Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως βλέπουμε τωρα τελευταία στην Ελλάδα η τιμές των συγκεκριμένων καρτών είναι πολύ υψηλότερες των τιμών MSRP για την RX 9070 XT στα 599 $ και για την Non XT στα 549$ . Tι ακριβώς συμβαίνει , μόλις χθές αγόρασα με 510 ευρώ την RX 7800 XT Hellhound , γιατί και να ήθελα να πάω σε μια RX 9070 XT η τιμές είναι ουρανοξύστης . Γνωρίζει κανείς να μου πεί εάν πέσουν οι τιμές σύντομα και ίσως θα ήταν καλύτερα να ακυρώσω την παραγγελία μου ; Ευχαριστώ πολύ

Επεξ/σία από @udioTechnic@
Δημοσ.

Msrp ή manufacturers suggested retail price, σημαίνει προτεινόμενη από τον κατασκευαστή τιμή τελικού προιόντος, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι αυτό θα βρείς προιόντα σε αυτή την τιμή σε κάποιο είτε φυσικό είτε ηλεκτρονικό κατάστημα, όπου για την τιμή την τελική να αλλάζει ανάλογα με την διαθεσιμότητα, μεταφορικά κόστη, ανταγωνισμό κοκ

• Like 3
Δημοσ.

Είναι όπως και τα MSRP της πράσινης, άντε βρές 5080 με 999$ :P 

Στο launch όλες, πράσινες μπλέ κόκκινες, έχουν στην Ελλάδα τουλάχιστον ένα 1,5Χ πάνω.

Μόνο στο Αμέρικα βλέπω να ψωνίζουν χαμηλά σχετικά και κράζουν όταν είναι 100$-150$ πάνω απο το MSRP ..... :) 

• Sad 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε

Οπως βλέπουμε τωρα τελευταία στην Ελλάδα η τιμές των συγκεκριμένων καρτών είναι πολύ υψηλότερες των τιμών MSRP για την RX 9070 XT στα 599 $ και για την Non XT στα 549$ . Tι ακριβώς συμβαίνει , μόλις χθές αγόρασα με 510 ευρώ την RX 7800 XT Hellhound , γιατί και να ήθελα να πάω σε μια RX 9070 XT η τιμές είναι ουρανοξύστης . Γνωρίζει κανείς να μου πεί εάν πέσουν οι τιμές σύντομα και ίσως θα ήταν καλύτερα να ακυρώσω την παραγγελία μου ; Ευχαριστώ πολύ

Αν πήρες με 510€ καινούργια 7800ΧΤ μην ακυρώνεις,μια χαρά κάρτα σε πολύ καλή τιμή.Την κρατάς,κανείς την δουλειά σου και μόλις πέσουν οι 9070-ΧΤ την δίνεις αν θες με την ανάλογη χασουρα και πας σε 9070 series.Να πέσουν σύντομα οι καινούργιες δύσκολο,προσωπική εκτίμηση πάντα,που να ξέρει κάποιος τι θα γίνει με τις τιμές.Παντως πήρες πολύ καλή υλοποίηση,στην θέση σου δεν θα ακυρωνα με τίποτα.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Αν πήρες με 510€ καινούργια 7800ΧΤ μην ακυρώνεις,μια χαρά κάρτα σε πολύ καλή τιμή.Την κρατάς,κανείς την δουλειά σου και μόλις πέσουν οι 9070-ΧΤ την δίνεις αν θες με την ανάλογη χασουρα και πας σε 9070 series.Να πέσουν σύντομα οι καινούργιες δύσκολο,προσωπική εκτίμηση πάντα,που να ξέρει κάποιος τι θα γίνει με τις τιμές.Παντως πήρες πολύ καλή υλοποίηση,στην θέση σου δεν θα ακυρωνα με τίποτα.

εψαξα αρκετα σε forum εδω  , σε youtube και reddit , και μπηκα στο συμπέρασμα οτι η Hellhound ειναι η καλυτερη υλοποίηση για την RX7800XT λογο χαμηλότερων θερμοκρασιών και χαμηλότερης χρήσης watts per frame, με την καλύτερη επίδοση απο frametimes προς θερμοκρασία και watts usage . Tα πολλά RGB της Red Devil και της Nitro δεν με εντυπωσιάζουν γενικότερα ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η κάρτα γιατί διαβάζω αρκετά framedrop στο 1% low στους τελευταιους adrenaline drivers της ΑΜD , ελπίζω να είναι κάτι που φτιάχνεται . 

Δημοσ.
20 hours ago, @udioTechnic@ said:

δεν σε καταλαβαίνω... 

Ειναι ενα συνθημα για βλακες,για αυτο δεν καταλαβαινεις.Μαρκεντινγ για εγκεφαλικα  νεκρους καταναλωτες.

21 hours ago, @udioTechnic@ said:

Εχουν γενικα ανεβει οι τιμες πολυ ακομη και σε παλιοτερες καρτες,οπως η σειρα 4 της Nvidia. Σε παγκοσμιο επιπεδο ,οχι μονο Ελλαδα. Υπαρχουν διαφορες αιτιες,αλλα προς το παρον,θα συμφωνησω οτι η 7800XT ειναι εξαιρετικη λυση για τα παντα σε 2Κ και δεν θα σε απογοητευσει.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, benign είπε

Ειναι ενα συνθημα για βλακες,για αυτο δεν καταλαβαινεις.Μαρκεντινγ για εγκεφαλικα  νεκρους καταναλωτες.

Εχουν γενικα ανεβει οι τιμες πολυ ακομη και σε παλιοτερες καρτες,οπως η σειρα 4 της Nvidia. Σε παγκοσμιο επιπεδο ,οχι μονο Ελλαδα. Υπαρχουν διαφορες αιτιες,αλλα προς το παρον,θα συμφωνησω οτι η 7800XT ειναι εξαιρετικη λυση για τα παντα σε 2Κ και δεν θα σε απογοητευσει.

είμαι σε 1080p ανάλυση και δεν θέλω να προχωρήσω σε 1440p , μήπως παραείναι αυτή η κάρτα εγώ απλώς θέλω να έχω 162 FPS σταθερο σε οθόνη 165 Hz χωρίς framedrops .

Ευχαριστώ για την απάντηση σου 

• Λύση
Δημοσ.
1 minute ago, @udioTechnic@ said:

είμαι σε 1080p ανάλυση και δεν θέλω να προχωρήσω σε 1440p , μήπως παραείναι αυτή η κάρτα εγώ απλώς θέλω να έχω 162 FPS σταθερο σε οθόνη 165 Hz χωρίς framedrops .

Ευχαριστώ για την απάντηση σου 

Ναι,ειναι overkill αλλα απο την αλλη θα την εχεις για πολλα χρονια και η ''μεσαια'', σωστη,για 1080p λυση κοστιζει τοσο που δεν συμφερει, δεν αξιζει.Με αυτη ξερεις οτι θα παιζεις τα παντα για αρκετο χρονικο διαστημα σε 1080p και οταν κανεις στο μελλον την μεταβαση σε 2Κ θα μπορεις να δοκιμασεις πολλα παιχνιδια.Και εχεις και αρκετη ραμ.Στην τιμη που την βρηκες,αξιζει να την κρατησεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, benign είπε

Ναι,ειναι overkill αλλα απο την αλλη θα την εχεις για πολλα χρονια και η ''μεσαια'', σωστη,για 1080p λυση κοστιζει τοσο που δεν συμφερει, δεν αξιζει.Με αυτη ξερεις οτι θα παιζεις τα παντα για αρκετο χρονικο διαστημα σε 1080p και οταν κανεις στο μελλον την μεταβαση σε 2Κ θα μπορεις να δοκιμασεις πολλα παιχνιδια.Και εχεις και αρκετη ραμ.Στην τιμη που την βρηκες,αξιζει να την κρατησεις.

ευχαριστώ να σαι καλά . Λιγο ασχετο με το θέμα αλλα βλέπω ότι με την συγκεκριμένη κάρτα παίρνω δώρο και το καινούργιο monster hunter , γνωρίζεις πως γίνεται να το πάρω ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλα να προσθέσω οτι το msrp είναι για Αμερική, δεν πληρώνουν φορους εκει για τα συγκεκριμένα προϊόντα.  Για Ελλάδα βαλε το Χ% φορο εξτρά στο msrp και λίγο παραπάνω. 

Επεξ/σία από mixalis95320
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mixalis95320 είπε

Απλα να προσθέσω οτι το msrp είναι για Αμερική, δεν πληρώνουν φορους εκει για τα συγκεκριμένα προϊόντα.  Για Ελλάδα βαλε το Χ% φορο εξτρά στο msrp και λίγο παραπάνω. 

κατάλαβα , συν μεταφορικά απο εξωτερικό + συν scalping . 

Δημοσ.
22 hours ago, @udioTechnic@ said:

Αν επιτρέπεται από πού αγόρασες τη Hellhound? 

Δημοσ.
29 minutes ago, @udioTechnic@ said:

ευχαριστώ να σαι καλά . Λιγο ασχετο με το θέμα αλλα βλέπω ότι με την συγκεκριμένη κάρτα παίρνω δώρο και το καινούργιο monster hunter , γνωρίζεις πως γίνεται να το πάρω ; 

Οχι δεν γνωριζω,αυτο εχει  σχεση με το on line  καταστημα που το  αγορασες.Λογικα με την  πληρωμη σου στελνουν  σε email εναν κωδικο? H μεσω καποιου link?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...