή καθόλου κέρδος αφού ακόμα και όταν χτίσεις κάτι σιγά σιγά αυτό καταστρέφεται εξαιτίας της βροχής ''Timefall'' όπου κάνει τα πάντα να ''γερνάνε'' γρήγορα οπότε ακόμα και όταν φτιάξεις κάτι θα πρέπει σε μόνιμη βάση να κάνεις repair.....και το ίδιο ισχύει για όλες τις κατασκευές.... Το παιχνίδι αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον όταν παίζεις online και βλέπεις αυτά που έφτιαξαν άλλοι στο map σου. Εκεί έχει νόημα. Offline όμως απλά όχι. ***να προσθέσω στο online δεν ξέρω σε τι φάση βρίσκεται τώρα.Στο release είχε κόσμο οπότε οκ.Τώρα μπορεί να μην υπάρχει ψυχή. Γενικά πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο αν δεν είχε Kojima απο πίσω θα το έκραζαν μέχρι και τα πλακάκια. Ένα μέτριο σε κάθε επίπεδο παιχνίδι με μυστήριο και ωραία cinematics. Τα γραφικά είναι τέλεια αλλά όταν ο κόσμος είναι άδειος ουσιαστικά δεν το θεωρώ κατόρθωμα. Το θετικό είναι πως έχει potential αν δώσουν πράγματα να κάνεις , κτήρια να εξερευνήσεις , πόλεις να μπεις μέσα να δεις ανθρώπους και ένα χάρτη με ουσία και όχι μόνο delivery centers. Επεξ/σία 10 Μαρτίου από Chocobo 1
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Walking Sim 2 με Metal Gear - που το έχει licenced ακόμα η Konami .... Εδώ υπάρχει beef * Tα 40GB RAM θα σου χρειαστούν Επεξ/σία 10 Μαρτίου από Mhlogiatros
GameShopper.gr Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου 2 ώρες πριν, ipadhero33 είπε Αν και για το πρώτο παιχνίδι το λένε συνέχεια ως walking simulator θα άξιζε να το δοκιμάσω και μετά να δω για το δεύτερο παιχνίδι? Το έχω το πρώτο πάρει δωρεάν μέσω epic games store και έχω αξιόλογο hardware (ryzen 9 5900HS, RTX 3060, 40GB RAM) Για μένα αξίζει 100%, ακόμα και αν στο τέλος της ημέρας δεν σου αρέσει απόλυτα ως παιχνίδι. Είναι μία εμπειρία one of a kind, γιατί είναι τόσο μα τόσο διαφορετικό στους μηχανισμούς του και στο pacing σε σχέση με οτιδήποτε υπάρχει εκεί έξω. Και σε αυτό το επίπεδο χρημάτων σπανιώς βλέπουμε τέτοια ρίσκα. Αυτός είναι και λόγος που πιστεύω ότι χρειαζόμαστε περισσότερους Kojima, γενικότερα ανθρώπους με ανόθευτα οράματα. Αν εξαιρέσεις την indie σκηνή, το AAA gaming έχει ομογενοποιηθεί σε τεράστιο βαθμό και αν δεν υπήρχε και η From Software να φέρει αυτή τη φρέσκια προσέγγιση στο environmental story telling και στα συστήματα μαχής (ασχετώς αν τελικά και αυτό έγινε φόρμα και αρχίζει να κουράζει πλέον με τους ατελείωτους κλώνους), τα πράγματα θα ήταν ακόμη πιο βαρέτα. Long story short στην καλύτερη θα σου αρέσει, στη χειρότερη στήριξες έναν "πειραματισμό" που ενδεχομένως θα βοηθήσει να ξεκολλήσουμε λίγο από το τέλμα του σύγχρονου gaming με τα 4-5 βασικά ip και το ατελείωτο άρμεγμά τους όπου απλά αλλάζουμε το νουμεράκι διπλά από τον τίτλο του παιχνιδιού και αυτό ήταν. 4
this.is.elia Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Εγώ πάντως κατάλαβα ότι το cover image του παιχνιδιού είναι ομάζ σε γνωστό πολιτικό... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα