Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο app του MyVodafone εμφανίζεται δωρεάν συνδρομή για 12 μήνες στην Ant1+ , δεν ξερω εαν ειναι για ολους . Δεν εχει κανα φοβερο περιεχομενο , αλλα θα εχει την formula 1 για οσους βλεπουν και ειναι δωρεαν οποτε .

• Like 3
  • Thanks 20
Δημοσ.

Καλημέρα. Εγώ έχω ενεργή προσφορά από το κουπόνι της ΔΕΗ και δεν δέχεται τον κωδικό προσφοράς της Vodafone για να προσθέσει περαιτέρω συνδρομή. Μάλλον είναι για νέες εγγραφές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Καλημέρα. Εγώ έχω ενεργή προσφορά από το κουπόνι της ΔΕΗ και δεν δέχεται τον κωδικό προσφοράς της Vodafone για να προσθέσει περαιτέρω συνδρομή. Μάλλον είναι για νέες εγγραφές.

μηπως να περιμενες να ληξει αυτη η συνδρομη που ηδη εχεις και να ξαναδοκιμασεις;

ακυρο. τωρα ειδα οτι εχει περιορισμο χρονου για την ενεργοποιηση του

Επεξ/σία από astrea966
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Αν έχει κάποιος vodafone και να μου στείλει έναν κωδικό thank you του στέλνω 10 ευρώ με iris.

Και μόλις μου είπανε (χωρίς να το ξέρω ότι ισχύει) ότι θέλει και ενεργή συνδρομή vodafone tv!!!....

Μπορεί κάποιος να το επαληθεύσει;

Tελικά ισχύει... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια παιδιά...

Επεξ/σία από ezpap
Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω τα σφάλματα που βγάζει σε όσους ήδη έχουν ενεργή συνδρομή είναι λόγο αλλαγής τιμής του πακέτου!
Η λύση μάλλον είναι να γίνει ακύρωση την συνδρομής και μετά να μπει ο κωδικός με τη νέα συνδρομή.
Αν δεν πιάσει και πάλι, τότε ακύρωση πάλι της συνδρομής και δημιουργία καινούργιου λογαριασμού με νέο μειλ!

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το free πρόγραμμα χωρίς κάποια ενεργή συνδρομή. Θα δοκιμάσω με νέο λογαριασμό 

Δημοσ.

Πέρασε κανονικά, δεν είχα συνδρομή ant1+ ήδη (από ΔΕΗ, κλπ), ούτε έχω vodafone TV. Επόμενη χρέωση 11/3/26, στις 10/3/26 θα ακυρώσω για να μην χρεωθώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή μόνο γιατί έχουν αναφέρει αρκετοί ότι ακόμα και με ακυρωμένη συνδρομή προσπαθούσε να τους χρεώσει μετά το πέρας της δωρεάν συνδρομής. Επομένως αν έχετε τη δυνατότητα βαλτε μια εικονική κάρτα μόνο για αυτή τη δουλειά, πχ μια εικονική revolut που θα καταργήσετε λίγο μετά.

Επεξ/σία από Giama
Δημοσ.

Είχα το free από παλιότερα που είχα βάλει κωδικό με ΔΕΗ και το είχα ακυρώσει. Τον πήρε κανονικά. Επόμενη χρέωση 11/3/2026

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-03-11 104043.png

Δημοσ.

Τελικά μου είχαν στείλει λάθος κωδικό με sms και στην εφαρμογή My Vodafone. Μπήκα μετά στους ενεργούς κωδικούς και είχε αλλάξει ο κωδικός και τον δέχτηκε κανονικά. Έβαλα και μια υπενθύμιση για ακύρωση του χρόνου. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με απλό καρτοκινητο CU, πήρα την προσφορά από το app του My Vodafone.

Σε όσους βγάζει "Μη Έγκυρος Κωδικός", είναι εξαιτίας του bug της εφαρμογής που έχει δημιουργήσει κωδικό τα τελευταία ψηφία του κινητού. Το SMS στέλνει επίσης λάθος κωδικό εάν σας ήρθαν τα τελευταία ψηφία του κινητού. Κάντε διακοπή της εφαρμογής και ανοίξτε την ξανά για να εμφανιστεί ο σωστός κωδικός.

Επίσης λέει ότι η επόμενη χρέωση θα γίνει το 2026 αλλά χωρίς στοιχεία κάρτας, τι θα τραβήξει;

Επεξ/σία από Nick64
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vdeseris είπε

Τελικά μου είχαν στείλει λάθος κωδικό με sms και στην εφαρμογή My Vodafone. Μπήκα μετά στους ενεργούς κωδικούς και είχε αλλάξει ο κωδικός και τον δέχτηκε κανονικά. Έβαλα και μια υπενθύμιση για ακύρωση του χρόνου. 

Πως κατάλαβες ότι ήταν λάθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί μόλις έκλεισα την εφαρμογή και ξανά μπήκα ανανεώθηκε με έναν 16ψηφιο.

Από εχθές το βράδυ προσπαθούσα με τα τελευταία ψηφία του κινητού αλλά σήμερα το πρωί μόλις μπήκα ξανά στην εφαρμογή, είδα άλλο κωδικό 

Επεξ/σία από Nick64
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...