Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω αν έχει χρησιμοποιησει κάποιος τον προσωπικο γιατρο που έχουμε κληθει να επιλέξουμε απο το idika. 

Έχει κλείσει κανείς ηλεκτρονικο ραντεβου? 
Πληρώνουμε ή ειναι δωρεάν?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Προσωπικός γιατρός
Δημοσ.

δωρεαν ειναι. Ετσι και αλλιως ξεματιασμα σου κανει. Εμενα με ξεματιαζει μια ξαδερφη μου οταν την παιρνω τηλεφωνο. Οποτε δεν τον χρειαζομαι.

• Like 1
  • Haha 3
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απο Δευτερα λεει, το συστημα θα επιλεγει αυτοματα γιατρους, για οσους δεν μπηκαν στον κοπο ή δεν ηθελαν να κανουν εγγραφη σε προσωπικο γιατρο;

Επειδη σιγουρα αυτο θα συνοδευεται απο κατι αρνητικο, ποια ειναι η μπανανοφλουδα;

Τι χειροτερο θα συμβει, αν σε εγγραψουν αυτοματα σε προσωπικο γιατρο, σε σχεση με πριν που δεν ειχα προσωπικο γιατρο;

Δημοσ.

Ωχ. Τι σάχλες είναι πάλι αυτες; Αν είναι έτσι κάτσε να μπω να δω μήπως να επιλέξω αν υπάρχει κανένας γιατρός κοντά μου διότι το σύστημα θα μας βάλει οπου να ναι.... 

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 10/3/2025 στις 11:39 ΠΜ, nicostratos είπε

Καλησπέρα, θα ηθελα να ρωτησω αν έχει χρησιμοποιησει κάποιος τον προσωπικο γιατρο που έχουμε κληθει να επιλέξουμε απο το idika. 

Έχει κλείσει κανείς ηλεκτρονικο ραντεβου? 
Πληρώνουμε ή ειναι δωρεάν?

Δωρεάν είναι, αυτός είναι ο σκοπός! Πάω να μου γράψει full προληπτικές εξετάσεις κάθε χρόνο και τα φάρμακα που χρειάζομαι κάθε 6μηνο. Όσο πιο νέος είναι ο ιατρός τόσο καλύτερα. Και αν τύχεις σε κανένα κηφήνα 60+ που βαριέται τη ζωή του τον αλλάζεις χθες!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...