Chrisfm94 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 3 hours ago, akaloith said: τι θελει με το ζορι στην οθονη του λαπτοπ;;;;;;;;;;;; Αυτο που εγραψα και πιο πανω ειναι. Δεν του αρεσει το vga για καποιο λογο, ακομη κι αν εχεις 2 οθονες και στη μια hdmi.
ak156 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 5 ώρες πριν, Chrisfm94 είπε Αυτο που εγραψα και πιο πανω ειναι. Δεν του αρεσει το vga για καποιο λογο, ακομη κι αν εχεις 2 οθονες και στη μια hdmi. Τα έχουμε ξαναπεί και παλιότερα...υπάρχει προστασία περιεχομένου HDCP😉 1
ekrepali Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 21 hours ago, kaktos77 said: Πέρασε κανονικά, δεν είχα συνδρομή ant1+ ήδη (από ΔΕΗ, κλπ), ούτε έχω vodafone TV. Επόμενη χρέωση 11/3/26, στις 10/3/26 θα ακυρώσω για να μην χρεωθώ. Mην αφήνεις την ακύρωση τελευταία στιγμή... χίλια δυο στραβά μπορεί να γίνουν. 1
An3no Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλημέρα σας!!! Αν κάποιος έχει ένα κωδικό που δεν θα το χρησιμοποιησει πολύ ευχαρίστως να τον αγοράσω!! Μάλλον εξαντλήθηκαν οι κωδικοί!!! 😭
ak156 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Mην αφήνεις την ακύρωση τελευταία στιγμή... χίλια δυο στραβά μπορεί να γίνουν. Σαν τι στραβό μπορεί να συμβεί άραγε? Άσε που τους τελευταίους μήνες σου στέλνουν ειδοποίηση τι πρόκειται να συμβεί εάν λήξει ο δωρεάν χρόνος. Μπαίνεις και στον λογαριασμό σου και βλέπεις στον επόμενο μήνα τι προβλέπεται. Ορίστε και στον δικό μου λογαριασμό που η τελευταία ΜΗΔΕΝΙΚΗ χρέωση θα γίνει στις 09/04/2025. Πόσο πιο απλά και διάφανα?
StarlinkSpaceX Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλημέρα! οποιος έχει έναν ας μου στείλει παρακαλώ κερνάω καφεδάκι 😉
geopaok Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Ευχαριστουμε για την ενημερωση, για την φορμουλα το ηθελα αλλα αν και λεει μεχρι 5/4 εχει ληξει
zio10 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, geopaok είπε Ευχαριστουμε για την ενημερωση, για την φορμουλα το ηθελα αλλα αν και λεει μεχρι 5/4 εχει ληξει 5/4 ή μέχρι εξαντλήσεως των κωδικών νομίζω έγραψε.
astrea966 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Για να μην αρχίσω να λαμβανω ενα καρο μηνυματα βαζω εδω ενα κωδικο και όποιος προλαβει. 4501096577615747
themis04 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω όπως είδα απο τον κωδικό παραπάνω του astrea966 (δεν τον χρησιμοποίησα, απλά ήθελα να δω το πρόγραμμα που δίνει), ότι ο κωδικός σου δίνει δωρεάν το πρόγραμμα family and sport. Αυτό δεν έχει το uefa europa league και το conference league. Πρέπει να έχεις το πρόγραμμα family and sport ultimate. Κωδικοί δωρεάν υπάρχουν και στο site της Δεη (για όποιον είναι πελάτης Δεη), για 9 μηνες δωρεάν θέαση, γιατι απο το site της vodafone έχουν εξαντληθεί. Βέβαια και στην Δεη δίνουν και αυτοί το πρόγραμμα family and sport και όχι το ultimate. Επεξ/σία 12 Μαρτίου από themis04
ekrepali Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 4 hours ago, kazantzidis said: Γιατι δεν δουλευει σε firefox? Mια χαρά δουλεύει εμένα, και μάλιστα σε win7! Aν έχεις adblock, κλείστο. Επίσης ενεργοποίησε hardware acceleration στα setting του firefox.
marmagas Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Γεια σας μηπως εμεινε κανενας κωδικος για Αντ+? ευχαριστω
kazantzidis Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 5 ώρες πριν, ekrepali είπε Mια χαρά δουλεύει εμένα, και μάλιστα σε win7! Aν έχεις adblock, κλείστο. Επίσης ενεργοποίησε hardware acceleration στα setting του firefox. Για αυτο δουλευει σε εσενα. κανονικα δεν δουλευει σε τελευταιες εκδοσεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις