[email protected] Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) να..................παρε https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&path=1_1042_1037&product_id=189460 ξερω.............το παράγγειλες. πες μου ευχαριστώ! Επεξ/σία 11 Μαρτίου από [email protected]
Jmanol000 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 ώρα πριν, [email protected] είπε προχώρα άφοβα και απο εδω....https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=189888&ref=bestprice.gr εχω πάρει πράγματα. αλλα και από αυτο που αναφέρεις έχεις καλή εμπορία από εκεί ? γιατί είχα σκεφτεί να πάρω αλλά δεν ήμουν σίγουρος
[email protected] Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Jmanol000 είπε έχεις καλή εμπορία από εκεί ? γιατί είχα σκεφτεί να πάρω αλλά δεν ήμουν σίγουρος Ναι .ότι έχω πάρει ( 2 καρτες γραφικών) είναι οκ . Εγω Πρώτα παίρνω τηλέφωνο για να σιγουρευτώ διαθεσιμότητα😉 επιβεβαιώνουμε όλα τηλεφωνικός.... κάνω την παραγγελία! Eξαλου δες λίγο τις κριτικές !δεν είναι όπως κάποιο άλλο κατάστημα αν θυμάστε.... Επεξ/σία 12 Μαρτίου από [email protected]
gedgr Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Γενικά ισχύει ότι τα καταστήματα που πουλάνε λιανική και χονδρική (δηλ. με ΦΠΑ και χωρίς ΦΠΑ αντίστοιχα) περίπου στην ίδια τιμή, μετέχουν με κάποιο τρόπο στην λεγόμενη κυκλική απάτη ΦΠΑ ή απάτη ΚΑΡΟΥΖΕΛ ή απάτη του εξαφανισμένου εμπόρου. Πολύ απλά δεν γίνεται να υπάρχει άλλη εξήγηση. Μπορεί για μεγάλο διάστημα να εξυπηρετούν μια χαρά τις παραγγελίες και να έχουν χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί η "εξαφάνιση" του εμπόρου (όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν με γνωστά καταστήματα στη Λάρισα και στο Καρπενήσι και παλαιότερα και με άλλα) και τότε θα βλέπουμε εδώ στο forum άλλο ένα θέμα συζήτησης με όσους άτυχους παρήγγειλαν την λάθος στιγμή. Ο καθένας αποφασίζει πώς θα πράξει. 4
Jmanol000 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 5 ώρες πριν, [email protected] είπε Ναι .ότι έχω πάρει ( 2 καρτες γραφικών) είναι οκ . Εγω Πρώτα παίρνω τηλέφωνο για να σιγουρευτώ διαθεσιμότητα😉 επιβεβαιώνουμε όλα τηλεφωνικός.... κάνω την παραγγελία! Eξαλου δες λίγο τις κριτικές !δεν είναι όπως κάποιο άλλο κατάστημα αν θυμάστε.... Κοιτα και εγώ είχα καλή πολύ καλή βασικά εμπειρία με τον jmc tech αλλα δεν πήγε καλά αυτη η ιστορία . Ευχαριστώ πάντως θα το τσεκάρω περισσότερο
UncleKim Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Κατάστημα που έχει αυτή την εικόνα, από εμένα είναι άκυρο πανηγυρικό. Δεν ξέρεις πότε θα κάτσει η στραβή, και η αρχή της μπορεί να είσαι εσύ. Πέρα από αυτό, από κατάστημα που παίζει έτσι μπαλίτσα, δεν ψήνομαι να αγοράσω τίποτα 4
varade Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gedgr είπε Γενικά ισχύει ότι τα καταστήματα που πουλάνε λιανική και χονδρική (δηλ. με ΦΠΑ και χωρίς ΦΠΑ αντίστοιχα) περίπου στην ίδια τιμή, μετέχουν με κάποιο τρόπο στην λεγόμενη κυκλική απάτη ΦΠΑ ή απάτη ΚΑΡΟΥΖΕΛ ή απάτη του εξαφανισμένου εμπόρου. Πολύ απλά δεν γίνεται να υπάρχει άλλη εξήγηση. Μπορεί για μεγάλο διάστημα να εξυπηρετούν μια χαρά τις παραγγελίες και να έχουν χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες. Μέχρι τη στιγμή που θα συμβεί η "εξαφάνιση" του εμπόρου (όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν με γνωστά καταστήματα στη Λάρισα και στο Καρπενήσι και παλαιότερα και με άλλα) και τότε θα βλέπουμε εδώ στο forum άλλο ένα θέμα συζήτησης με όσους άτυχους παρήγγειλαν την λάθος στιγμή. Ο καθένας αποφασίζει πώς θα πράξει. μια χαρα, βρες μου που αλλου στον κοσμο θα παρεις s25 ultra με 900 ευρω Επεξ/σία 12 Μαρτίου από varade 1
UncleKim Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 ώρα πριν, varade είπε μια χαρα, βρες μου που αλλου στον κοσμο θα παρεις s25 ultra με 900 ευρω Δεν μιλάμε για Ultra, αλλα για το Plus.
varade Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, UncleKim είπε Δεν μιλάμε για Ultra, αλλα για το Plus. Το ultra ανέβασε στο λινκ πιο πάνω, στα 920 foxstore. Τρομερή τιμή δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο Επεξ/σία 12 Μαρτίου από varade
[email protected] Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, UncleKim είπε Δεν μιλάμε για Ultra, αλλα για το Plus. το θεμα ειναι να το παρεις όμως..... αλήθεια αρχίζω κ φοβάμαι ( πολλή φθηνό ειναι) παρόλο που εχω πάρει πράγματα . άλλαξε η τιμή αλλα κ πάλι..................................λετε να περιμενουν την κατάλληλη στιγμή για να τα μαζέψουν κ δρόμο??? Επεξ/σία 12 Μαρτίου από [email protected]
UncleKim Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 2 ώρες πριν, varade είπε Το ultra ανέβασε στο λινκ πιο πάνω, στα 920 foxstore. Τρομερή τιμή δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο Τρομερή τιμή, τόσο που δεν υπάρχει πια... Εντωμεταξύ, τυχαία κ στα 2 καταστήματα, έχει μνμ ότι δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα κ στείλτε μας email. Εν κατακλείδι, ψωνίστε άφοβα, κ αφήστε εμάς τους υπολοιπους. 1
d4mage Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 11/3/2025 στις 12:21 ΠΜ, Therempant είπε Όταν λες το συγκεκριμένο ποιο εννοείς; Γιατί εννοείται πως το bestprice δεν είναι κατάστημα αλλά απλά μια ιστοσελίδα που συγκεντρώνει προσφορές και καταχωρήσεις από καταστήματα. Και τότε γιατί κάνοντας εγγραφή σου ζητάει να ενεργοποιήσεις την ασφάλεια συναλλαγής δωρεάν όπου σε καλύπτουν μέχρι ένα ποσό (1500,00€ νομίζω) αλλά σε περίπτωση που χρειαστείς την επιστροφή σου βάζουν απαλλαγή 50,00€ ; Βλέπω σήμερα το iPhone 15 Pro Max 256GB 1020,50€ και το iPhone 15 Pro 128GB 999,00€ στο ίδιο κατάστημα με 4,7 αστεράκια στο Google (όχι πως λέει κάτι αυτό) και με φυσικό κατάστημα στην Πρωτεύουσα. Καλά τα iPhone 13,14,15 ακόμα μεγαλύτερες διαφορές. Όχι στις αλυσίδες και τα επίσημα καταστήματα, στο Skroutz και σε πολλά του εξωτερικού. Συνεπώς ποιος διακινδυνεύει τι; Το εκάστοτε κατάστημα που θα βαρέσει πιστόλι λόγο Ι.Κ.Ε όπως το Citisshop ή το BestPrice που σε θολό τοπίο είναι και δεν είναι απλά μια ιστοσελίδα που συγκρίνει τιμές ζητώντας χρηματικά ποσά ως αποζημίωση σε περίπτωση που σε γλεντήσουν; Ποιος μας λέει δηλαδή πως δεν είναι ταρίφα όλο αυτό και από ένα σημείο και μετά κομπίνα χωρίς κάποιος να μπορεί να αποδείξει το οτιδήποτε; 20 ώρες πριν, UncleKim είπε Τρομερή τιμή, τόσο που δεν υπάρχει πια... Εντωμεταξύ, τυχαία κ στα 2 καταστήματα, έχει μνμ ότι δεν λειτουργούν τα τηλέφωνα κ στείλτε μας email. Εν κατακλείδι, ψωνίστε άφοβα, κ αφήστε εμάς τους υπολοιπους. Κάποια από αυτά έχουν και φυσικά καταστήματα; Άραγε κανείς από το insomnia δεν έχει περάσει να ψωνίσει ένα κινητό σε τόσο χαμηλές τιμές; Στις 12/3/2025 στις 8:45 ΠΜ, [email protected] είπε Εγω Πρώτα παίρνω τηλέφωνο για να σιγουρευτώ διαθεσιμότητα😉 επιβεβαιώνουμε όλα τηλεφωνικός.... κάνω την παραγγελία! Γνωστός αγοράζει αφού του κόψουν το τιμολόγιο. Κανονικά δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς εφόσον δεν γίνει η εξόφληση δεν προχωράει η παραγγελία, από την άλλη σκέφτομαι και τι αν πάρεις ένα παραστατικό που μπορεί να μην είναι συνδεδεμένο φορολογικά ή μπορεί να ακυρωθεί την ίδια στιγμή. Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν καταστήματα που είναι και στο Skroutz χωρίς να πουλάνε όμως τα ίδια πράγματα. Δηλαδή κατάστημα με πολλές κριτικές όπου έχω αγοράσει hardware πολλές φορές, πουλάει κινητά στο Skroutz όχι όμως στο BestPrice. Γιατί άραγε; Επεξ/σία 13 Μαρτίου από d4mage
[email protected] Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πάντως εκεί στην αλεπού τα σηκώνουν τα τηλέφωνα!. Εννοείται που όποιος δεν σηκώνει τηλέφωνο εγώ δεν ψωνίζω. ότι έχω ψωνίσει είναι okay. δεν μπορώ να πω ! Τώρα τι γίνεται η τι θα γίνει κανείς δεν ξέρει. Αν ρωτάγατε εμένα πάντως και ήθελα να πάρω κινητό.... ναι θα ψώνιζα από εκεί πάλι! Πάντα προσωπική μου γνώμη Επεξ/σία 13 Μαρτίου από [email protected]
tasvar Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στο κατάστημα στο Περιστέρι έχω ψωνίσει 2 φορές. Υπάρχει αρκετά χρόνια στην περιοχή. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από tasvar
sifario1 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Μια ερώτηση εκτός θέματος αναρωτιεμαι υπάρχει καταστημα στο bestprice που να αφαιρεί ΦΠΑ κανονικά?Σε μια συζήτηση εδώ στο φόρουμ έλεγε κάποιος για ένα κατάστημα αλλά δεν συγκράτησα το ονομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα