@udioTechnic@ Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, benign είπε Οχι δεν γνωριζω,αυτο εχει σχεση με το on line καταστημα που το αγορασες.Λογικα με την πληρωμη σου στελνουν σε email εναν κωδικο? H μεσω καποιου link? Μαλιστα και παλι ευχαριστώ 7 λεπτά πριν, DeareN είπε Αν επιτρέπεται από πού αγόρασες τη Hellhound? Απο Digital master που είναι ακριβώς στην διπλανή πόλη , Ηρακλειο Κρήτης μεσο best price . 1
benign Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 13 minutes ago, @udioTechnic@ said: Μαλιστα και παλι ευχαριστώ Απο Digital master που είναι ακριβώς στην διπλανή πόλη , Ηρακλειο Κρήτης μεσο best price . Εχω καλη εμπειρια απο Digital Master. Καλοδουλευτη και μακροχρονια. 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, benign είπε Εχω καλη εμπειρια απο Digital Master. Καλοδουλευτη και μακροχρονια. Tέλεια δεν αγχώνομαι τώρα !! 1
Κάβουρας Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Καλησπέρα μέσω e-mail ή με την παραγγελία θα σε στείλουν το κουπόνι σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Τώρα για το κατάστημα που την πήρες δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Έχω και εγώ καλή εμπειρία με το συγκεκριμένο. Πάντως hellhound σε αυτή την τιμή θα την κρατούσα και χωρίς το παιχνίδι.
@udioTechnic@ Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου Μόλις τώρα, Κάβουρας είπε Καλησπέρα μέσω e-mail ή με την παραγγελία θα σε στείλουν το κουπόνι σε συνεργαζόμενα καταστήματα. Τώρα για το κατάστημα που την πήρες δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις. Έχω και εγώ καλή εμπειρία με το συγκεκριμένο. Πάντως hellhound σε αυτή την τιμή θα την κρατούσα και χωρίς το παιχνίδι. Ναι καλα !! , οταν πρωτοβγήκαν αυτες οι καρτες τι τιμή είχαν γνωρίζετε ;
Κάβουρας Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 690+ θυμάμαι Ελλάδα την 7800xt κυκλοφορία. Φθηνές υλοποιήσεις σε 3 μήνες πήγαν στα 600. 1
GamingMaster424 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Όταν το MSRP αφορά τις ΗΠΑ (μιας και έβαλες δολάρια στις τιμές που ανέφερες), αυτό ΔΕΝ περιλαμβάνει φόρους, όπως για παράδειγμα τον ΦΠΑ. Κοινώς, ακόμα και αν η τιμή είναι 1-1 με Ελλάδα, αυτόματως προσθέτεις ένα 24%. 1 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 11 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε 690+ θυμάμαι Ελλάδα την 7800xt κυκλοφορία. Φθηνές υλοποιήσεις σε 3 μήνες πήγαν στα 600. Μάλιστα ευχαριστώ , μακάρι να πέσουν οι τιμές στις 9070 ΧΤ και σύντομα
LouCi4er Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, @udioTechnic@ είπε εψαξα αρκετα σε forum εδω , σε youtube και reddit , και μπηκα στο συμπέρασμα οτι η Hellhound ειναι η καλυτερη υλοποίηση για την RX7800XT λογο χαμηλότερων θερμοκρασιών και χαμηλότερης χρήσης watts per frame, με την καλύτερη επίδοση απο frametimes προς θερμοκρασία και watts usage . Tα πολλά RGB της Red Devil και της Nitro δεν με εντυπωσιάζουν γενικότερα ελπίζω να με βγάλει ασπροπρόσωπο η κάρτα γιατί διαβάζω αρκετά framedrop στο 1% low στους τελευταιους adrenaline drivers της ΑΜD , ελπίζω να είναι κάτι που φτιάχνεται . Έχω την 7900GRE με τους τελευταίους οδηγούς της AMD.Στο Stalker 2 που παίζω αυτό το διάστημα,δεν παρατήρησα framedrops γενικότερα.Δεν νομίζω ότι είναι γενικό το θέμα,αν υπάρχει θέμα λογικα υπάρχει σε κάποια συστηματα,δοκίμασε σε κάποιο παιχνίδι και θα δεις.Απο την άλλη οποίο πρόβλημα και να υπάρχει,θα το διορθώσει η AMD σε επόμενο release οδηγών,δεν τα αφήνουν έτσι. Και εγώ για την λευκή hellhound 7800XT πήγαινα αλλά εκείνο το διάστημα την έβρισκα στα 560€ και υπήρχε η 7900 GRE Pure της Sapphire στα 580€ οπότε πήγα στην δεύτερη.Εκεινο το λευκό pcb της PowerColor ακόμα με στοιχειώνει 😂 Επεξ/σία 12 Μαρτίου από LouCi4er 1
@udioTechnic@ Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 6 ώρες πριν, LouCi4er είπε Έχω την 7900GRE με τους τελευταίους οδηγούς της AMD.Στο Stalker 2 που παίζω αυτό το διάστημα,δεν παρατήρησα framedrops γενικότερα.Δεν νομίζω ότι είναι γενικό το θέμα,αν υπάρχει θέμα λογικα υπάρχει σε κάποια συστηματα,δοκίμασε σε κάποιο παιχνίδι και θα δεις.Απο την άλλη οποίο πρόβλημα και να υπάρχει,θα το διορθώσει η AMD σε επόμενο release οδηγών,δεν τα αφήνουν έτσι. Και εγώ για την λευκή hellhound πήγαινα αλλά εκείνο το διάστημα την έβρισκα στα 560€ και υπήρχε η 7900 GRE Pure της Sapphire στα 580€ οπότε πήγα στην δεύτερη.Εκεινο το λευκό pcb της PowerColor ακόμα με στοιχειώνει 😂 Έχω την 7900GRE με τους τελευταίους οδηγούς της AMD.Στο Stalker 2 που παίζω αυτό το διάστημα,δεν παρατήρησα framedrops γενικότερα.Δεν νομίζω ότι είναι γενικό το θέμα,αν υπάρχει θέμα λογικα υπάρχει σε κάποια συστηματα,δοκίμασε σε κάποιο παιχνίδι και θα δεις.Απο την άλλη οποίο πρόβλημα και να υπάρχει,θα το διορθώσει η AMD σε επόμενο release οδηγών,δεν τα αφήνουν έτσι. Και εγώ για την λευκή 7800XT hellhound πήγαινα αλλά εκείνο το διάστημα την έβρισκα στα 560€ και υπήρχε η 7900 GRE Pure της Sapphire στα 580€ οπότε πήγα στην δεύτερη.Εκεινο το λευκό pcb της PowerColor ακόμα με στοιχειώνει 😂 Και εγώ για 7900 Gre έψαχνα αλλά η διαφορά στην Ελλάδα μεταξύ 7800 xt είναι μεγάλη για 250 με 300 ευρώ και πρέπει να αλλάξω και τροφοδοτικό γιατί έχω ένα rm 650 x της Corsair . 1
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Στις 10/3/2025 στις 11:34 ΜΜ, @udioTechnic@ είπε Γνωρίζει κανείς να μου πεί εάν πέσουν οι τιμές σύντομα και ίσως θα ήταν καλύτερα να ακυρώσω την παραγγελία μου ; Σύντομα , όχι . Μόνο όταν η πράσινη ανοίξει την κάνουλα . Τώρα δεν έχει νόημα να πουλά φθηνότερα η AMD αφού είναι η μόνη στα ράφια και φάνηκε και ο υπερκαταναλωτισμός ... Βάλε και οτι εταιρίες που κάνουν υλοποιήσεις gpu φάγανε άκυρο απο τον καλύτερο πελάτη τους και έχουν μεγάλες χασούρες ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα