Omnio3 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Από αγγελία που έχω ανεβάσει στο skoop μου ήρθε μύνημα στο κινητό ότι υπάρχει προσφορά και dm. Μπαίνοντας στην εφαρμογή του Skroutz, στα μυνήματα υπήρχε ένα μύνημα για επαλήθευση του λογαριασμού με εξωτερικό link (δεν πρόλαβα να πάρω screenshot, μία μέρα μετά το διέγραψε το skroutz). Βέβαια το link οδηγούσε σε σελίδα που ζητούσε πιστωτική για "επαλήθευση" του ήδη επαληθευμένου με iban λογαριασμού... Προσοχή λοιπόν στα dm γιατί κ το Skroutz αργεί λίγο να τα φιλτράρει.
Therempant Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Νομίζω κάνει μπαμ από την αρχή ή τουλάχιστον και μετά ότι είναι απάτη. 1
Omnio3 Δημοσ. 10 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου Ναι, ψάρωσα στην αρχή μόνο κ μόνο επειδή μου ήρθε μέσα από το Skoop, κατά τα άλλα κάνει μπαμ.
Omnio3 Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 9 hours ago, valkon said: Δεν κατάλαβα πως από το skroutz σε πήγε σε phising. Σαν αγοραστής μπορείς να παζαρέψεις την τιμή και ταυτόχρονα σε αφήνει να στείλεις dm στον πωλητή. Οπότε σου κάνει το bot παζάρι και καλά - χωρίς να χρειάζεται να πληρώσει - και σου στέλνει και phishing link σε dm παριστάνοντας ότι είναι μύνημα του Skroutz για να προχωρήσει η συναλλαγή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα