Alexnik2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Γεια σας! Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για την νομική Κομοτηνής, αλλά επειδή δεν θέλω να φύγω από την πόλη μου για οικονομικούς λόγους, θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι υπάρχει δυνατότητα να περάσει κάποιος τα μαθήματα βασιζόμενος κυρίως στις διαφάνειες και στο υλικό που ανεβαίνει στο eclass, χωρίς να παρακολουθεί δια ζώσης.Είναι απαραίτητο το υλικό που παρέχουν οι καθηγητές ή είναι απαραίτητη δια ζώσης παρουσία; Κάθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σας ευχαριστώ πολύ!!
Vivienne18 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Γειά σου! Σχετικά με αυτό που λες δεν γνωρίζω να σου απαντήσω.. καλυτερα να μιλήσεις με την γραμματεία! Εαν ομως το πρόβλημα ειναι η μετακίνηση, τότε κοιτα την Νομική σχολή στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μπορεί να σε εξυπηρετήσει.
velociraptoras Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Γίνεται με πολύ διάβασμα αλλά και να έχεις κάποιον φοιτητή που να παρακολουθεί να σε βοηθά με σημειώσεις. Στις εξετάσεις όμως πρέπει να πηγαίνεις. Αλλιως εχει εξ αποστάσεως Κύπρο.
marouli821316 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 4:56 ΜΜ, Alexnik2004 είπε Γεια σας! Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες εξετάσεις για την νομική Κομοτηνής, αλλά επειδή δεν θέλω να φύγω από την πόλη μου για οικονομικούς λόγους, θα ήθελα να ρωτήσω αν πιστεύετε ότι υπάρχει δυνατότητα να περάσει κάποιος τα μαθήματα βασιζόμενος κυρίως στις διαφάνειες και στο υλικό που ανεβαίνει στο eclass, χωρίς να παρακολουθεί δια ζώσης.Είναι απαραίτητο το υλικό που παρέχουν οι καθηγητές ή είναι απαραίτητη δια ζώσης παρουσία; Κάθε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη σας ευχαριστώ πολύ!! Έχουμε γνωστή μας (περίπου 60 χρόνων) που έχει κάνει κατατακτήριες για Κοινωνική Εργασία στην Κομοτηνή και τα μαθήματα τα περνάει διαβάζοντας μόνο από τα βιβλία της σχολής και τις διαφάνειες του eclass. Βέβαια, διαφορετική σχολή, αλλά μπορεί το ίδιο να ισχύει και για τη νομική... Δεν έχεις να χάσεις κάτι πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα