tasvar Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 9 ώρες πριν, sifario1 είπε Μια ερώτηση εκτός θέματος αναρωτιεμαι υπάρχει καταστημα στο bestprice που να αφαιρεί ΦΠΑ κανονικά?Σε μια συζήτηση εδώ στο φόρουμ έλεγε κάποιος για ένα κατάστημα αλλά δεν συγκράτησα το ονομα Μήπως αυτό; https://www.gadgetaki.eu 1
sifario1 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 ώρες πριν, tasvar είπε Μήπως αυτό; https://www.gadgetaki.eu Δεν θυμάμαι φίλε μου μπορεί και αυτό να ηταν
pavlos1908 Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου Στις 11/3/2025 στις 11:18 ΜΜ, [email protected] είπε προχώρα άφοβα και απο εδω....https://www.foxstore.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=189888&ref=bestprice.gr εχω πάρει πράγματα. αλλα και από αυτο που αναφέρεις Παρήγγειλα τελικά από εδώ, παρέλαβα σήμερα μετά από 3-4 μέρες. Όλα άψογα, υπήρξε και ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία, και το κινητό είναι από Πορτογαλία από ότι είδα άρα έχει κανονικότητα εγγυηση ανεξαρτήτως τι θα κάνει το κατάστημα και αν θα υπάρχει αύριο. 1 1
[email protected] Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 ώρες πριν, pavlos1908 είπε Παρήγγειλα τελικά από εδώ, παρέλαβα σήμερα μετά από 3-4 μέρες. Όλα άψογα, υπήρξε και ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία, και το κινητό είναι από Πορτογαλία από ότι είδα άρα έχει κανονικότητα εγγυηση ανεξαρτήτως τι θα κάνει το κατάστημα και αν θα υπάρχει αύριο. Βλέπετε λοιπόν?? 1
varade Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 4 ώρες πριν, pavlos1908 είπε Παρήγγειλα τελικά από εδώ, παρέλαβα σήμερα μετά από 3-4 μέρες. Όλα άψογα, υπήρξε και ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία, και το κινητό είναι από Πορτογαλία από ότι είδα άρα έχει κανονικότητα εγγυηση ανεξαρτήτως τι θα κάνει το κατάστημα και αν θα υπάρχει αύριο. τιμη τελικη?
pavlos1908 Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, varade είπε τιμη τελικη? 724€ (4€ έξτρα ήταν τα μεταφορικα). Επίσης να πω ότι όταν πρώτοεπικοινώνησα με το κατάστημα μου είπε ότι έχει διαθέσιμο για άμεση παραλαβή, οπότε αν ήμουν Αθήνα θα μπορούσα να πάω απευθείας από εκεί να το παραλάβω. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από pavlos1908 1
[email protected] Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 724!!.... Για s25+! Δεν υπάρχει!!! Όπου το πεις θα φάμε ξύλο......τώρα έχει 838! Έτσι απλά! Επεξ/σία 18 Μαρτίου από [email protected] 1
manwlis77 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 12/3/2025 στις 7:15 ΜΜ, varade είπε Το ultra ανέβασε στο λινκ πιο πάνω, στα 920 foxstore. Τρομερή τιμή δεν υπάρχει αλλού στον κόσμο Το πήρα από εκεί το άνοιξα και έχει κτυπημα Έχει κάτι σημάδια στην οθόνη και το κουμπί έντασης δεν πατιετε σωστά Έδειχνε σφραγισμένο αλλά έχω αμφιβολίες . Είχα πάρει και πέρσι από αυτός το 24 ουλτρα και είχε διπλές ταινίες ασφαλείας Τρέχω να βγάλω άκρη τώρα Επεξ/σία 23 Μαρτίου από manwlis77
varade Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 10 λεπτά πριν, manwlis77 είπε Το πήρα από εκεί το άνοιξα και έχει κτυπημα Έχει κάτι σημάδια στην οθόνη και το κουμπί έντασης δεν πατιετε σωστά Έδειχνε σφραγισμένο αλλά έχω αμφιβολίες . Είχα πάρει και πέρσι από αυτός το 24 ουλτρα και είχε διπλές ταινίες ασφαλείας Τρέχω να βγάλω άκρη τώρα Πολύ κρίμα για την ατυχία σου. Τι προέλευσης είναι? Είναι ο κωδικός από πίσω στο κουτί
manwlis77 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 12/3/2025 στις 7:15 ΜΜ, varade είπε 56 λεπτά πριν, varade είπε Πολύ κρίμα για την ατυχία σου. Τι προέλευσης είναι? Είναι ο κωδικός από πίσω στο κουτί Το έστειλα πίσω όπως μου είπαν Το παρέλαβαν Τετάρτη και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση Πλήρη αδιαφορία Στο τηλέφωνο δε βγαίνει κανείς στο Μάιλ δεν απαντάει κανεις Αναγκάστηκα και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα Επεξ/σία 23 Μαρτίου από manwlis77
enwsiths Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, manwlis77 said: Το έστειλα πίσω όπως μου είπαν Το παρέλαβαν Τετάρτη και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση Πλήρη αδιαφορία Στο τηλέφωνο δε βγαίνει κανείς στο Μάιλ δεν απαντάει κανεις Αναγκάστηκα και έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα Ενω ειχε τις φθηνοτερες τιμες στο best price πριν 10-15 μερες , δεν βλεπω το συγκεκριμενο μαγαζι στο best price πλεον. Το foxstore θυμαμαι ειχε το s 25 ultra 256 στα 900 για 2-3 μερες. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από enwsiths
manwlis77 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Δεν απαντούν στο τηλέφωνο Έχουν βάλει μύνημα στην σελίδα ότι υπάρχει Βλάβη Ούτε στο Μάιλ απαντούν
enwsiths Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Στο site τους πάντως βλέπω ότι οι τιμές στα προϊόντα επέστρεψαν σε φυσιολογικά επίπεδα και όχι σε τιμές που τις προηγούμενες μέρες ήταν κάτω και από την τιμή αποφορολογησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα