Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ξεκοκαλίσει το app στο κινητό (4 νουμερα - συμβολαιο) αλλα δεν βλεπω τίποτα για προσφορά. Σε ποιο ακριβως σημειο του app παρουσιάζεται η προσφορα;

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, oneos είπε

Καλησπέρα. Έχω ξεκοκαλίσει το app στο κινητό (4 νουμερα - συμβολαιο) αλλα δεν βλεπω τίποτα για προσφορά. Σε ποιο ακριβως σημειο του app παρουσιάζεται η προσφορα;

Στο My Vodafone στo παραθυρακι Thank You

• Like 1
Δημοσ.

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑποιος κωδικο που δεν το θελει. Ας μου τον στειλει.. 

Ευχαριστω.. 

Αν και ειμαι συνδρομητης vodafone 2 σταθερα και 1 κινητο δεν μου εμφανιζει μεσα απο την εφαρμογη να παρω την προσφορα..!!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε

Λοιπόν μάγκες, ΜΗΝ περιμένετε βοήθεια - απάντηση από αυτούς, όλα πάνε στον αυτόματο πιλότο!
Αυτό που έκανα μόλις τώρα και ξεμπέρδεψα είναι ότι μπήκα στον παλιό μου λογαριασμό και έκανα ακύρωση.
Μετά logout, στην κεντρική σελίδα έβαλα τον κωδικό της προσφοράς και έφτιαξα ΝΕΟ λογαριασμό με άλλο μέιλ.
Δέχτηκε κατευθείαν το 12μηνο και μάλιστα ΧΩΡΙΣ την προσθήκη πιστωτικής / χρεωστικής, μου γράφει ότι η επόμενη χρέωση θα είναι σε ένα χρόνο, αλλά δεν θα τα πάρει από πουθενά!
Κάντε το έτσι να ξεμπερδεύετε ...

Λοιπόν ακολουθησα τα βήματα του φίλου (ευχαριστούμε!) και κάτι έκανα

πηγα στο .......welcome τελεία antennaplus.gr/ και έβαλα κατευθείαν κωδικό προσφοράς, έφτιαξα νεο λογαριασμό, με πήγε σε μια οθονη απολαύστε την προσφορά ή κάπως έτσι. όταν ξαναμπήκα βέβαια με εβαλε σε σελίδα να διαλέξω πακέτο, και δεν έδινε επιλογές στο ανθρωπάκι πανω δεξια (ο λογαριασμός μου), μάλλον δεν είχε δουλέψει η επαλήθευση εμαιλ σε προηγούμενη οθόνη (εγώ το πάτησα το επιβεβαίωση στο εμαιλ που μου ήρθε πάντως)--> κλείσιμο όλα, σκούπισμα-σφουγγάρισμα όλα τα cookies τελευταίας ώρας, ξαναμπήκα και όλα καλά, επόμενη χρέωση λέει 11/3/26 - αν και δεν έβαλα κάπου κάρτα! 

• Like 1
Δημοσ.
32 minutes ago, enrique19 said:

Αντ1+ για να βλεπεις formula 1 με πουρναρακη σειτανιδη ε οχι θα προσπερασω.

Και τη προηγούμενη φορά το εβγαλα γιατί θα έφευγε η οθόνη και δεν έφταιγε :D

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kthulhou είπε

oxi, δε θελει vodaTV, πήγαινε στο THANK YOU και όχι στις προσφορές κ θα το βρεις. Ενεργοποίηση για12μηνο χωρίς να ρωτήσει κάρτες κλπ...φυσικα εδωσα το σπαμμαρομέηλ μου που εχω για τους σπασοκλαμπάνιες....

τις Πέμπτες έχει μπαλίτσα.... και έχει κ F1. για τζάμπα είναι ταμαμ...ειδικά τώρα που κυνηγάνε κ τους χρήστες των πειρατικών  (κ κλασσικά, δε λέω για μένα, αλλά για έναν φίλο μου)

Έχει και και άλλους αγώνες ποδοσφαίρου εκτός από αυτόν που δείχνει το ελεύθερο κανάλι κάθε Πέμπτη; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zio10 είπε

Έχει και και άλλους αγώνες ποδοσφαίρου εκτός από αυτόν που δείχνει το ελεύθερο κανάλι κάθε Πέμπτη; 

απ ό,τι έλεγε στην διαφήμιση, ναι. Μεθαυριο θα ξέρω :D

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν εννοείτε τους αγώνες Europa ή Conference τις Πέμπτες δεν ειναι στο πρόγραμμα αυτό που δίνει μέσω των κωδικων αυτών από vodafone thank you. Δίνει το πρόγραμμα Family & Sports ενώ τα cosmote sports που βάζει τις Πέμπτες το ΑΝΤ1+ είναι στο Family+sports Ultimate.

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, dhan21 είπε

Αν εννοείτε τους αγώνες Europa ή Conference τις Πέμπτες δεν ειναι στο πρόγραμμα αυτό που δίνει μέσω των κωδικων αυτών από vodafone thank you. Δίνει το πρόγραμμα Family & Sports ενώ τα cosmote sports που βάζει τις Πέμπτες το ΑΝΤ1+ είναι στο Family+sports Ultimate.

ωχ, αυτούς έλεγα..... οκ αν δεν επιλέγω αγώνα, θα δω ΑΝΤ1 στην ΤV , τον ΠΑΟ νομίζω δείχνει μεθαυριο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα η βονταφον λέει η προσφορά έληξε, το βγάζει και σε εσάς;

*Αν κάποιος πήρε και δεν θα τον χρησιμοποιήσει θα το εκτιμούσα αν τον έστελνε.

Επεξ/σία από stefanos_p
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...